Urban Decay Naked 3, recenzija i swatchevi - MAKEUP ARENA

3/04/2014

Urban Decay Naked 3, recenzija i swatchevi



Volim NAKED zamisao. Od prve palete koju sam kupila ja sam ostala istinski zaljubljenik u ta sjenila. Po izlasku narednih paleta oduševljenje je jačalo i jačalo. Danas ih imam sve 3 plus Basics, i od milja ih zovem mama, tata, beba i ljubavnica :-) Naslućujemo da je ljubavnica upravo Naked 3, te ovim putem dajem obećanje mami da će po izlasku nasljednika dobiti i ona ljubavnika pa ćemo onda imati jednu pravu sapunicu :-)






Iako je po netu ispričano puno priča vezano za sve Naked palete nisam mogla ne podijeliti i svoje mišljenje sa vama. Kada je počela da kruži priča da će se Naked 3 pojaviti u prodaji željno sam čekala taj momenat. Na HQhair se mogla uraditi prednarudžba, tj. mogao se rezervirati željeni primjerak palete, platiti i čekati da stigne. Odmah sam to napravila i samo je trebalo dočekati. Još sam imala i popust od 20% koji mi je nekim čudom prošao na paletu, inače ti popusti ne važe na UD proizvode te sam umjesto 37 funti platila nešto manje od 30. Putovala je duže nego inače i priznajem da sam u tom periodu zaradila veliki broj sijedih :-)

U paleti dolazi već standardni broj od 12 sjenila od po 1.3 g. Usporedbe radi MAC mono sjenila uglavnom imaju 1.3 - 1.5 g a koštaju 10 funti/kom, ona u formi za paletu, te vam je već jasna isplativnost ove palete koja ipak ne umanjuje moju ljubav prema MAC sjenilima, no to je sada već druga priča. 

Sjenila su mekana i truse se, više nego što sam očekivala, ali malo lupkanja kistom i višak spadne. Jedini problem je što se sjenila koja se truse brzo troše, ali možda to i nije loše, da napokon nekom sjenilu ugledam dno :-)

Uz paletu dođe i proba za 4 baze za sjenila koje UD ima. Ja sam velika ljubiteljica njihove Eden baze, i orginalna je isto super, sviđa mi se kod Eden što ona ujednači boju kapka. Ostale nisam probala.

Nisam za to da više tipkam, jer vjerujem da će malo koja pročitati i ovaj tekst, ah ni sama ne bih čitala esej nego bih gledala ovu ljepotu na djelu.









Mat nijanse: Strange, Limit i Nooner.
Ostale nijanse imaju više ili manje glittera, skrećem pažnju na nijansu Dust, s ovom nijansom se zbog većih šljokica treba biti oprezan jer lako mogu pasti po licu ako se sa kista prethodno dobro ne ukloni višak.

Ja sam pronašla svoju kombinaciju sjenila koju najčešće nosim. U malo širi pregib stavim Limit, te onda  baš u sami pregib i malčice iznad ide Nooner, ispod obrva i u unutarnji kut Strange,  na sredini kapka na sredini kapka mrvicu Dust-a i u vanjski dio kapka ovdje imam Darkside, nekad stavim Blackheart (sjenilo koje istinski obožavam). Koristim i ostale nijanse, ali moram reći da mi je ipak ovo omiljena kombinacija.

Kako izgleda kompletno lice za ovim sjenilima na očima ste mogle vidjeti OVDJE.




Kada mi je tek stigla rekla sam da je ovo moja omiljena među Nejkedicama, ali nisam htjela žuriti sa recenzijom dok se malo ne smire uzburkane strasti… Sada su umirene, i ponavljam da je ovo moja omiljena paleta. Dovoljno je nude, a opak ima primjesu rozih nijansi. Za moj pojam ovo je paleta neutralnih ka hladnijim nijansama koja je moja omiljena vrsta sjenila, ali vidim ih i na curama toplog podtona. 

Jeste li ugrabile svoj primjerak ove palete ili imate namjeru? 


Broj komentara: 56:

  1. Imaš pravo da je ovo paleta o kojoj se ne treba puno pričati nego je samo gledati, fotke su divne :) I meni je nekako najdraža od sve tri. Valjda zato što inače volim te ružičaste nijanse na očima, to mi nekako čak više leži od toplih smeđih...bumo vidjeli kakav će ljubavnik ispast ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, već sam davno zaključila da nas dvije volimo iste boje a i brandove tako da se potpuno razumijemo :-) i meni bolje ovakve boje stoje od toplih koje mi daju izgled bolesne osobe :/ ja se pitam hoće li ljubavnik biti bolji od ljubavnice, bome visoki su standardi postavljeni ;-)

      Izbriši
  2. Meni su nadraže te tri mat nijanse, najviše jih koristim <3 trebali bi da urade još jednu basic paleru sa takvim mat sjenilima :D a iskreno, Dust mi je tako grozna, ne znam šta su razmišljali kada su je pravili i odakle jim ideja da tako nešto stave u Naked paletu :D Mislim, uopšte se ne može uporediti sa kvalitetom ostalih sjenila u svim paletama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dust su svakako trebali izostaviti :-) slažem se sa tvojim prijedlogom za novu basics :-) i ja upravo te tri mat najviše koristim i već se napravilo udubljenje :/

      Izbriši
  3. E pa bas na dan kad i ja ocekujem svoju! :-D Sva mi se svidja, jos samo da vidim kako cu se slagati sa tim ruzicastim tonovima :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bila sam na li la želim li ju baš toliko jer znam da mi ne treba a sada nakon tvog posta em mi odjednom treba em ju želim :D.

    OdgovoriIzbriši
  5. Divno,divno,divno,moram da je imam :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Boje su stvarno prelepe :) Mislim da cu na kraju posrnuti i naruciti je :D.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako ti lepo stoje ovakve boje :) A sta si koristila za obrve, prelepe su :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Sanjuška…. koristim isto što i uvijek, mac brow fluidline gelcreme u nijansi dirty blond o kojem sam pisala te mac omega sjenilo… to dvoje je izgled mojih loših obrva bukvalno preporodilo :-)

      Izbriši
  8. Iskreno... Nekako sam bila odlučila da ju ipak ne želim i dosta ljudi ju je recenziralo s manje oduševljenja nego prve dvije. ALI... Sad si me ti opet vratila u igru?! Kupiti? Ne kupiti? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hm… možda zato što je ovo već treća po redu pa oduševljenje jenjava…. meni je ona ubjedljivo najljepša i najikoristivija jer mi boje odgovaraju….. ipak sama odluči treba li ti ili ne a ja znam da ti neće biti lako ;-)

      Izbriši
  9. Ja se još uvek dvoumim između ove i dvojke, ne mogu da prelomim. Sa jedne strane meni odlično stoje zlataste nijanse i žućkasta, a sa druge strane ova paleta mi se baš dopada. Mislim da će ipak biti trojka, ali sve se nadam kupovini u inostranstvu, da mogu uživo da vidim i odaberem. Slike su ti sjajne inače i nisam ni sumnjala, odmah kad si objavila da si paletu naručila ja sam ti prokomentarisala da je ova kao stvorena za tebe i jeste, predivno ti stoji:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno…. joj zaista si u velikoj muci…. ja i dvojku jako volim i da ju kojim slučajem nisam imala isto bih bila u dilemi…. nemoj misliti da će ti biti lakše kada ih obje vidiš uživo ;-)

      Izbriši
  10. kako ti samo lepo stoji!!!!!
    prelepa je paleta, i sviđa mi se kako si je predstavila :)
    divno si uslikala boje, divno!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti hvala, kad mi ti to kažeš za koju znam da imaš oko za fotke onda to ima jednu dodatnu težinu :-)

      Izbriši
  11. hjooj mene sav taj hype uvijek nekako kasno sustigne, tj.kao da imam neku blagu averziju prema svemu o čemu se masovno piše i rejva :D čudna sam, znam :D tako me se ni prve dvije nakedice nisu nešto pretjerano dojmile, nekako su mi djelovale skroz uobičajeno i kao nešto što se može više-manje naći i po drogerijama (bar što se tiče boja i nijansi, kvaliteta samih sjenila je već druga priča) ali u zadnje vrijeme sam nešto zapela za te neke -prljavo-rose-gold-mauve-aste nijanse (i ne, nisam uopće podložna sugestijama, haha :D) pa sve intenzivnije razmišljam o ovoj paleti :D i isto mi se najviše sviđaju limit i nooner nijanse, pa sad sve kontam da li mi je bolje kupit 2-3 mono sjenila (koja realno izađu koliko i cijela ova paletica), tipa mac haux/quarry (kod ostalih brendova nisam zapazila ništa slično, čak ni kod temptalie nema nekih dupeova, i što ima, skuplji su od ovih) ili pak naručiti ovu "ljubavnicu" :D ako imaš neki savjet/preporuku, dobro bi mi došao....i još nešto samo, možeš li mi reći još kako doći do koda za 20% popusta na nekom od ovih webshopova koji drže UD?-mislim da bi moja dilema u potpunosti nestala kad bi mi jedan takav prošao na ovu paleticu :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno ljubavnicu, vrijedi zbog te dvije plus blackheart koja se navodi kao puno bolja opcija od beauty marked koja prekrasno izgleda a na očima se ne može postići izgled koji sjenilo obećava. I ostale nijanse su super, pa čak sam i najlošijoj dust našla namjenu, sviđa mi se kada mrvicu tog sjenila stavim na sredinu kapka….

      Ja sam dobila popust na email, koji oni šalju ako kod njih dugo ne kupuješ, tipa "we miss you", kod koji mi je kao naručen došao. Inače dodaj svoj email da ti stiže njihov newsletter gdje šalju razne pogodnosti, nekad bude 15% na UD ili nešto slično.

      Neću te nagovarati jer to izbjegavam raditi ali zaista je paleta iskoristiva, pogotovo zato što si upravo u fazi ovih nijansi….
      a tebi baš hvala što si me podsjetila na divnu nijansu Haux koju nemam, zato ću ja tebi ukazati na Blackberry koja je, iako malo tamnija, u istoj grupi boja. Quarry imam i obožavam, jedna od dražih mac nijansi… ih malo mi treba pa da se raspišem :-)

      Izbriši
    2. hvala ti puno na savjetu/preporuci, i nije to nikakvo nagovaranje ako sam te ja već sama pitala za mišljenje :) sad čekam neki kod (možda izbace i neki sad za 8.mart?) i prvom prilikom naručujem :happy:

      što se tiče macovih sjenila, ja bih u ovu grupu "3nejkedastih" još dodala možda i trax te eventualno star violet i girlie?-ti kao vrsna ponavateljica maca ćeš moći bolje pr(e)osuditi :D blackberry sam također gledala neki dan, ali mi se učinio nekako užasno suh, ne znam da li je to do testera, al prosto mi je nepojmljivo da sjenilo (pogotovo mac) bude tako tvrdo i suho, skoro pa sam ga morala zagrebati da uspijem swatchati...eh raspisah se i ja opet :D ne komentiram često, al zato kad krenem pisat-ne znam se zaustaviti :-/ :)

      Izbriši
    3. imam trax i star violet ali iskrena da budem nisam pravila usporedbu, a mogla bih :-) zainteresirala si me :-) blackberry nije nikako suho sjenilo, vjeruj mi, sigurno je puno pipkan tester pa se možda stvorila ona kora preko… pogledaj sa strane ove fotke od instagrama gdje je oko…. tu sam koristila blackberry u pregibu i iznad, patina na kapku, u uglu mrvicu handwrittena i ispod obrve blanc type… blackberry ima izvrsnu pigmenaciju i pogledaj samo kako se lijepo izblendalo…. obožavam to sjenilo…..

      ja baš volim kad se ovako raspišemo, obožavam "pričati" sa curama koje su jednako lude za šminkom :-) toplo mi oko srca bude :-) hvala na komentaru :-) držim fige da izleti neki kod i da ugrabiš trojku :-)

      Izbriši
    4. jao divno ti je to "oko sa strane", da mi nisi rekla, ne bih ga ni registrirala pošto se uvijek skoncentriram na text i slike u postu :D :D
      i stvarno je super blackberry ovako izblendan, onako u kutijici mi je djelovao puno tamnije...i vidiš, nije mi palo na pamet da se taj tester tako "uglačao" od silnog pipkanja, ali mora da je to u pitanju...a za quarry sam našla negdje na netu da je dupe za nijansu tease iz N2, baš me zanima tvoje mišljenje s obzirom da mi je ta nijansa baš baš posebna, al reko neću kupovat paletu zbog jedne boje :D eto opet se i ja raspisah, nema mi pomoći, haha, al nekako tebi najviše vjerujem kad su ovakve "dileme" i usporedbe u pitanju :)) hvala još jednom na svim savjetima i preporukama :)

      Izbriši
    5. Tease se može kupiti i kao mono sjenilo, pogledaj na hqhair, to je i meni vrlo draga nijansa :-) provjeriću to za quarry i tease koliko su slične, jedva čekam jutro da provjerim :-D

      hvala ti sto mi vjeruješ, to je jako lijepo čuti :-) :-)

      Izbriši
  12. Sad još više čekam da mi stigne! Prekrasna a makeup na očima ti je besprijekoran! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ljepotice moja :* znam da ćeš ju obožavati ;-)

      Izbriši
  13. Limit, Buzz, Trick, Nooner i Darkside su mi najljepše:) Savršeno si se našminkala, od kad zam za sebe tražim neke sjene za takav look ali ih od sad nisam našla. Nemam ni jednu Naked platu, ali doći će na red, ova i Basics su mi tiha patnja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :-) ovih 5 nijansi već ti opravdava kupovinu, a i ostale će ti se svidjeti kada ju kupiš, vidjećeš ;-)

      Izbriši
  14. divna, divna :) uzdisem...rekla sam je kupiti kad polozim tezak ispit, a mislila sam da ce biti sad u februaru, ali nazalost, morat cu cekati do septembra :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah joj žao mi je, najprije zbog ispita, mada i zbog palete :/ nadam se da ćeš to brzo riješiti i obradovati se ljubavnicom ;-)

      Izbriši
  15. Svakim svojim postom me oboris sa nogu. Iskrena, jasna i spontana. Svaka ti cast na trudu i hvala na objektivnosti, jer jos mi se nije dogodilo da sam bila nezadovoljna proizvodom koji si ti pozitivno ocijenila. Paleta je divna. Zanima me samo koji puder imas na licu na ovim fotografijama? Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A joooooj divan komentar, hvala ti puno, istinski si me obradovala :-D posebno me raduje da ti odgovara svaki proizvod koji si kupila po mojoj preporuci… Ne znam koji puder nosim, pokušavala sam se prisjetiti ali nisam mogla :/ žao mi je :/ znam samo da sam nosila chanel rumenilo i mac prep + prime kameni puder jer sam te proizvode pofotkala kao proizvode o kojima ću pisati :/

      Izbriši
  16. Diiiiiiiiiiiiiiiivna <3 Lookovi su predobri, baš mi se dopada kolaž :)
    U napasti sam da je naručim, al' ne smem! Moram potrošiti ovo što imam.Ili zalihe svesti na 50% makar... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Misha :-) nisam mogla izdvojiti nekoliko fotki pa sam morala složiti kolaž da ih što više pokažem :-D
      joj znam sve znam…. i ja se pokušavam kontrolirati koliko mogu, ali pred nekim komadima jednostavno popustim i kupim :)

      Izbriši
  17. Ja cekam svoju dvojku, a sad si me odusevila ovom. Prelepe su nijanse, i na ocima divno izgledaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dvojka je isto jako lijepa…. ali otkako je stigla trojka brzo joj je preuzela mjesto favorita… ove nijanse su mi prekrasne zaista….

      Izbriši
  18. Vidjela sam ju uživo kod B&M i od tada ju sanjam, Ajoj kako vam zavidim koje ju imate. Želim jako i jako lajkam tvoj makeup <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga…. s razlogom ju želiš, divna divna je…. nadam se da će ubrzo biti tvoja ;-)

      Izbriši
  19. Cekala sam recenziju ove palete ;)
    Imam Naked2 i ona je deo mog svakodnevnog makeup-a ;) Kada sam videla da su izbacili 3 pozelela sam i nju. Iako ima dosta roze nijansi, jako lepo izgledaju na kapcima ;)
    Divno si se nasminkala :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga… potpuno podržavam tvoje razmišljanje da ti treba ;-)

      Izbriši
  20. Ti si baaaaaš fan Naked paleta! :) Meni je moja jedinica sasvim dovoljna, ni nju ne koristim koliko zaslužuje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moglo bi se tako reći :-) meni je jedinica najslabija karika, čuvam ju samo iz sentimentalnih razloga :-)

      Izbriši
  21. Jao stvarno je najlepša od svih Naked paleti! Divne su ti fotke i look-ovi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala hvala puno…. definitivno jeste najljepša :-)

      Izbriši
  22. uf,jako je lijepa! želim se dočepati barem jedne :) i pročitan je i uvodni tekst ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah baš ti hvala što si pročitala, mislila sam da će tekst svi preskočiti :-)

      Izbriši
  23. Paleta je stvarno super, boje su mi prekrasne! I svaka pohvala za post i izvrsne fotke, uopce, kao neblogerica, ne shvacam poantu recenziranja bilo ruza bilo sjenila, bez slike kako izgleda na licu. Veliki pozdrav, Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Nina puno, drago mi je da ti se sve sviđa :-)

      napraviti post bez prikaza proizvoda na licu je puno jednostavnije, mogu reći da mi dvije trećine vremena oduzme samo šminkanje za post (fotić sve vidi, čak i što oko ne vidi :-)) pa poslije fotkanje pa odabir i uređenje fotki… pa onda uz sve to treba da je i kosa ok, pa još i lijepo vrijeme….. uh puno posla… pa to može biti razlog što to nećeš na svakom blogu vidjeti… ja isto razmišljam kao ti, ne vrijedi mi recenzija dok ne vidim komplet lice… i puno više cijenim takve recenzije…..hoću vidjeti koje je boje lice, oči, kosa, jer to mi može olakšati da skontam da li bi mi određeni proizvod odgovarao….

      Veliki pozdrav i tebi

      Izbriši
  24. Odlican post! Razmisljam vec par dana da li mi je zaista potrebna i da li vredi. Mislim da si me ubedila da je kupim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da jesam i mislim da ćeš biti istinski sretna sa svojom paletom :-)

      Izbriši
  25. Uf, divna je. Ja se slažem kako je netko gore napisao, ne volim kupovati nšto oko čega nastane hype, makar obično kasnije otkrijem da je hype bio opravdan i tukla bi se. Imam naked 1, uzela sam ju zbog make up kita sa kojim šminkam druge ali me na kraju oduševila. Iskreno najradije bih imala sve 3, ali ova trojka mi je baš posebna. No, iz principa ne dam HQ hairu lovu jer nikada ne daju sniženje na njih ili ih sada imaju sa primerom, e ne dam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kako sam profulala ovaj komentar hmmm… ugl ja sam dobila i na naked basics i na naked 3 po 20% popusta na hqhair

      Izbriši
  26. Pozdrav. Evo ja već jedno vrijeme razmišljam da naručim Nakedicu, mislim da ću s Beautybaya...ali me strah carine? čula sam da zna biti podosta visoka. Da li su tebi naplatili carinu na tvoju narudžbu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav Ana…. naruči sa feelunique i ne brini oko carine jer čak i da ju platiš samo uzmi svoje uplatnice, pofotkaj ih i pošalji im i refundiraće ti novac. Provjereno. Meni jesu kada sam bila ocarinjena na njihov paket :-) ja sam 3 naked palete naručila na hqhair i nikad nisam bila carinjena…. ali tad ih nije bilo na feelunique. Danas da uzimam kupila bih na FU :-)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)