Make Up For Ever Mat Velvet + tekući puder - MAKEUP ARENA

3/29/2014

Make Up For Ever Mat Velvet + tekući puder




Mogla sam i pretpostaviti da će dosta vas zanimati upravo recenzija tekućeg pudera koji je osvojio bjuti zajednicu, stoga evo je. Slušala sam i čitala o njemu ne tako mali broj puta i uglavnom je bio hvaljen. U stvari ni ne sjećam se negativne recenzije. Ja sam ga kupila prije otprilike godinu dana i to u dvije nijanse, kupila sam nijansu 20 i 30 jer sam kupovala na Jagodici a kako se kod njih određeni MUFE proizvodi rasprodaju brzinom munje nisam htjela rizikovati te sam odmah uzela nijanse za koje sam pretpostavila da će mi odgovarati. Poslije se ispostavilo da mi bolje odgovara nijansa 30 te sam onu drugu prodala. Cijena je nekih 40ak $ i količina kao kod većine pudera, 30 ml.

Na prvu sam bila razočarana ovih puderom, koristila sam ga nekoliko puta i ostavila da stoji. Baš mi nekako nije odgovarao. Tek prije nekih mjesec dana sam ga ponovo počela koristiti jer mi je bilo žao da se pokvari, davno je bio kupljen. Na sreću bio je u jednako dobrom stanju kao i prvi dan i intenzivno sam ga koristila. Nakon što sam ga prvi put stavila često sam ga nosila i gle sviđao mi se. Zašto se desio ovaj preokret ne znam ali samo jedno mi pada na pamet, a to je da su mi ranije puno više bile izražene moje hiperpigmentacijske mrlje a kako je nijansa dosta svijetla to je koža po nanošenju pudera dobijala neki sivkasti ne tako poželjan ton, na tim dijelovima pokrivenim hiperpigmentacijama. Sada kada su se one povukle do te mjere da ih i puder laganije moći prekrivanja može učiniti nevidljivima skroz je druga priča.

Znači sada vam je jasno da ga volim iz drugog pokušaja, a zašto ga volim? Zato što izvrsno prekriva (srednje ka jačem), lijepo matira lice koje nema potrebe naknadno fiksirati puderom u prahu, mada ja to i dalje radim iz navike. Ne oksidira na licu. Postojan je, prije nego počnem prosijavati prođu sati i sati, sve ovisi i o vremenu, trenutnom stanju kože, uglavnom nikad ispod 3 sata, nekad i do 5, što je za moju ekstremno masnu kožu odlično. Ne sazdrži SPF.

Iz MUFE kažu da je namijenjen za normalnu, mješovitu i masnu kožu, vodootporan je i nije komedogen. Potrebno ga je protresti prije upotrebe, kao i svaki uostalom. 

Odlična stvar je da mu je poklopac stabilan te ga je moguće držati naopačke te time iskoristiti svaku kap pudera. 

Kompletan sastav možete naći OVDJE, te provjeriti da li vam sastojci odgovaraju ili ne prije eventualne kupovine. 







Prepuštam vam da "uživate" u čarima mog neuglednog i rupičastog lica :-) ali hej da izgleda bolje ne bih ni koristila pudere i bila u stalnoj potrazi na nekim još boljim :-) sreća pa postoje :-) eh da, ovdje nosim samo tekući puder nisam ga dodatno fiksirala da vidite da u biti može da se nosi i bez da se fiksira, ali ja ne bih bila ja da nisam naknadno koristila i MAC blot i ostala mirna saaaatima :-)


Hajmo sada vidjeti sliku komplet lica i da iz daljine izgleda dosta bolje, KLIK na post gdje se vidi :-)

Da li set probale neki od Make Up For Ever proizvoda i ako da koji? Zanima me koji je vaš omiljeni puder, BB ili CC krema jer kako sam već ranije napisala u stalnoj sam potrazi za novim proizvodima :-) Boljim :-)

23 komentara:

  1. Divan post,jos uvek nisam nista probala od MUFE a sto se tice omiljene BB to je definitivno DIOR NUDE BB,fenomenalan je.

    OdgovoriIzbriši
  2. taman trazim neki bez spf , jedva cekam da bude moj :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Definitivno nije za mene. Takva matiranost je nešto čemu ja ne težim, ali za prave masnokošce ovo bi bio neki must try.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ih blago tebi kad ne težiš, ja sam u ovom makeup svijetu samo tome okrenuta, mat, mat i mat :-)

      Izbriši
  4. taj puder mi je na wishlisti već dugo i ubi me kad vidim kako je dobar

    OdgovoriIzbriši
  5. Jesi li isprobala lancome teint idole silky mat? Meni je T zona masnija i lepo je matira, dok mi obraze, koji su bas osetljivi, za sada ne isusuje, ali videcu kako ce se pokazati na duze staze jer mi se cini da ima dosta alkohola, oseti se jak miris dok ga mazem. Prekrivanje je rekla bih srednje, a takodje mi dobar deo dana ne sklizne sa lica, tako da bih ti preporucila. Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, vjerovala ili ne, nisam nikad čula za silky mat, idem odmah da ga proguglam.. srednje prekrivanje mi je idealno….. hvala na preporuci :-)

      Izbriši
  6. Koji bolje matira i koji je tezi na licu, on ili eldw? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hmmm….. rekla bih eldw ipak… ovaj ne osjetim u mjeri u kojoj eldw osjetim kad ga nosim…..

      Izbriši
  7. Slažem se. Odličan!!! I ja sam odmah kupila dvije nijanse 30 i 40. Potrošila sam oba, bili su mi odlični i mislim da će se opet naći kod mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da je i tebi odgovarano nego zašto ti ne pišeš malo češće? :-)

      Izbriši
    2. :)

      Nadam se novom postu danas...

      A inače pišem kada ulovim vremena jer me nikako nema doma... Sada imam hrpu postova u glavi, nadam se da ću ih pretočiti i u blogger-a ;)

      Izbriši
  8. Odlično izgleda na tvom licu, mat, ali ne pretežak, ali meni sada ne bi odgovarao, previše mi je dehidrirano lice za ovaj tip pudera, držim se ultra hidratantnih sa dewy završnicom.

    OdgovoriIzbriši
  9. Da li si probala MUFE Ultra HD? :) Razmisljam se izmedju njeda i EL Double Wear.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)