Sleek i-Divine ultra mattes darks V2 palette - MAKEUP ARENA

7/18/2012

Sleek i-Divine ultra mattes darks V2 palette



Mnogo hvaljena paleta u bjuti blogosferi, pa evo da i ja podijelim svoje mišljenje o istoj!

Kupila sam ju na ebay.co.uk kod ovog sellera i stigla je za nekih 15-20 dana, što je relativno brzo s obzirom da je u to vrijeme, nekad početkom 6. mjeseca, bio otkako ja kupujem online, a to je nekih 5 godina, neviđen zastoj u pristizanju pošte iz UK.  Naravno tu ne brojim to što mi pola paketa prošle godine u ovo vrijeme nije nikad došlo, ali to je opet neka druga priča no moram ukratko reći da su prošle godine u ovo vrijeme masovno ljudima ne pristizali paketi iz razloga što su kompletne palete sa paketima nestajale u Mađarskoj i Njemačkoj, no ti lopovi su očito uhvaćeni i od tada mi se još samo jednom desilo da mi nije stigao paket a naručila sam ih ... puno :-)



No vratimo se mi ovoj paleti. Platila sam ju 6.99 GBP i poštarina je iznosila 3.20 GBP ali sam u isto vrijeme kupila i paletu Oh So Special koja je košala 6.20 GBP, te sam zajedno za obje palete platila poštarinu 4.20 GBP. Nekad u skorije vrijeme ću recenzirati i Oh So Special paletu.

Paleta se može kupiti i na www.sleekmakeup.com ali je poštarina 9 EUR pa svakako preporučujem kupovinu na ebay-u.

Dolazi lijepo upakirana u kutiju od tanjeg kartona i unutra se nalazi letak sa nekim Sleek proizvodima za koje proizvođač očito smatra da vrijede naše pažnje :-)

Sama sjenila su smještena u mat plastično pakiranje crne boje, koje i nije veliki magnet za otiske prstiju.
Aplikator koji dođe uz paletu, što se mene tiče, se može odmah baciti u smeće, ja preferiram nanošenje sjenila kistovima.





Pigmentacija im je zaista odlična što se i vidi na swachevima koji su rađeni preko Artdeco baze za sjenila.






Na pitanje da li se sjenila truse ću odgovoriti OOO DA, itekako! Na pitanje da li mi to jako smeta ću dgovoriti NE BAŠ. Ne smeta jer ću nakon što pokupim sjnilo malo otpuhnuti ili udariti lagano po kistu i problem riješen. Za ovu količinu sjenila za ovako nisku cijenu se svakako isplati malo potruditi oko njih.

O tome koliko su dugotrajna najbolje govori slika ispod na kojoj sam ruku sa swachevima stavila pod mlaz vode i nekoliko puta prešla rukom sa čistom vodom i sjenila su i dalje vidljiva.




Gramaža sjenila je 12 x 1.1 g što je sasvim ok.
Sastojke možete vidjeti sa slici ispod.





Eto to bi bilo to, svakako smatram da ova sjenila vrijedi kupiti ako već ne posjedujete nešto slično.




1 komentar:

  1. Najbolja paletica ikada! Zelim je i definitivno cu je kupiti, ne znam kada ali hocu hehe :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)