November 2012 Favorites - MAKEUP ARENA

12/07/2012

November 2012 Favorites


Volim čitati ovakvu vrstu posta na drugim blogovima pa sam se odlučila da ih i ja ubacim u redovne postove. Protekli mjesec sam imala jako puno favorita, ali sam ipak odlučila da ih reduciram samo na one proizvode koje sam koristila gotovo svaki dan. Neke recenzije sam već pisala, a za ostale proizvode ih možete očekivati uskoro.






Pa da krenemo:

Dior Full Coverage Fluid Foundation Brush - ioako sam ovaj kist nabavila krajem 11. mjeseca ipak sam se odlučila da ga uvrstim u favorite proteklog mjeseca iz razloga što su nakon kupovine ovog kista svi ostali pali u zaborav pa čak i MAC #187 i Sephora #55 koji su moji omiljeni kistovi za nanošenje tekućeg pudera.

MAC #163 - nabavila sam ga proteklog mjeseca i od tada ga koristim jako često, u kombinaciji sa Chanel Soleil Tan de Chanel, idealan kist za konturiranje, s njim se tako lako obavlja nanošenje kremastog bronzera za konturiranje. Recenzija uskoro.

Sephora #57 - kist koji otkako sam nabavila prije neka 2 mjeseca koristim za svako šminkanje, pitam se kako li sam mogla ranije bez njega :-) recenziju možete pročitati ovdje.

Nars Gaiety - rumenilo s kojim sam toliko oduševljena, nijansa mi jako lijepo odgovara, recenziju možete pročitati ovdje.

Chanel Soleil Tan de Chanel - ovaj proizvod sam još ljetos kupila i zaista sam impresionirana kvalitetom i količinom koja se dobije. Nisam mislila pisati recenziju za njega, ima ih jako puno na netu, ali ako bude zaiteresiranih za recenziju neće mi teško pasti da je napišem :-) stoga ostavite komentar ako to želite.

Urban Decay Naked 2 - ovo je paleta o kojoj vam nemam puno novog reći osim da je ja obožavam. Imam i prvu Naked paletu, ali je totalno pala u zaborav nakon što sam na proljeće nabavila ovu. Nijanse mi bolje pristaju i generalno imam osjećaj da ova paleta pristaje bolje curama kojima stoje hladnije nijanse. Recenziju nisam mislila pisati jer moja više nije u nekom perfektnom stanju za slikanje, ali opet ponavljam ako treba ja pišem :-)

Urban Decay Face Primer Potion Brightening & Tightening - odličan primer, neću puno o njemu jer je recenzija već spremna, postavljam je sutra.

Too Faced Milk Chocolate bronzer - kupljen proteklog mjeseca, bronzer koji sam obožavala jednako kao i Chanel-ov, čitav mjesec sam ih naizmjenično koristila. Za ovaj bronzer sam planirala raditi receziju pa ću tada podijeliti s vama oduševljenje istim.

YSL Shocking Mascara - neću ponovo pisati o tome koliko je volim, o tome možete čitati ovdje. Sigurna sam da ova maskara ide u favorite godine koje ću objaviti početkom sljedeće godine.

Estee Lauder Perfectionist serum - otkako mi je draga Ivana sa bloga Anaviglam preporučila da probam EL serume i njihove preparativne proizvode generalno, ja sam se preporodila, tj. ne ja nego moje lice :-) Ako slučajno niste, preporučujem vam da lajkate njenu FB stranicu koju je nedavno otvorila i da svakako pratite njen blog jer zaista radi odlične recenzije i ima najbolje postove "mjesec u slikama". Recenziju ovog seruma sam planirala pisati kad dođe na red :-)

Eto to bi bili moji favoriti proteklog mjeseca, znam ima ih dosta, ali ja se svaki dan šminkam i ovo su proizvodi koje sam koristila jako puno.

Koji su vaši favoriti? Imate li neku preporuku za mene?








23 komentara:

  1. MAC #163 mi je zanimljiv, za Chanelov bronzer se pitam kako sam živjela prije njega... najbolji bronzer za konturiranje ikad. i najprirodniji efekat se postigne sa njim. moj all time favourite!
    inače ne koristim kistove za puder kad šminkam sebe, no na drugima itekako i Sigmini su mi najdraži, ali od kako sam počela koristiti Make Up Studio Beauty Blender kistove većinom ne koristim. to bih ti preporučila da probaš, ovaj koji ja imam je orginalni i dođe "kalup" u kojem se suši da ne bi izgubio oblik i košta cca 30€ ali može se na e-bayu naći dosta kopija ali ne znam kakav je njihov kvalitet. ovaj je meni no1 što se tiče podloge jer ga koristim mokrog za bolji efekat a i opere se za par minuta i lakši mi je nego da nosim milion kistova za podlogu sa sobom. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam tu jeftinu ebay verziju beauty blendera koji još uvijek nisam isprobala, ne mogu da vjerujem da ga imam već sigurno 3 mjeseca al nikako ga se ne sjetim isprobati... svakako vjerujem da nije kao original BB..
      a ovaj kist #163 je savršen za koristiti sa Chanel-ovim bronzerom.... Prije bih bronzer koristila sa MAC #109 ali su dlake ostajale u bronzeru što me jako živciralo pa ga jedno vrijeme nisam ni koristila zbog nedostatka pravog alata, sad otkako imam ovaj kist vratila sam se i bronzeru i jako sam sretna jer je odličan bronzer

      Izbriši
  2. Draga sjajan post kao i uvijek no naročito zbog činjenice da se u jednom postu mogu diviti svim tim divotama :D.

    Lajkam sve a naročito Diorov kistić te naravno Estee Lauder serum...dobre stare navike :D.

    MAC 163 izgleda interesantno i mislim da će doći na red kod mene u ljetnom periodu :).

    Hvala ti za oznaku i preporuku :D te jedva čekam sutrašnji post ali i sve ostale za koje nas pitaš da li da pišeš - piši piši :D!!!

    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mac kist je divan no nažalost dio je limitirane kolekcije pa više nije dostupan :-(

      Izbriši
  3. Baš me zanima ovaj serum kakav je i kako djeluje na kožu :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za sada ću ti reći samo ono što sam već pisala u postu da mi je preporodio kožu, a detaljnije o tome šta se desilo sa mojom kožom uskoro pišem jer je divan, divan....

      Izbriši
    2. Jedva čekam. :-)

      Izbriši
  4. diorov kist <3 i meni su pokraj njega svi drugi postali sporedni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači i ti dijeliš moje mišljenje? Ja sam luda za ovim kistom, ne mogu da vjerujem da je ovako dobar, pa se sve mislim da umišljam :-)

      Izbriši
  5. Mene jako zanima taj Chanelov bronzer, ali nikad ga nisam vidjela u dućanu da natjeram vizažisticu da mi ga nanese. Takvo što se ne kupuje napamet, osobito kad si NW15 odnosno Casper XD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda nisi obraćala pažnju na njega, uglavno u stalnoj je ponudi, tester je u malom pakiranju, uostalom pitaj cure koje rade, pa će ti ga pokazati.... prilično sam sigurna da bi ti odgovarao jer nije previše taman, ali najbolje bi bilo da ga prvo probaš... Pozz

      Izbriši
    2. O_oooo
      niti sam ga vidjela niti kad sam pitala ga nisu imali.
      Očito je vrijeme ponovno posjetiti Iris i ekipu XD

      Izbriši
    3. Ponovo pitaj, moraju imati.... to je dio redovne ponude, provjerila sam nalazi se i na chanel-ovoj stranici...

      Izbriši
  6. uhuh, prelepo!
    Naked 2 moja tiha patnja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to je zaista paleta koja je i lijepa i kvalitetna i samo možeš čuti riječi pohvale za nju od mene :-) koristim je toliko često da mislim da ovo nije samo favorit mjeseca nego favorit godine :-)

      Izbriši
    2. ne govori mi to molim te :D bice moja kad tad :)

      Izbriši
    3. Moram ti je hvaliti ne bi li je nabavila što prije jer ti je sigurno jako potrebna ;-)

      Izbriši
  7. Jao, što mi se sviđa ta MAC četka! Želim, želim, želim! Jedva čekam recenziju to UD primera, jako volim takve proizvode, a sve češće hvatam sebe da gledam EL...tačno znam koga ću sve da krivim za to :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oj kako je ovo dobar kist za konturiranje, i laik za konturiranje (kakav sam ja) može to napraviti bez problema... Za primer jučer nisam mogla napraviti dobre slike pa sam to ostavila za danas kad imam više vremena, tako da uskoro ide post..

      A što se tiče EL nemoj mene kriviti nego Ivanu sa Anaviglam, ona je "kriva" (sorry Ivana ako pročitaš ;-)) što mi je skrenula pažnju na EL, ali iskreno ni malo se ne kajem, odlični proizvoidi za kožu, mislim da će uskoro biti post o EL perfectionist-u koji je perfektan ;-)

      Izbriši
  8. Hmmm, ne znam kako ranije nisam otkrila tvoj blog, odličan je!
    Ja bih volela da pročitam recenziju za Chanel universal bronzer i mnogo me zanima recenzija Sephorine četke #57 ali nisi ostavila ispravan link ka tom postu... :)
    Nema veze, naći ću ga u pretrazi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno na lijepim riječima, dargo mi je da ti se sviđa blog i nadam se da češ ga čitati....
      ispravila sam sada link, hvala što si mi skrenula pažnju na to... Pozz

      Izbriši
  9. Uf MAC #163 jako lajkam i mjerkam već neko vrijeme. Svakako će prvom prilikom biti moj<3 jedva čekam recenziju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. žao mi je što ću te razočarati ali kist 163 je dio limitirane kolekcije i više nije u ponudi, ali vjerujem da će ga ponovo pustiti u prodaju sa nekom novom kolekcijom, kao što to često rade... uglavnom nadam se da će to biti uskoro i da ćeš ga tada nabaviti.....

      Izbriši

Hvala na komentaru :)