Dobitnik (ne dobitnica :-)) Mini Giveaway-a - MAKEUP ARENA

12/17/2012

Dobitnik (ne dobitnica :-)) Mini Giveaway-a


Da dobro ste pročitale, ovaj put je muškarac dobio nagradu, nisam nigdje naznačila da muškarci ne mogu učestvovati, uostalom zašto ne bi mogli osvojiti nešto za svoju dragu :-)



Čestitam Marko, molim te da mi se javiš na mail [email protected] u roku od 24h inače biram novu pobjednicu ili opet pobjednika jer bilo je nekoliko muškaraca koji su se prijavili :-)

Od ukupno 254 ulaza na nagradnu igru, validno je bilo 177.... ne znam zašto je toliko teško pročitati pravila jer sudjelovati se može samo na taj način. Trebalo mi je nekoliko sati da provjerim sve, ali sam ipak provjerila! Ako je rečeno da se mora javno podijeliti link onda se to treba i uraditi, a vjerujte da je bilo i cura koje su ostavile svoje ime (FB ili GFC) kao da me prate, a nigdje ih nema među onima koje me prate!!! Možda su mislile da neću provjeravati!

Naravno da sam takve izbrisala sa liste prije nego je broj validnih učesnika ubačen u random.org!

Eto to je to.... Svim ostalim koji su učestvovali želim više sreće drugi put, a to će već biti uskoro kada bude 6 mjeseci otkad pišem blog :-) moram za tu prigodu smisliti i neku još bolju nagradu!

Pozdravljam vas sve!

4 komentara:

  1. Giveaway on my blog!
    Darivanje na mom blogu!
    http://babylovesfashion.blogspot.com/2012/12/roendansko-darivanje.html

    OdgovoriIzbriši
  2. od 177 ispravnih prijava, 3-4 su bili muškarci i eto vidiš ti te sreće da on dobije :-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)