Bliži se Black Friday, dočekajno ga spremne :-) - MAKEUP ARENA

11/07/2013

Bliži se Black Friday, dočekajno ga spremne :-)




PETAK 29.11.2013



Kako i naslov kaže bliži se Black Friday a samim tim i vrijeme za kupovinu po američkim web sajtovima jer tada vladaju sniženja pa želim da ga i vi, zajedno sa mnom, dočekate spremne :-) Post sam još prije 15 dana pripremila ali nisam htjela prerano da ga objavim, mislim da je sad pravo vrijeme.

Znam da postoji dosta sajtova gdje budu sniženja ali mi trenutno ne može puno njih pasti na pamet pa ću vam danas pisati o onim sajtovima gdje svake godine zadnje 3-4 godine kupujem ili gdje barem namjeravam da kupujem :-)

www.coastalscents.com



Izvor pristupačnih i kvalitetnih kistova uz još 50% sniženje je nešto što nikako ne propuštam. Činjenica da je poštarina svake godine sve viša i viša me ne zaustavlja u kupovini :-) Svejedno mislim da se isplati kupiti. Nikad mi paket nije išao na carinu. Šta sam to kod njih kupila i recenzirala možete pročitati u sljedećim postovima.

Coastal Scent kistovi

The Brush Guard

Od srca vam preporučujem ovo što sam recenzirala kao i Bionic Flat Top Buffer koji koristim već 2 godine, non stop ga perem i na njemu nema nikakvog znaka da bi uskoro mogao da bude van funkcije.

Izvor fotografije: Bionic Flat Top Buffer


Ja ću kupiti sebi još nešto kistića jer eto volim ih kupovati i nikad mi ih nije dosta :-) Nešto od sljedećih kistova planiram nabaviti:












Izvor: Classic Angled Kabuki Stick - synthetic





Izvor: Pro Blending

Planiram kupiti još 2-3 The Brush Guard-a jer su fenomenalni i nimalo nisu izgubili oblik kao oni kinesti i definitivno pomažu da kist zadrži oblik kakav je imao i kad sam ga tek kupila.



www.sigmabeauty.com


Iako ne daju sniženje daju free shipping koji im je inače jako skup pa cure masovno kupuju. Ja sam kod njih 3x naručila i 2x nisam dobila paket tako da sam poprilično sigurna da više nikad neću kupovati ali u slučaju da vas zanima eto da znate.

www.sedonalace.com



Sedona je kompanija slična Sigmi samo po meni su im kistovi još i ljepši. Imaju roze kistove i kako im odoljeti kad su prekrasni. Oni daju 50% off, prošle godine sam htjela kupiti par kistića ali dok sam ja smislila koje ću već su bili rasprodani tako da ništa od moje kupovine :/ Ove godine ću, nadam se, biti brža.

Pokušala sam da izdvojim šta bih htjela od Sedone, mada je osim ovih kistića još puno toga na mojoj WL :-)






Na kraju da dodam da mnoge kompanije imaju i Cyber Monday kad opet budu sniženja za one koji su zakasnili na Black Friday. Neke kompanije čak ostave sniženje kroz cijelo vrijeme od petka do ponodjeljka, koliko me sjećanje služi tako je bilo na www.coastalscents.com i mislim da bi najbolje bilo da tako svi rade ne bi li izbjegli padanje servera.

I na kraju ako znate za neki dobar shop koji nudi popust molim da ga navedete u komentaru i možete biti sigurne da će vas moj novčanik zamrziti :-)


Broj komentara: 39:

  1. Nisam znala da je Sigma tako rizična... Ja se nadam Vortexu, samo me strah carine, prošli put su me dobro opaučili...

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je Sigma prvi put kad sam naručivala poslala samo pola kistova, pola su ih kao zaboravili, ali bili su fer i odmah shippali ostatak. Drugi put je bilo sve ok :) Ti si očito imala baš neki peh s njima...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma sve je dobro dok si ih dobila :/ ja inače često imam peh :/ ili je neka teta na carini naučila da su moji paketi fini pa se odluči da ih zadrži hahahah

      Izbriši
  3. Ja sam vec sve stavila u wishlistu i na sam dan cu samo prebaciti u kosaricu :^OO Definitivno se slazem s tobom da bi trebali produziti vrijeme popusta bas zbog servera.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. samo pazi, često neki sajtovi isprazne sve košarice pred veliko sniženje :-) tako da, imaj opciju :-)

      Izbriši
  4. Victorias Secrete npr, uvek ima super ponude za Black friday, vredi pokusati:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sjajan post i baš se me lijepo podsjetila da si sastavim WL a ne ko muha bez glave sve bi sve bi pa na kraju dok se ja skontam rasproda se :(.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako budeš imala nekih prijedloga za mene samo javi :-)

      Izbriši
  6. Odličan post...Sada definitivno znam i koje kistove da odaberem za sebe ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. od coastal scents kupila sam 252 paletu na popustu i obožavam ju. novac dobro utrošen. ne mogu vjerovati da ti od sigme dvaput nisu stigli paketi....znam da curama u sad-u stignu idući dan, a za nas u europi ih se očito je*e. sramota. coastal scents su super, trebalo je paketu 22 dana da stigne, ali došao je u savršenom stanju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da CS malo duže putuje ali mi je do sada stizao :-) i još volim CS kistove :-)

      Izbriši
  8. Superrr,svidjaju mi se prvi navedeni kistovi koji i nakon više pranja služe odlično za upotrebu ;) Zaista treba iskoristiti ovo sniženje ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Koliko ce biti postarina na costal sc. na black friday? Moram to isloristiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poštarina bude ista kao i svaki drugi dan, samo što bude 50% na sve proizvode….

      Izbriši
  10. vrlo koristan post! svaka cast :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Divne li informacije! :) Moracu da sastavim spisak da budem spremna. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. E pa hvala ti na ovim informacijama, ja pola toga nisam znala :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da voliš kistove kao i ja znala bi ti sigurno ;-)

      Izbriši
  13. ja sa sigmom nisam imala nikakvih problema, doslo mi je i brzo i sve je proslo ok :D i vidis ja za ovaj Black Friday uopste nisam znala, doduse jeste da sam skoro tek i pocela narucivat s neta, pa eto nema veze, ovaj necu propustiti hehe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je zbog tebe, ja sam očito baksuz ;-) sad se pripremi lijepo za BF :-)

      Izbriši
  14. je li mogu ponovo tvoj kod koristiti za drugu naudzbu na iherb? ja sam odabrala proizvode, ali nigdje mi ne prikazuje da unesem kod za popust . izvini ako sam dosadna:) pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod za prvu narudžbu, bio on moj ili nečiji drugi, možeš koristiti samo jednom… :/ Eh sad jedino da nađeš nekoga na drugoj adresi i sa drugom karticom pa da naruči za tebe :-)

      Izbriši
    2. hvala,moracu sa druge kartice poruciti:)

      Izbriši
  15. Baš sam šokirana da Sigma paketi ne stižu! Mnogo puta sam naručivala online i uvek mi je uz manje ili veće čekanje sve stiglo.
    Sviđa mi se ideja posta. Inspirativno :).

    OdgovoriIzbriši
  16. ima mnogo finih cetkica jos kad bi kod nas paypal bio u super funkciji itd =/ ali definitivno ima primamljivih ponuda =))
    meni ostaje da cetkice jurim fizicki ,Lana

    OdgovoriIzbriši
  17. marijana šimić10. stu 2013. 00:37:00

    Nevjerovatno kako su ti kistovi što koristiš već dvije godine, kvalitetni.Čeznem za pravim četkicama ,sve dosad su bile onako srednja žalost.Ovakve
    primamljive ponude baš valja iskoristiti.Post je super,hvala na informacijama.::-)

    OdgovoriIzbriši
  18. ma genijalna si :D ja još ne znam što ću kupiti :/

    OdgovoriIzbriši
  19. Ma bit će još ponuda na webu, samo moramo pratiti.

    OdgovoriIzbriši
  20. BFTE, MUG, RT & CrownBrush su na mom užem popisu.

    OdgovoriIzbriši
  21. Zanimljiva je ova Sedonalace :) Baš sam si mislila naručiti nešto od CS-a, ali kad sam vidjela poštarinu odustala sam :( A praktički sam bila već na checkoutu...stvarno je previsoka i zasad ne dam tolko para.

    OdgovoriIzbriši
  22. A sto je sa feelunique, hqhair, beauty bay - kakvi su oni s popustima na blackfriday?
    Vec imam wl samo cekam taj dan da narucim jeftinije al nemam iskustva s bd shoppingom pa neznam isplati li se cekat :)
    Heeelpp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nešto se ne sjećam da su nešto posebno davali HU, HQ i ostali UK online shopovi… ameri su tu zakon :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)