Dior lak za nokte, nijansa 457 Bouquet - MAKEUP ARENA

5/31/2014

Dior lak za nokte, nijansa 457 Bouquet



Nakon što sam pratila Bojanine upute za njegu noktiju i zanoktica moram reći da sam jako zadovoljna kako moji nokti sada izgledaju, te ih često lakiram što ćete u narednom periodu moći i vidjeti jer imam još puno krasnih lakova da vam pokažem, no sad već malo skrećem s teme :-)

Uglavnom ne tako davno sam vam pisala o jednom krasnom Dior laku, te bi mi bilo suvislo ponovo pisati o ambalaži i formuli laka jer se ovaj apsolutno ne razlikuje od onog o kojem sam vam pisala. 

Razlika se očituje jedino u nijansi. Ovdje se radi o jednoj nedefiniranoj nijansi. Jedni bi rekli roskasta, drugi breskvasta, treći bi spomenuli neku skroz treću nijansu… tako to obično bude sa ovakvim nijansama. Kako god da je nazovete, sigurna sam da ćete uz nju staviti pridjev prekrasna, a to je ono što ova nijansa zaista jeste. Divna ljetnja nijansa… 

Najveća mana mu je, osim cijene, što je dio limitirane kolekcije za proljeće 2014 te je uveliko razgrabljena svuda, te ako ste ljubiteljica Dior lakova, i nije vam ga žao platiti oko 42-3 KM (21-2 eura) predlažem vam da svakako obratite pažnju na ovu nijansu, ako je igdje ugledate. Meni se toliko dopada da lak ne želim koristiti toliko često koliko bih voljela, čuvam ga za ponekad :)

Na fotografijama vidite 2 sloja, mada se s jednim slojem, ako ga pažljivo nanesem, može potpuno ravnomjerno i u potpunosti prekriti nokat. 





Evo kako izgleda pod blicem.


Sve u svemu mogu reći, ono što sam već i ranije govorila, da su Dior lakovi meni jedini HE lakovi za koje mi nije žao platiti jednog jedinog novčića, a često ih uhvatim ne nakim akcijama, ovaj je plaćen 15% niže. Uglavnom koristim jeftinije lakove i smatram neopravdanim kupovinu skupljih lakova od nekih 10 KM, ali kad dođe do Diora tu na sve zaboravim, racionalizam je jednak nuli i želim ih kupiti sve, sve :)

Kako vam se dopada ova nijansa i jeste li probale Dior lakove?




Broj komentara: 36:

  1. divni su ti nokti :)
    a i lak je preprepre <3
    i slažem se da su Dior lakovi valjda jedini za koje bih dala te novce :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) meni definitivno jesu, nisam razumjela zašto bi ih kupovala dok nisam prvi probala a sad bi sve da ih imam :)

      Izbriši
  2. prekrasna nijansa, prava proljetna! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. divan je a i nokti su ti prelepi

    OdgovoriIzbriši
  4. Nokti su ti se pravo popravili :O :D mašala, da kucnem u drvo da ne ureknem. nijansa laka mi je prepreprelijepa, šteta što je LE :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesi vidjela kako su sad lijepi, kucam u drvo :) jeste LE ali može se još naći, mislim da sam ga danas vidjela kod nas :)

      Izbriši
  5. Nokti su ti divni a i nijansa je prekrasna, prava proljetna i bas po mom ukusu :)
    Drago mi je da su ti moji savjeti bili od koristi...
    Evo i ja trenutno oporavljam nokte od ovih čišćenja nakon poplava, prosto nisu izdržali :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala hvala, imala sam dobru curu koja me uputila na ove proizvode, ne znaš je, jedna Bojana :p

      Brzo će se nokti oporaviti, nadam se da će se i šteta nakon poplava brzo sanirati...

      Izbriši
  6. Predivna je boja,prava letnja,a nokti su primetno bolje,super su puj,puj ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nokti su prekrasni, a nijansa isto tako :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Just gorgeous :))

    http://prettypurple92.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Bas su ti se nokti popravili, kuc kuc :) ja nigdje ne mogu da nadjem onaj eveline :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj tražiti, trenutno ga nigdje nema, javim ti kad stigne ;-)

      Izbriši
  10. Dobro si rekla, Dior je jedini od HE lakova za koji se isplati dati toliko love ;-) I ja i želim sve, a ovaj mi je prekrasan!!! Baš ću potražiti kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a glavni krivac što sam zavoljela Dior lakove je? :p

      Izbriši
  11. Prekrasna boja, prava proljetna..i to što kažeš nešto između rozo breskvaste je..
    A i nokti su ti jako lijepi :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Boja je jako lijepa, ali ga ne bih kupila već potražila jeftiniju zamjenu. Probala sam i skuplje i jeftinije lakove i svi mi se iskrzaju za tri-četiri dana jer su mi ruke stalno u vodi pa mi na isto dođe da ga platim 40 ili 3 KM. Upravo zato ne bih uzela toliko skup lak ponovo, a da je lijep, lijep je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne znam jesi li dior probala, ali npr puno je bolji od chanela a cijenom su isti… ma ne puno nego jedno 100x… ogromna razlika… ja otkako sam svoj prvi dior lak probala jednostavno vidim razliku i ne kupujem baš često dior lakove, ali s vremena na vrijeme se počastim :)

      Izbriši
  13. Predivna nijansa i nokti, ma savršeno i jedno i drugo! Imam jedan Dior lak koji me oduševio trajnošću na mojim noktima pa bih rado još koju nijansu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga… baš jesu krasni lakovi, lijepo se nanose, dugo traju…. nijanse sve ljepša do ljepše…. uh…. želim ih sve :)

      Izbriši
  14. Prelipa nijansa, obožavam ove nijanse koje su i roze i breskvaste i narančaste u jednom, savršen je lak i nokti su ti super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su među dražima baš takve nijanse…. hvala Lenkić :**

      Izbriši
  15. Prelijepa nijansa. Volim ovako njezne nijanse lakova.

    style-mepretty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Nijansa je stvarno prekrasna, prava ljetna!

    OdgovoriIzbriši
  17. Wow! I baš su ti lijepi nokti :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Morat ću probati koji Dior lak :) ja imam par Chanelovih, boje su divne ali kvaliteta i nije neka, često mi ne izdrži ni jedan čitav dan na noktima. Ova je boja predivna <3 imam neke slične od jeftinijih brandova (Flormar, Smart Girls Get More)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)