April Favorites - MAKEUP ARENA

5/12/2013

April Favorites



Kasnim, ali opraštate mi vjerujem, jer znate da obaveza imam više nego što mogu podnijeti ;-)
Ako vam kažem da ovo šminke što vidite sam buvalno u 95% šminkanja koristila ne znam hoćete li mi vjerovati. Eventualno sam mijenjala puder, a ostalo je bilo više manje isto....


  • MAC blot puder je obaveza sa dolaskom toplijeg vremena.
  • Shiseido tekući je moje novo otkriće i prijeti ostalim tekućim puderima da preuzme status HG pudera :-) očekujte recenziju ovih dana.
  • Banana puder u prahu, mislim da cijela blogosfera bruji o njemu... 
  • Maybelline korektor, ponavlja se kao i svakog mjeseca

  • MAC fluidline brow gelecreme, jednostavno savršen i već ludim šta ću kad se potroši jer je bio dio limitirane kolekcije :-(
  • Paintpot-ovi Quite Natural i Soft Ochre, tamniji u pregib, svijetliji na ostatak kapka.
  • YSL Faux Effet Cills maskara koja je odlična ali ne tako odlična kao njena Shocking verzija koju sam recenzirala ovdje.

  • Stila Contouring trio koji sam koristila kao sjenila i uvijek ga koristim kao sjenila jer meni ne odgovara za konturiranje, ova svijetla nijansa je savršena, izuzetno pigmentirana, koristila sam je na dijelu iznad pregiba kapka, ova tamna bez šljokica je korištena u pregibu kapka (sve to da setujem paintopotove), a ova sa šljokicama je korištena kao bazna.

  • Najsavršeniji bronzer koji sam ikao posjedovala, MAC Pro Longwear bronzer u nijansi Sun Dipped, kupljen prošlo ljeto u sklopu ljetnje kolekcije Hey Sailor koji sam koristila vrlo štedljivo od momenta kada sam  mu ugledala dno, ali sam ga počela ponovo koristiti prošlog mjeseca jer je sada opet u ponudi u sklopu nove LE kolekcije Temeprature Rising Bronzing i naručila sam za sebe novi primjerak ;-)

  • Kombinaciju Dior rumenila I YSL Rouge Volupte 07 Lingerie Pink sam uvijek koristila zajedno.

  • A kada sam nosila breskvaste - narančasto - koraljne nijanse onda je to bila kombinacija MAC rumenila Immortal Flower (LE) i MAC ruža Betty Bright (LE).


I naravno na kraju da vam pokažaem i moje favorite za njegu kože:

  • Nezaobilazni Clarisonic, ioako se ponavljam s njim, ne mogu da ga ne uvrstim u favorite jer ga koristim bukvalno svaki dan otkako sam ga kupila i moje oduševljenje nije splasnulo ni malo.
  • Tweezerman kamen za pete koje sam kupila prošlo ljeto i recenzirala sam ga tada kada sam tek krenula s blogom.
  • Aussie 3 minute miracle recontruction, samo ću reći da ga obožavam i namjeravam prvom prilikom napraviti zalihe :-)
  • Caudalie Beauty Elixir, nova ljubav koja ima tendenciju da postane prava velika ljubav :-)
  • Caudalie SOS serum sam intenzivno koristila proteklog mjeseca i još ne mogu reći da li sam ono istinski oduševljena, znam da nije loš, ali ipak smatram da za proizvode za njegu kože treba malo duže vremena da bi znali kakvi su zaista.
  • EL okoloočni balsam, koristim ga svaku noć, sviđa mi se jako, ali isto neću ništa da govorim dok ga ne budem koristila malo duže, za sada mi je skroz ok.


Da li je neki od mojih favorita i vaš favorit? 



63 komentara:

  1. Prekrasni su ti favoriti! Znači Shiseido te se dojmio, neka, to mi je drago čuti, obožavam taj puder i jedva čekam tvoju recenziju :)
    Kiss malenoj Andrei :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shiseido mi je fantastčan.... imam samo jednu malenu zamjerku, ali o njoj ću u postu, ali ostajem pri tome da je fantastičan!

      Pusa i tebi od Andree ;-)

      Izbriši
  2. :) Super post... Punoooo toga sto zelim i sto se nadam imati u skoroj buducnosti (inace cu se pojesti haha).
    Ja cekam Aussie kod nas da dodje (ako se to ikad desi), da vidim hoce li i meni pasati sta. Zvuce obecavajuce svakako.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čuvam fige da što prije nabaviš to što želiš...
      ja nešto čisto sumnjam da će Aussie da dođe kod nas uskoro.. zato i želim napraviti zalihe prvom prilikom kada moji krenu za HR jer ne vjerujem da ću ja uskoro negdje putovati....

      Izbriši
  3. eh, jedino maybel.korektor, imam i mac-ovo rumenilo ...sve ostalo ne...extra bjuti favoriti....Lana

    OdgovoriIzbriši
  4. Puno krasnih favorita a neke svakako i dijelimo ;D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.... volimo slične stvari ;-) zato ja i volim tvoj blog jer puno dobroga otkrijem na njemu....

      Izbriši
  5. Shisheido je moj ljetni HG puder definitivno. kupih ga neki dan, šta je ono nako dobro :D rosy glow mi je seljačko rumenilo, često ga koristim kad se malo šminkam. Maybelline erase mi je u rangu sa flormar perfect cover, koristim ih naizmjenično i podjednako su mi dragi. :DD
    Meni je ova YSL maskara u Shocking verziji bila živi užas. em mi se brzo osušila, em mi je lijepila trepavice. nisu nešto duge a ni guste, sasvim prosječne ali :(( ili je do mene što ne volim puno maskare na njima, ako ih želim više naglasiti tu su umjetne i ćao dječaci. interesuje me kakvi su ti rouge volupte, hoće li biti kakva recenzija jer su mi oni jedini na WL za ljeto i samo njih planiram kupiti (ono po 10-20KM kod tete na pijaci i u cm-u ili dm-u ne pikam :P)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi vidjela što je dobar shiseido?!?
      nisam ništa flormar probala jer nemm gdje kupiti, mada bih voljela ponešto probati....
      možda je ta maskara što si je ti imala bila stara... jer ne mogu da vjerujem da ti je tako bezveze bila.... meni je savšena.... a možda i to što ne voliš puno maskare na trepavicama.... ja volim.....
      recenziju za volupte očekuj u nekom od narednih postova, već nekad sljedeće sedmice ;-)

      Izbriši
  6. Savršeno kao i uvek! Posebno MAC <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam na tvoju preporuku uzela ovaj Maybelline korektor i od tad ga i ja svima preporucujem :) Isla sam u Banovice kod drugarice ali u nedjelju a tad im je zatvoren dm :D tako da nisam uzela pa cim mi se potrosi trazit cu da mi ga posalje po njenoj sestri :) nevezano za temu - ici cu i ja mozda uskoro kod nje i cesce jer je trudna (juhuuu) pa mogu ga nekad i tebi donijet kad ti bude ponestajalo zaliha :)
    Aussie cu kupiti ako odem u Osijek iduce sedmice :)

    Pozdrav tebi i bebici, nadam se da pomno prati ove favorite i uci :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na ponudi, divna si, ali za sada mi ne treba, imam još jedan neotvoren, ali sjetiću te se ako mi ga ikad zafali ;-)

      Nadam se da će ti se Aussie svidjeti, s njim ti nema nedefiniranih osjećaja ili ćeš ga voljeti jako ili nećeš nikako ;-)

      Izbriši
  8. Predivni favoriti, dijelim puno njih s tobom, osim Aussie, koji je po meni, bespotrebno razvikan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti... žao mi je da tebi Aussie ne odgovara, da ti je vidjeti moju kosu kada ga koristim pa bi znala zašto ga ja jako volim ;-)

      Izbriši
  9. Kao i uvijek, favoriti su ti boli glava. Da mi je koja minuta u tvom beauty svijetu...

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja sa Shiseido puder otkrila prije dvi godine i obavezno ga liti koristim :D e ali ove godine sam odlucila malo promjeniti i uzela Chanelov ..ali nije to to.Necu vise isprobavati nego ostati na Shiseidu.i primjetila sam da ga sve vise cura pocinje koristiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ga otkrila prije mjesec-dva i ostala paf, znaš koliko dugo su mi ga nudili kad bih došla kupiti puder, ali ja bih ga uvijek zaobilazila, i sad mi žao da ga nisam ranije probala jer je skoro pa savršen :-)

      Izbriši
  11. MAC karmin i to preslatko pakovanje <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Favoriti su ti krasni, a posebno su mi za oko zapele ove kombinacije rumenila i ruževa :-D Ja imam ovaj YSL ruž, br.30 i moram reć da muku mučim s njim :-( Ne nanosi mi se jednoliko, i usne mi moraju bit u savršenom stanju da bih ga uredno nanijela, tako da prije nego što se mislim šminkat s njim moram se sjetit napravit piling usana i stavit 2-3 sloja balzama i onda je to recimo ok. Prijateljica ima neki drugi broj ovog ruža i nema takvih problema, tako da je možda problem samo u nijansi, ali šta ću kad je tako divna :-D Od YSL imam i Rouge Pur Couture i on mi se krasno nanosi...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh vidiš i ja sam to prijemijetila za ovu nijansu, sa drugom nijansom koju imam 01 Nude Beige nemam tih problema, a ovu najnoviju 29 Opera rose još nisam isprobala jer moram prvo čekati lijepo vrijeme da bih na prirodnom svjetlu mogla uhvatiti nijansu što realnije pa me živo zanima kakva će ona biti....

      Izbriši
    2. Zaboravila sam komentirat ovaj Maybelline korektor, jel se skuplja u borice oko očiju i jel kupljen u BiH? Ne sjećam se da sam ga u HR vidjela ili samo nisam dobro gledala ;-)

      Izbriši
    3. Moj je meni stigao iz Zagreba, jer ih u BiH ima samo u eksluzivnim DM-ovima a takvog nema u mom gradu :-(
      u borice se uvlači minimalno, ipak je nemoguće to skroz izbjeći, pročitaj recenziju, napisala sam je.... meni je stvarno odličan i ne prestajem ga hvaliti, postajem dosadna koliko ga hvalim ;-)

      Izbriši
  13. Obozavam ovakve postove, uvek mi poprave raspolozenje! :D Inace, htela sam da te pitam da li mozes da mi predlozis neki dupe za MAC morange ruz, videh ga malo pre u nekom klipu na yt i izgleda kao naaajbolji ruz za leto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim ovakve postove kod drugih blogerica :-)
      Rado bih ti predložila dupe za taj ruž ali ne mogu jer ja taj ruž nemam niti imam i jedan sličan ruž jer mi nažalost tople narančaste boje ne stoje....:-(

      Izbriši
  14. Zaboravih upitati koji kist je najpogodniji za nanosenje krem sjenila (poput maybelline-ovih novih ovih)... Zasad ja to radim prstima, ali mrzim pranje ruku svako 2 minute :D i stvarno se tesko skidaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti to radim sa onim Essence za nanošenje sjenila koji mi se pokazao odličnim za to, a u pregib sa onim essence za bledanje, odlično uđe u pregib.... oba kista super rade sa kremastim proizvodima i lako se peru poslije....

      Izbriši
    2. Eh super :D imam oba pa cu pokusati. Za obicna sjenila su mi nekako pregruba. Pa ih zapostavljam. Osim kad nemam cistih xD Hvalaaa :**

      Izbriši
    3. Nema na čemu... nadam se da će ti odgovarati.... ;-)

      Izbriši
  15. Hoces li pisati detaljnije utiske o Banana puderu?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam mislila pisati o njemu jer sam nekako u ubjeđenju da je sve o njemu rečeno, ali onda opet mislim da ne bi bilo loše da i ja napišem koju riječ o njemu ;-) ako želiš i moje mišljenje javi pa ću se ja raspisati ;-)

      Izbriši
  16. Uh moram da probam taj Banana puder jer mi deluje fantasticno...Odlicni su ti favoriti i fotke...

    OdgovoriIzbriši
  17. žmurim...nisam videla onu lepotu od dior rumenila
    i ysl ruža...la la la...nisam videla te krasote :D
    mnogo mi je drago da si i ti fan Caudalie eliksira.
    a ovaj banana puder u prahu...pa ja sam se zbunila..
    jel si pisala negde detaljnije o tome da iščitam?
    ako nisi, dobro bi došlo, deluje jako zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj elixir je veliko otkriće za mene, oduševio me je...
      nisam pisala o njemu, ali kako vidim da cure zanima planiram napisati recenziju... mislila sam da je sve rečeno, ali eto još jedno mišljenje neće škoditi ;-)

      Izbriši
  18. Kad su proizvodi ovako dobri i ne treba ih menjati :) Bronzer deluje saaaaavršeno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U pravu si, bronzer i jeste savršen, vjeruj mi. Obožavam ga!

      Izbriši
  19. Hoću i ja bananu!!! Mnogo želim, kad već svi pričaju o njemu... :) Divni favoriti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš i pravo što je hoćeš, banana je odlična! Hvalaaaa ;-)

      Izbriši
  20. apsolutno sve od ovoga zelim da isprobam ali najvise ben nye puder :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Moze li please swatch ovog bronzera, ici cu slijedeci mjesec u inostranstvo, pa planiram da ga kupim, s tim da se dvoumim između ove nijanse i nude on board...puno bi mi pomogao jedan mali swatch :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. naravno da može, javi mi se na mail pa da ti mogu poslati sliku swatcha jer nemam ga gdje ovdje zakačiti ;-)

      Izbriši
  22. Shiseido sam prosle godine u ovo doba kupila i bio mi je extra, sto prekrivanje, sto trajanje na licu, sto mi nista nije izazvao, i sad ono uzmem ga opet prije mozda mjesec, nije mu jos prosao rok, ono godina dana, i toliko mi oksidira na licu, da je to nevjerovatno, bez pretjerivanja za 3 nijanse :D ali hajde nije mi zao, nema ga jos puno :D meni je super njihov perfect refining, ali je za ovo vrijeme malo potezak, pa sam presla na malo laganije :D
    Clarisonic zelim da mi postane favorit ali nikako da se odlucim na kupovinu :D
    Caudalie SOS serum, izlizala sam bocicu hahah salim se, al kad je pumpica prestala da ima fukciju tj kad se doslo do dna bocice potegnula sam za nekim metodama vadjena posljednjih kapljica, sto se meni nikad sa kremama i serumima ne desava bas :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm.... evo baš ga danas nosim i ništa mi nije oksidirao, ne mogu da vjerujem..... taj puder je očito jako popularan a ja sam posljednja koja je to saznala :-) cure u mercatoru kažu da se prodaje kao lud...
      obratiću pažnju i na taj perfect refining... za koju kožu je?

      joj tako je i meni trebalo dugo vremena da se odlučim na kupovinu clarisonica ali sad ti samo mogu reći da mi je jako žao što sam ovako dugo čekala da ga kupim.....

      Baš me nervira što kod nas nema Caudalie, LRP, Bioderma i mnogi drugi brendovi... baš zaostajemo :-( sreća pa smo mi snalažljive:-)

      Izbriši
    2. kazem ti i meni prije nije oksidirao, ne znam u cemu je sada fazon :(
      ja sam ga kupila u kompletu zajedno sa kamenim po istoj cijeni, al kameni mi nije odgovarao, pa sam ga poklonila :)
      hm..mislim da je za sve tipove, meni se najvise svidjalo to sto pise da je ne komedogen, nema mat finis, ali se ni ne sjaji, meni se to licno i svidja, obzirom da znam da imas masnu kozu ne znam da li bi ti se to svidjalo, ali sa puderom za matiranje to se moze rijesiti :D

      a koliko tek mene nervira, zamisli kad imas problematicno lice i kada su ti LRP i Caudalie proizvodi koji stvarno odgovaraju, i kada su medju rijetkima... :D da nisam snalazljiva ne znam sta bih, mada ne bih onda ni znala za ove divotice hehhe :D

      Izbriši
    3. Gdje si kupila taj set??

      ja stavim banana puder preko pa mi bude mat :-) meni je super što je izuzetno trajan.... nosim ga cijeli dan i na kraju imam šta i skinuti s lica, drugi puderi većinom skliznu s lica.... niti jedan ne ostaje ovako dugo na lici, niti jedan!

      Izbriši
    4. u Beautique u Mercatoru, ali prosle god :D

      i trajan a i prekrivanje mu je super, potrefili su pravo s tim puderom hehe :D

      Izbriši
    5. aaaa ja mislila sad nekad da si to kupils.... ako opet vidiš tu ponudu nemoj da ne javiš ;-)
      da i prekrivanje mu je ooodlično!

      Izbriši
    6. nije nije, napisala sam da sam prosle god nekad uzela taj puder :D nista se ne brini, javljam ako vidim :D

      Izbriši
  23. Dakle, ne posjedujem ništa s ovog predivnog popisa i dođe mi sramota i komentar napisati. Ali, zato sastavljam rang listu za kupnju. Još dvojim oko prvog mjesta na toj listi: Shiseido ili Dior?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije to razlog da ti ne napišeš komentar... ;-)

      Ne znam na koji Dior misliš i kakva ti je koža da bih mogla da ti kažem koji da izabereš, ali ti mogu reći da ovaj Shiseido jednostavno moraš imati jer bukvalno odgovara svakom tipu kože, cure sa suhom kožom ga vole jednako kao i ja sa masom.....

      Izbriši
    2. Uh, a kad bih ti još priznala da nemam NIŠTA od Mac-a blokirala bi me na svoj blog :-))) (šala, naravo). Mislila sam na Diorovo rozo rumenilo, baš mi je nekako slatko, baš da mi zasladi dan. A oko pudera, koža mi je suha, dosta suha i trenutno muku mučim kako u istom trenutku kožu kvalitetno zaštititi i normalno se našminkati. Možda je taj hvaljeni Shiseido rješenje za mene kao i za mnoge.

      Izbriši
    3. aaaa na rumenilo, ja mislila ti se dvoumiš između Shiseido i nekog Dior pudera :-)
      ne znam hoće li ti pomoći ako ti kažem da sam se našminkala oko 12, upravo sam se ogledala i šminka je savršena, sve na svome mjestu, a samo sam se blotala 2 puta... puder nije mrdnuo....

      Nemaš MAC? Pa šta radiš ovdje hahhaha... šalim se i ja naravno ;-))

      Izbriši
  24. Thanks fοr the auspіciouѕ wrіteup.
    It in fact was a amusemеnt acсount іt.

    Lоoκ complicated to more adԁeԁ аgrеeable fгom
    уou! However, how coulԁ we kеер uρ а сorrеspondencе?



    my page; mid stakes bonus

    OdgovoriIzbriši
  25. odlični favoriti! YSL i Dior su prekrasna kombinacija boja!

    OdgovoriIzbriši
  26. Favoriti su ti ooodlični, skoro za svakim proizvodom patim i želim ga u svojoj kolekciji :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)