NARS Gaiety blush & Orgasm/Laguna duo blush/bronzer - MAKEUP ARENA

12/02/2012

NARS Gaiety blush & Orgasm/Laguna duo blush/bronzer


Malo koja prava ljubiteljica šminke nije čula za NARS kozmetiku i njihova mega popularna rumenila. Jako sam ih željela već dugo vremena, prvi pokušaj da dođem do svojih primjeraka je završio neslavno, izgubio se negdje u putu :-( Naručila sam ih na HQhair i kao što spomenuh, nikad nisu stigli do mene, dobila sam refund ali mi to nije bila neka satisfakcija, ja sam htjela svoja rumenila. Nakon toga, prijateljica mi ih je donijela kad je išla u USA, o čemu sam pisala u ovom postu.



Uzbuđenje kada su stigli vam neću ni pokušati objasniti, samo sam ih gledala i divila se. Nakon što sam malo smirila strasti i napravila fotografije odlučila sam da počnem da ih koristim. Faza divljenja a ne diranja je trajala nekoliko dana, čudi me kako sam to mogla izdržati :-)



O samom pakovanju vam nemam puno toga reći, klasično crno plastično, ali nije sjajna plastika nego kao neka gumirana plastika, teško mi je to objasniti, uglavnom i moja zamjerka je ista kao i kod ostalih cura koje ih imaju, već nakon prvog pipkanja ostali su otisci prstiju i izgleda neuredno, kao da ih imam mjesecima. No ja sam spremno prešla preko toga, to sam očekivala i prihvatila da je tako.

Radi se o jako kvalitetnim proizvodima, mada sam, iskrena da budem, očekivala malo jaču pigmentiranost. Vlada mišljenje da su NARS rumenila izuzetno pigmentirana, ja ću reći da možda neka i jesu ali ove nijanse koje ja imam i nisu baš prevelike pigmentiranosti. Odgovorno tvrdim da su Sleek rumenila više pigmentirana. Barem ova koja ja imam. Ali nije samo pigmentiranost ono što čini kvalitetno rumenilo. Izuzetno je bitna i sama tekstura. Ako je ono previše praškasto, puno se trusi i teško blenda ja ću rađe uzeti ono rumenilo koje je manje pigmentirano ali ima ljepšu teksturu. Ova rumenila su izuzetne teksture, vrlo lako se nanose i blendaju.

Rumenilo dolazi u količini od 4.8 grama, dok je duo rumenilo/bronzer u omjeru 5/4.7 grama.
Trajnost je i više nego solidna, 6-7 sati na mojoj masnoj koži, ne treba očekivati od rumenila više od toga.

Gaiety je jedna divna nježna pink nijansa koju obožavam. Nećete pretjerati s njom tako lako.





Orgasm je nijansa koju ćete ili voljeti ili ne, ja definitivno nisam oduševljena kao što je velika populacija žena. Nije mi legla ta nijansa i koliko god se ja nazor trudila da to promijenim iskrena da budem ovo je nijansa za kojom vrlo rijetko posežem, čisto s vremena na vrijeme je koristim ne bi li osjećala manju grižnju savjesti što tako skup i popularan proizvod stoji negdje u čošku ladice potpuno zanemaren.

Laguna je isto jedan od jako popularnih NARS proizvoda s kojim ja opet moram reći nisam oduševljena, ni ova nijansa mi nije "legla". Sadrži jako sitne čestice shimmera koji se negdje izgube kada se bronzer nanese na lice.




Kvalitet ovih proizvoda je neupitan, u to nemojte sumnjati, ali kako su ovo proizvodi koje većina nas može nabaviti na neviđeno tj. da nam ih donesu dobrovoljci kojima su ove ljepote dostupne, moja preporuka je da dobro pogledate swatcheve na netu prije nego se odlučite za kupovinu. Moja koža je neutralnog podtona ali mi puno bolje stoje hladne nijanse i ako ste i same takve slobodno preskočite i Orgasm i Lagunu, a Gaiety nabavite prvom prilikom.

Nadam se da sam sve potrebne informacije o ovim proizvodima obuhvatila ovim postom, a ako nisam onda me pitajte u komentarima, drage volje ću vam odgovoriti!

Imate li vi neko od NARS rumenila, ako da, koje ili mi jednostavno recite koje biste voljeli imati?

22 komentara:

  1. Znači ne tražim Orgasm i Lagunu za rođendan. kme, a tako mi lijepo izgledaju. i ja sam neutralnog podtona ali mi bolje leže hladnije nijanse mada sam opsesivno zaljubljena u sve breskvasto-kajsijaste boje na obrazima. možda da pokušaš pomiješati Orgasm sa nekim pink rumenilom i dobiješ boju koju možeš nositi a opet ima malo tog breskvastog u sebi :DDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni prelijepo izgledaju i nešto bi mi se desilo da ih nisam nabavila i nakon početnog oduševljenja postala sam ravnodušna na njih, nikako mi ne stoje. Hladne boje su za mene i od sada samo takve kupujem!!!
      Definitivno ću ga probati pomiješati sa nekim rumenilo, da vidim kako će to ispasti

      Izbriši
  2. Meni su i Orgasm i Laguna prekrasni, pa ako se odlučiš rješit ih se-šalji mail:-) čisto da ti ne stoje mjesecima netaknuti u ladici:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-) Hehe, za sada još nisam spremna da ih se tako lako riješim, ipak sam ih toliko dugo željela, ali ako budem javim ti se ;-)

      Izbriši
    2. hahaha može, može! znam točko kako se osjećaš.-)

      Izbriši
  3. Ja lajkam sve tri nijanse makar bih prednost dala Oragsmu i Laguni ;) ali vjerujem da kada bi ih se nekako pomješalo s drugim nijansama da bi funkcioniralo tj više ti se svidjelo :D?

    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sviđaju se i meni sve tri nijanse, ali na meni samo Gaiety. Probaću svakako da ih nekako miksam s nekim drugim rumenilom

      Izbriši
  4. Orgasm <3 Volim te breskvasto koralne tonove i, na svu srecu, dobro mi stoje :) Ovo je na wish listi vec milion godina :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda si sretnica, i ja ih jako volim, ali nikako mi ne stoje onako kao hladne pink nijanse koje mi totalno promijene izgled lica, na bolje naravno :-)

      Izbriši
  5. A joj.... Meni se također sviđaju sve tri nijanse. Ipak, drago mi je čuti da si ti pozitivno kritična. Ne znam još kada ću se odlučiti na kupnju nekog od njih jer kao i ti, mjerkam ih samo na internetu.
    Ono što me najviše oduševilo su tvoje slike, KOMPLIMENTI...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno na komplimentima za slike, trudim se, još to nije došlo do željenog nivoa, ali ne odustajem, ide na bolje, nadam se :-)
      Pa iskrena da budem stvarno jesam očekivala malo bolju pigmentiranost ali nije loše... a nijanse su krasne ali ne za mene :-(

      Izbriši
  6. orgasm i laguna su mi tiha patnja i strpljivo cekam trenutak kad ce mi doci u ruke..strah me narucivati da se nebi izgubili ko tebi ili nedaj boze potrgali u transportu..do tad se ufuravam elfovim duo blush&bronzerom,ako mi je to ok,nars bi mi bio genijalan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da su mnogima tiha patnja, ali eto na žalost nakon oduševljenja realnost je pokazala da sam im se radovala više nego je bilo potrebno, jednostavno to nisu nijanse za mene :-( a moram ti reći da imam i taj elf-ov duo i svaka sličnost prestaje sa pakovanjem!

      Izbriši
  7. I ja se čudim kako si mogla izdržati da ih ne probaš :)
    Meni Orgasm ovako u kutiji deluje savršeno, ali je vrlo moguće da bih sa njih izgledala kao rumena bavarska seljančica, nisam ni ja tip za te boje, ali se zato redovno hvatam za njih :)
    Nisam mnogo proučavala Narsova rumenila, znam da mi nisu dostupna pa se trudim da ne gledam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izdržala sam samo zato jer znaš koliko sam ih dugo željela i morala sam im se diviti i uživati u ispunjenu svoje dugo željene želje, i voljela bih da mi je i duo Orgasm/Laguna odgovarao, ma dobro šta, samo sam malo pogriješila nijansu, sljedeći put uzimam Angelika ili Desire i vjerujem da će sve biti ok :-)
      Dostupna su preko HQhair.com i eto vidiš i vraćaju novce u slučaju da ne dođe pošiljka. Ja sam i ranije naručivala preko njih, i svoju NAKED 2 paletu između ostalog i nikad nisam imala problema. Dobri su oni, preporučujem ih.

      Izbriši
  8. Uf, ovaj pink je zaista divan, a jako lepe nijanse oni imaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, pink je stvarno extra, mislim da neću odoliti da ne probam još koje njihovo rumenilo :-)

      Izbriši
  9. Gdje ih kupuješ? Ja sam iz Banjaluke i nisam ih ovdje primijetila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne samo da ih nema u BiH nego ni u regionu, ustvari ja ih nikad uživo nigdje nisam vidjela osim ova svoja dva koja imam :-) U postu sam pisala da mi ih je donijela prijateljica iz USA, a NARS proizvode imaš na HQhair.com, imaju free shipping i može se platiti sa paypal-om!

      Izbriši
  10. Gaiety mi je preroz, diže mi se kosa na glavi od takvih rozih, više volim blago crvena, ciglasta, "rumena" rumenila.
    Ja recimo danima koristim Essence iz Breaking Dawn kolekcije i odlično mi je!
    Dugo kužiram Sleekova i NYX rumenila, jedini je problem odabrati jedno-dva :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj da samo znaš kako je Gaiety lijepo rumenilo i kako nije previše pigmentirano na licu nije prerozo... doduše meni takve boje stoje pa sam ja s njim oduševljena...

      Izbriši

Hvala na komentaru :)