Avon Mega Effects maskara - MAKEUP ARENA

8/22/2013

Avon Mega Effects maskara





Ova maskara me zaista zainteresirala svojim izgledom. Htjela sam hitno isprobati ovo revolucionarno čudo od maskare, kako su je nazvali u Avonu :-) Kada sam vidjela na Avon fejs stranici da poklanjaju 100 maskara, samo je trebalo napisati razlog zašto smatram da je baš ja trebam i osvojila sam je odmah u prvom krugu. Nakon nekih 10 dana je našla svoj put do mog vanity stolića :-)

Jedni su je hvalili, drugi kudili, jako me zanimalo kakvom će se meni pokazati.

Prvo vam želim napisati riječ dvije o mojim trepavicama, jako su kratke i rijetke, dlaka je skroz tanka te mi je zbilja nemoguća misija naći maskaru koja mi neće slijepiti nekoliko dlačica.... U dugogodišnjem šminkanju nisam pronašla maskaru koja može sve moje dlačice od trepavica razdvojiti a pritom im dati i meni prijeko potreban volumen.

Kada sam je se napokon dočepala uslijedio je šok, očekivala sam veću maskaru jer mi se na fotografijama koje sam nalazila na netu činila barem za pola svoje veličine većom. Možete vidjeti kolika je u mom dlanu.



Maskara dolazi u količini od 9 ml što je sasvim solidno. U katalogu koji je trenutno važeći košta 11,90 km dok je njena regularna cijena 23.90 km.

Po otvaranju mi se odmah svidjela četkica za nanošenje, ni sama nisam sigurna da li to neka vrsta plastike ili gume ali je izuzetno mekana i savitljiva, ja takve preferiram.


Prvih 10ak dana maskara je bila izuzetno rijetka i nikako mi se nije sviđala jer bi moje tek uvijene trepavice odmah ispravila. Nisam odustajala od nje i davala sam joj nove šanse. Nakon tih 10ak dana je počela da mi se sviđa. Najviše mi se svidjelo to što sam mogla da priđem samom korijenu trepavica što je činilo da moje trepavice izgledaju barem malo duže. Meni je i malo dovoljno :-)


Četkica ima zglob koji nam omogućavamo da napravimo sebi najbolji položaj za nanošenje maskare. Meni najpraktičniji je upravo ovaj na slici ispod i nekad maskaru nanosim tako a nekad skroz kontra, dakle prema gore okrenem držać jer mi je tako najlakše doći do samog korijena. Izuzetno je bitno da napomenem da mi se najboljim pokazalo nanošenje cik-cak potezima, tako dobijem najbolji volumen. Maskara se ne trusi i ne ostavlja panda izgled oko očiju :-)



bez maskare

jedan sloj maskare

dva sloja maskare

tri sloja maskare

nakon prvog sloja

završni izgled

Sve u svemu ja spadam u grupu onih kojima se ova maskara sviđa. Koristim je već nekih 20ak dana i nema znakova sušenja iako je vrlo često otvaram i svima pokazujem :-) No ipak ne koristim je svaki dan jer sam skontala da ova maskara traži malo više vremena nego one obične da bi se dobio zadovoljavajući rezultat. 

Ono što mi se posebno sviđa je to što sam sigurna da ću ovu četkicu koristiti za rasčešljavanje trepavica i nakon što maskaru potrošim jer nisam sigurna da ću je ponovo nabaviti. Zašto ako je ovako hvalim? Zato što vrlo rijetko ponavljam kupovinu maskare, YSL Shocking maskara je jedina čiju kupovinu ponavljam i ponavljati ću. Želim dati priliku i nekim drugim maskarama jer nikad se ne zna hoće li nekad neka druga maskara preuzeti Holy Grail status koji nosi moja najdraža YSL.

Imate li je ili planirate da je nabavite?



72 komentara:

  1. Meni se ova maskara čini kao nešto što je okej, nije za baciti, ali definitivno nikada neće moći da zamijeni običnu maskaru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa vjerujem da nikad neće ući u široku upotrebu i zamijeniti klasične maskare, ali kako sam napisala u postu, meni je četkica skroz mrak i ja definitivno nju sebi ostavljam nakon što se maskara potroši.... mada je meni maskara skroz ok, sve ovisu šta ko želi od maskare...

      Izbriši
  2. Meni izgleda ko neka spravica za mučenje :D Divim se svima koji su je uspjeli isprobati, ja bih najvjerojatnije ostala bez oka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah Sanelaaaa nije, vjeruj mi, znaš kako se jednostavno koristi, ako budeš imala priliku svakako je isprobaj, iznenadićeš se kako je jednostavno koristiti.... :-)

      Izbriši
  3. Meni ovo deluje bas nezgodno za nanosenje, imam osecaj da bih sama sebi oko iskopala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. TO mnoge cure misle, ali ja samo ponavljam da se treba probati i da nije ni blizu nezgodna kako se možda na prvu čini :-)

      Izbriši
  4. Maskara je OK.....i kod mene budu ovakve trepavise kao na slici....Ali to ne smatram lijepim :D Trebaju biti(ocekivala sam da budu)uvijene,rascesljane,guste i duge ;) To postizem sa drugim maskarama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brzo otkrij koja su to maskare s kojim postižeš da trepavice budu uvijene, rasčešljane, guste i duge....
      Ja takvu tražim čitav svoj život i nisam našla da sve to može pokriti jedna maskara, ako rasčešlja ne daje volumen i sl. A ako si zainteresirana napiši nekoliko riječi o nekoj od tih krasnih maskra koje imaš pa da objavim gostujuću recenziju ovdje na blogu i da i druge cure pogledaju te zapanjujuće rezultate koje dobiješ sa maskarom!!!

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. hahahaha to sam isto pomislila, stani Miško :-) ali ne dade mi vrag, morala sam vidjeti šta će se desiti poslije 3. sloja ;-)

      Izbriši
  6. Meni se maskara čini baš fora i nadam se da ću je i isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma interesentna je nama pravim i iskrenim ljubiteljicama šminke, mi sve novitete volimo :-)

      Izbriši
  7. Super zanimljiva četkica iako nisam impresionirana efektom. Voljela bih je probati, svejedno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na mojim trepavicama zaboravi da ćeš vidjeti impresivna djela :-)

      Izbriši
  8. Ja sam izgleda jedina koja ne zeli da ovo pridje njenom oku :D svaka im cast na inovaciji ali mislim da cetkica ne radi ono sto ja volim da mi uradi trepavicama. Probaj makar tester one city style sto sam ti rekla da sam uzela. Ona rasceslja i daje volumen. Razumijem da nam nisu iste trepavice ali imas makar dole tester pa dodji jednom bez maskare i stavi nju i vidi kakva ti je. Meni je zamijenila onu masterpiece i masterpiece max a mogu 5 GR kupit za cijenu jedne Max factorove.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melisaaaa kakva si ti bjuti blogerica a ne želiš probati ovo čudo? :-)
      joj koliko sam ja maskara probala i ja sam prezadovoljna kada dobijem ok efekt.... wow efekt je nemoguć na mojim trepavicama... a max factor maskare i ja nikad nismo pronašli zajednički jezik :/

      Izbriši
    2. Onda mozda nije za tebe :D sta cu, ja volim ove gumene sto rascesljaju... Evo pripremila sam recenziju one city style ali izbacit cu za par dana da ne dosadjujem novim postovima :D

      Izbriši
    3. pa i ova je gumenkasta, jesi li pročitala? :-) Ma samo ti nas zatrpavaj postovima ;-) baš me zanima kako izgleda na očima... vidjela sam je jučer na tebi, znam, ali nisam ja to sad zagledala previše :-)

      Izbriši
    4. Znam da je gumena, citala sam i tvoju i prijasnje i vidim na slici :D ali nekako mi djeluju siroki zupci i previse izadje maskare na njoj, i ko da mi se opasnost priblizava oku :D ova moja je suhnjikava. Ta bi mi mozda odgovarala kad se malo osusi ko i onaj tester Chanel maskare...
      Suti, dobro je da sam sebi ugodila s ovom :))

      Izbriši
    5. bitno da si našla šta ti godi ;-) ni meni ova nije najbolja maskara na svijetu, nadam se da je to jasno u recenziji :-) ali mi je pozitivno iznenađenje.....

      Izbriši
  9. Kada su najavili ovu maskaru rekla sam da ću odmah probati ali, ne znam kako, uvijek nešto drugo naručim :) Kao što kažeš, jedni hvalili, drugi kudili ali ipak ništa neću reći dok ne probam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno razumijem, 100 puta mi se desilo da čim izađe na tržište ja kažem "eh ovo ću probati" i na kraju ni sama ne znam zašto odustanem od isprobavanja.... a u jedno sam sigurna, ne možeš biti sigurna da li ti odgovara dok je ne probaš... ;-)

      Izbriši
  10. Meni je ovo baš interesantna maskara.Budem je probala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma moraš probati da bi znao u kojoj si grupi, onih koje je vole ili one koje je ne vole :-D

      Izbriši
  11. sad me zanima da probam , mada od Avona , imam i dobra i losa iskustva , ono bas love&not love odnos ...probala bih , nikad se ne zna =)
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma skontaj odgovara li ti ovaj tip maskare, meni je navažnije kod nje što dolazi do korijena trepavica

      Izbriši
  12. Stvarno moram vise da i ja probam ovu maskaru :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Imam je i ja i planiram da uradim recenziju, malo su mi drugačiji utusci jer imam drugačije trepavice. Divne su ti ove slike, ma savršene:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jedva čekam tvoju recenziju, zanimaju me i tuđa mišljenja :-)

      Hvala :-)

      Izbriši
  14. Ja sam uvijek za probavanje novih stvari. Ova maskara mi djeluje stvarno zanimljiva, samo mi se ne svidja sto djeluje nekako grudvasta. Inace volim jako mokre maskare, ako je ova jedna od njih, mogla bi se i probati :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Maskara mi deluje zanimljivo samo zbog pakovanja, ali ne verujem da cu je probati. Moja najomiljenija je definitivno Essence I love extreme (u roze pakovanju) sve sto sam ikada trazila od maskare, a i cena je vise nego povoljna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam koristila onu essence u crnom pakiranju i meni je ona bila isto odlična.... a ovu rozu se već dugo kanim probati ali nikako da dođe na re!

      Izbriši
  16. Ne znam kakva je ova maskara...mozda ju i isprobam...ali jedna od najboljih maskara koje sam ja imala,a imala sam ih mnogo je ART DECO All in one znaci savrsena je, trepavice kao sa reklame i nije losa Maybelline ona crvena i Lorealove one od 20-ak km su odlicne.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh sad me ta maskara mami... baš tako dobra? hm..... :-)
      ja koju god sam maybelline probala nije mi nešto, pa sam odustala od njih... a loreal eto ne znam što još nisam probala... pa pored toliko maskara u ponudi jednostavno ne stiže na red :-)

      Izbriši
  17. meni ovo izgleda ko brijac :)i slazem sa sa nekim ko je napisao da je bolje sa manje slojeva, inace se primijete grudvice ili paukove nozice, kako se to vec zove :) i meni se to desi, jer kad stavim malo maskare ko da nisam ni stavila, i onda kad pretjeram skidam to s vrhova starom pincetom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha brijač... dobro si primijetila sličnost haha
      trebala sam stati poslije drugog sloja, ali kako? još, još govorila je prokleštinja iz mene hehe
      a ja kad pretjeram probam rasčešljati a što ne ide onda lagano stružem noktom.. :-)

      Izbriši
  18. Meni je zapravo najvažnije da maskara trepavice drži uvijenima i nakon uvijača, a ne da ih spusti. To su mi dosada radile jedino vodootporne maskare.
    Zanima me kakva je po tom pitanju i ova Avonova, a i YSL Shocking jer sam nju planirala kupiti sljedeću?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh ysl shoking to može uraditi jer ona nije mokra.... mokre maskare to ne mogu jer to je isto kao da uviješ kosu i onda je pokvasiš... i kosa bi se opustila... ysl shocking je meni, za sada, najbolja maskara koju sam isprobala jer daje volumen, ne daje baš dužinu, ali meni je volumen bitniji.... mislim bila bih sretna da nađem maskaru koja može i jedno i drugo dati :-)

      Izbriši
  19. Meni izgleda zanimljivo, ali nisam sigurna hoću li ju kupiti. Le Volume de Chanel i They're real! ode Benefita trenutno su mi najdraže maskare i neću nabavljati nove dok ih ne potrošim... bar se nadam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eee ta chanel je krasna..... kad sam je tek kupila nije me oduševila, bila sam ono li la s njom.... a poslijeeeeee....... sad mi je odlična..... poslije ove navedene ysl je druga po redu.... a o toj benefit slušam već dugo a nikako da je probam

      Izbriši
  20. Draga moja svaka čast na fotkama, zaista si nam ovo krasno isprezentirala ali ima kvaka-ja se ovog čuda bojim :/ ... eto, svi nešto pričaju o ovoj zaista zanimljivoj maskari ali u mom se neseseru neće naći :( ... ne mogu ja to sebi definirat ko maskaru, ne ide i ne ide :( ali drago mi je čuti da si ti zadovoljna ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Ivana.... vjeruj da nema razloga da se bojiš, toliko je jednostavno "rukovanje" da bi se baš iznenadila!

      Izbriši
  21. Vidim da je dosta devojaka ima, ali ja nekako nemam želju ni da je probam :D šta znam, meni obična maskara odgovara, a kad nešto radi posao, ne treba to menjati :D Deluje mi prekomplikovano za rukovanje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ti odmah na prvu ne godi niti malo, bježi od nje ;-)

      Izbriši
  22. Odlična recenzija !

    Vidjela sam ovu maskaru na blogovima, šta ja znam...nekako me plaši :D

    Nažalost, iz iskustva znam da Avon izbaci neke revolucionarne i dobre stvari a onda ih povuče :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti!

      Nisam previše pratila Avonov rad, ali ako je to istina onda mi se ne sviđa ta politika!!! Znam samo da su moj savršeni piling koji sam kod njih kupovala ukinuli :/

      Izbriši
  23. Imam je zahvaljujući tebi :).... Naime, nisam je uopće zarezivala, a onda si ti objavila post sa svojim novitetima (čini mi se) i rekla da te jako iznenadila. Ja ne bih bila ja da je i sama ne probam. Iznenadio me oblik, ali još se nije družila s mojim trepkama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš zahvaljujući meni? ;-))) Nadam se da će se uskoro naći na tvojim trepkama i da ćeš biti zadovoljna njom, ne osustaj od nje ako ti se odmah ne svidi, čekaj da se malo osuši hihi

      Izbriši
  24. Intrigantno ali ja se ovog bojim hahaha :D Držim se klasičnih maskara. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahhah jednostavna za rukovanje, vrlo jednostavna, ne boj se ;-)

      Izbriši
  25. Meni se nesto ne dopada izgled i preskocicu je iako sam po prirodi jako radoznala osoba :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam isto radoznala ali ovoj maskari nisam mogla odoljeti :-)

      Izbriši
  26. Od kada koristim Shanel Sublime, teško koji novitet me može oduševiti!
    Imam jadne trepavice, kratke, svijetle, ravne - nikakve.
    A efekt koji dobijem sa Sublime je ka iz reklama :)

    Tako da se moj novčanik zahvaljuje ovoj recenziji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači u trepavicama smo slične :-)

      Izbriši
    2. Jesmo :)

      A ja napisala "Shanel" umjesto Chanel :) :) :)

      Izbriši
  27. Nominovah te za nagradicu :)
    http://supernovakozmetika.blogspot.com/2013/08/versatile-blogger-award.html

    OdgovoriIzbriši
  28. nesviđa mi se dizajn.iako su moje trepavice duge i guste mislim da bi se dobro namučila sa nom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Varaš se, jako jednostavno se koristi, pogledaj je kod nekog ako već ne misliš kupiti ;-)

      Izbriši
  29. Svakako je nešto što će svi primijetiti. Mene podsjeća na strugalo šporeta s keramičkom pločom :D
    Imam dobro iskustvo s Avonovom maskarom, ali ovo ne bih željela probati jer imam osjećaj da bih imala više posla s čišćenjem nereda oko očiju prilikom aplikacije :/. Izgleda nezgodno za stavljanje i pomalo bi me bilo i strah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahahhaha nasmijala si me......
      jako jednostavno se koristi, to mi barem vjeruj ;-)

      Izbriši
  30. Trepavice ne smiju izgledati kao da je netko nanio kantu katrana po njima....nikako mi to na zadnjoj slici nije lijepo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je da nemamo isti ukus, meni izgledaju lijepo i sviđaju mi se :-)

      Izbriši
  31. Ja sam osobno prezadovoljna efektom koji ova maskara daje.. ne lijepi trepavice, lijepo ih definira, naglašava, i razdvaja... iako nije klasična četkica na kakvu smo svi navikli, ja mislim da ću ovu maskaru kupiti opet, opet i OPET :)...

    OdgovoriIzbriši
  32. Ja sam osobno prezadovoljna efektom koji ova maskara daje.. ne lijepi trepavice, lijepo ih definira, naglašava, i razdvaja... iako nije klasična četkica na kakvu smo svi navikli, ja mislim da ću ovu maskaru kupiti opet, opet i OPET :)...

    OdgovoriIzbriši
  33. Ja sam osobno prezadovoljna efektom koji ova maskara daje.. ne lijepi trepavice, lijepo ih definira, naglašava, i razdvaja... iako nije klasična četkica na kakvu smo svi navikli, ja mislim da ću ovu maskaru kupiti opet, opet i OPET :)...

    OdgovoriIzbriši
  34. Ja sam osobno prezadovoljna efektom koji ova maskara daje.. ne lijepi trepavice, lijepo ih definira, naglašava, i razdvaja... iako nije klasična četkica na kakvu smo svi navikli, ja mislim da ću ovu maskaru kupiti opet, opet i OPET :)...

    OdgovoriIzbriši
  35. Ja sam osobno prezadovoljna efektom koji ova maskara daje.. ne lijepi trepavice, lijepo ih definira, naglašava, i razdvaja... iako nije klasična četkica na kakvu smo svi navikli, ja mislim da ću ovu maskaru kupiti opet, opet i OPET :)...

    OdgovoriIzbriši
  36. Ja sam osobno prezadovoljna efektom koji ova maskara daje.. ne lijepi trepavice, lijepo ih definira, naglašava, i razdvaja... iako nije klasična četkica na kakvu smo svi navikli, ja mislim da ću ovu maskaru kupiti opet, opet i OPET :)...

    OdgovoriIzbriši
  37. Ja sam osobno prezadovoljna efektom koji ova maskara daje.. ne lijepi trepavice, lijepo ih definira, naglašava, i razdvaja... iako nije klasična četkica na kakvu smo svi navikli, ja mislim da ću ovu maskaru kupiti opet, opet i OPET :)...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)