Lancome Teint idole Ultra 24H - 03 Beige Diaphane - MAKEUP ARENA

1/28/2014

Lancome Teint idole Ultra 24H - 03 Beige Diaphane





Kada sam jučer najavila recezije i pitala o čemu biste to najprije čitali najviše glasova je odnio ovaj puder, pardon puderčina s punim pravom.

Zašto ga već na samom početku hvalim pročitajte u nastavku…

Smješten je staklenu bočicu standardne zapremine od 30ml, na pumpicu se dozira i platićete 79.90 KM  (40ak eura) za njega. Cijena nije niska ali je po meni i više nego opravdana.



Prodaje se u ne baš velikom rasponu nijansi koje uvoze kod nas, ne mogu se sjetiti broja, ali sigurna sam da ne premašuje cifru od 8, s tim da znate da je u ostatku svijeta dostupan u 18 nijansi.


Ja sam kupila nijansu 03 Beige Diaphane koja mi porilično dobro odgovara, da je sekundicu svjetlija bila bi savršena, dok je nijansa 02 Lys Rose, kako samo ime kaže roskasta i dosta svjetlija te mi nikako ne odgovara. Uz nijansu 010 Beige Porcelaine ove tri spadaju u tri bestsellera, prema Lancome stranici.

Puder ima srednje do jako prekrivanje te ga je potrebno jako malo da bi prekrili cijelo lice. Finiš mu je polumat, ne suši se brzo te možete lagano da radite s njim. Gušće je konzistencije. Miris mu je blag i prijatan i osjeti se kada tek istisnem puder, već pri nanošenju sve više slabi ili sam se ja već navikla na njega pa ga slabije osjetim. Na mom licu ne oksidira.



Ja sve svoje pudere već odavno nanosim ili sa RT buffing ili Blush #32 kistom a od skoro i sa Sephora #45 kistom. Sva tri su mi fenomenalna za ovaj puder.

Nakon toga ga uvijek, kao i sve tekuće, fiksiram nekim od pudera u prahu i voila. Ja sam s njim mirna jako dugo. Pouzdan je na licu. Ovo je jedan od pudera koji stavljam kad želim zabljesnuti u punom sjaju, bez da sijam :-) Znam da neće spasti sa lica, neću brzo prosijati, a prekriće svu moguću gamad na licu i učiniti da moje lice izgleda najbolje moguće a da pri tome ne izgleda totalno zacementirano kako to na meni rade neki kremasti puderi. Daleko od toga da je ovo puder koji izgleda "prirodno" na licu, ali nije ni od onih koji se vide iz aviona.

Jedina stvar koju se ja pitam je zašto pobogu kada nađem jedan ovakav puder imam potrebu da i dalje eksperimentiram i isprobavam druge? Da li je to samo moja stalna želja za isprobavanjem noviteta ili mi to ide u sklopu "posla" vezanog za blog ili se nadam da ću pronaći nešto još bolje od njega? Po svemu sudeći šanse za ovo treće nisu moguće. Ja sam istinski oduševljena ovim puderom.

Ne mogu pretpostaviti kako bi odgovarao drugim tipovima kože (moja je jako masna) ali poprilično sam uvjerena da bi svima osim suhoj koži bio jednako dobar.

Malo jače nanosen swatch za jasniju predodžbu nijanse, naravno da se jako lijepo sjedini s kožom kada ga utrljam u nju, a ovo je ipak i unutrašnji dio podlaktice koji mi je jako bijel.




U jučerašnjem postu ste vidjele kako izgleda na meni, a evo linkaću vam još jedan post gdje nosim taj puder. OVDJE i OVDJE.

Puder je jako popularan i mnogo žena ga voli pa me zanima da li ste ga probale ili imate namjeru?




Broj komentara: 20:

  1. Znaci, nije za mene😊 Izgleda na tebi super ali nisam nesto fan Lancomea. Moja mama koristi njihovu dekorativu vec dugo i jednostavno "nismo kliknuli". Zvucim kao neki kozmeticki manijak:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ti je suha koža radije preskoči :-)
      Ja ne generalizujem brandove… od svakog barem nešto volim :-) ovaj puder mi je ubjedljivo najdraži Lancome proizvod uz blending kist o kojem sam već pisala :-)

      Izbriši
  2. pa ti si ga nahvalila samo tako :))) nisam ni sumnjala da ćeš biti oduševljena.
    videla sam fotke, pratim, mislim da ti jako lepo stoji, i da, nijansa mi ovako na
    fotografiji deluje kao potpuni match za tvoju kožu. Ja sam veliki fan Teint Miracle, i obožavam taj puder.
    imam utisak da bi mi Teint Idole bio jak i suv, pa ću ga ipak zaobići :)
    odlična recenzija, iščitala sam sa uživanjem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesam jesam odličan mi je zaista….. pa kako rekoh sa je mrvicu, ma četvrt nijanse svjetliji bio bi perfektan :-) probala sam i njega i svidio mi se…. ako nemaš potrebe za jačim prekrivanjem mislim da je pametno da ga zaobiđeš :-)

      hvala ti puno :-)

      Izbriši
  3. Super post, odlicna recenzija i puder ti stoji fenomenalno! Ide na wishlistu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kupujem prvom prilikom, mislim da bi i meni odgovarala ova nijansa. Ja sam Mac NC25, a ti? Sjećam se da si pisala da ti odgovara i NC i NW, ako ti se da napiši mi da ne tražim:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daco tebi će onda biti ova nijansa idealna, ja sam nekako između 20 i 25 bilo da je NC ili NW, neutralka sam :-) sigurna sam da se nećeš pokajati… vrhunski puder :-)

      Izbriši
  5. zvuci odlicno !!!! sta mi radis Jasmina!!!? pa vec imam 3 ostvorena i 2 koja cekaju ....=(

    OdgovoriIzbriši
  6. Definitivno moram da ga probam cim si ga toliko nahvalila :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna recenzija, vjerujem i da je puder famozan, znam da ti koristis vise pudera u isto vrijeme pa mi mozda ne mozes odgovoriti koliko dugo mozes biti "miran" sa ovim puderom ako se svakodnevno sminkas, nekad i dva puta? I prema tvom iskustvu, koji bi bio priblizan dupe ovom puderu ali od jeftinijh drogerijskih varijanti..Revlon..Bourjois...

    OdgovoriIzbriši
  8. Žeeeeeeeeelim! Inače se i ja isto pitam i to ne samo za pudere - zašto kad nađem idealan proizvod i dalje imam potrebu da isprobavam druge?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je to vjecno pitanje. Nasla savrsen a opet sad hocu da kupim drugi?!?!

      Izbriši
  9. Imam i obozavam ga. Koza mi je mjesovita, a nijansa 010.
    I od mene sve preporuke za ovaj puder :)
    Miris mu je predivan i preporucila bih kupnju online jer je razlika nekih 100 kn online i u HR.

    OdgovoriIzbriši
  10. Zvuči božanstveno, volim tvoj blog jer imamo isti tip kože - sista from the same skina :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Auu ja počela čitati i čitam tamo gore,,najviše glasova je odnio ovaj puder,pardon ,,pederčina,, reko šta joj je kad ovo napisa hahaha,,dupla mi se pred očima .Nego puderčić:-) je prekrasan i super ti stoji.

    OdgovoriIzbriši
  12. jako lijepo izgleda na koži :)
    i sad je i kod mene ono prokletstvo, iako sam uvjerena da sam našla svojh HG (EL DW), već neko vrijeme razmišljam o isprobavanju ovog pudera :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Koji je bolji što se prekrivanja i trajnosti tiče? Ovaj Lancome ili Shiseido sun? Imam mješovitu kožu, lagano dehidriranu sklonu aknama i dvoumim se između ova dva pudera pa bih molila preporuku...

    OdgovoriIzbriši
  14. Pozdrav! Nedavno sam otkrila blog i bas je fora. Za masnu / mjesovitu kožu, ako niste probali, preporučujem Estee Lauder double wear. Već 3g samo njega koriatim, a prije sam stalno isprobavala nove... super tekstura i prekrivanje, ne isuši, a matiranje postojano i dugo traje, savršen. ..

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)