Rezultati 3. Giveaway-a - MAKEUP ARENA

4/02/2013

Rezultati 3. Giveaway-a


Ovaj put nisam zaprimila puno prijava kao prethodna dva puta.....

Ili je curama bilo mrsko da napišu šta im se sviđa a šta ne na blogu ili nagrada nije bila primamljiva....

No kako god meni je posao bio olakšan jer nije bilo puno provjera......



Prvo da vam se svima zahvalim za divne pohvale, jako mi puno znači što su mnoge od vas primijetile moj trud koji ulažem... i pored jako malo slobodnog vremena... Ja sam tip osobe koju takve riječi dodatno motiviraju..... Naravno hvala i na kritikama...... sve sam ih pročitala.....

Najviše mi se traži recenzija preparative, izgleda da ste se i previše načitale o dekorativi na raznoraznim blogovima i da je nastupilo zasićenje..... Ja volim preparativu ali ne u toj mjeri kao dekorativu, mada se trudim da se to promijeni i primjećujem da i mene preparativa sve više zanima, dal' zbog godina ili zbog uticaja drugih blogova (čiaj Dear Skin i Anaviglam) :-)

Isto skoro sve ste rekle da volite New In postove, ja sam mislila da sam luda što kod drugih cura obožavam te postove, ja kad vidim New In taj post odmah čitam, prije svih drugih :-D Sve mi volimo da zavirimo u tuđu kozmetiku.... Ja koliko god da imam šminke opet kad vidim nečiju tuđu ja se sva pogubim :-D većinom od ljepote naravno.....
Dosta vas je hvalilo i post o Dubaiju no na žalost u skorije vrijeme sigurno nećemo nigdje putovati pa vas moram razočarati da takvih postova neće uskoro biti, ali prvom prilikom ću malo pretražiti arhivu sa slikama i napisati post o našim ranijim putovanjima kojih je bilo puno :-)

I vidim da vas je dosta oduševljeno mojom oraganizacijom make up-a... hvala vam, svoj kutak sam uređivala dugo i polako....  još će se tu mijenjati puno toga, problem je što ja imam toliko puno ideja a premalo vremena da ih sve realiziram.....

Eh prije nego kažem koja je cura osvojila Clinique paletu ja ću da kažem koji me je komentar inspirirao na neke nove postove, pogotovo ću boldirati dio koji mi se svidio:


bas mi je drago da su uslovi tako fini, jer te ja redovno citam a nemam face itd...
E sad sto se sugestija tice najvise bi me zanimalo da vidim svu tvoju dekorativu na jednom mestu ...to su mi najzanimljivije stvarcice-zaviriti u tudju kozmetiku...a sve na jednom mestu mi je super jer onda mogu da napravim WL preciznije bez da nesto previdim...
Drugo, sto bi mi bilo super su tvoji omiljeni crveni ruzevi-na pr.sa plavim podtonom pa oni topliji itd. ali oni koji su najpostojaniji i najkvalitetniji -po tvom misljenju, a ne samo najbolje nijanse.
Najvise volim New IN, kao i mesecne favorite. Najvise cenim blogove koji , osim pozitivnih recenzija , govore i o onim proizvodima koji se beauty blogerki nije dopao-sto iz razloga jer je precenjen ili nije za njen tip koze odgovarao ili je proizvod prosto los- JER KOLIKO VOLIM DA PRONADJEM DOBAR PROIZVOD ZA SEBE BEZ DA ISPROMASUJEM VISE PUTA-gde mi ti pomazes-TOLIKO VOLIM I DA NE BACIM NOVAC NA NESTO STO ZA STA NE VREDI DATI...Kao verovarno i vecina devojaka...Imamo isti tip koze sto mi stvarno puno olaksava pri kupovini proizvoda...Jedan od omiljenijih od svih postova mi je kad ti je suprug doneo gomilu kozmetike sa puta, zatim jako volim sve tvoje postove o Mac kozmetici-jer nam je (vecini) tesko dostupna pa mi je odlicno da znam jos pre nego sto stignem u Mac tacno koju nijansu ruza cu kupiti kao i da li mi stvarno treba jos jedan beauty proizvod i koji...Anyway, ja se opet raspisala...
Ostavicu samo nick , a na mail ti saljem podatke.....LANA 

Lana će dobiti utješnu nagradu za ovaj komentar, a radi se o ovoj nagradi:





Osim njenog svidio mi se i ovaj komentar:

Tek odnedavno redovno čitam blogove o kozmetici i šminkanju, nekako sam više pratila ekipu izvana i youtube, ali me videići se više umaraju a curama nedostaje ideja, stalno se ponavljaju.
Na tvom blogu mi se sviđa što imamo sličan ukus, što uzimaš kozmetiku i šminku od vrlo povoljne do one iz parfurmerija. 

Ono što mislim da bi dobro došlo tvom blogu su usporedbe nijansi raznih pudera, ruževa, rumenila koja imaš i koristiš. Koliko vidim - imaš dosta raznoliku kolekciju, ali neke stvari idu više za određeno godišnje doba pa bi bilo lijepo vidjeti na istoj fotografiji kako se drže. 

Iako sam gotovo sigurna da neću tako skoro ići u Dubaij - taj mi se tekst jako svidio jer je takov što isto ono što nedostaje u blogosferi. 
Planiram napisati tekst o Rimu i gdje u Vječnom Gradu pronaći super šminku :)

Sve u svemu - nastavi i dalje tipkati!
nuuicaa @ gmail . com 

koji također nagrađujem sa ovom nagradom:





Ah sada ona glavna nagrada koja ide u ruke curi koju je izabrao sam gospodin random.org ;-D



Dobitnica je Ana Pavelić..... cura koja je sasvim slučajno zalutala na moj blog, kako to ona kaže ;-)
ali nadam se da će i dalje slučajno lutati po blogu.....


Cure nadam se da vam se sviđaju nagrade, molim da mi se što prije javite na email sa svojim podacima da bih što prije mogla poslati nagrade!!!



Broj komentara: 13:

  1. Bravo i za ove utješne nagrade, svaka ti čast! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitam i ja curama, osobito prvim dvjema koje su ipak dobile nagradu po tvom izboru, a ne jer ih volim mr. random :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo me iznenadilo.
    Čitam na mobitelu nove postove blogova koje pratim preko Bloglovina i usred teksta moje riječi.

    Hvala puno na pažnji i nastavi samo dalje raditi što te veseli, a sad šaljem email :)

    OdgovoriIzbriši
  4. HVALA PUNO!!Bas si me obradovala, nisam bila tu ali evo me !!Poslala sam mail...Bas sam se prijatno iznenadila i puno mi je drago da ti se svidjaju moje sugestije!! Lana

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam verovala da mogu nesto da dobijem, sad znam da nije uvek sve namesteno...kod tebe je fer. Poljupci , L

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)