Ivana Anaviglam zvana Djeda Mraz ;-) - MAKEUP ARENA

5/25/2013

Ivana Anaviglam zvana Djeda Mraz ;-)




Cure koje me prate preko fejsa su prije 2 dana vidjele ovu gornju fotku koju sam objavila onaj dan kada mi je stigao Ivanin paket. Dogovor je bio da mi ona pošalje neke Anastasia proizvode koje mi je nabavila i nekoliko Bipinih olovaka. Ne moram vam onda reći da sam bila nemalo iznenađena kada sam otvorila paket i ugladale sve ove divote. Ivana mi je jako draga i nas dvije smo vrlo brzo kliknule, ne prođe dan da nas dvije ne razmijenimo više emailova, da prokomentiramo dnevnu ponudu Jagodice, nove proizvode, kupovine koje obavljamo, preporuke, ugalavnom pričamo o kozmetici, mada znamo porazgovarati i o privatnim stvarima... Puno puta sam pomislila da bi dobro bilo da živimo malo bliže :-) I ne, nemojte samo pomisliti da mi je draga zbog poklona jer nije, ja nisam napaćena žena željna poklonjenih stvari...

Razlog što sam baš danas odlučila da objavim ovaj post leži u tome što se Ivana danas udaje :-) Ja joj i ovim putem želim svu sreću svijeta u budućem zajedničkom životu... 

Krenuću od onoga što me posebno obradovalo. Ivana uvijek, osim na mene, misli i na moje ukućane. Poslala je ove preslatke kompletiće i ruksačić za moju Andreu. Zna da volimo Minnie :-) Morate priznati da su stvarčice prepreslatke!


Naravno nije zaboravila ni mog Vedrana, te je njemu kupila majicu, košulju i bermude u kojima izgleda kao pravi frajer i još cijelu hrpu slatkiša. Vedran se jako obradovao slatkišima a ja malo više ovoj odjeći :-)



Nikad Ivani nisam spomenula ili se barem ne sjećam da jesam da ludo želim probati ove Bipine kistove,  te da su mi zbilja prelijepi ali isto kao da me čula i kupila mi ove dvije ljepote.... Tu su i proizvodi za samotamnjenje, zna Ivana da ove godine vjerovatno ne idemo na more :-( Tu je i piling za tijelo te mini Melvita losion za tijelo.


Eh, sada isto jedan krasan dio paketa :-) Anastasia paleta za obrve, te 4 olovke za oči, iza olovaka viri Clinique tekući puder.... dalje vidite preprekrasni Dior bronzer čiju sam samostalnu slikicu postavila dolje ispod, te Givenchy Mister Mat, čiji mi je tester Ivana poslala nekad zimus i koji me oduševio jer je fantastično obavljao svoj posao. Od tada ga nisam uspjela nabaviti, ali Ivana jeste i sebi i meni :-)
Onda ide IQ cosmetics sjajilo, Maybelline whisper ruž, IQ cosmetics ruž za usne, te Chanel maskara iz Gloria Glam časopisa. Eh jedna digresija... kada su blogerice iz Hr pisale o tim maskarama koje dolaze uz Gloriu Glam ja nisam ni slutila da se i kod nas iste prodaju, mislila sam da to važi samo za područje Hr. I onda sam čitala kod moje sugrađanke Beauty Department da je ona kupila kod nas magazin i dobila maskaru. Odmah sam se dala u potragu i uspjela naći jedan magazin. Kad sam došla kući i otvorila unutra nije bilo maskare :-( Prodavačica (ili neka druga osoba) je vjerovatno otvorila, uzela maskaru i zatvorila aparatom za varenje plastičnih vrećica. To je moja pretpostavka, jer ne mogu da vjerujem da su slučajno zaboravili staviti maskaru :-( Nisam se išla žaliti ili svađati jer nema svrhe, kako da dokažem da maskare nije bilo unutra. Ali uz pomoć Ivane dobila sam i ja svoj primjerak :-D Dalje idu 4 Bipa olovke za usne o kojima sam čitala na nekoliko hr blogova, zamolila sam Ivanu da izabere nekoliko lijepih nijansi za mene i ona je izabrala baš prelijepe, one koje bih i sama izabrala: bonbon, orchid, fire i cherry.. i ostaju još Alverde sjenila.... razne varijacije tamnih sjenila, sa šljokicama, mat, skroz crno, tamno sivo i srednje tamno sivo.... 


Poslala mi je čak i Gloriu Glam i Douglas magazin :-)


Kao i uvijek Ivana je poslala čitavu vojsku testera za proizvode za koje smatra da ih trebam probati. Čak 16 komada... jako se veselim isprobavanju... vjerujem da će mi uštediti novac na nekim proizvodima ali isto vjerujem u njen odabir te znam da ću ipak puno više potrošiti na kupovinu proizvoda koji će mi se pokazati odličnim....


Ovaj ljepotan je definitivno zaslužio jednu zasebnu fotografiju...


Mislim da će se većina vas složiti da Ivana ima odličan ukus i da je izabrala fantastične poklone za nas i da su oni zaslužili zaseban post.

ALI ja ću se potruditi da na sličan način obradujem nju jer ja sam tip osobe koja se prema drugoj osobi ponaša na način na koji se i ona ponaša prema meni sa još naglašenijim tipom tog ponašanja. Hoću reći, ako ste dobri ja ću biti još bolja, a na zlo ja odgovaram sa puno većim zlom ;-)

To bi bilo to za danas.... kažite mi kako vam se sviđaju pokloni?

p.s. ovo je moj 100. post ;-)


54 komentara:

  1. Sve mi se sviđa, tako je lijepo. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ivani svaka čast :)
    oduševila sam se i ja tvojim poklonima!!!!
    prelepo!!!! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. slazem se sa naslovom posta! divne si stvarčice dobila. tako je i moja sara za mene pravi djeda mraz :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Svaka čast! Jako je lijepo vidjeti da se iz pisanja bloga razvijaju i prijateljstva. Poklončići su samo način izražavanja toga.
    Uživaj u svojim novim stvarima, Bipini kistovi će ti biti super, baš su jeftini, ali stvarno su dobri za tu cijenu.
    I testeri, ajme meni, super super!
    :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, baš tako... ja imam osjećaj kao da je stvarno poznajem...
      Već vidim da su kistovi odlični, nisam uzalud imala potajnu želju da ih probam ;-)

      Izbriši
  5. Prekrasno pokloni, ne zna se sta je ljepse :) A ipak mali plus ide za ovu ljepotu na kraju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aaa to je kralj ovog paketa uz Givenchy Mister Mat koji je jedno savršenstvo od primera

      Izbriši
  6. Weeeeeeeee 100. post, i ja sam još malo pa tamo :)))
    Ajme nadam se da će Ivana staviti neke fotke sa svadbe!!! Stvarno ti je poslala lijepe stvarčice i mogu zamisliti kako si bila iznenađena :)) A kako je samo testere označila, kak je to stigla pred svadbu sve :)

    Usput, ja sam se više puta opekla, i sad uvijek sve provjeravam. Kad sam kupila svoju Gloriju, bacila sam oko je li maskara unutra odmah na kiosku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Želim ti da me što prije stigneš i prestigneš ;-) samo piši ;-)
      Vjerujem da hoće staviti fotke... ne bi bilo fer da to ne podijeli sa nama :-D
      Ne možeš ni zamisliti, ja očekujem neki mali paketić a dolazi paketina... ja mislila greška neka :-D kaže da je to po malo skupljala.
      i ja ću od sada uvijek provjeravati ima li poklona uz novine ili nema....

      Izbriši
  7. Čestitke na stotom postu! Predivne stvarčice ti je poslala, mogu misliti koje iznenađenje je to bilo :) Kao da sebe gledam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala... Iznenađenje je bilo da sam se jedva oporavila do kraja večeri i još sam ujutro odmah provjeravala jesam li to sanjala ;-)

      Izbriši
  8. Ivana je baš super cura i ja joj želin puno sriće na današnji dan i u budućem bračnom životu.
    Stvarčice su divne, pomno odabrane i zaista ne znan šta bi posebno mogla izdvojiti, sve je lipo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U pravu si, Ivana je divna ovako kako je ja poznajem, a voljela bih je jednog dana i uživo upoznati i nadam se da će to biti ubrzo ;-)
      Baš sve pomno odabrano i zato i jesam ovako oduševljena...

      Izbriši
  9. Čestitke na 100 postu, da slavimo još puno okruglih cifara, živeli!
    Ivani, puno sreće i ljubavi u novoj i jednoj od najlepših životnih etapa <3

    Uvek volim kada vidim kako se devojke pronalaze, druže, pomažu i iznenađuju <3 bravo za Ivanu, stvarno je jako pažljiva a mogu da potpišem i da je sa tvoje strane potpuno zasluženo.
    Bravo devojke :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno...
      da to je bilo onako slučajno, ja joj se javila da je pitam za preporuku za jedan El proizvod i tako smo nas dvije krenule sa dopisivanjem :-) pažiljiva je i divna i zaslužuje svu sreću ovog svijeta......

      Izbriši
  10. cuti, nisi ni ti nista bolja!!!! KADA si nas darivala umesto pokazane nagrade, dobile smo gomilu nagrada =))))) tako da eto ,nije Ivana jedini deda mraz =))))
    a sto se tice stvari Mini je suuuper!!! Lana

    OdgovoriIzbriši
  11. Joj stoti post, čestitam :D sjećam se kad sam te tek počela čitati, tad ti je blog bio star nešto više mjesec dana i ja u cugu pročitala sve postove i eto. jest mi drago što pišeš blog, stvarno ti super ide :DD
    i drago mi je što imaš svoju blogodrugaricu. ivana je veliki esteta što se primijeti po njenom blogu i nisam ni sumnjala da će pokloni biti osrednji :D najviše mi se sviđaju stvari za bebu, a od kozmetike anastasia proizvodi za obrve i jedva čekam recenziju. blogovi su stvarno duše, ja sam upoznala puno zanimljivih cura i imam sreću da sam našla novu super drugaricu preko njega i postale smo baš prisne. i evo ja se raspekmezila, dosta me je više hehehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da sjećam se, ti si mi bla jedna među prvim čitateljkama ;-) hvala ti puno... ovaj blog je sada postao dio mene, i uvijek nekako nađem slobodnog vremena za njega ;-)

      IU pravu si za Ivanu, esteta u duši, ne mora se posebno ni truditi, ona jednostavno ima nju za lijepe i dobre stvari....
      Nisam još isprobala anastasio, zeza me ovo vrijeme, a treba prvo da ga fotkam....

      Izbriši
  12. Ivana je zaista divna, i to ne kažem samo radi ovog paketa koji je apsolutno iznad svih očekivanja, već zato što je uvijek draga, komunikativna, ljubazna prema svojim čitateljima, ali i veoma ažurna čitateljica drugih blogova pa joj nikad nije teško izdvojiti koju minutu za komentar.
    Kao i ti, i ja joj želim puno sreće!

    Objema se u životu dešavaju velike stvari i lijepo je što ste jedna drugoj tu. Znam da je to samo na ovoj nekoj virtualnoj razini, ali svejedno... Pomalo se i počinje.

    Šaljem ti OGROMNU pusu, čestitam na 100-om postu i želim još puno uspjeha i prijateljstava u životu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma divna, naavno da to ne govorimo radi paketa, nego je divna i to je to :-D

      Hvala na čestitci, pusa i tebi... i svakako uzvraćam lijepe želje ;-)

      Izbriši
  13. Čestitam na 100 postu! Stvarno je divno imati takvu prijateljicu, još divnije kada ju upoznaš preko bloga i tako "kliknete". Lijepe stvari si dobila, osim kozmetike preslatka mi je ova minnie robica za bebačicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala hvala....

      Jako sam sretna što sam je "upoznala"... sve je pažljivo izabrala, kao da sam sama sebi birala....

      Izbriši
  14. Hello from France
    I am very happy to welcome you!
    Your blog has been accepted in Europe Bosnia and Herzegovina N°38 a minute!
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Invite your friends to join us in the "directory"!
    The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
    photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
    This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
    SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
    So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
    *** I am in the directory come join me! ***
    You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
    Your blog is in the list Europe Bosnia and Herzegovina N°38 and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/15/1203150723211250289584870.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif

    If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
    I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
    Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
    Not need an invitation to join the Directory. Any person who makes the request is entered
    *************
    New on the site
    Ranking of Countries
    Invite your friends know made ??
    the website to raise your ranking in the Country

    OdgovoriIzbriši
  15. Ma divota! Od stotog posta, do poklona. Ma svaka čast! :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Prvo ti zelimo cestitati na 100-tom postu :) Samo tako nastavi! :) I pokloni su predivni! jedva cekamo recenzije proizvoda za samotamnjenje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno... kako je brzo prošlo pa sam čak stigla i do 100. posta :-)

      Izbriši
  17. svaka cast ivani na odabiru i prelepom gestu :) na sve je mislila zaista i rekla bih da ste i ti i decica dobili savrsene poklone :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Ivana je pravo srce! Predivne stvari ti je poslala i sigurna sam da su dječica uživala u svojim slatkišima i pustila te na miru da sve isprobaš od noviteta :D
    Ivana ima super ukus, ali to me uopće ne čudi jer koliko sam ju imala prilike upoznati preko mailova, zaista je predraga i prekrasna osoba! Želim joj svu sreću s udajom i u kasnijem bračnom životu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana će me dovesti do bankrota sa svojim lijepim ukusom, jer neke stvari nikad ne bih otkrila da nije nje ;-)

      Izbriši
  19. Od svih tih divota u paketiću meni je najdivnija pažnja i trud koji je uložila da sve sakupi, a potom i tako lijepo složi sa svim tim porukicama i organizacijom. Stvarno prekrasna gesta vrijedna svake hvale! Mister mat je i meni na WL, a od sad i ova Diorova ljepota. I Minnica mi je preslatka, a dečko će biti pravi frajer u gradu :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pažnja i trud su svakako broj 1... samo pomislim koliko joj je vremena trebalo za sve ovo i ona je to svoje vrijeme odvojila za mene... ma šta reći nego da je krasna.... ;-)

      Izbriši
  20. Krasni pokloni, no prijateljstvo koje se stvori iz tih silnih razmjena i kupovina i mailova je ipak neprocjenjivo. :)
    I čestitke na stotom postu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo tako.... ona mi je draža od svih ovih poklona!!!

      I hvala ti ;-)

      Izbriši
  21. Bas je pravi Djeda Mraz :D drago mi je sto si dosla do maskare, vjeruj mi ja sam ponovo u svakom kiosku pitala imaju li novine da ti uzmem ali sve je bilo opuhano, proculo se :/ Ja koristim jos uvijek ovu prvu, dobra je kad se malo osusila heh..druga ceka svoje vrijeme doooobro zatvorena :D
    Stvarcice su preslatke, ali ja sam toliko slaba na ove baby stvari :D jos uvijek nemam kome da ih kupujem ali imam prvu trudnu prijateljicu i jedva cekam da razmazim njeno dijete ovom slatkom odjecom, samo jos da saznam sta je :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma super da mi je Ivana barem uspjela omogućiti da je dobijem ;-)
      baby stvari su prepreslatke!!!!

      Izbriši
  22. Cestitke na prinovi, Ivana te obradoala jako lijepim paketom (sto mi je jako simpaticno, proizvodi su i za malene tu) :))
    Cestitke Ivani na novom poglavlju u zivotu, lijepo je cuti da se desavaju lijepe i pozitivne stvari i da se sklapaju prijateljstva! <3
    Veliki pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala... Ivana na sve nas misli ;-) divna je...

      Pozdrav i tebi :-)

      Izbriši
  23. Divno, zaista! A Ivana zasluzuje par posebni postova! :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Sve je divno. Imam jedan od ovih kistova, ovaj duži i šta znam meni je OK. To da novine prepakuju kako im volja, to je kod nas apsolutno redovna pojava. nevejrovatno. A baš me zanimaju Anastacia proizvodi. Želim tvoje mišljenje. Čestitam za post, da pišeš još puno,puno i napraviš blog sale. Evo imaš sigurnog kupca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kod nas je normalno što nigdje drugo nije ;-)
      pisaću o Anastasia proizvodima... to mi je prvi put da se s njima susrećem a toliko sam puta o njima slušala...

      i hvala na čestitkama.... danas sam krenula sa odvajanjem šminke koju ne koristim i da znaš da mi teško ide, kao da postoji neka neraskidiva veza među nama :-D

      Izbriši
  25. Ivana je divna, svaka joj čast i na gestu i na odabiru, a baš lepo i od tebe što si joj posvetila post na njen svečani dan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da si samo vidjela moje iznenađenje kada sam ugledala paket i još otvorila o_O a većinu ovoga nije ni spomenula ali vratiću ja njoj ovo ;-))

      Izbriši
  26. Oduševljena sam poklonima, blago tebi, divna je!!! Čestitam na 100tom postu, Ivani na udaji, imaš baš dosta stvari da se raduješ :) Baš mi je drago zbog svega!

    OdgovoriIzbriši
  27. Hvala ti draga :D ... ajme kako si me dirnula ovog tako lijepom gestom, puno puno hvala :D!

    ps - svaku ovu sitnicu si zaslužila pa i više ;D!

    Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  28. Čestitam na 100 postova!!
    A pokloni su...nemam riječi :))

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)