Arena Look #1 - Nadolazeće recenzije - MAKEUP ARENA

11/01/2013

Arena Look #1 - Nadolazeće recenzije


Šta je ovo pitate se sada :-) Eh pa odlučila sam da krenem sa novom rubrikom. Kako i zašto pročitajte u nastavku.




Kad čitam recenzije proizvoda po drugim blogovima jako mi je bitno da vidim kako proizvod izgleda na licu, dakle ako je ruž bitno mi je da vidim kakav je ten djevojke koja radi recenziju, kosa, oči pa da mogu otprilike skontati da li bi meni boja odgovarala, kad čitam o puderu isto tako želim vidjeti kako puder izgleda na licu, kako prekriva, kakva mu je završnica (tj. da li je mat :-)). Rumenilo, sjenilo, šta god, ja to želim vidjeti na djelu. Eh kako to volim vidjeti na drugim blogovima smatram da i moj blog treba da je takav. Ali zbog nedostatka vremena jako mi je teško svaki put slikati proizvod na licu i to je uglavnom razlog zašto recenzije kasne. Zato sam nedavno došla na jednu ideju a to je da napravim look sa nekoliko proizvoda koje ću uskoro recenzirati i tako da u tom look-u možete vidjeti kako određeni proizvod izgleda na meni, a kroz par dana ćete čitati mišljenje o samom proizvodu. A čak na taj način mogu pokazati i kako neki proizvod izgleda na licu, neki koji možda nikad ne stigne na red za recenziju….

Napominjem, nešto što ste već mogle i primijetiti, da se ja uvijek na isti način šminkam, kod mene postoje samo varijacije na boju :-) (mada bi se to uskoro moglo promijeniti jer krećem na obuku :-)) Dakle ako očekujete da ćete vidjeti neke inspirativne look-ove niste na dobrom mjestu, potražite ih kod drugih blogerica koje to odlično rade :-) Ovdje u mojim look-ovima možete vidjeti prikaz određene boje, možete vidjeti prekrivanje koje puder daje, a kasnije u recenzijama ćete čitati moje mišljenje o određenom proizvodu.






Neki od proizvoda koje sam koristila a čiju recenziju ćete uskoro moći čitati su:

  1. Maybelline Affinimat tekući puder
  2. Benefit Coralista Rumenilo
  3. NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam



Vama ostavljam da izaberete proizvod o kojem prvo želite čitati od ponuđena tri :-) 

Pozdravlja vas vaša Arena ;-)





Broj komentara: 55:

  1. Ja bi rado čitala o ovom na vašim usnama :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvo pisi o tom afinimat puderu,bas me zanima. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Kao i ti, kod recenzija dekorative volim vidjeti fotke na mjestu predviđenom za nanošenje određenog proizvoda, baš iz razloga što tek tada mogu usporediti bi li mi eventualno pristajao. Dakle apsolutno sam za tvoju ideju, u jednom looku pokazati nekoliko proizvoda je super :)

    a što se recenzija tiče jako bih rado čitala o Maybelline affinimat puderu, ali zanima me i coralista rumenilo <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je to jako bitno i znam da oduzima puno više vremena ali ako ću raditi kako treba onda sam morala smisliti neko rješenje a ovo mi se učinilo kao dobro :-)

      Izbriši
  4. Mene zanima ovaj lip cream! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. affiniMAT :)) Nisam ga još nigdje vidjela :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mene jako zanima recenzija Maybelline Affinimat pudera.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zanima me kakav je ovaj Maybelline puder .

    OdgovoriIzbriši
  8. Lip cream, ako moze.
    Pozdrav iz Mostara

    OdgovoriIzbriši
  9. Sviđa mi se ideja o ovoj rubrici i zanima me recenzija pudera najviše :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Kod mene isto varijacije na boju, urijetko da promijenim look :D Ali zato bar sa bojama eksperimentišem :P
    Jedva čekam recenziju pudera :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi smo onda slične :-) možda nekad i izađemo iz svoje konforne zone :-)

      Izbriši
  11. Veseli me tvoja recenzija Nyx soft matte lip creama, nedavno sam si kupila nijansu San Paolo, obožavam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u međuvremenu sam uzela i Monte Carlo :-) moraću ih sve skupiti :-)

      Izbriši
  12. Sviđa mi se ideja.
    Nadam se da nećeš shvatit ovaj komentar kao nešto negativno,al kad mi je neko drag volim reć svoje mišljenje....mada to ne mora bit uopće prihvaćeno,jel
    Spominjala si da se šminkaš uvijek isto pa stoga i ovo pišem.Mislim da bi ti oči bile puno ljepše da ne koristiš donju crnu crtu,previše ti ih "uokviri",plavuša si i mislim da bi ti više odgovarala "razmazana" smokey varijanta ili čak ništa na donjoj strani(možda radije smeđa nijansa)
    Nisam profesionalni make up artist,totalni sam amater :) - već samo govorim nešto što bih iskreno volila da i meni neko sugerira,jer se ne vidimo istim očima, kao što nas vide drugi.
    Ja se izvinjavam ako sam bila preslobodna.
    POZZ
    Tina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Tina hvala ti na sugestiji, mada moram reći da ja jako volim crno oko očiju i zaista mi se teško prihvatiti svoje lice sa nekom drugom bojom na mjestima gdje inače nosim crnu olovku i tuš, jako sam si čudna… nisi prva koja mi je to sugerirala, a kako ja vjerujem u to da me drugi bolje vide nego ja samu sebe sigurna sam da ću ponovo oprobati te neke druge boje i postaviti sliku na blog pa da vidim kakve će tada biti reakcije :-)

      Ne smetaju meni kritike, ne dobronamjerne ;-)

      Veliki pozdrav i hvala ti na tome što ti je moj blog drag :-)

      Izbriši
  13. Coralistu imam, ruž nije moj tip boje, ali zato Affinimat zvuči taman :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Gdje kupujes Benefit kozmetiku? Vecina sellera kojima ja vjerujem ne dostavlja Benefit u BiH a na Jagodici nema njihovih divnih rumenila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam Coralistu od jedne cure iz Sarajeva čija je sestra u USA, ona namjerava da se bavi prodajom šminke dostupne u USA po narudžbi, uz naravno neku proviziju…. Ako budeš zainteresirana javi mi se na email pa te mogu povezati s njom :-)

      Izbriši
    2. Super, javljam se :)

      Izbriši
  15. ja bih rado citala o sva tri proizvoda ,pa svejedno kojim redosledom ...
    Vec se ponavljam , ali super izgledas , ten ti je divan , a boja ruza je bas ko pravljena za tebe !! Lana

    OdgovoriIzbriši
  16. I ja se slazem sa Tininim prijedlogom. Mislim da bi ti puno ljepse bilo kad bi naglasak bio na usnama i na obrazima sa nekim efektnijim rumenilom, a oci naglasene samo umjetnim trepavicama. Ja nemam ni blog, samo sam citateljica i izvinjavam se na ovakvom upadu unaprijed.
    Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako sam već i rekla Tini, dobronamjerne kritike su dobrodošle, ja nisam profesionalac, samo zaljubljenik u šminku :-)
      pokušaću i tvoj prijedlog.
      Hvala na savjetu


      Lijep pozdrav i tebi :-)

      Izbriši
  17. Divna si draga Jasmina i ova ideja ti je zaista odlicna :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Odlična ideja!

    Daj što prije o ovom NYX ružu :))

    OdgovoriIzbriši
  19. Vrlo dobra ideja. već se radujem. A voljela bih recenziju o svemu, a posebno puderu. Nikada nisam imala ni jedan njihov puder.

    OdgovoriIzbriši
  20. Prvo moram da kazem da si PREDIVNA na ovoj fotografiji, drugo, i ja volim vidjeti kako nekome stoji i puder i ruz i rumenilo, trece, ja sam se bas dvoumila da li da stavljam ili ne stavljam svoje fotografije na blog, nekako sam se bojala da ne bude pogresno protumacen post s deset mojih fotografija, meni je npr. smijesno kad vidim 156 fotografija neeke djevojke na fb koja se slika ispred ogledala s telefonom u ruci i napucenim usnama, a ja s druge strane stavljam na blog nesto slicno :D bojala sam se da nece ljudi uvidjeti razliku, mozda netko i nece, ali eto, dobivala sam pozitivne komentare. Takodjer cijenim konstruktivnu kritiku i savjete uvijek, tako samo mogu napredovati i puno mi je to pomoglo. Veselim se buducim postovima :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I zaboravih reci da su mi takvi postovi najtezi jer prvo moram docekati da imam nesto slobodnog vremena, a to je 2-3 sata, onda se treba poklopiti i dobro osvjetljenje, aparat mi je najobicniji i nije uvijek ispravan, onda dok ja tu napravim selekciju, popravim kontrast, izrezem, uploadujem, pa me zeza ili veza ili mi blogger poremeti slike, uvijek nesto :) za svaki post imam 200 fotografija da bih se odlucila za 5, ali mene to zabavlja, opusta, volim to i veseli me pisanje i bude mi uvijek drago ako netko prepozna trud, a najvise ako nekome pomogne u odabiru moja recenzija :)

      Izbriši
    2. Hvala ti puno :**
      Anela ovo je drugo, nemoj da to dvoje stavljaš u isti koš :-) mislim slikanje za blog i fotke za fb profil :-)

      Tvoji postovi su toliko detaljno urađeni da sam istinski sretna kada ga objaviš :-) ali mi je to malo, hoću češće da postaš :-)

      Najsretnija bih bila da za svaku recenziju mogu pokazati kako proizvod "radi" ali kako to zaista ne bih stizala onda mi se ovo učinilo kao dobra solucija da jednim udarcem pokrijem nekoliko postova :-)

      Izbriši
  21. Meni se ova ideja jako svida,posebice zelim ci ati nesto vise o ovom ruzu

    OdgovoriIzbriši
  22. Nyx Mazalica za usne je divnaaa :)
    A ti si prekrasna i rubrika je super ;)

    OdgovoriIzbriši
  23. Super ideja, a moram reći da se slažem sa svime što si napisala u uvodu, meni malo znači vidjeti ruž na ruci ili hrpicu pudera na ruci, pa ti sad reci kakva je nijansa i bi li tebi odgovarala..

    OdgovoriIzbriši
  24. Ja bi prvo recenziju pudera , moze samo jedno pitanje , koju farbu za kosu koristis , ili si je ipak blajhala, i kakva ti je prirodna boja kose ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristim Igora Royal Schwarzkopf farbu za kosu, ne blajham se, ali sam koristila neku manje štetnu metodu skidanja pigmenta koja je u biti jako slična blajhanju ali se kosa ne dovede do najsvjetlijeg stupnja i radi se sa manje agresivnim produktima (tako mi je rečeno) a zadnji put sam radila pramenove na izrastak da malo odmorim kosu :-) prirodna boja kose mi je srednje smeđa ali sam jako rano počela dobijati sijede pa ih već sada imam jako puno...

      Izbriši
  25. Nyx Amsterdam predivna nijansa mada me zanima i puder :/ ... rumenilo imam hmmmm, možda ipak NYX da bude prvi :D.

    OdgovoriIzbriši
  26. mene zanima puder, mada cisto sumnjam da postoji moja nijansa, njihovi puderi su mi uvijek pretamni :D i ideja mi se bas svidja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam uzela 3. nijansu, dvije svjetlije od moje postoje :-)

      Izbriši
  27. Mene zanima Benefit Coralista rumenilo.Čula sam nešto o rumenilu preko yt beauty gurus,ali bi' voljela čitati tvoju recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Odlična ti je ideja, a s obzirom da znam koliko vremena uzima swatchanje/slikanje na licu, mislim da na ovaj način štediš svoje vrijeme a nama opet daješ cjelokupnu sliku! Ja bih Coralistu :)

    OdgovoriIzbriši
  29. super si se sjetila da sve to iskombiniraš :)
    Coralistu imam, obožavam i nedavno sam ga i sama recenzirala, a ovaj NYX mi ovako jako lijepo izgleda, jedva čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  30. Affinimat! Sa nestrpljenjem iščekujem da pročitam neku recenziju o ovom puderu. Rado bih ga kupila i isprobala već sama, ali pošto manijakalno kupujem pudere, obećala sam sebi da ću u ovom mesecu napraviti pauzu - pošto se dosta bočica i tubica nakupilo :D

    OdgovoriIzbriši
  31. I ja sam za da prvo radis recenziju pudera! :D

    OdgovoriIzbriši
  32. Jedva cekam Amsterdam i Coralistu! :))

    OdgovoriIzbriši
  33. a mene zanimaju trepavice :) je li do maskare (koja?) ili... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije do maskare :-) na žalost nikad nisam uspjela naći maskaru koja će mi ovakve trepavice napraviti, radi se o Aura trepavicama #06 :-)

      Izbriši
  34. potpisujem ono što si rekla, da se isto šminkaš samo postoje varijacije na boju :D
    i kod mene je takav slučaj. Sad gledam Benefit rumenilo, i savršeno ti stoji !

    OdgovoriIzbriši
  35. Joooj, ja te u potpunosti razumijem-meni je isto tako tesko odreci se crne crte na waterlineu, iako znam da bi mi oci ljepse izgledale. Uvijek si mislim kako cu poceti crtati tus i na waterline bijelu olovku, ali uvijek zavrsim na crnom gel eyelineru, hihi. :P
    Jednostavno mislim da crno na waterlineu daje pogledu neku dozu "ostrine", a opet ih tako lijepo istakne!
    Ja sam pro crni waterline team! :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)