Maybelline Color Sensationals Vivids - 910 Shocking Coral - MAKEUP ARENA

2/23/2013

Maybelline Color Sensationals Vivids - 910 Shocking Coral






Kako sam već krenula hvaliti Maybelline u prošlom postu, odlučih da nastavim u tom pravcu....

Maybelline ruževe sam i ranije probala i sviđali su mi se, mada mi se nije sviđala njihova cijena za jedan drogerijski ruž koja iznosi oko 15 km... Onda sam se rađe opredjeljivala za Rimmel ili Catrice koji se mogu kupiti u pola cijene...

No kako to kod mene često bude, prije nekih mjesec dana sam šetala CM-om i gledala novitete i na Maybelline stalku sam primijetila ovu bojom upadljivu ambalažu. Naravno da sam zastala da vidim o čemu se radi.... i ugledala gomilu prekrasnih ruževa upadljivih nijansi..... Zainteresiranost je iste sekunde porasla....




Inače ja sam velika ljubiteljica upadljivih ruževa, nema te nijanse koju ja neću nositi u sred bijela dana, bez ikakvog problema, neće mi ni kroz glavu proći da će neko pomisliti da je to ruž za noćne izlaske.... Ne izlazim, kad onda drugo da ih nosim ako ih već ovoliko volim. Pa naravno, u sred bijela dana, na poslu, na pijaci, gdje god treba :-)

Sve redom sam ih swachala u CM-u i odluka je pala na nijansu 910 Shocking Coral kod koje su definitivno nešto zeznuli u nazivu, mislim da se trebala zvati Shocking Pink :-) jer ova nijansa u sebi najmanje koraljne ima... osim kada se ruž samo gleda, na usnama je posve druga priča.

Na samoj ambalaži nigdje nije naznačena količina pa pretpostavljam da se radi o neka standardna 3-4 g. Po otvaranju rok za korištenje je 24 mjeseca što je sasvim ok, mislim da mi neće ni toliko potrajati s obzirom koliko ga često nosim.

Izuzetno je maziv ruž, nema "zapinjanja" po usnama kada se nanosi. Jako je fin i kremast na usnama kada se nanese te meni ne isušuje usne. Finiš mu je sjajan. Potrebno je da se nekoliko puta pređe preko usana da bi se dobio željeni intenzitet.

Trajnost na usnama je neka 3 sati što je ok.... To što ću ga ja ranije popraviti nema veze s tim kad bih ja to ustvari trebala uraditi... Ja imam tu neku naviku da svaka 2 sata malo "dopunim" ruž iako često nemam potrebu za tim. Ima neki blagi miris koji definitivno nije težak te ne smeta nosu..

U BiH je dostupan u CM-u, DM-u po cijeni 14-15 km.

Meni se jako sviđa, sigurna sam da ću nabaviti još neku nijansu, samo imam problem kako da se odlučim koju da nabavim kad su mi sve lijepe.

Swatches:

Na dnevnom svjetlu.

Sa blicem.

Evo kako izgleda na usnama:




Uglavnom jako sam zadovoljna ovim ružom i mislim da kvalitetom opravdava svoju cijenu.

Da li ste probali neki od ruževa iz ove linije i kako vam se sviđaju ako jeste?



64 komentara:

  1. Nijanse su predivne. Vec sam dosta citala o njima na stranim blogovima i jedva cekam da dodju ovde! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš su krasne nijanse, nadam se da će doći uskoro i kod vas.... a onda sretno sa odlukom koji da kupiš ;-)

      Izbriši
  2. Jako lepa nijansa! Nisam probala nijedan iz te linije, ne postižem, jedna usta, a previše brendova :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to si jako dobro rekla :-) obožavam ruževe i previše ih je odličnih, kako sve to stići isprobati :-)

      Izbriši
  3. Sviđa mi se, sviđa. A najviše mi se sviđa jer voliš i skupo i jeftino i nisi ograničena na skupu marku pa daješ čiteteljicama izbor za svačiji džep. Budem pogledala i ovu nijansu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, ja volim šminku, dobru šminku, nije bitno koliko košta :-) ustvari bolje ako manje košta :-) a i dalje je dobro

      Izbriši
  4. Jako mi se sviđa nijansa :) Još mi je ljepši na usnicama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. krasna nijansa, onako djeluje kričavo kad se gleda, a nije kad se nanese, divan ruž

      Izbriši
  5. Baš je lipa boja. Nisam probala, ali razmišljam o onom u boji fuksije, ne mogu se sad sitit točno naziva, ali virujen da ću znat kad ga vidim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pretpostavljam da misliš na Fuchsia Flash... krasan je.... ma sve nijanse su prelijepe......

      Izbriši
  6. nisam probala ove ruzeve ali ova nijansa na usnama je prelepa :)

    OdgovoriIzbriši
  7. i ja rijetko izlazim šminkam se kako mi je volja ko će mi reći da crveni ruž nije za 8 ujutro nek ide dovraga, ja to želim i to je moje pravo. Obožavam ruževe a najviše biram rimmel kate moss kolekcija njihova mi je bila super. Mislim da ću si kupiti jedan i od ovih vjerovatno neka ružičasta nijansa i neka crvena naravno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O kako se slažem s tobom...
      na sreću mi to ne govore, a znaš da bi mi bilo potpuno svejedno i da mi kažu :-) i dalje bih ga nosila u 8 ujutro.... Rimell sam toliko dugo izbjegavala a toliko mi je žao što jesam jer sam postala luda za njihovim ruževima.....

      Izbriši
  8. Joj i meni se svidja ova boja. I ja mnogo volim ruzeve, posebno u poslednje vreme imam neku maniju da ih jos vise kupujem. I isto nosim sve boje kad mi se prohte, ako bi cekala izlazak ne bi ih nikad nosila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma upravo tako..... da vidiš kad kričavi mac candy yum yum stavim u 7 ujutro i sva sam sretna :-)

      ja bih trebala malo stati sa kupovinom ruževa... ali ne mogu.. :-(

      Izbriši
  9. Bas ni blizu Coral a ja sam u potrazi za takvim, danas sam bas kod teta trazila ali nisam nasla nijednu odgovarajucu nijansu. Ja imam Maybelline sensationals u nijansi 132 - Sweet pink ali on nije toliko pink koliko izgleda. Bas je neki fin dnevni :) Mada su meni dosta crvene usne, u osnovnoj su me djeca uvijek pitala jesam li ja to stavila karmin u skolu?? :o :D ...tako da mozda moja boja usana "ubije" tu rozu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam i ja taj, to je jedan od rijetkih ruževa da sam ga skroz potrošila, toliko mi je divan.... moje su usne svijetle pa možda ovaj zato na meni ovako izgleda, na tebi bi mogao biti koraljne boje :-)

      Izbriši
  10. Imam isti ruž kao ti:) Iz cijele linije mi se jedino on dopao. I slažem se, više je rozi nego koraljni ali je stvarno prelijep i tebi odlično stoji:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se on najviše dopao, ali i ostali su doooobri :-)

      Izbriši
  11. Prelijepa boja, definitivno ga moram kupiti! baš mi se čini kao moja boja :) a meni su maybelline ruževi super, imam ih 5-6 , kupila sam jedan i na hametovoj iz ove linije, samo je baš loš izbor nijansi bio, neka smeđa i boja šljive koja mi je vrh :D
    evo gledam ga već 5-6 puta na ovim slikama i svaki put mi se sve više i više sviđa. mora biti moj :DD
    P.S. nisam ti komentirala na prethodnom postu za maybelline korektor, pa da sad to obavim 2 u 1 xD uglavnom, mislim da će ti odgovarati puder, baš fino prekriva i matira lice, ja sam našla svoju nijansu koja je neutralna ka rozom i izgleda kao druga koža. samo ga ja mješam sa kremom jer mi naglasi suhe dijelove, ima neku teksturu kao pjenastu, ne znam kako bih ti je opisala. i da, dođe samo 20 ml!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj da se prepadneš kad vidiš ruž uživo jer baš izgleda drečavo, probaj ga nanijeti na usne i onda je skroz druga boja.... uostalom i vidš sama....
      što se tiče pudera jutros sam ga nanijela na lice i tako je lijepo "sjeo".... super sam pogodila nijansu s obzirom da sam kupovala preko ebay-a.... koju si ti nijansu kupila?
      jedva čekam da ga sutra ponovo stavim da vidim da mi se nije učinilo da je ovako krasan :-) vidjela sam da ima samo 20 ml i to mi se ne sviđa :-(
      ovi drogerijski brendovi su sve bolji i bolji, moram priznati.....

      Izbriši
    2. ja sam puder dobila od prijatelja jer je njemu bio preroz da bi ga ikome stavio i jedino meni odgovara, a on je kupio kod jedne tete koja dobavlja kozmetiku iz njemačke i nijansa je 20 Cameo, ne znam sad da li se nijanse svugdje isto zovu, pošto se na različitim tržištima drugačije zovu, osim ako nisu po brojevima označeni. a čula sam da ima neka stranica nešto kao konverter valuta za pudere, ako želiš kupiti preko neta neki puder a nisi sigurna za nijansu, upišeš nekoliko nijansi pudera koje inače koristiš i odabereš puder koji želiš kupiti i oni ti kažu najsličniju nijansu. e baš sad ću poslati prijateljici poruku da mi proslijedi link!
      i nećeš se pokajati za puder, ja ga koristim skoro mjesec dana svakodnevno, samog ili miješam sa drugim puderima i meni je najbolji kad ga nanosim sa F80, onda mi ima najbolju prekrivenost i najbolje sjedne na lice :)))

      Izbriši
    3. eh evo link :D http://www.temptalia.com/foundation-matrix

      Izbriši
    4. znam tu nijansu, baš sam se dvoumila između nje i ove moje 21 Nude pa sam na sreću ovu izabrala koja mi savršeno odgovara, malo je žućkasta... čudno nekako meni bolje stoje ti žućkasti puderi, ali generalno mi ljepše stoje hladnije nijanse ostale šminke....

      danas sam ga nanijela onom spužvicom i poslije razmazivala sa mac 187 ali nije to to.... sutra ću da probam na tvoj način, sa sigmom f80 :-)

      meni se stvarno čini da ću biti zadovoljna sa ovim puderom, ali ne smijem se prerano radovati ;-)

      Izbriši
    5. hej znam za taj temptalijin matrix.... ali ima tamo i fulanja, uvjerila sam se više puta.....

      Izbriši
    6. nije baš najsigurniji ali meni je pogodilo nijansu kad sam kupovala UD Naked Skin - to je tek savršenstvo od pudera. i probaj onaj novi Lorealov matte magique, ima sličnu teksturu kao ovaj maybellineov i bolju prekrivenost. :)
      a ja ovaj nanesem na zglob lijeve ruke pa onda stavim sa F80 :))) mada mi fino funkcioniše i sa prstima i sa malom bockalicom sa abbamarta. stvarno je super puder, i meni sa normalnom kožom i tebi sa masnom :)))

      Izbriši
    7. Joj nemoj da me mamiš, moram prvo da potrošim ove što imam :-)
      A još sam naručila i Revlon Nearly Naked :-)

      Izbriši
    8. haj da znaš kako je meni kad čitam tvoj blog, kupila sam onaj Dior kist za full coverage, odriješila sam kesu, morala sam koliko je dobar :D i ne kajem se, nimalo, a trebala bih. :))) i moram da naručim naked 1, jer sad imam naked 2 i naked basics pa da ih okupim, teško im pada što su razdvojene :(

      Izbriši
    9. haha joj draga nemoj da se kaješ.... prvo što je kist jako kvalitetan i ja imam osjećaj da će trajati 100 godina (ja ga čuvam i za kćerku :-))) a drugo i sama si vidjela kako je lijepo nanijeti puder s njim.... a ni što se tiče naked paleta nemoj se kajati.... to su univerzalne palete koje ćeš koristiti godinama, i da, šteta je da porodica ne bude na okupu, nabavi i mamu, tako je ja zovem od milja hahah... ;-)

      nego još samo jedno pitanjce za UD naked skin.... šta misliš da li bi baš bio dobar za moje masno lice? jel on dewy? ovaj od revlona što sam naručila čitam nije dewy a ima onako slabije prekrivanje i ne vidi se puno.... jako je hvaljen... a teško žabu u vodu...

      Izbriši
  12. Mljac je,privlači me baš roza iz ove linije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene strah ponovo ići u CM ili DM, znam da će me vuči da ih idem ponovo vidjeti :-)

      Izbriši
  13. Uh, nijansa je diiiivna! Za leto, dusu dala da se stalno nanosi! Ja sam isprobavala neke druge nijanse koje su se ucinile drecavim, medjutim kada se nanesu su sasvim druga prica. xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo je tako, izgledaju jako drečavo, ali su po nanošenju jako lijepe, mada ja nemam ništa ni protiv drečavih nijansi :-)

      Izbriši
  14. Lijepo ti stoji ova nijansa i slažem se...ruž je sjajan, imam 4 nijanse iz ove linije i predivne su mi a postojanost im je kod mene i do 4-5 sigurnih sati ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, vidiš kako je i ova lijepa, mogla bi se ona pridružiti tvojoj 4-ci ;-)

      Izbriši
  15. Ima divnih nijansi. Samo kod nas jos nisu stigli. Ovako preko recenzija uvrstila sam 5 kom na WL. Sad, ako dodju odlicno. Ako ne, velika steta jer nas opet zaobilazi nesto sjajno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mnoge cure se žale da u Srbiju puno toga nikad ne dođe.... Stvarno ne znam zašto je to tako.... i kod nas isto nekad pokoji proizvod preskoče, ali kod vas su izgleda još gori.... Držim fige da vas ovi ruževi ne zaobiđu ;-)

      Izbriši
  16. divno izgleda na tvojim usnama ... slika je odlicna!

    OdgovoriIzbriši
  17. Ovaj isti ruz sam u cetvrtak kupila sestri za rodjendan sa jos nekim stvarcicama,i savrsen je, ona se odusevila bojom. Prvom prilikom ga uzimam i sebi + barem jos 2 od ovih Vivids. Prvo sam mislila uzimati neke u tim zivim bojama od ovih novih Avonovih u silver pakovanju,i onda sam ugledala ove ljepotane na Beauty&Sweetsna blogu, pa i u DM-u i rekoh sebi, ne bacaj pare na Avon, ovi su bolji. I jesu, tako zive boje,a tako hidratantni.Bas mi se svidja sto vise vuce na pink, nego na narandzastu/koral, dugo sam trazila upravo takvu boju.I ja isto kao ti, ne izlazim vise bas puno, pa se ruzevi ne biraju po onom dnevni/vecernji, sve se nosi:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam kupila i 2 Avonova iz te nove linije i moram iskrena biti da nisu nimalo loši.... tu su oni meni negdje sa kvalitetom..... mada mi puno ljepše pakovanje imaju ovi Maybelline i baš su nekako slatki, ne možeš ih ne primijetiti.....

      Ova nijansa je toliko lijepa da ja ne znam jesam li to uspela u postu dočarati, ali znaš koliko mu je ruž drag da kad ga se sjetim automatski mi se pojavi osmjeh na licu :-D oooobavezno je kupi...

      Drago mi je da nas ima sve više koje ne brigamo previše koji je ruž za dan a koji za noć... trebamo tako raditi i razbiti te predrasude... šta bih trebala stalno nositi nude nijanse, ma nema šanse ;-)

      Izbriši
  18. Predivna nijansa i baš lijepo izgleda na usnama :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Boja mi je lijepa, a ja imam njihov crveni ruž nr.547 mislim. I zadovoljna sam. Kada ga nanesem lagan je nemam onaj osjećaj da će mi se usta skupiti ili da je suv, što mi se kod nekih ruževa dešava. Moraću i ovaj da probam :). I da nedavno sam pravila za svoju emisiju jedan prilog o blogerima, pa sam iskoristila i kadrove tvog bloga. Nadam se da ti se dopada :D

    http://www.youtube.com/watch?v=DFcOkaTzgmc

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prilog je suuuuper, naravno da mi se dopada :-) mada je BH blogosfera još uvijek relativno nerazvijena... ali valjda će doći bolja vremena i da će se još više cura uključiti u bloganje.... u BiH ima max 10 bjuti blogova dok ih je u HR 60-ak, a i u Srbiji ih ima jako puno, samo ne znam baš broj....

      e da ruž je upravo takav, ne isušuje, imam osjećaj da i njeguje usne.. dajem ti svaku preporuku da probaš neku od ovih vivid nijansi, kvalitetom su isti kao i oni njihovi stari ruževi....

      Puno pozdrava i hvala na onako lijepom prilogu ;-)

      Izbriši
    2. Kod nas sve dođe sa zakašnjenjem, pa tako i moda blogovanja. Nema veze,bitno je da mrda :). Nema na čemu naravno. Biće toga još nadam se. I ruž obavezno probavam :)

      Izbriši
    3. Upravo tako, kao što si rekla, bitno je da se mrda :-)

      Kako je lijepo gledati druženja hr blogerica i razne evente na koje one idu, i njihova ljubav prema kozmetici a i sam rad je prepoznat i cijenjen....

      javi kad kupiš ruž kako ti se sviđa!


      Izbriši
  20. Stvarno divna nijansa... Jako ti lijepo izgleda na usnama.

    OdgovoriIzbriši
  21. Predivna nijansa jednostavno predivna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste predivna je, a tako zastrašujuće izgleda ;-)

      Izbriši
  22. joj kako je divan na usnama!
    moram da pogledam kad budu stigli, ionako
    trazim neki fin ruz ovih dana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obavezno pogledaj, meni je ova nijansa najljepša od svih 5 koje imaju u ponudi, mada su i ostale kraaasne

      Izbriši
  23. Prekrasna nijansa, ali meni je grozan, daleko su mi kvalitetniji golder rose ruževi, koji su bar 3 puta jeftiniji. Meni se skuplja u linijicama, blijedi, nije dovoljno postojan, fino izgleda kada su mi usne hidratizirane i nanesen tanko i pažljivo. GR mi je iskreno poslije MAC-a najbolji, toliko da me iznenađuju. Naravno prvo MAC pa nekih 10tak mjesta prazno, pa ostali haha.
    Mej

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, GR ruževi su poprilično kvalitetni... meni jedino njihov miris nikako da legne, ne mogu reći da smrde, ali izgleda da me krasni miris MAC ruževa totalno razmazio pa sada od svakog ruža očekujem da mi odgovara na svim poljima :-D

      Izbriši
  24. obožavam Maybelline ruževe, oni su mi zapravo njihov najbolji proizvod (ajde, lakovi za nokte su im isto zakon).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se nešt svašta sviđa od Maybelline, ali mi se nikako ne sviđa što mi mnogi proizvodi nisu dostupn, ne sviđa mi se ta njihova poltika da se određeni proizvodi mogu nabaviti samo na posebnim mjestima :-(

      Izbriši

Hvala na komentaru :)