Ruž za usne Dior Addict 564 Model - MAKEUP ARENA

8/13/2013

Ruž za usne Dior Addict 564 Model




Formacija u obliku slova L na gornjoj slici nije slučajna, napravljena je ciljano da označi Luksuz koji ovaj ruž predstavlja. Kad pođemo od samog pakiranja ono samo od sebe govori luksuz. Napravljeno je od plastike pozirne i srebrne boje. Način zatvaranja ambalaže i zvuk škljocanja kada se ruž zatvori je tako lijepa melodija za moje uši. Znam da sam se malo uživila u opisivanju same ambalaže, ali moram vam dati do znanja, ako kojim slučajem niste ovaj ruž probali, zašto je toliko poseban i zašto se razlikuje od drugih i to ne samo po opisanoj ambalaži. Razlikuje se već na sam pogled a i kada ruž držite u rukama jasno vam je da ti nije običan ruž, nije, ne ne.

Kupila sam ga na Jagodici za 34 $ minus moji standardni popusti koje kod njih ostvarujem. Dolazi u količini od 3.5 g.

Kao i ostali Dior Addict ruževi nije osmišljen da radi potpuno prekrivanje usana, on je više kao malo pigmentiraniji balzam. Kad smo već kod balzama upravo takav osjećaj imate na usnama kada ga nanesete. Lako se maže i ostavlja ugodan osjećaj na usnama. 

Trajnost takvim ruževima ne ide u prilog, ni ovaj nije ostao ništa duže na usnama nego ostali ruževi ovog tipa max 2-3 sata. Meni to ne smeta jer ne mogu istaknuti dovoljno koliko obožavam nanositi ovaj ruž te su mi popravke zbilja ugodne :-)

Nijansa 564 Model pripada tipu nijanse "moje usne ali malo bolje". U sebi ima breskvasto roskaste tonove i mišljenja sam da bi dobro pristajao i curama toplog i hladnog podtona, neutralkama sigurno :-)











Ja u ovom ružu zaista uživam i polako ih počinjem sve više i više skupljati. Imate li ovaj ruž, ako da, podijelite sa mnom neku lijepu nijansu koju bih sljedeću mogla probati :-)

34 komentara:

  1. Ruž je prelijep a ti mu svojim lookom još doprinosiš ;).

    Potpis na recenziju i moram reći da su to jedini ruževi koje mogu potrošiti :D!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga moja, ali znam da se na slici i vidi moj umor i podočnjaci koje nikad u životu nisam imala :/ no ne mogu čekati da se naspavam jer onda nikad neće doći na red za recenziju ;-)

      Izbriši
  2. Divan je a ti izgledas fantasticno!!!!!! Preslatka siiiii !!! Boja je lepa :)) Lana

    OdgovoriIzbriši
  3. oči ti izgledaju veće i ljepše bez crne olovke na waterlineu! drago mi je da si me poslušala <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa ne stavljam ja uvijek crno na waterline, ali se to nekako potrefi da je uvijek crno kad stavim neku sliku na blog hehe

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Lijep je, bit će idealan za jesen :) dobro ti stoji :*

      Izbriši
    2. Hvala ti, ma ovo je ruž za svako godišnje doba :-) i u jesen ću ga sigurno rado nositi :*

      Izbriši
  5. Nemam ni jedan, ali uskoro planiram bar jedan da nabavim. Kako su addict, onda mislim da bi se brzo navukla na njih... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh vidiš nazim im odgovara odlično, dobro si to primijetila, ja sam u kratko vrijeme kupila 4, ali samo pregledam nijanse i razmišljam koji sljedeći :-)

      Izbriši
  6. Divan je i bas ti dobro stoji ;) Odlican za svakodnevni makeup :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas je leeeep. Mada ja sam ljubitelj pigmentiranih. Sumnjam da bih ikada dala tolike pare na neki ruz koji je providnjikav.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobra riječ, providnjakav, baš i jeste takav... ali ako budeš u prilici samo te molim da ga probaš, možda promijeniš mišljenje ;-)

      Izbriši
  8. predivan je i divno ti stoji <3
    meni je još ljepša ambalaža extreme linije ruževa zbog kontrasta srebrne i tamnoplave :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala... jao neeeeeee, ne spominji mi još ljepšu ambalažu od ove, ne ne.... :-) idem odmah da pogledam o čemu se radi :-D

      Izbriši
  9. Predivan ruž i predivno ti stoji :-) Meni i ne smeta što ga moram popravljat svaka 2-3 sata, brže se troši pa imam izliku za kupit još koji ;-) Ok, znaš da nisam normalna ;-) Uglavnom, imam ih popriličan broj a mislim da bi ti se svidio It Pink :-)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao draga baš sam gledala tu nijansu, prosto ne vjerujem da si mi je predložila, ali sada kada jesi to je sigurno sljedeća nijansa koju kupujem :-) Koji još, koji još? u stvari stiže ti mail ;-)

      Izbriši
  10. Volim Dior ruževe, iz ove linije imam dva komada a sad bih i ovaj :D :D

    Jako ti lijepo stoji !!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, nećeš sigurno požaliti ako ovaj kupiš jer je baš nosiv ruž ;-)

      Izbriši
  11. Prelep je. Savrsen za svaki dan i bas-me-briga momente. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Lijepo ti stoji, baš daje neku svježinu licu, iako sam ja više za drečavije nijanse, ali sviđa mi se :) i fora mi je kako si to smišljeno složila na prvoj fotografiji :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svježinu koja mi je baš neophodna u zadnje vijrme :-) volim i ja drečavije varijante, ma kako koji dan u stvari, nekad se zasitim tih drečavaca pa poželim neutralne i obrnuto :-)

      Izbriši
  13. Stvarno je jako lep, jedna od onih nijansi koja bi stajala većini.

    OdgovoriIzbriši
  14. Obozavam ovakve karmine nisam probala dior, chanel coco shine mi je odlican, a nadam se da cu uzeti i neki dior i ysl, svi su na slican fazon, hidrantni, sto je odlicno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sva tri imam i svi su na isti fazon, samo eto kod YSL ruževa nekih nijansi se znalo desiti da se malo teže nanose, da baš usne moraju biti dobro pripremljene pa obrati pažnju.... kod Diora nema toga, svaki legne na usne kao da je tu rođen :-)

      Izbriši
  15. Lepo ti stoji, ova nijansa je kod nas must have :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Ovo je definitivno divan i univerzalan ruž!

    OdgovoriIzbriši
  17. Ja sam do samog kraja potrošila ovakav ruž, što je kod mene prava rijetkost - samo je nijansa bila neka malo više nude već u samom pakiranju. Sjećam se da sam se sa njim trackala čak i na plaži, jer djeluje kao pravi balzam za usne. I mislim da bih uskoro mogla kupiti ovu "tvoju" nijansu, baš je lijepa. Trenutno imam u kolekciji rijetkih ruževa (više preferiram balzame sa sjajem) Rouge Dior (plavo pakiranje) br. 651 Rose Tourbillon, ali mi on suši usne, nažalost. A i boju baš nisam potrefila prema svom tenu. Uporno sam kupovala breskvaste nijanse, a moje usne sve pretvaraju u plavičasto-roza. By the way, ne znam je li ti neko već rekao, nisam čitala komentare, ali na ovoj slici strašno ličiš na Gwen Stefani:-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)