NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam + bonus swatchevi Monte Carlo i Addis Ababa - MAKEUP ARENA

11/24/2013

NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam + bonus swatchevi Monte Carlo i Addis Ababa



Nakon sajma u Beogradu kada sam na Nataliji vidjela ovaj ruž  i oduševila se bojom bilo je pitanje dana (mislim sata) kada će biti moj. Zaista je teško uočiti neku ovakvu ljepotu na stalku gdje ima čitav niz ruževa i hvala Nati što mi je ukazala na njega :-) jer ovo nije bila ljubav samo na prvi pogled, zaista je nijansa posebna i volimo se jako često te je potpuno zasluženo dospio u moje dvomjesečne favorite.

Ovo je dugotrajni tekući mat ruž, koji se prodaje u 13 nijansi. Količina koja stane u klasičnu plastičnu ambalažu je 8 ml. Aplikator se isto ni po čemu ne razlikuje od drugih. Ali nijansaaaaaa :-) O da, potpuno, ne smijem reći jedinstvena, ali ću reći ne tako uobičajena i prodrma mi lice u toj mjeri da izgledam i odmornije i veselije i samim tim zadovoljnije.

Rekla sam dugotrajni ruž i zaista mislim dugotrajni jer satima ostaje na usnama, a mana kod takvih ruževa je da isušuju usne. To i ovaj, kao i većina takvih radi, istina je, ali mu opraštam jer sam bezuvjetno zaljubljena… Pigmentacija mu je iznimna, potpuno prekrivanje dobijem jednim jedinim premazom.

Nijansu mi je malo teže opisati, crvena je a nije baš crvena, ima u sebi nešto koraljno, na sekundu mi malo povučen i na malinasto, ma zbilja neodoljiva.

Cijena ovog ljepotana ovisi od mjesta gdje kupujete, u Tuzli je 12 KM (6 eura), u Srbiji je neznatno jeftiniji.





Toliko mi se ruž svidio da sam mu pridružila još i 2 brata u drugim nijansama, prvo Monte Carlo (krvavo crvena nijansa) a nedugo zatim i  Addis Ababa (trebalo da bude jarko pink a u stvari je zagasito pink). I ova druga dva su krasne nijanse, ali mi Addis Ababa nije jednako pigmentiran kao druga dva, očekivala sam identičnu nijansu kao ovu što vidite na fotografiji pakiranja a dobila sam neku zagasitu rozu. Nije da se žalim, ali :-)

Kad sam već i ta druga dva kupila onda da ih utrpam u recenziju sa Amsterdamom, makar da vam pokažem swatcheve a Amsterdam ste već vidjeli kako izgleda na meni u OVOM postu.




Nije li Amsterdam zvijezda ovog tria? 



Imate li koji od ovih ruževa i koji mi još preporučujete? Svakako vjerujem da ću ih na kraju skupiti sve, jer samo ih je 13 :/ što je velika mana. Ah da i da spomenem to da su ovi ruževi pobrali nagradu i od čuvene Temptalie.

Broj komentara: 25:

  1. Woooooow! moram si ASAP naručiti ove NYX mazalice :D jako mi se sviđa ova nijansa ali mi je Monte Carlo ipak ljepša i mislim da bi mi bolje pristajala. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je Amsterdam osvojio, skoro sam ga potrošila, mislim da će to biti, nakon dugo vremena, prvi ruž koji sam potrošila :-) mada ruku na srce u stopu ga prati Monte Carlo :-)

      Izbriši
  2. Jako lijepe boje, ali malo mi se vise svidija boja na pakovanju, u sva tri slucaja je vibrantnija, steta sto nije takva. Ali i ovako je super.
    Ja doduse nisam ljubitelj mat varijanti ruzeva, upravo zbog isusivanja, ali svakako su jako fine boje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bih se složila, vibrantnija je jedino za Addis Ababa ruž… računaj da su swatchevi rađeni na mojoj bijeloj podlaktici :-)

      Izbriši
  3. i meni se vise svidja monte carlo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a moj Amsterdam? :-) šalim se, imaš pravo izabrati svog favorita, meni isto jako drag :-)

      Izbriši
  4. Divan je. Baš kao što kažeš, nemoguće je uočiti sve ljepote na onolikom stalku. Ja imam Istanbul, taman i da je bio najgori kupila bih ga iz ljubavi prema Istanbulu koja je abnormalna. Dopadaju mi se još Tokyo i Sydney

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gledala sam sada Istanbul i kraaaasna nijansa, nisam ga primijetila jer sam trenutno u fazonu malo jače našminkanih usana :-)

      Izbriši
  5. Sve nijanse su predivne, samo ja ne volim taj mat efekat, pa ih stavljam preko labela da se ne suse..Ako nisi, probaj Sao Paolo, meni najlepsa nijansa <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh ja baš volim mat, a prikupiću ih sve :-) pogledaću obavezno SP :-) hvala na preporuci

      Izbriši
  6. Teško je odabrati favorita, Amsterdam i Monte Carlo su mi tu negdje :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlično izgledaju! I meni je Monte Carlo nekako najljepši iako su sva tri divna :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam impresionirana pigmentovanoscu! ;) :) :)

    Ipak ove nijanse su suvise dramaticne za moj ukus, iako mi se dopadaju, ali kupim ih i onda ih ne koristim :( Nekako to nisam ja ;) Na mojoj WL su Tokyo i Istanbul <3 Dosadno, znam ;D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije dosadno, bitno da se ti s njima dobro osjećaš :-) istanbul je danas dospio i na moju listu :-) baš je lijep :-)

      Izbriši
  9. Imam 6 nijansi, San Paulo mi je favorit, a Addis Abbaba totalno razočarenje :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i tebi je AA onako najslabija karika…. i meni isto…. očekivala sam baš jarku pink… mada nije loša nijansa, ali nije kakva bi trebala biti….

      Izbriši
    2. I ja isto, a dobila sam bledunjavo-providnu... Sumnjam da ću ga ikad namazati, a kamoli potrošiti...Nego, nisu imali testere kad sam kupovala :/ Ako želiš jaku pink, probaj Nyx Xtreme Lip Cream, nijansa Strawberry Jam http://bit.ly/1einw10 ,nije mat ali je fantastična, prebolela sam AA :)))

      Izbriši
  10. Hmm i Monte Carlo me uz Amsterdam privlači :) Zbilja predivne nijanse a pigmentacija na razini :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pigmentacija je odlična kod Amsterdama i MC, AA je malo slabija… mislim da se to može vidjeti i na swatchu

      Izbriši
  11. Ja nisam isprobala ove ruževe ali sam nakon ovog tvog posta dobila želju :D ... Amsterdam je divan mada ni Monte Carlo ni je za odbaciti ;).

    OdgovoriIzbriši
  12. jeste najlepsi Amsterdam , ne daj da te devojke pokolebaju !!! Lana

    OdgovoriIzbriši
  13. Moji favoriti su Sydney i Tokyo, tj njih želim već dugo :D
    Od ova tri u postu Monte Carlo, bio bi Adid da je kao u ambalaži :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)