Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser - MAKEUP ARENA

3/21/2014

Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser




Sada kad sam ju skoro potrošila vrijeme je da vam prenesem svoje utiske. Umivalica koja mi je preporučena na Estee Lauder counter-u je bila jedno vrijeme na mojoj WL jer ju je promotorka ili kako li se zovu već te cure na counteru toliko nahvalila. Nije da je hvalila svaki proizvod pa da imam osjećaj da mi hoće uvaliti bilo šta nego je uporno navaljivala na kupim ovu umivalicu. Naravno nisam ju kupila jer ne volim forsiranja i kada me se nagovara. U miru doma svog sam isčitala nekoliko recenzija i zaključila da mi treba.

Ja sam svoju naručila na Jagodici i platila ju oko 20-25 $ koliko me sjećanje služi, jer je trenutno nema na Jagodici. Količina koju ćete dobiti je 125ml. Zaštićena je prozirnom folijom što većina nas voli iz već više puta spominjanih higijenskih razloga :-)




Pjena je bijele boje i gusta je. Istisnem količinu kao na fotki iznad na vrhove prstiju, zatim nakvasim vodom i umijem se. Ja ne znam zašto se ovo zove pjenasta umivalica kad ne tvori pjenu pri umivanju. Kada se ispere ostavi čisti škripavi trag na koži ali mene ne zateže te mi se zaista čini da i pored toga što je na ambalaži naznačeno da je za normalnu i kombiniranu kožu da je ipak za kombiniranu i masnu. Ne mogu zamisliti da ako odgovara meni sa jako masnom da bi odgovarala i nekome sa normalnom.

Ovu umivalicu često koristim u kombinaciji sa Clarisonicom, navečer pred spavanjem. Tek kad se njom, još uz pomoć Clarisonica istrljam, onda imam osjećaj da sam spremna za nabacivanje noćne njege.

Miris nije jako izražen, ali nije ni od bezmirisnih umivalica. Ako slučajno dospije u oči pecka, definitivno nije namjenjena za taj osjetljivi dio.

Osim ove, trenutno koristim još nekoliko umivalica, ovisno o stanju u kojem mi je koža. Da li i vi tako ili imate samo jednu umivalicu kojoj ste vjerni? Koja je to vaša omiljena umivalica?


Broj komentara: 7:

  1. Apivitina pjena za umivanje s maslinom i lavandom :D nema bolje, mada ću i ovo zasigurno isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je to isto omiljena, ta i ova trenutno dvije najdraže :-)

      Izbriši
  2. Apivita pjena maslina-lavanda i Loccitane pjena za umivanje iz Immortelle kolekcije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se za Apivitu i Loccitane, ja osobno jako često mijenjam umivalice i uvijek me privlače neke nove. Naravno da ću isprobati ovu tvoju, imala sam samo onu iz roze linije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja kad nađem pravu teško da se odlučim promijeniti, ali da bi stekla naziv prava baš treba da me oduševi :-)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)