Elizabeth Arden maske: Deep Cleansing, Hydrating i Clear the Way - MAKEUP ARENA

9/06/2013

Elizabeth Arden maske: Deep Cleansing, Hydrating i Clear the Way



Sve tri maske sam kupila na Jagodici na nekim sniženjima, te su plaćane oko 15 $/kom koliko me pamćenje služi :-) Na slici ispod možete vidjeti gramažu i militražu pa vam već i to govori da je prva maska najgušća, shodno tome zadnja mrvicu rjeđa od srednje :-)

Sve imaju blag miris i preporučljivo ih je potrošiti unutar 24 mjeseca po otvaranju.





Deep Cleansing Mask

Maska koju najčešće koristim jer odlično pokriva potrebe moje kože.


Nakon što odradim nanošenje i nošenje maske po uputama koža mi postane svježija i čišća. Pore se malo pokupe, ali to je privremenog karaktera, vrate se one na svoje već nakon nekoliko sati. Bez obzira na to, ja ovu masku ipak volim. Koža mi je osjetljiva ali maska ju ne iritira dodatno te ne budem crvena nakon što je skinem. Iako nije navedeno za koji je tip kože ja bih rekla da je za masnu i mješovitu zbog  svog sastava kojeg možete vidjeti na fotografiji ispod.



Hydrating Mask


Iako nisam sigurna da mojoj koži treba dodatne hidratacije ja volim ovu masku nanijeti s vremena na vrijeme zbog onog "zlu ne trebalo". Nakon što masku nosim i skinem opet nema reakcija i koža bude nekako masnija tj. vjerovatno vlažnija, te je to razlog što mislim da mi nije neophodna, ali opet rekoh vam, volim s vremena na vrijeme nahraniti kožu ovom maskom. Mislim da bi maska odlično odgovarala curama sa suhom, normalnom ili nekom drugom kožom koja je dehidrirana.


Clear the Way Mask

Maska i piling u jednom. Opet pun pogodak.


Volim ove produkte 2 u 1. Ovu bih masku preporučila za svaki tip kože, iako nije preporučljiva od strane proizvođača za osjetljivu kožu. Moja koža je masna a osjetljiva ali nisam primijetila negativne reakcije. I nakon ove maske koža bude čišća i svježija, a to svakako zahvaljujući pilingirajućim svojstvima maske.


Ne znam jesam li izostavila neku bitnu info, ako jesam slobodno pitajte u komentarima.

Sve tri maske iskreno preporučujem, ovisno o potrebama vaše kože. Odličan omjer cijene i kvalitete ćete rijetko u kojoj masci naći kao što sam ja našla u ovoj. Ili se možda varam, ako da recite mi svoje favorite? Željno čekam jer volim isprobavati nove stvari :-)




Broj komentara: 8:

  1. i meni je ona za hidrataciju extra !! dobila sam je na poklon , inace bih tek sad obratila paznju na nju , stvarno odlican odmer cene i kvaliteta !!
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;-) pretpostavila sam da bi ona tebi odgovarala :-) da super omjer :-)

      Izbriši
  2. Meni bi dobro došla ova "zlu ne trebalo" :D Pakovanje izgleda kao da fali pola čepa :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja koristim Lush maske za lice,jesi li ih probala?Sve su radjene od prirodnih sastojaka,i ima za svaku kozu ponesto.Mislim da bi tebi odgovarala Mask of magnaminty...ako si u mogucnosti,svakako probaj:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala, koristila i svakako ću je opet kupiti jer je odlična za moju kožu :-)

      Izbriši
  4. Meni bi sve tri dobro došle :D Čula sam za EA liniju da je dobra.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelena mi je najdraža i zelenu i imam, druge dvije sam samo probala zahvaljujući tebi i moram reći da su nam utisci jednaki ;).

    lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)