DM #6: BALEA - Golden Shine, Cellulite Gel-Creme, Mango Mambo gel za tuširanje - MAKEUP ARENA

5/26/2014

DM #6: BALEA - Golden Shine, Cellulite Gel-Creme, Mango Mambo gel za tuširanje



I ovomjesečni DM paketić je šaren kao i većina njihovih proizvoda. Ne znam za vas, ali meni ovakvi proizvodu hvataju pogled i poželim ih kupiti sve, odmah.

Golden Shine Bodylotion



Ovo je proizvod kojem sam se najviše obradovala. Bez obzira što sjaj na koži lica ne volim, sasvim je suprotno sa sjajem na koži tijela, ljeti pogotovo.

Naravno ovdje ne mislim na gliterasti sjaj, sa kojim dobijem efekt disko kugle. Govorim o suptilnom sjaju, onom koji se na engleskom naziva sheen, a na našem bi se reklo???

Sama konzistencija je srednja do rjeđa, te se jako lijepo razmazuje, boja proizvoda je zlaćana, miris je intenzivniji nego što sam očekivala, što mi se dopada, zadržava se na koži nekih 2 sata, poslije ga ne osjetim.

Ovo je proizvod za koji bih rekla da vam treba ako volite isto kao i ja, to neko prelamanje sjaja po koži, u vrućim ljetnjim noćima. Radi se o limitiranom izdanju koje dolazi u količini od 200 ml, po cijeni od trenutnih 2.85 KM, inače je 3.80 KM .



Aparat nije najbolje surađivao da uhvatim taj lijepi sjaj, ali vam je zato jasno da nema glittera.


Mango Mambo gel za tuširanje




Iz ovog gela vrišti ljeto, što zbog prekrasnog mirisa, što zbog boja. Radi se o limitiranom izdanju gela za tuširanje. Gel je srednje gustine, narančaste boje i sasvim lijepo pjeni. 

Moja koža tijela je normalna i meni u stvari svaki gel odgovara te nisam mjerodavna za one koje imaju osjetljivu ili suhu kožu. 

Da kojim slučajem imam problematičnu kožu tijela vjerujem da bih vam mogla reći malo više o tome da li bi vam gel odgovarao ili ne, a ovako ga mogu preporučiti svima vama kojima je koža poput moje te vam je jedino bitno da li gel lijepo miriše. Miris se doduše ne zadržava dugo na koži, ali je jako prijatan dok se tuširam :-)

Dolazi u količini od 300 ml, što košta košta 1.95 KM.



Kada sam isla da provjerim cijenu gela, na polici sam uočila još jednog šarenog ljepotančića, pomirisala i naravno kupila jer i ovaj miriše fe-no-me-nal-no!


Cellulite Gel-Creme




O ovom dejstvu proizvoda vam ne mogu puno reći jer sam ga tek počela koristiti, njegovi rezultati će ili neće biti vidljivi kroz koji mjesec korištenja. 

Ono što ću vam reći da je gel-krema smještena u zgodnu tubicu kroz čiji otvor izlazi kontrolirana količina. Nije mi se desilo da istisnem više nego sam htjela.

Sadrži kofein, ekstrakte limuna i bambusa. Kod mirisa je primat preuzeo limun, pokušavala sam namirisati i kofein, bezuspješno.

Brzo se upija, kroz minut-dva koža je suha, a to je, osim djelotvornosti, jako bitno kod anticelulitnog gela.

Ne osjetim paljenje ili žarenje kad ga nanesem, kako sam znala osjetiti kod nekih drugih anticelulitnih proizvoda. Da li je to dobro ili ne, ne znam, vidjećemo kroz određeno vrijeme. 

Sigurno već i znate, ali ne škodi da ponovim, da se anticelulitni proizvodi koriste tako što se kružnim pokretima umasira proizvod na kritična područja.

Cijena: 5.95 KM.

Količina: 200 ml





Da li ste već isprobale neki od ovih proizvoda ili imate namjeru?

I zanima me da li i vas oduševljava povoljna cijena Balea proizvoda?


PR proizvodi

Broj komentara: 11:

  1. slažem se za gelove za tuširanje, imam ovaj drugi i bez obzira što se ne zadržava miris dugo na koži, fenomenalno miriši i super je za tuširanje ujutro, kada te treba razbuditi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh upravo to, razbudim se tako što se prepustim čulima mirisa da uživaju :)

      Izbriši
  2. Da. Pored cene koja je i više nego pristojna, Balea proizvodi su jako kvalitetni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista jesu :) tu je i ona baza koju sam preko tebe otkrila, jeftinija a bolja, mislim da nema :) vidiš o njoj bih trebala i pisati :)

      Izbriši
  3. Imam oba ova gela za tuširanje, jednostavno super su mi njihove LE mazalice (i tuširalice :D) svih vrsta, mislim da nisam nijedan gel propustila. Za tu cijenu su mi fenomenalni, a tek božanstveni miris, njam njam... Baš sam razmišljala da za ljeto uzmem ovaj zlaćani losion, ali nisam bila sigurna da li je prenapadan, sad si me uvjerila da mi ipak treba :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Zainteresirali su me ovi za tuširanje :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. jako volim baleina ljetna voćna izdanja :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja obožavam njihove LE proizvode, super su jeftini a mirišu ajme božanstveno! :) Ovo sjajno čudo ću definitivno kupiti jer volim taj decentni sjaj na koži kad fino potamnim ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja sam svraka koja obožava svetlucave losione za telo :D Kupujem ga!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne volim baleine vocne gelove za tusiranje,,jednostavno me sve pocne cesat nakon tusiranja,,,tako da onda ne koristim ni njihove vocne lonsione,,,,,Al zato su im oni "obicni" lonsioni super kao i proizvodi za stopala

    OdgovoriIzbriši
  9. gelove za tuširanje imam i ja super mirisu dok bi kremu za celulit morala preskočit zbog kofeina koji je odmah na popisu a na koji sam ja alergična

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)