MAC Full Lash Curler - MAKEUP ARENA

8/28/2012

MAC Full Lash Curler



Post o uvijaču za trepavice. Stvarno? Da, stvarno, jer ovaj to definitnivno zaslužuje :-)





Došao je tiho i ušao u legendu :-) da, baš tako..... Nekako sam mu se najmanje obradovala kada sam dobila svoju zadnju MAC vrećicu, valjda zbog svog lošeg iskustva sa uvijačima.
Tako da i nisam puno očekivala od njega jer mi je već i na prvi pogled djelovao jadno lol
Nekako klimav, tanak metal, već sam se i pomirila da ću ga čuvati negdje u ladici kao i moj predhodni uvijač za trepavice od ELF-a i nikome neću reći koliko sam ga platila :-) Nekad ranije sam probala i neki mamin uvijač, i taj je bio jednako loš kao i ELF.


Zar nije istina da ELF-ov izgleda močnije?

No mojoj sreći nije bilo kraja kad sam isti probala i uvjerila se da radi P-E-R-F-E-K-T-N-O..... jeeee, nije uzaludno bačeno 14 GBP, koliko on košta u UK, dok u USA košta 20 $.

Zašto prije nisam voljela uvijač za trepavice? Zato, jer bi mi uvijek vukao trepavice i uvijek bi me uvijanje trepavica boljelo.... Nimalo prijatan osjećaj. Govorila sam sama sebi da je to normalno, da sigurno svi osjećaju isto, te zašto sam razmažena i zašto ne bih malo pretrpjela malo boli za ljepotu.

Ali sada vidim da to nije istina, uvijanje trepavica ne mora i ne treba da boli.

Dovoljno je da nekoliko puta pritisnem i trepavice su uvijene, nema potrebe čak niti dugo držati stisnute ručice. Dva-tri kratka stiska i to je to. Na žalost nemam, niti ću imati potrebu da imam, SHU UEMURA uvijač za trepavice, za koji čitam, pišu da je najbolji uvijač ikad napravljen, ali sam poprilično sigurna da MAC nije daleko od njega po kvaliteti. Ustvari pitam se da li je moguće da ijedan uvijač bude bolji od ovoga koji imam. A možda jednostavno ovaj uvijač odgovara mom obliku očiju i zato sam ovako oduševljena.

Nadam se da postoji i neka jeftinija varijanta uvijača koja odrađuje dobro svoj posao, ali moja potraga za savršenim ovdje prestaje!

Uz njega dođe i dodatna guma, što je svakako plus.

Evo kako igleda kada uvijem trepavice s njim, molim zanemarite ovu lošu maskaru!




Koji vi uvijač koristite i kako ste zadovoljne sa njim?

Broj komentara: 10:

  1. imam uvijac od shu uemura. i odlican je. i kostao je preko ebaya oko 5 dolara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hm... malo mi je nerealna cijena! oprosti što pitam, ali jesi li sigurna da nije fake? Moja prijateljica je na ebay-u uzela fake shu uemura uvijač... pisala je o tome ovdje http://makeupmakeout.blogger.ba/arhiva/2010/07/26/2544722

      Izbriši
    2. mah, vjerovatno je fake ali uopce me nije briga jer super radi :D

      Izbriši
  2. Da, to je najbitnije, i ja bih voljela da je ELF dobro radio na mojim trepavicama, ali nije :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas sam procitala ovaj clanak sto je tvoja prijateljica pisala. moj je dosao u istoj kupici ali mu stvarno nista ne fali. mozda je bio i koji original medu kopijama ili je jako dobra kopija :D

      Izbriši
    2. kao što sam ti već rekla, stvarno je najbitnije da tebi odgovara i da dobro radi :-) da li bio original ili fake

      Izbriši
  3. Može jedno oftopic pitanje? Koju boju za kosu koristiš, predivna je?! Može članak o preparativnoj kozmetici, koje kreme za lice koristiš, šampone za kosu itd.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prije svega hvala puno, za ovu boju je prije svega zaslužan "skidač boje" koji koristim da bih skinula crvenkasti pigment koji moja kosa ima. To radim svaka 3-4 mjeseca u salonu, prvi put sam radila na cijeloj kosi a poslije samo na izrastku, a u međuvremenu budem sam svoj majstor i boja koju koristim je dio Schwarzkopfove profesionalne linije, evo link o kojoj je boji riječ http://www.haarfarbendiscount.de/Schwarzkopf:::5:2.html
      pomiješam dvije nijanse 12-1 i 12-2 uz duplu količinu 9% hidrogena. Već 5-6 godina imam razne nijanse plave kose, ali sam tek zadnju godinu dana, otkako koristim ovu kombinaciju, zadovoljna nijansom koju dobijem. A govorili su mi da ju je nemoguće dobiti na moju podlogu :-)
      Post o preparativi i šamponima ću ubrzo napisati jer sam se i na tim poljima napokon pronašla pa želim to podijeliti sa svima koje to zanima :-)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)