Moja make up kolekcija i organizacija - MAKEUP ARENA

1/16/2013

Moja make up kolekcija i organizacija


Većina ovakvih postova počinje sa rečenicom "Cilj ovog posta nije da se hvalim.... "bla bla bla"...

Ja nikome neću objašnjavati šta nije cilj ovog posta nego ću vam reći šta jeste cilj, a to je da vam pokažem svu kozmetiku koju vrijedno kao pčelica skupljam (i koristim) te kako sam to sve smjestila da mi bude što bolje organizirano i da sve mogu lakše naći i da vam dam neku ideju koja bi vam eventualno mogla pomoći da organizirate svoj make up.

Ako vam neki od komada šminke zapne za oko i želite da napišem nešto o njemu ili da vam eventualno napravim swatch, tj. na bilo koji način pomognem pokazivanjem toga što imam i da eventualno napravim komparaciju dva proizvoda koja imam a možda su slični. Samo pričajte, tu sam da pomognem...




Ponekad pročitam negativne komentare na drugim blogovima o tome kako se neko usudi kupovati toliko šminke (ili bilo čega drugog) u ova današnja vremena kada se teško živi, dok drugi jedva da sebi mogu priuštiti jedan ruž i eventualno puder i rumenilo. Ja se neću nikome pravdati zašto imam ovoliko koliko imam, takve ću komentare ili izbrisati ili samo ignorirati. Svu kozmetiku koju imam sam sama sebi kupila, pošteno zaradila novac te eventualno dobila na poklon pokoji komad. Ako vam smeta ovo pokazivanje onda jednostavno preskočite ovaj post. Ali ipak vjerujem da će većina vas ostati da do kraja pročita i pogleda fotografije moje kolekcije i način na koji sam ja organizirala taj jako drag kutak u našem stanu :-) i naravno podržavam vas da mi se javite sa svojim komentarom ili željom za recenzijom određenog proizvoda.

A sada manje priče, više slika :-) Pripremite se za puuuuuno fotkica :-)

Samo još da dodam da je ovo obični radni sto koji sam preuredila u kozmetički, onaj dio u sredini koji je namjenjen za tipkovnicu sam zatvorila tako što mi je stolar napravio prednji dio. Dio sa ogledalom je isto napravljen po mojim mjerama.



E pa da krenem sa predstavljanjem, u ovoj polici su gore smješteni razni ruževi i tuševi za kapke, ispod idu 3 MAC palete sa sjenilima i jedna MAC paleta sa rumenilima... dalje u akrilnim ladicama su sve rumenila.








Ovdje u lijevoj kutiji su isto rumenila, a sa desne strane je Chanel puder u prahu i Chanel kremasti bronzer koji imaju malo veće pakiranje pa jedino mi ovdje mogu stati.


Prelazimo na srednji red gdje su smještene moje ljepote koje najčešće koristim. Kako je ovaj držač trebao biti dublji a greškom stolara nije onda sam ruževe morala okrenuti ovako i isprintati sebi ispod gdje je koji ruž smješten. A da je napravljeno kako je trenalo biti ruževi bi stojali naopačke i sve bih mogla vidjeti gdje je koji.


Pored ruževa stoje prajmeri - baze i ispred njih su neki sitniji proizvodi koje nisam znala gdje drugo da smjestim. Ispod su dva akrilna ladičara. U lijevom su proizvodi za usne, sjajevi i olovke, baš ispod ruževa, a u desnom su baze za sjenila, korektori i olovke za oči. Oba ladičara sam slikala zajedno sa otvorenim ladicama.






Ovo je kantica sa bacanje sitnog smeća a ispred je držač za maskare.


Desna strana je što se tiče organizacije identična lijevoj, gore stoje uglavnom GR ruževi i još neki koje rjeđe koristim. Ispod su neke palete sjenila, pa onda idu ladice koje su napunjene pojedinačnim sjenilima i pokojom manjom paleticom.





U jednu manju ladicu sam ubacila i štapiće za uši koji su mi neophodan pribor pri šminkanju te pored u ladici se nalaze tuševi.


Ova ladica čeka da se napuni do kraja :-)



Ovdje se nalaze manje palete sjenila, idu 2 MAC quad-a koja su puna i jedan prazan u koji ubacim sjenila koja želim nositi sa sobom kad idem negdje na put, te 3 Sleek palete, u desnom dijelu su isto neke paletice.


U akrilnom držaču se nalazi uglavnom pribor za obrve. Zatim dalje ide držač u kojem su kistovi koji nisu mogli stati sa ostatkom ekipe.


Ovaj držač iako je davno napravljen još uvijek nije do kraja završen, sada je i poluprazan jer je dosta kistova završilo na pranju, a nisam mogla čekati da se osuše pa da ponovo slikam. Trebalo je iskoristiti moju dobru volju da ovo odradim :-) Znači treba još neke rupe da izbušim na njemu i na kraju da i njega obojim u wenge boju.


Ovaj držač za tekuće pudere je kupljen na odjelu za kuhinju, kao držač za začine, ja sam ga odmah vidjela kao odličan držač za tekuće pudere i nisam pogriješila :-) Naravno prefarbala sam ga u wenge :-)


Ova ladica je smještena u sredini i ja je zovem glavnom ladicom jer su tu proizvodi koje jako često koristim. Lijevo su MAC msf-ovi, u sredini su gel lineri, paint potovi i druga kremasta sjenila, desno su bronzeri i skroz desno u roza kutijama su neke manje paletice sa sjenilima i spužve za pudere.


Sa lijeve strane su smještene 4 ladice.


U prvoj su puderi u prahu kao i neki testeri koje mi je poslala moja draga Ivana sa Anaviglam.


U drugoj su neki puderi koje jako rijetko (čitaj nikako) ne koristim.


U trećoj ladici su razni pigmenti i sjenila u prahu i još pokoja sitnica koja nije nigdje drugo uspjela da zauzme svoje mjesto,


Četvrta ladica je za umjetne trepavice.


S desne strane ima jedna košara, čiji ćete sadržaj vidjeti na slici ispod, a ispod nje je sve i svašta. Tu najviše ima lakova za nokte, acetona, zatim čupko dlaka, a i još nekih stvari koje nikako ili jako rijetko koristim i vjerujte mi da mi se nije dalo dolje zavlačiti jer nema ništa posebno pa sam detaljnije fotografije tog dijela izostavila.


Košara je napunjena sa novim proizvodima koji nisu niti jednom isprobani, čekaju svoj red i kad god pomislim da kupim još nešto od šminke ja se sjetim svoje košare :-)


 Evo šta je sve na poslici iznad stola. Držač za naušnice, te moji parfemi, antibakterijski gel za ruke.


U desnom kutu su četke za kosu i do njih su i kistovi koje jako rijetko koristim pa sam ih makla sa glavnog dijela, da mi ne smetaju,



Eto to bi bilo to... kako vam se sviđa ovaj moj kutak u kojem ja provodim svoje vrijeme uređujući se?





Broj komentara: 180:

  1. Bome impresivna kolekcija : ) i uredna i po spagi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, jako mi je bitno da je sve pregledno i da je na dohvat ruke :-)

      Izbriši
  2. Da li mi se sviđa ???? ...ovo je najljepši make up kutak koji sam vidjela.

    Svaku fotku sam upijala a sada nakon ovog komentara idem utvrditi gradivo barem 10 puta :D:D:D!

    Divota, svaka čast na organizaciji!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je prekrasno, uživam samo gledajući ovo, mogu mislit kako je tebi stvarno se šminkati ispred svega toga. Prelijepo *_*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Iva... da uživam jer sam jako dugo organizirala da bi to na kraju izgledalo ovako i još uvijek ima nekih sitnica koje ću mijenjati :-) ali svakako da uživam :-D

      Izbriši
  4. Lijepo si si sredila i sviđa mi se kolekcija <3, imma pitanje za MUFE Mat Velevet +, koju nijansu koristiš? I koja si nijansa Chanela, Diora itd. Hoću si ga naručiti, ali ne znam koju nijansu da uzmem pa mi je svaka info od koristi :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno :-)

      Prvo sam kupila nijansu 20 i bila mi je presvijetla pa sam onda uzela 30-ku i ona mi je mrvicu svjetlija... Dior koristim 020, ali bila bih sretnija da postoji nijansa izmađu 020 i 030, znači neka neutralna, ne one 021, 022 i sl koje imaju samo različite podtonove. Chanel puder nisam nikad imala pa ti ne bih znala reći. Lancome imam 30, ali bih i kod njega voljela da je nijansicu svjetliji, a MAC mi definitivno najbolje odgovara NC20.

      Na kraju krajeva mislim da ti mogu napraviti swatcheve pa da probaš da se skontaš! Ako želiš naravno!

      Izbriši
    2. Ma ne trebaš i ovo mi je puno pomoglo jer sam i ja Dior 020 i MAC sam NC20 :).. Tako da sam dobila dobru orijentaciju.. thnx :*

      Izbriši
    3. Eh odlično, drago mi je da sam pomogla!

      Izbriši
  5. Prekrasno! Gdje nabavljaš te sve MAC proizvode? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno...

      Imam divnu prijateljicu u UK koja mi kupuje i šalje sve ove ljepote.... Naravno da joj ih plaćam, ali mi svejedno čini veliku uslugu :-D

      Izbriši
  6. Ovo je najveća (i najljepša) kolekcija šminke koju sam ikada vidjela. Kako ovo uopće uspiješ iskoristiti?

    Usvoji me molim te!

    http://red-flair.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti od srca :-) Dogovorićemo se za usvajanje ;-)
      Pa ne stignem baš sve iskoristiti ali to me ne smeta da kao pčelica i dalje vrijedno skupljam :-)

      Izbriši
  7. Rok trajanja te ne brine?
    Sve pohvale za organiziranost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za pohvale, rok me ne brine previše jer je uglavnom taj rok naveden da bi nas natjerao na bacanje proizvoda koji su još uvijek ispravni. Prije svega pratim kakav je proizvod, da li je promijenio boju, miris i sl. Ako nije ostaje u kolekciji.. Sve sumnjivo bacam u smeće.... I naravno maskare rijetko kad koristim duže od 3-4 mjeseca!

      Mada moram svakako istaknuti da 80% od ovoga što sada imam nije starije od 1-1,5 godine!

      Izbriši
  8. Jako mi se sviđa tvoj kutak :) Ima tu jako lijepih stvarčica!
    Zanima me koji je mali sintetički kist za korektor pretpostavljam među kistovima koje ne koristiš? Baš takvog tražim, a znam da Sigma ima nešto slično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno...

      Jel misliš na ovaj no name kist spomenut u ovom postu

      http://www.makeuparena.com/2012/09/bockalice-i-neki-drugi-kistovi-za.html

      Izbriši
  9. Diiiiivnoooo!!! <3
    Jesu li te "pregrade" u ladicama dodatno izrađene po mjeri?
    I ako poželiš prodati neke od kistova koje ne koristiš, javi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaaa ;-)

      Pregrade nisu rađene po mjeri, kupila sam ih takve gotove, prodaju se isto u odjelu za kuhinju, za pribor za jelo, ali su mi veličinom savršeno uklopile u moje ladice!

      Izbriši
  10. OMG!! Svo vrijeme koje sam mislila utrošiti na pisanje novog posta, sam ispucala utapajući se u tvojim slikama. DIVNO je sve, svaki detalj na svakoj slici san pregledala :D Super je sve složeno, zaista divno. A, moj post će se morat strpit do sutra. :D Odoh nastavit gledat slike. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah žao mi je što post trpi ali sam sigurna da ćeš to nadoknaditi ;-)

      Hvala puno, drago mi je da ti se sviđa!

      Izbriši
  11. Wow! I još jednom wow!
    Predivno organizirano i predivna kolekcija, naklon do poda :)
    Sve bit ti ispipkala, divno je ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaaaaa :-)

      Ja bih te pustila da uživaš jer bih i sama rado sve tuđe pregledala i pipkala :-)

      Izbriši
  12. pala sam na dupe od divote!!! <3 raj! little private heaven :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, drago mi je da ti se sviđa moj raj :-)

      Izbriši
  13. Stvarno je predivno organizirano, malo je reci! Sve je super, ali mene je najvise odusevilo ovo ogledalo sa sijalicama koje i sama zelim vec godinama. Trenutno mi se ne uklapa u stolic kakav imam, ali jednog dana cu definitvno isto da napravim! Drzac MAC-ovih karmina je super, steta sto ne mogu stajati naopako kako si prvobitno zamislila, ali nema veze, i ovako je divno, a i ima nesto u ovim MAC tubicama ovako fino poredanim :)Akrilne ladice su odlicne, i ja imam dva para istih i bas sam se iznenadila kad sam skontala koliko stvari tu moze stati :) Zanima me jos gdje si kupila ovaj drzac sa stvarcicama za obrve?
    Eto, ja sam se malo vise bazirala na same elemente, a sminka ko sminka, sve je wow pa ne treba ni komentarisati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :-)

      Ogledalo možeš napraviti kako želiš i na njega instalirati sijealice gdje god želiš, ynači uklopiti se sa svojim mjerama... samo da znaš, javi ako ti bude trebalo dodatno pojašnjenje ;-)

      Akrilne ladice obožavam i to što su plitke te ne zauzimaju puno mjesta a može dosta stati u njih + sve se vidi kroz njih....

      Akrilni držač sam kupila u Ljubljani u Mulleru, čini mi se da sam ga nekad vidjela i u osječkom Mulleru, kod nas ga na žalost nema... a možda ima nešto slično negdje pa potraži....

      Izbriši
  14. prekrasno :D
    sviđa mi se što su neke stvari DIY :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno.... puno toga se najbolje da organizirati upravo DIY stvarčicama....

      Izbriši
  15. WOW! Preprepreeeedivno! Počevši od ogledala preko sređenih mini ladica i kolekcije :) Jedino bih ti možda preporučila da parfeme staviš na neko tamnije mjesto, jer ako su dugo izloženi svjetlosti počinju brže gubiti onaj prvotni miris, iskustvo me naučilo :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala hvala... parfemi jesu na gornjoj polici koja nije pod direktnim svjetlom... ne znam da li to pije vode? Ili baš moraju biti u mraku? Nisam znala da im svjetlost škodi....

      Izbriši
  16. Vilica mi se spustila do poda kao u crtanom filmu! :D Ovo je toliko divno da nemam reči! Sve mi se sviđa, i način sortiranja i ladičari i držači (hajde reci mi da si makar nešto od toga kupila kod sebe, a ne preko neta, haaajde :)), a šminka se podrazumeva! Ne sećam se da si recenzirala MAC-ove palete, bilo bi divno videti tvoj izbor senki, a volela bih da vidim i ruževe sve u jednom postu. Bilo bi zanimljivo i poređenje Benefitovih rumenila, a ne bih se bunila ni na bliže slike pigmentića :) Kolekcija je prekrasna u svakom pogledu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-D Hvala ti puno puno!
      Ove akrilne ladice sam kupila u Jysk-u. Ništa od organizacije nije kupljeno preko neta...
      Nisam recenzirala MAC palete, svakako to imam u planu ali ne smijem reći kad :-) A i o ruževima, svim na jednom mjestu, ću definitivno pisati :-)
      Sve što tražiš pišem u rokovnik i budi sigurna da ću o svemu pisati ;-)

      Još jednom hvala!

      Izbriši
  17. kolekcija odlično izgleda! svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  18. O.O ovak sam pregledala cijeli post, kao i kod Anavigmal :D Ajme ogledalo sa žaruljama, baš kao u filmovima kad se zvijezde spremaju za show.. Impresivna kolekcija, vrlo. Obožavam ovakve postove, pa je i tvoj obožavan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :-D

      I ja sam luda za ovakvim postovima, kad god nisam baš najbolje raspoložena i želim nešto da me smiri ja u youtube ukucam make up collection and organization i onda samo uživam i smirim se :-D

      Izbriši
  19. divno sve ali ovo ogledalo sa sijalicama je kao iz filmova :) gdje si kupila akrilne ladice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, ladice su kupljene u Jysk-u i odlične su, nisu toliko velike ali svašta u njih stane!

      Izbriši
  20. Ja mislim da bih ja fino zasjela ovdje i sve ti pregledala jedno po jedno :D raj za djevojke. Rekla sam ti vec jednom, blago tvojoj kcerkici dok je ako Bog da budes odgajala i uvodila je polako u svijet sminke :) Svidjaju mi se sijalice, bas zbog toga djeluje kao profi stolic za sminkanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možemo dogovoriti jedno pregledanje ;-)

      Eh i ja se tome veselim kao malo dijete, ali znaš da nije isključeno da ona bude nezainteresirana za kozmetiku i šta onda ;-)

      Hvala ti!

      Izbriši
    2. Vjeruj da i ja razmisljam o tome kada jednom nadam se dodje vrijeme da ja imam dijete, i desi se da je djevojcica a ona ne uziva u kupovini sminke, odjece i cipela kao ja :( Pa steta bi bilo za jednu opsjednutu mamu :D :D To bih shvatila kao kaznu za nesto sto sam lose uradila nekad ranije :D Salim se, nek je ziva i zdrava :)

      Ja ti zelim da ti se to ne desi nego da vas dvije za rucicu fino i uzivate u svemu :) ne sumnjam da ces joj prenijet ljubav prema tome :) Ali kad ti pocne "čačkat" ovo sve, jadna ti :D pod kljucem drzi ovaj kutak dok ne bude imala dovoljno godina kad bude smjela odgovorno da mu pridje :D

      Izbriši
    3. Ako nekad napravis sale na blogu proizvoda koje ne koristis, tu sam :D :D :D

      Izbriši
    4. Planirala sam raditi blog sale za prizvode koje slabije koristim...

      Izbriši
  21. Savršenstvo!!!
    Inace, ne komentiram, ali uvijek te citam (kao i Anaviglam), jer ste rijetke blogerice po mom gustu (i ukusu za kozmetiku)
    Jesam li vidjela EL puder u prahu? Ako jesam, jel bi ga mogla usporediti sa Chanelovim?
    Meni je Chanel odlican, ali znam dobiti pristice od njega, pa me zanima i EL

    Hvala na prekrasnim fotkama i uzivaj u ovoj ljepoti

    Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na ovako lijepom komplimentu i drago mi je da si se ipak odlučila komentirati, volim imati komunikaciju sa curama koje me vole čitati...

      Imaš dobro oko, svakako sam planirala pisati o EL puderu u prahu koji je btw mineralni, pa ću u sklopu tog posta da napravim neku komparaciju između ta dva! Mada ti ne smijem obećati kad će taj post biti, ali trudiću se da bude što prije!

      Pozz!!!

      Izbriši
    2. I još jedna "molba", hoćeš li uskoro i preparativu poslikati? :D

      Izbriši
    3. Pa mogla bih i taj post napraviti, mada nemam baš previše preparative... uradiću taj post ;-)

      Izbriši
  22. wow wow wow!
    ovo je moj san!
    predivna kolekcija, zaista fenomenalno!
    samo napred, da se udvostruci do kraja godine :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno na lijepim željama, ali ako se udvostruči gdje ću je smjestiti :-)

      Ja tebi želim da ti se što prije ostvari san i da budeš ponosna vlasnica neke slične kolekcije...

      Izbriši
  23. Joj ja najvise volim ovakve postove da citam, tacnije gledam i uzivam :DDDD Kako je sve lepo organizovano i na svom mestu... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ih isto volim i drago mi je da ti se svidjelo i da uživaš :-)

      Hvala ti!

      Izbriši
  24. Bravo!
    Svaka čast, baš sam uživala gledajući slike !

    OdgovoriIzbriši
  25. Draga, kakve krasne stvari. Gledam od jučer i vraćam se :D Fantastična kolekcija i jako mi se sviđa kako si sve uredila i organizirala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno... Drago mi je da ti se sviđa! Dosta dugo sam smišljala kako da to napravim na najbolji mogući način!

      Izbriši
  26. Diovota! Od kolekcije do organizacije. Odušvljena sam onim stalcima (zigrastim) sa ruževima i paletama.
    Molim swatcheve jedno svih MAC sjenila, ne moraš žuriti-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.... to sam ja osmislila i nacrtala i dala jednoj teti koja mi je napravila...

      Taj post sa MAC sjenilima je u planu za napraviti, nadam se što prije!

      Izbriši
  27. svaka čast na organizaciji! koliko toga uspijes potrošit prije isteka roka? jesi li ikad nesto bacila sto nisi uspjela potrosit a već je promjenilo miris,boju ili djelovanje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno!

      U biti jako rijetko mi se desi da nešto bacim, ali naravno desi se... pogotovo kada se radi o tekućim ili kremastim proizvodima, kojih na sreću nemam puno...
      Evo npr sada svaki dan koristim jedan MAC puder kupljen prije 8-9 mjeseci baš iz razloga da ne bih morala da ga bacim prije nego ga potrošim. To mi ne pada teško jer se nekad i po 2x dnevno šminkam...

      Sjenila i rumenila mogu puno duže trajati nego što je napisano na kutijama, tako da nikad niti jedno nije završilo u smeću!

      A ruževa, možeš i sama vidjeti, da nemam nešto baš prepreviše i jako ih često koristim i popravljam šminku na poslu, tako da mi ne traju cijelu vječnost!

      Zaključak: imam puno, ali puno i koristim :-)

      Izbriši
  28. Jao divan ti je kutak, ja sam odusevljena :-)I vrlo je uredno i pregledno. Ja kad sam bila mala curica sam obozavala kad dodem u goste pa udjem u kupatilo neke tete koja ima puno sminke, a da sam sad mala curica i vidim to sve, ja bih se nacisto izbezumila od radosti, sve bih ti morala pipnuti i pomirisati :-)Navijam da ti i kcerka jednog dana bude zaljubljenik u sminku jer definitvno ima od koga i naslijediti svasta fino i nauciti puno o sminkanju. Superiska :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno....
      i ja sam bila ista kao ti kad sam bila mala djevojčica i ovo je bio moj san od malena :-)
      I js se nadam da će krenuti mojim stopama jer bih voljela da zajedno uživamo u make up-u

      Izbriši
  29. a joooooooooj, svaka čast!!!! na organiziranosti, i na snalaženju gdje je što!!!! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već napamet znam gdje je šta :-) u mraku bih našla ;-) hvala ti

      Izbriši
  30. Aauuuuuuuu, ostala sam bez teksta ! Prvo, jako si uredna i to najviše volim, mrzim kad cure drže četku/e u neseseru sa svim ostalim što se prosipa pa to onda umjesto nesesera postane pravo leglo za bakterije . Divno si ovo orgnaizovala i baš te briga za komentare, ja ti čestitam na svemu što imaš pa sve i da ti neko drugi kupuje a ne ti sama sebi. Ja se nadam da ću nekad u svom stanu imati dovoljno para da sredim samo jedan ovakav kutak ( a htjela bi da kutak bude dio jedne cijele sobe za odjeću i obuću, hihi ) ... Nego i mene zanimaju ove akrilne ladičice, ja sam gledala na Ebayu, oko 35 4 su pa me zanima šta misliš je l' to povoljno :) ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 34 $ tek sad vidjeha da sam pogrešno otipkala :D

      Izbriši
    2. Hvala ti puno... želim ti naravno da ti se želja što prije ostvari.....
      Na sreću nije bilo negativnih komentara što me jako veseli, ipak moj blog čitaju cure koje vole šminku a ne zavidnice kojima sve smeta....

      Gledala sam bila i ja te ladice na ebayu ali skupe su, ove sam kupila u Jysk-u, koštaju 25 km, a skoro su čak bile u kataloškoj akciji po cijeni od 20 km. U jednom ladičaru budu ove dvije male ladice i 2 malo veče, ali se mogu slagati jedna na drugu ili pored druge pa se fino spoje....

      Izbriši
  31. Divno si ovo uredila, sviđa mi se kako si uspjela sve to uredno posložitia, a ujedno je i lijepo za vidjeti, ne samo praktično. Izgleda jako profesionalno, kao u nekom salonu. pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, i meni je bitno da ne bude samo praktično nego i da je lijepo za pogledati :-)

      Izbriši
  32. This is a dream!!! Znači totalno sam LJUBOMORNA!!! :). Šalim se naravno. Svaka čast. Kapa dole. Oduševljena sam. Odlično si sveovo organizovala i totalno nemam riječi, sem da bih voljela provesti dan u ovom kutku i otvoriti svaku kutijicu :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je da ti se sviđa... dogovorićemo se i napraviti "A day with Make Up Arena" ;-)

      Izbriši
  33. Odavno nisam videla lepše uredjen make up kutak, svaka čast!
    Prelepa kolekcija!

    OdgovoriIzbriši
  34. Fantasticno! Odlicna organizacija, sve lepo sredjeno i uredno, bas kao sto volim i da vidim i da imam kod sebe :D Sjajno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.... potrudila sam se da bude tako ;-) nema ništa bolje od dobre organizacije....

      Izbriši
  35. Baš mi je mama dobila u pravo vrijeme internet da joj pokažem kako izgleda prava kolekcija beauty ovisnice, a ne moja... :) Predivno, ali toga si se već naslušala... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, ali godi uvijek ponovo čuti ;-) I, šta kaže mama?

      Izbriši
  36. Razmišlajm šta da napišem kao komentar, a u stvari ostala sam bez komentara. Haha.:-D Ovo je predivno i vjerujem san svake žene šminkerice da ima ovakav ormarić i da se tu osjeća posebnom dok se dotjeruje. :-) Sjajno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh hvala.... ja sam oduvijek imala san o nečemu ovakvom.... i drago mi je da sam ostvarila taj san, a i tebi želim da ostvariš svoj ;-)

      Izbriši
  37. Prekrasna kolekcija :)
    Sviđa mi se kako si sve praktično organizirala i posložila tako da je sve nadohvat ruke. Ideja za držač za tekuće pudere me oduševila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno... da, estetika i praktičnost su jednako važni.... baš mi je sve nekako složeno da je jednostavno za dohvatiti....
      I ja kad sam vidjela ovaj držač odmah sam znala da će biti idealan za tekuće!

      Izbriši
  38. Svaka cast na kolekciji;) Tek sam juce otkrila tvoj blog pa me zanima da li se bavis sminkanjem??Da li stizes i kad stizes sve da iskoristis? Pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, ne bavim se šminkanjem...

      Na pitanje da li stižem i kad stižem sve potrošiti moram biti iskrena i reći da naravno da ne stižem sve potrošiti jer morala bih se jaaaako puno šminkati, i sebe i druge, da bih ovo stigla potrošiti... Ali ću ti reći da sam jedno prokleto žensko pa uvijek pomislim da mi baš ta nijansa rumenila i sjenila nedostaje :-) Pudere za sada stižem potrošiti, ovo je po prvi put da ih imam baš ovoliko..... Ruževa nemam baš previše, koliko sam viđala kod drugih cura.... I ostalog svega imam u nekim granicama.... Dakle najviše imam sjenila i rumenila, ali oni nekako i najduže mogu trajati, tako da se neće baciti ;-)

      Izbriši
  39. Zaista zadivljujuca kolekcija, svaka cast! Vjerujem da uzivas svaki put kad bacis pogled na svoj kutak :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, slagala bih ako kažem da ne uživam.... ovo je moja oaza za uživanje kada sam živčana :-)

      Izbriši
  40. Predivno je! Stvarno, kao u filmovima! Prosto, da samo ceo dan sedis i sminkas se :-) Ne bi dosadilo nikada :D svaka cast na organizaciji, prelepo izgleda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.... Zaista uživam ovdje šminkajući se :-) i drago mi je da i drugi osjete ugođaj koji sam sebi napravila :-)

      Izbriši
  41. Tvoja kolekcija ostavlja bez daha :D

    OdgovoriIzbriši
  42. Aaaaa, koliko si samo lepo uredila, pocev od ovog nocnog stocica i ogledala koje mi se jako svidja, do uredno poslozene sminke, izgleda kao neki profesionalni makeup studio... zavidim! :) xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, jako sam se trudila da sebi napravim što prijatnije okruženje :-) Ovo je bio moj san od malenih nogu....

      Izbriši
  43. Nekoliko puta sam ponovno gledala i čitala ovaj post i samo se divila! Uopće nisam imala pojma kako da ti napišem i opišem svoje oduševljenje ovom prekrasnoćom :OOO <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh hvala ti, drago mi je da ti se sviđa! Kao što sam već mnogima rekla potrudila sam se (spram mogućnosti) da sebi stvorim što ugodniji kutak! I mislim da sam u tome uspjela, pa mi godi kada čujem da se i drugim curama sviđa :-)

      Izbriši
  44. Sad znam kako izgleda raj :)))))

    OdgovoriIzbriši
  45. Wow, ostavila si me bez teksta! Svaka čast, kutak je prelijep i sve je tako lijepo organizirano :) Raj i za oči i za dušu :) :)

    OdgovoriIzbriši
  46. Prekrasna kolekcija! Već treći put otvaram, gledam i divim se. :)
    Joj i ja trenutačno imam puuno previše pudera, valjda se neće koji pokvariti... šminkam se svaki dan pa ću valjda uspjeti potrošiti. Ostalo se ne bojim gomilati, rumenila, sjenila i slične stvarčice stvarno mogu dugo potrajati. :)
    Inače, čitam te već dugo (samo mi je neki dan palo na pamet da bih mogla početi i komentirati postove na blogovima koje volim :)) ), postovi su ti jako zanimljivi i detaljni, gušt ih je čitati. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej baš ti hvala što si se odlučila da komentiraš... Ja baš volim da imam taj neki kontakt sa svojim čitateljkama i stvarno se trudim da svakoj odgovorim... Pudere troši (kao i ja) a za ostalo ne brini, ne kvari se tako lako :-D

      Hvala ti na lijepim riječima, drago mi je da čitaš moj blog i da ti e sviđa, i nadam se da ćeš ubuduće češće komentirati ;-)

      Veliki pozdrav

      Izbriši
    2. Pa eto, do sad sam samo lurkala ali sam se odlučila aktivirati malo :))
      A vidjela sam već da svakome odgovoriš i to je stvarno super! :)

      Izbriši
    3. To je zato što i sama ne volim ako ostavim komentar a taj komentar bude ignoriran... a pogotovo ako se to desi više puta onda sigurno neću više ni ostavljati svoj komentar :-)

      Izbriši
  47. Predivna kolekcija! *_* ti si mi među omiljenim blogericama! :)
    http://makeupandotherr.blogspot.com/ ------> MOJ BLOG :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, baš si me obradovala lijepim komentarom....

      a zašto ne mogu da otvorim tvoj blog? piše da mi je odbijeno i da mi treba dozvola

      Izbriši
  48. Sjajno izgleda svaka cast za ideju, kreativnost i odlicnu organizaciju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.... kupila sam ideje svuda na netu, a inače sam osoba koja voli prije svega dobru organizaciju.... još da imam većih mogućnosti u ovom svom gradu za kupovinu organizacijskih elemenata bilo bi i bolje.... ali eto snašla sam se sa ovim što se nudi :-)

      Izbriši
  49. To volim vidjeti. Mislim da ipak malo zaostajem!

    OdgovoriIzbriši
  50. Wow... Sad mi moj post u kome prikazujem svoju kolekciju izgleda smešno :( Ali, polako, možda te stignem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj da ti bude smiješno, samo lagano gradi svoju kolekciju i sigurno ćeš me stići ;-)

      Izbriši
  51. WOOOOOW! Tvoj makeup kutak izgleda kao pravi vizažistički kutak s tv-a :D Prediva organizacija, najviše mi se sviđa držač za kistove <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :-)

      Potrudila sam se da ovaj svoj najdraži kutak organiziram onako da mi to bude što ugodnije :-D

      Izbriši
  52. najbolja si sa onim -RUZEVA NEMAM BAS PREVISE....samo mac-ovih imas vise nego ja svih brendova zajedno...naravno ti imas blog pa samim tim normalno i vise sminke,ali mi je bilo zabavno kako ti to dozivljavas ...meni cela dekorativa stane na okrugli stocic precnika 50 cm-otprilike-Sta bi onda rekla za kolicinu moje sminke? Verovatno da sam umerena...a citava okolina misli da vec sa ovom kolicinom nisam...=)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah nisam prije vidjela tvoj komentar, nekako mi je promakao :-)
      ma ja sam se deklarirala kao make up ovisnica pa mi nikad nije dosta, sve mislim da mi nešto nedostaje, mada realno imam šminke za do kraja života ;-)

      Izbriši
  53. e da , to je bilo u smislu da je super sto te okolina podrzava a sputava kao moja=()

    OdgovoriIzbriši
  54. (*) a ne sputava kao moja...

    OdgovoriIzbriši
  55. Malo je reći da sam impresionirana... Pre, pre, pre, pre, predivno!!!

    OdgovoriIzbriši
  56. Sve ovo da posedujem, ne bih mogla da se odlučim kako da se našminkam, predivna ti je i kolekcija i organizacija, jedino što mogu da kažem je - VAU! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti... i meni je nekad problem da se odlučim šta bih prije, ali još uvijek se snalazim ;-)

      Izbriši
  57. Gdje si nabavila pumpicu za mac cistac za kistove?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. skinula sa jednog tonika, perfektno se uklopila :-)

      Izbriši
  58. Kojeg da ga odmah kupim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sa jednog dr brandt ali sad sam išla gledati, promijenili su pakiranje, ovaj je kupljen prije par godina i ostavila sam bila cijelu bočicu kao da sam znala da će mi trebati, ali evo išla sam sad vidjeti i od elf čistača za kistove isto perfektno odgovara ;-)

      Izbriši
  59. Hvala na trudu bas si srce. Ugodan vikend :)

    OdgovoriIzbriši
  60. Kutak je divan, kao sto sam vec komentarisala :)
    Nego sam ponvovo gledala post, s obzirom da ti je kutak sjajan i pravi raj za oci!
    Pa mi zapadose za oci Artdeco olovke za usta, koji je broj ova roza Artdeco olovka za usta sto stoji iznas mac olovaka? txn :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je soft lip liner waterproof broj 83...

      Kutak se malo promijenio.... neke stvari sam drugačije organizirala pa ću o tome svakako uskoro napisati novi post ;-)

      Izbriši
    2. Zahvaljujem :)
      Obavezno update o kutku onda :)

      Izbriši
    3. Da, da, čim stignu još neke stvarčice koje će mi pomoći u organizaciji ;-)

      Izbriši
  61. fantastično organizirano,sve je prekrasno! :)

    OdgovoriIzbriši
  62. molim te mi reci gdje si kupila ogledalo sa rasvjetommm

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ogledalo sam napravila! ove lampe sa strane su kupljene u Ikei, Nakon što sam ih izmjerila uzela sam i ogledalo iste dužine koje sam nalijepila na ivericu koju sam predhodno isto isjekla po mjerama.... vrlo jednostavno!

      Izbriši
  63. PRedivan je tvoj kutak i baš mi se svidja.. mene interesuje samo gdje kupiš se ove plastične latice i pregrade? inače preljepo je sve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti... ove akrilne ladice sam kupila u Jysk-u..... a pregrade u ladicama su pregrade za escajg

      Izbriši
  64. predivno,predivno....
    vidim da koristiš mufe mat velvet, možeš li mi reći koju nijansu i gdje si po MAC-u??
    hvala puno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh ne znam kako nisam vidjela ovaj komentar... koristim 30, po macu sam NC20....

      Izbriši
  65. Ne mogu ni da zamislim koliko ste para potrosili na sve ovo,ali mogu da pohvalim urednost,svaka cast <3 :)

    OdgovoriIzbriši
  66. Sve je već rečeno, nije ni čudo da smo svi ostali s jezicima do poda :) Osjećam se lakše kad znam da nisam jedini make up i beauty freak i ne osjećam grižnju savjesti od svoje okoline koja se često zgražava i misli da sam rasipnica kad vidi moj make up, a nisam ni blizu ovoga što ti posjeduješ. Još mi je gore što sam trenutno u stanu u kojem ne mogu smjestiti i posložiti sve kako treba, tako da mi šminka stoji po svuda, čak i po vešmašini i podu kupaonice :O
    Nadam se da ću kad tad napraviti svoj kutak!!!
    Do tad ću gledati tvoj i druge slične i sanjati o danu kad ću imati svoj kutak(čitaj:dovoljno velik) gdje ću sve lijepo organizirati. Uživaj :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, a ja ti od srca želim da taj kutak imaš što prije! :-)

      Izbriši
  67. OMG :O

    previse i precesto sminkanje je stetno i nezdravo od toga koza stari...:/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram ti reći da to nisam primijetila, šminkam se dugi niz godina.... mislim da je važno da se redovno skida šminka i njeguje koža

      Izbriši
  68. Joj Bože kako ovo nisam ranije videla, ovo je fenomenalno, obožavam ovakve postove, stalo se "trujem" sa snimcima na you tube-u. :)) SVAKA ČAST, divna organizacija. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :-) Sad sam trenutno u fazi poboljšanja organizacije :-) pa ću napraviti i novi post :-)

      Izbriši
  69. O Bože, koliko šminke i kako je samo uređeno, Razboljela sam se čitajući ovo :)

    OdgovoriIzbriši
  70. Svaka čast :) Toliko kozmetike a tako odlično rasporedjena,sve na dohvat ruke i sve na mjestu...Odlično izgleda ;)

    OdgovoriIzbriši
  71. Wau, ali ovo je nemoguce potrositi u roku trajanja, aj ovako, daj mi adresu a ti kad krenes na kafu i u setnjicu ostavi otkljucano :) nije zbog mene, nego cisto tebi da olaksam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće, jer rok je puno duži nego se misli za sjenila, rumenila i sl, a toga imam najviše :-) A generalno moja kolekcija je narasla u zadnje 2 godine pa to ipak nije tako staro :-)

      Izbriši
  72. Ajme Jasmina, kod tebe ljepše nego u parfumeriji a urednije nego u apoteci <3

    Divnooo:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga, sad sam još par sitnica uredila pa je još preglednije :-)

      Izbriši
  73. Ajme meni koja kolekcija? To sve kupuješ ili si nešto i dobila?
    Pa zar tome ne istekne rok prije nego potrošiš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve kupujem, nešto dobijem na dar od muža, ali uglavnom sama kupim :-)

      Izbriši
  74. P-R-E-D-I-V-N-O :)) nemam sta drugo da kazem ostala sam bez teksta :))

    OdgovoriIzbriši
  75. Odusevljenja saaam <3 zeno ja te volim , moj si uzor , pa ovo je presavrseno, sve je tako lijepo poslozeno i uredeno , znam da je divno sminkati se u ovakvom divnom kutu,ima raznolike sminke od essence do mac .nisam sigurna jesam li dobro vidjela , ali jeli to imas 2 eos balzama za usne koji ti stoje pokraj kistova ili ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam ih 4 :-) 2 se možda vide :-)

      drago mi je da ti se sviđa kako sam sve posložila, meni je sada još urednije i preglednije i jedva čekam samo da mi još jedan dio namještaja stigne pa da vam sve pokažem :-)

      Izbriši
  76. Imam dva pitanja - 1. u roze kosarici imas neki proizvod za trepavice, ne znam sta je to, jer ima kineske natpise, a zanima me cemu sluzi? To mi je posebno privuklo paznju, pretpostavljam da se koristi prilikom nanosenja vestackih trepavica?
    2. Gde drzis preparate za negu lica? Ta kolekcija bi me posebno zanimala :)
    Inace, sjajna organizacija, vrlo efikasno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Clarice...
      Da u roze košarici je aplikator za trepavice koji je još uvijek neupotrijebljen :/ jedno vrijeme nisam nosila trepavice pa nije dobio svoj priliku, sad kad ih opet nosim vrijeme je da ga isprobam :-)
      Preparati za njegu lica su u kupatilu, vidiš i taj post sam obećala, ne bi bilo loše da ga uradim :-)

      Izbriši
  77. Odlicno organizovano stvarno sam odusevljena.Da li uspes da iskoristis svu kozmetiku, zbog roka trajanja?
    I kako se boris sa prasinom na cetkicama posto su na otvorenom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj da mi se vrlo rijetko pokvari nešto, toliko rijetko da je to zanemarivo ;-)
      Sa prašinom gubim bitke, često kotišteni kistovi su pošteđeni prašine, ovi što malo rjeđe koristim uhvate prašinu, pa kad ih hoću koristiti protresem ih da skinem prašinu.... voljela bih naći bolji način za borbi protiv prašine...

      Izbriši
  78. Svaka čast na urednosti! Super kutak! :)

    OdgovoriIzbriši
  79. Prvo da kazem da se neizmerno radujem sto vidim da je neko sa nasih prostora na blogu stavio ovakvu inpozantnu make up koliekciju :)) To sam ranije gledala samo na stranim blogovima...Obozavam sminku i ovo je raj za moje oci !!! :D Blago tebi da mozes sebi to da piustis.Pozz od mene, ne obracaj paznju na hejtere, mackaj se i uzivaj :))
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  80. wao ostala bez rijecii urednooo svaki komentar je suvisan...sve pohvale za blog volim sve procitati i viditi al opet ostajem po strani bez komentara..a sad sam morala da ti pozelim punooo sreceee <3

    OdgovoriIzbriši
  81. Au pa kad ces stici potrositi sve xD ?

    OdgovoriIzbriši
  82. Sve je predivno! Vidim da je mnoge devojke interesovalo ono sto i mene-gde se mogu nabaviti akrilne ladice jer su na ebay preskupe. I sve je super organizovano :)

    OdgovoriIzbriši
  83. Mene interesuje gdje si kupila ogledalo ... a sve ti je odlicno naravno

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)