Aura Inches lak za nokte u nijansi 323 - MAKEUP ARENA

3/23/2014

Aura Inches lak za nokte u nijansi 323




Iako je stiglo proljeće te u meni probudilo želju za življim bojama, morala sam pronosati ovu divnu nijansu laka. Radi se o laku marke Aura, linija Inches, nijansa 323. Boju je teško odrediti kao jednu, to je tamno smeđa sa većim primjesama bordo i šljivaste, sve se to smućkalo u ovu nijansu i dalo prekrasnu boju.


Mene bočica laka jako podsjeća na O.P.I. lakove. Četkica je malo uža nego što ja volim, preferiram one sa širokom, gdje u dva poteza završim lakiranje, ali i pored toga što je uska, aplikacija laka je jednostavna. Formula je bogata te jednim premazom ostavlja dovoljno boje da bi se nosila sama, ako se radi o malo debljem sloju. Ja ipak volim nanijeti dva tanja sloja, jer budem sigurna da će nokat biti skroz prekriven a i dva tanja sloja mi se znatno brže suše. Završnica laka je sjajna. Ovo nije jedan od onih brzosušećih lakova ali uz neko sredstvo za brže sušenje laka i taj problemčić se brzo riješi. Ono što je meni važnije je da sam lak uspjela pronosati 3 dana na noktima, samo malo se istrošio na samim vrhovima noktiju.

Količina: 12 ml.
Cijena: 5 KM (2.5e)






Jeste li imale priliku probati neki od Aura lakova? Ako da, koji je vaš omiljeni?



PR proizvod

23 komentara:

  1. nismo probale njihove lakove ali boja je fenomenalna! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Upravo sam ih dns vidjela u ljekarni i posegnula sam za bocicom jer sam mislila da je OPI ..stajali su naopako u nekom crnom klasifikatoru sa rupama...nije mi se svidjelo sto sam vidjela da se boja odvojila od tekucine..posebno kod sljokicavih.....glupo mi je sto ih tako naopako drze...ne vidim svrhu......boje su mi jako lijepo izgledale i bas sam i ovu boju vidjela...ali mi to sto se tako odvajaju ne ulijeva povjerenje da bi dugo ostali novi....:/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh bome ne znam šta da ti kažem… ovaj moj je tu kod mene već 15ak dana i ništa se nije radvojilo…. meni se to znalo desiti sa nekim drugim lakovima koji duže stoje na polici ali malo promućkam i bude sve ok….

      Izbriši
    2. moguce samo da su se slegli jer su naopako =) bilo je stvarno lijepih boja

      Izbriši
  3. Meni Aura ima predivne nijanse lakova :) Imam 3 laka i probala sam samo jedan Aura SheBunny 186 i nije mi postojan, izdrži mi 24 sata :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj je zaista dugotrajan, sljedeće isprobavam proffesional pa ćemo vidjeti kakvi su oni :-) ali generalno mislim da je za postojanost lakova najvažniji sam nokat… meni svaki lak spadne sa izlistanog dijela nokta :/

      Izbriši
  4. Stvarno podsjeca na Opi. Lijepa boja i super ti stoji. Voljela bih kad bi Aura dosla i u Hr.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala…. ja vjerujem da će uskoro doći jer na svakom Aura artiklu je već naveden i Hr kao jezik na kojem su napisali uputstvo :-)

      Izbriši
  5. Probala sam njihove lakove iz linija She bunny i Professional, ali ove nisam. Boja je divna ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste zaista divna…. meni su sljedeći na redu Proffessional :-)

      Izbriši
  6. Nisam niti jedan, ali je ovaj diiivan...

    OdgovoriIzbriši
  7. Volim Aura lakove a ova boja je predivna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlicna boja! Fino bi se uklopila u moju kolekciju darkerskih lakova :D
    Btw. Pitanje nevezano za lak - Koliko se sjecam, narucivala si stvari sa iherb-a bez onog ludog trackera? Koliko je vremenski trebalo da ti stignu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja tamne obožavam na kraćim noktima, niti jedan svijetli ne izgleda tako dobro na kraćim….
      paketi bi stizali za 10-20 dana, ovisno o tome jesu li išli na carinski pregled ili ne.. na sreću do sada su uvijek stizali bezbjedno :-)

      Izbriši
  9. boja je krasna, imala sam nesto slično pa sam prosljedila dalje ali tebi odlično stoji

    OdgovoriIzbriši
  10. *Imam ovaj lak.Dobila sam ga na poklon od "Aure".Zaista je dugotrajan,precizno se nanosi i ne suši se u bočici.To mi je negde i najbitnije.
    Sve ostale lakove nakon godinu dana korišćenja morala sam da pošaljem u rashod.Interesantan je i kada se upari sa Gliter Top Coat-om (Queen Shade 53),samo što se tada teže odstranjuje sa noktiju.

    OdgovoriIzbriši
  11. Iskreno ne znam da li je dobro ili ne to što ih kod nas nema :)
    Krasna nijansa, u svakom slučaju!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)