November/December 2013 Favorites - MAKEUP ARENA

12/31/2013

November/December 2013 Favorites



Puno ih je znam, ali jednostavno sam ih sve jako puno koristila u protekla 2 mjeseca i nisam mogla da ih onda sve i ne uvrstim. Čak sad kad razmišljam nedostaje tu još nekih stvarčica koje sam jako voljela. Neke od ovih proizvoda sam tek dobila početkom ovog mjeseca ali sam im konstantno koristila, iz dana u dan te su zaslužili da se nađu među veselom družinom.


  • Balea tuš/mlijeko,
  • Laline krema za stopala, priznajem da nikad nisam koristila neke posebne kreme za stopala i da sam tek sada, kada kremu već neko vrijeme koristim, uvidjela prednosti korištenja iste,
  • Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser, recenzija u nastanku,
  • The Body Shop Vitamin C Energizing Face Spritz, našpricam lice nekoliko puta na dan kada sam u stanu i baš me lijepo osvježi,
  • Balea losion za tijelo sa pumpicom mi je jako zgodan, ovo mi je već 3. losion koji kupujem, drago mi je da uvijek izbacuju nove mirise. Ovo mi je zgodno zbog pumpice jer onako usput namažem ruke više puta dnevno. Nije nešto posebno hranjiv ali je super onako za usputnu njegu.
  • Ivanini DIY proizvodi, piling i balzam
  • EOS balzam, spomenut u postu o njezi usana.


  • Sprej za povećanje volumena kose u korijenu je za mene revolucionaran proizvod, oduševljena sam,
  • Kokosovo ulje odlično odgovara mojoj kosi, družim ga po nekoliko sati prije nego kosu operem i nemjerljivo je koliko je mekana, niti jedan regenerator niti maska ne može tako krasno omekšati kosu kako to ovo ulje radi, definitivno kupujem ponovo,
  • Schwarzkopf intense spray conditioner je još jedan proizvod za kosu koji me u proteklom periodu oduševio.


  • Deborah rumenilo Rosa Pesca je rumenilo koje sam zaista jako dugo željela i u proteklom periodu i dosta koristila,
  • Avon Luxe kameni puder sam voljela u proteklom periodu jer sam uživala u što ujednačenijem tenu koji mi je on pružao,
  • Lancome Idole 24 sam kupila početkom godine, koristila ga kratko i onda mi je za ljeto bio prejak, jedva sam dočekala hladnije dane i stavila ga u redovnu upotrebu,
  • NYX Pore FIller sam već u više navrata hvalila, parira puno skupljim proizvodima i odlično radi svoj posao,
  • Aura Shine Killer koristim svaki dan otkako sam ga dobila i zadovoljna sam, drži masnoću pod kontrolom,
  • NYX set za konturiranje sam isto često koristila jer pokušavam naći najbolji način kako da se iskonturiram i nadam se da ću u tome uspjeti što prije :-)
  • Guerlain rumenilo stiglo početkom mjeseca i od tada sam samo jedan put koristila drugo rumenilo a ovo silovala svaki dan, obožavam ovo rumenilo….



  • Naked 2 sam ponovo aktivno koristila u predhodnom periodu, mislila sam pa hajde sad će mi uskoro doći Naked 3 koju sam pre-order još prošlog mjeseca, pa kao da malo ovu koristim jer će kad stigne novitet biti zaboravljena ali paketić se "izgubio", ja sam ga već odtugovala, počastila se drugim stvarima i idemo dalje. Možda mi ni ne treba Naked 3 (lažem se, jasno kao dan ;-))
  • Mac sjenila Blank Type i Copperplate su bili krasan mat dodatak Naked 2 paleti te mi pružala razne kombinacije sjenila,
  • Aura gliteri koje sam najviše voljela su u nijansu 112, nekoliko puta sam ih nosila
  • Trepavice, Aura 09 i Ardell 206, ne znam da vam mogu reći koje su mi draže, oboje sam više puta nosila i još su u odličnom stanju, uz njih sam još koristila Japanesque aplikator koji mi je u velikoj mjeri olakšao aplikaciju trepavica,
  • Najdraža olovka za oči dolazi iz MAC-a, radi se o olovci iz Pearlglide linije u nijansi Black Swan, koristim već drugu, nekad su bile LE, ali na zahtjev mnogih žena širom svijeta uvršena je komplet linija u stalnu ponudu te se i mene, među mnogima, učinili sretnom.



  • Golden Rose sjajilo iz nove Luxury linije je po meni više tekući ruž a ne sjajilo. Obožavala sam nijansu 09, neki dan sam uzela i 13 pa nadam se da uskoro napišem koju riječ o njima,
  • NYX Merlon, neću se ponavljati, sve je rečeno u recenziji
  • NYX Amsterdam, opet ne želim da se ponavljam,
  • Flormar Deluxe Cashmere #22, otkako sam dobila spomenuto Guerlain rumenilo, ovaj ruž nije spadao sa mojih usana, odlična su kombinacija koju sam zbilja obožavala nositi cijeli ovaj mjesec,
  • YSL Rouge Volupte #1, nosila sam ga opet u proteklom periodu i podsjetila se zašto obožavam ovaj ruž, dovoljno govori i činjenica da ga je ostalo još samo malo, evo što viri iz pakiranja i već bih trebala da razmišljam o tome da ga ponovo nabavim jer mi je ovo ubjedljivo najljepši nudać koji imam,
  • NYX olovka Cabaret,
  • Aura olovka koji mi je poklonila moja Lana u istoj ovoj nijansi je već potrošena, nedavno sam uzela novu, a dragoj Lani se zahvaljujem što mi je skrenula pažnju na ove olovke, za koje čista srca kažem da pariraju mnogim skupljim brandovima.


Kistova nikad dosta, toliko ih volim i u stalnoj sam potrazi za nekim novim, boljim. Ova ekipa je trenutno najčešće korištena, vidim da sam zaboravila još jedan jako često korišten, ali taj svejedno ide u godišnje favorite pa ću vam tada pisati o njemu :-)

  • Blush #32, kist koji se može koristiti za razne namjene, ali meni se pokazao kao fantastičan za nanošenje tekućeg pudera, koristila sam ga u 90% slučajeva,
  • MAC #227,
  • Lancome blending kist #17, koristim ga svaki dan, svaki, za mene bolji ne postoji :-)
  • Ecotools kist za korektor, napisala sam kratak osvrt na njega u ovom postu, ali već vidim da bih mu trebala posvetiti poseban post :-) 
  • Real Techniques Essential Crease Brush iz seta Sams pics mi se pokazao odličnim za blendanje kremastih sjenila,
  • No name ebay kist koji je odličan pencil kist i da ga nađem ponovo u bespučima ebay-a kupila bih još jedan-dva-tri jer je bio smiješno jeftin za kist koji se pokazao ovako dobar.

Eto to bi bilo to za ovu godinu, čitamo se i u narednoj…. Želim vam da se večeras provedete fantastično, da vam se u narednoj godini ispune sve vaše želje i da mi budete zdrave, sretne, nasmijane i uvijek odlično našminkane!

Šaljem puse i čitamo se naredne godine ;-)










Broj komentara: 35:

  1. Sve super kao i uvijek!! I tebi sve najbolje želim u novoj sa sto vise objava:)pozz Marina

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam YSL #1 i OBOZAVAM GA!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Puno lijepih stvarčica :) ako su ovakvi dvomjesečni favoriti, mogu mislit kakvi će tek biti godišnji! I tebi sve najbolje u Novoj 2014., puno zdravlja, sreće i veselja i...ček šta sam ono zaboravila još?!...aha! Koji komadić šminke tu i tamo :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neće ih puno više biti u godišnjim, tu ću probrati ono što sam baš tokom dužeg vremenskog perioda koristila….
      Hvala na lijepim željama, sve najbolje i tebi :-) ja vidiš tebi želim osim istog što i ti meni zdravlje, sreću, veselje i puuuuuno šminke, ne samo tu i tamo koji komadić ;-) i da nam nastaviš raditi krasne postove sa odličnim lookovima ;-)

      Izbriši
  4. Hahahahaha bespuca e-bay-a hahaha. Carice! Neverovatno je koliko je to dobar opis! Ja bas trazim dobar pencil brush. Bas bih da probam to balea tus mleko. NIveino nisam zelala da probam ali sad kad sam videla da i Balea ima to mleko sad hocu da probam. :D Blush 32 obozavam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa da bespuća… jednom sam ga našla, kupila, sjedio je dugo u mraku jadan kistić, sad u zadnje vrijeme ga ponovo koristim, ali vidi ti sad ga nigdje nema u bespućima ebay-a :/ baleu probaj, za moju kožu je odlična…. nadam se da će i tebi odgovarati…. Blush 32 obožava ko god proba :-)

      Izbriši
  5. Draga zelim ti jos toliko kozmetike i drugih zenskih sitnica u sledecoj godini =))
    Puno puno poljubaca i lep provod nocas .......Lana

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve same divote <3

    Lancome puder i ja imam i taman cijedim zadnje kapi. Nestrpljivo čekam recenzije ostatka favorita, a tebi i tvojima želim sretnu Novu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga… znači i ti ga voliš… baš je odličan…

      Izbriši
  7. Divni favoriti, a tebi želim savršenu 2014. godinu i to na svim poljima :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, i ja tebi želim sve naj naj, kako si i sama rekla, na svim poljima :*

      Izbriši
  8. Draga Jasmina, predivni favoriti, kao i sve kod tebe :D
    Najviše me zanimaju ovi GR tekući ruževi i jedva čekam da napišeš nešto o njima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno….
      U biti su sjajevi, ali toliko pigmenta imaju da meni djeluju više kao ruževi… izgleda da se cijeli koncept sjajila mijenja pa su sve više nalik ruževima…. pišem čim stignem, obećavam ;-)

      Izbriši
  9. Divni favooriti ;) I ja obozavam Blush #32 i Naked 2 <3 Tako zelim da probam EOS...nadam se da ce se ukazati prilika ;)

    Sve najbolje u Novoj godini :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala… kako ne voljeti naked 2 i blush 32, to je nemoguće :-) nadam se da ćep uskoro probati i eos…

      sve najbolje i tebi u ovoj Novoj :*

      Izbriši
  10. Imamo puno zajedničkih favorita :) sutra putujem u Beograd i napokon ću i ja probati Aura proizvode, tako da ću pogledati i tvoje favorite tamo. Imam i ja EOS balzam, ali on meni dugoročno ne čini razliku, kad ga stavim, dobro je, ali inače ništa više. Možda previše očekujem :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me zanima šta ćeš od Aure kupiti :-) dugoročno kod mene djeluje samo piling, a kod eos mi se sviđa što mi omekša usne dok ga nosim i na njega lijepo "legne" ruž, pogotovo neki koji je suh…...

      Izbriši
  11. Jao jao, sve je predobro, posebno kistovi, koje takodje koristim :D
    Ti uvijek puna dobrog make up-.a :D
    Sretna Nova i sve najbolje :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, sretna Nova i tebi i sve naj naj ti od srca želim :*

      Izbriši
  12. koliko lepota na jednom mestu,
    tako jako želim ovu Naked2 :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. s razlogom je želiš jer je zaista odlična, meni za klasu bolja od prve… :-)

      Izbriši
  13. Marijana Šimić3. sij 2014. 11:49:00

    Rose Pesca rumenilo imam i fenomenalno je .Balea mlijeko za tuširanje kupljeno nedavno i stvarno nije loše .A imamo još jednu zajedničku stvarčicu - podmetač - Jysk - super su:)))) .Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rose Pesca je stvarno jedna krasna nijans…. drago mi je da se i tebi sviđa Balea… baš za nepovjerovati da jedan takav proizvod može napraviti kožu mekšom…. podmetač je preprelijep… ja ih obožavam… i jako su kvalitetni i fino se održavaju… vrh :-)

      Izbriši
  14. Koliko tu ima favorita ... krenula sam da istaknem ovo pa ono i na kraju vidim da me zanima 50% toga a nekako jedva čekam recenziju spreja za volumen pa nadalje šta izaberiš ja sam sretna ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sprej za volumen je extra…. eto odmah da ti kažem :-)

      Izbriši
  15. Kako to da nema Uniq 1? Hm, hm..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema ga jer sam jedno vrijeme bila ostala bez njega pa sam htjela dati šansu i nekim drugim proizvodima koje sam već imala :-) ali nedavno sam ga ponovo nabavila pa će se već sutra naći u mojim godišnjim favoritima :-) pretpostavljam da si i ti ljubiteljica tog čuda u boci kako ga zovem :-)

      Izbriši
    2. Naravno, to se podrazumjeva :-)

      Izbriši
  16. Da li je naked 2 original ili kopija, pošto sam čula da su i kopije super :)) I koliko je plaćena :) Tek sam počela da pratim tvoj blog pa ne zamjeri ako si već to negdje pisala..

    Ako želiš možeš da pratiš naš blog, nove smo i super bi nam to pomoglo hvala :)

    http://lejla23ema34.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Orginal naravno… ne kupujem kopije, iz razloga što bih radije kupila sebi catrice ili essence za koje znam da su pravljene po kvalitetnim standardima a za te kineske kopije nemamo garanciiju da su bezbjedne za korištenje :/ platila sam ju 37 funti na www.hqhair.com

      Izbriši
  17. Samo gdije si nabaila kokosovo ulje? Hvala punooo!! Pozdrav :)))

    OdgovoriIzbriši
  18. Ćao, čitam te već dugo, dugo i želim da ti kažem da mi je svaki tvoj savet pomogao, neke recenzije su mi pomogle u odluci da kupim ili ne kupim neki proizvod.
    Pozdrav. :)

    + moj novi blog http://lilys-makeup.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)