July Favorites - MAKEUP ARENA

8/05/2013

July Favorites





Evo mojih prošlomjesečnih favorita, ovaj put bez prevelikog kašnjenja. Kako su vrućine bile nesnosne, moji najbolji prijatelji su bili svi mogući matirajući proizvodi jer em sam prirodno masne kože koja u spoju sa znojem ne djeluje ni malo reprezentativno i ako mogu reći da postoji razlog zbog kojeg ne volim ljeto onda je to definitivno zbog divljanja moje kože :/




Caudalie Beauty Elixir je obavezan odmah po umivanju jer ne želim vjerovati da umišljam da mi nakon špricanja malo umanji vidljivost pora. A meni i to malo umanjenje jako puno znači. 

Avenue krema sa SPF50 je bila obavezna, pogotovo da dijelovima lica koji su "ukrašeni" hiperpigmentacijama.

Murad matirajuća krema o kojoj već i okolni vrapci na grani znaju sve od a do ž je i protekli mjesec radila punom parom i pomagala u borbi protiv neprijatelja br. 1 :-)

Ahava Sorbet je moje otkriće (odnosno ne moje nego od drage L. koja mi ga je otkrila) i dugo sam vjerovala da razlika između losiona za tijelo može biti samo u mirisu jer moja koža tijela, za razliku od kože lica, je poprilično nezahtjevna. Ali ispostavilo se da nakon korištenja ovog čuda koža bude jako mekana i divni nenapadni miris se zadržava poprilično dugo. Uvjerena sam da će ovo biti moj HG proizvod, ali o tome nekom drugom prilikom.




Artdeco rumenilo sam kupila prije neka 2 mjeseca, ali kako mi je bilo veoma lijepo dugo sam ga samo gledala i kada sam odlučila da ga napokon počnem koristiti nisam se odvajala od njega.... Nosila sam ga barem 90% vremena.

MAC Sun Dipped bronzer i dalje ne prestajem voljeti i kotristiti, sreća pa imam rezervno pakiranje pa nisam tužna što sam dno dotakla u širokom krugu :-)

MAC Blot je isto korištet u tolikoj mjeri da jedva stignem pokupiti ovo malo sa strane, ali ni za to ne brinem jer i tu već imam rezervu koja mi je na žalost stigla slomljena ali sam je popravila o čemu sam već pisala ovdje i već koristila i radi sasvim dobro.

Shiseido Sun Protection tekući puder je bio voljen i proteklog mjeseca jednakom jačinom.

Loreal BB kremu također i dalje volim i koristila sam ju vrlo često kada nisam trebala jače prekrivanje a ipak sam htjela sakriti nedostatke na koži.

Rimell matirajući puder je isto bio u korištenju vrlo često o čemu vam valjda govori to da je i on dobro dotakao dno i uvrstio se među prošlomjesečne favorite.

RT Buffing Brush je moj obožavani kist jer s njim odlično nanesem tekući, i koristim ga često da češće ne mogu :-)

Givenchy Mister Mat je fenomenalan primer koji prijeti mom Collistar primeru da ga skine s trona. O njemu planiram napisati pokoju riječ jer je stekao tu zaslugu ;-)


Chanel Illusion D'Ombre sjenila koja sam (ni sama ne znam kako) zaboravila pofotkati sa ostatkom ekipe pa sam ubacila fotku iz ovog posta jer sam upravo ove dvije nijanse proteklog mjeseca konstantno silovala :-)




Lakovi, lakovi, lakovi... prošli mjesec je bio u znaku Golden Rose lakova, pogotovo ova 3 iz kolekcije Holiday koja imaju taj, meni prekrasan, pijesak efekt. A Jolly Jewels danima ne skidam sa nogu. Ne smatram obaveznim da lak na nogama i rukama moraju biti isti te sam to pravilo davno odbacila.


Essence olovka za obrve se meni još davnih dana pokazala kao odlična i moram reći da se moje mišljenje nije promijenilo. Proteklog mjeseca sam je ponovo "otkrila" i rado koristila.

MAC Chromagraphic olovka u nijansi NW20/NC25 mi je dobro došla jer sam jako malo spavala prošli mjesec te sam se budila sa crvenom waterline koja nije baš privlačno izgledala, ova olovka je perfektno maskirala crvenilo i oči su djelovale svježe i odmorno.

Golden Rose tuš je jedna od GR proizvoda koji sam testirala prošli mjesec i ostala ugodno iznenađena jer je četkica tanka, trajan je na očima i meni je to sasvim dovoljno.



Tigi Bad Head Anti Dot regenerator za koju koji mi je također otkrila moja L. i dugo sam regeneratore izbjegavala i koristila samo maske jer niti jedan nije bio dovoljno dobar dok nisam počela koristiti ovaj i ostala paf!

Uniq One sam već dovoljno nahvalila u ovom postu, stoga pročitajte ako vas zanima.


Macadamia četka za kosu je veoma hvaljena četka čijoj nabavci sam se dugo opirala jer moram vam iskreno reći da nisam vjerovala da može biti tako bolja od drugih četki. Pogriješila sam, ona je toliko bolja od drugih četki da mislim da zavrjeđuje da se nađe u vlasništvu svake cure koja ima problema sa rasčešljavanjem kose. Probajte - nećete vjerovati koliko to lakše ide sa ovom četkom!

To su bili moji favoriti, dijelimo li neke?


Broj komentara: 55:

  1. Meni Macadamia četka definitivno ulazi u godišnje favorite :D A ovaj Revlon sam već počela da ganjam, samo moram prvo potrošiti milion drugih preparata koje imam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni će sigurno četka da uđe u godišnje favorite, jednostavno ne znam šta mi je bilo pa sam bila tako nepovjerljiva a pročitala sam desetine pozitivnih recenzija i niti jednu negativnu!!

      Izbriši
    2. Hvala Dženana što si me natjerala da potrošim pare na ovu četku za kosu :p (za Neiru)

      Izbriši
    3. Što i mene Dženana nisi ranije nagovorila? Ova četka me preporodila!

      Izbriši
  2. Koliko krasnih favorita ... neke dijelimo, neke si mi otkrila a neki su definitivno na WL sada :D!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj kako su mi super ti golden rose lakovi, moram ih naci :)

    Mia :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najinteresantniji mi je ovaj lak broj 63, nisam ga slikala tu na noktima, ovaj svijetlo rozi jer bukvalno je sličan kvarcnom pijesku, takav dojam stičem kada ga gledam na suncu, a u hladovini je kao mat roza boja.... definitivno ih potraži nećeš se razočarati....

      Izbriši
  4. Zdravo :)
    De mi, molim te samo reci da li ovi Golden Rose lakovi imaju u tvojoj prodavnici i da li je ona pocela sa radom? Hvala puno.
    Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Počela je sa radom u subotu, imamo i ove lakove, u stvari sve lakove koje GR ima kod nas možeš naći

      Izbriši
  5. koliko kosta essence olovka za obrve? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lakove ti moram pokrast :)) Uniq one je kod mene i na kosi prvi put :) Rimmel stay matt i essence olovka za obrve takodjer vec dugo favoriti i preporucim svakom.. :*

    OdgovoriIzbriši
  7. imam tangle teezer što je ustvari isto što i ova četka i ja je hvalim na sva usta :D to svakome treba, imao problema sa raščešljavanjem ili ne.. koristim tangle teezer godinu dana i primijetila sam da mi vrhovi manje pucaju, da mi manje kosa opada i definitivno mi brže raste jer je ova četka ne oštećuje! znači tih 25KM za četku uopšte nije puno jer itekako vrijedi, i više!!!
    dijelimo ljubav za shisheido sun protect, mada sam ja u zadnjih mjesec dana često koristila samo korektor i kameni shisheido sun protect, često sam vala i l'oreal bb kremu koristila ovog ljeta, potrošila sam je skoro :DD
    šaljem ljubavi za essence fast drying kapi, i jedva čekam da ovi holiday lakovi dođu u moj posijed!! ima da ih ne skidam. jedva čekam i raditi gradiente sa njima, na toj hrapavoj teksturi mi gradient izgleda bolje 239748327483647846 puta.
    još da kažem da isto imam šljokice na nogama, ja sam nalijepila sve što imam i ne želim ni da zamišljam kako će mi biti da ih skinem hahaha
    eto raspisah se ja pravo :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja četku koristim tek nekih 20-30 dana pa ne mogu primijetiti da mi kosa manje opada, ali sam se sada obradovala ako je to istina, i još ako brže raste tj. manje se oštećuje gdje ćeš bolje :-)
      dijelimo ljubav za mnoge stvari, znam, primijetila sam :-)
      ni ja ne želim pomisliti kako će biti teško skidanti šljokice zalijepila sam nekoliko slojeva :/ oturpijaću ja to ako zatreba :-)
      a što se tiče Holiday lakova imaćeš samo jedan problem, a to je kako odabrati nijansu jer je toliko divnih, krasnih nijansi....

      Nek si se vala raspisala...

      Izbriši
  8. Odgovori
    1. Ja sam je platila 21 km, zajedno sa njihovim uljem i jednokratnom maskom što mi je super cijena..... jer je inače samo ulje oko 10 km u cm-u....

      Izbriši
  9. Divni favoriti :)
    Macadamia cetka je za mene pravo otkrice, otkad nju imam bukvalno nijednu vise ne koristim :)
    Revlon Uniq one mi je vec duze na wish listi, definitivno ga moram uzeti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala...

      I za mene je otkriće, i isto kao i ti, otkad sam je kupila sve druge su pale u zaborav ;-)

      Uniq One ćeš voljeti, prilično sam sigurna ;-)

      Izbriši
  10. imamo puno puno istih favorita !!!
    Kako sad Mister Mat kad sam nabavila Collistar ? hahahhaa , nema veze , bice prilike i za mistera ...=))
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam znam.... samo ti uživaj u Collistaru jer je on fantastičan, ja samo kažem da je Givenchy jako dobar i da prijeti Collistaru, ali ne kažem da će ga skinuti s trona ;-)

      Izbriši
  11. RT Buffing brush je završio i u mojim favoritima za srpanj :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelim Macademia cetku! Zelim! :) Sad da skoknem da citam o uniqe 1 ili kako vec, jer ga stalno merkam i nikako da prelomim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Četku hitno kupuj, nemoj biti kao što sam ja bila, nevjerni Toma! Treba ti ova četka, treba ;-)

      Izbriši
  13. Ja sam prezadovoljna tom GR maskarom, a i lakići mi baš slatko deluju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je tuš, nisam maskaru iz ove linije isprobala, ali jesam jednu drugu i oduševljenje je na visokom nivou, ali ipak sam je tek prije par dana počela koristiti pa ću za konačni sud morati malo sačekati....
      Lakove obavezno pogledaj, meni su neobični i divni...

      Izbriši
  14. Odlicni favoriti! Vecina ovih proizvoda mi jew na WL. Ono sto sigurno veoma uskoro kupujem je uniq one od kokosa! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Odlični favoriti draga :))

    Ovaj Unique naganjam ko blesava pa nikako do njega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala DS :-)

      pa to ćeš naći u bollje opskrbljenm salonima, nema u slobodnoj prodaji.....

      Izbriši
  16. Želim taj Tigi regenerator! Volimo dosta istih proizvoda - blot puder, Shiseido puder, Avene kremu, Caudalie BE, Essence kapi, AD rumenilo... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I treba da želiš ovaj regenerator jer je stvarno odličan.... moramo dijeliti ove nabrojane favorite jer su svi do jednog odlični :-)

      Izbriši
  17. Odličan izbor favorita! Artdeco rumenilo i RT buffing brush i ja konstantno silujem :D

    A ovu Macadamia četku moram kupiti što prije, mislim da bi bila pun pogodak za moju kosu (duga, gusta, kovrčava, sklona petljanju)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijemo se zašto ih silujemo :-)

      Četku želiš, to mi vjeruj, po opisu tvoje kose biće odlična za tebe, odlična!!!

      Izbriši
  18. Super favoriti, lakovi su fenomenani!

    OdgovoriIzbriši
  19. Artdeco rumenila koristim godinama i odlična su. A ovi pijeskići su ti odlični!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu stvarno odlična, a ovo mi je posebno lijepo.... pjeskići su stvarno divni....

      Izbriši
  20. Ukrala bi ti sve, ali zaista sve. I vjerujem da bi mi odgovaralo. :)

    OdgovoriIzbriši
  21. RT kist je definitivno savršen :) i cijeli Core set, haha :D lakovi su mi najljepši, ali rado bih ti sve uzela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upravo tako, cijeli set je fenomenalan, definitivno želim kupiti još jedan set...

      Lakovi jesu krasni :-D

      Izbriši
  22. Lakovi su divni, moram nabaviti taj šljokičasti a i ove s efektom pijeska, baš mi zanimljivo djeluju na noktima.
    Što se tiče olovke za obrve, i ja imam jednu njihovu ali nekako mi se uvijek čini da su mi napadnije našminkane ako stavljam na obrve olovku umjesto sjenila pa ako nije problem, možda da koji put napraviš članak o oblikovanju i šminkanju obrva, tehnike i slično..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ovisi od olovke, meni isto neke olovke ne odgovaraju, ne smije biti masna a niti previše suha, mora baš biti umjerena, predlažem ti da probaš ovu Essence, jeftina je a meni je baš odlična!
      Ako uspijem obrve dovesti u stanje u koje želim onda ću definitivno i pisati o tome ;-)

      Izbriši
  23. GR lakovi izgledaju sjajno. Tu Shisedo kremu bas dugo zelim da probam, ali uvek mi nekako puno novca dati za tako malu gramazu, kad mi Eucerin odlicno odradi posao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala!
      Ovo nije Shiseido krema nego tekući puder! Nisam ni ja tu kremu probala ;-)

      Izbriši
  24. krasno :) ja imam uniq one sprej ali crveni i obooozavam ga. odlicno raspetljava i hrani kosu. :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)