Guerlain Lingerie De Peau tekući puder u nijansi 02 Beige Claire - MAKEUP ARENA

5/27/2014

Guerlain Lingerie De Peau tekući puder u nijansi 02 Beige Claire





U današnjem postu je riječ od tekućem puderu od kojeg sam imala velika očekivanja jer je sam brand na jako dobrom glasu sa svojim tekućim podlogama, a bome i nekim drugim proizvodima. U zadnje vrijeme su me oduševili svi Guerlain proizvodi koje sam probala a da li se i ovaj bombončić našao u toj grupi pročitajte u recenziji koja slijedi :-)
Kupila sam ga, kao i većinu Guerlain proizvoda, na Jagodici, jer u mom gradu brand nije dostupan. Redovna cijena mu je 63 $, no ovaj je kupljen uz moj standardni popust od 15%.


Količina mu je uobičajena, 30 ml, a nijansa koju sam ja uz pomoć pretrage po netu, koja nije baš obilata swatchevima, odabrala je 02 Beige Clair, koja je pun pogodak za mene koja sam NC-NW20. Radi se o neutralnoj, srednje svijetloj nijansi.


Ambalaža je prosto prekrasna, vrlo luksuzna, staklena bočica, sa plastičnim crnim poklopcem koji odaje dojam da se radi o kvalitetnoj ambalaži. Zaštitni znak Guerlain-a je na vrhu poklopca.


Puder se vrlo jednostavno dozira uz pomoć pumpice, meni je dovoljno 1.5 pumpica za cijelo lice.
Prekrivanje mu je srednje, nije baš da će prekriti akne ili neke druge veće nepravilnosti ali evo recimo moje slabije do srednje vidljive hiperpigmentacije jako dobro prekrije, bez potrebe da se dodatno kamufliram korektorom.


Spada u red pudera koji daju prirodan izgled licu, bez teških fasada. Kako je moje lice u različitim fazama tokom različitih perioda tako uvijek u svojoj kolekciji imam pudere različitih namjena.
Nije navedeno za koji je tip kože, pa bi moja pretpostavka bila da su ga namijenili za sve tipove. No, zbog udjela alkohola u njemu (vrlo visoko je pozicioniran na listi sastojaka) nekako sam uvjerena da ne bi odgovarao curama koje imaju suhu kožu, a svim ostalim bi odgovarao, uz priladgodbu ostalih kozmetičkih komada (kreme za odgovarajući tip kože, te pudera u prahu ili blot pudera, ovisno o potrebama vašeg lica ili bez njega ako vam je nepotreban).

Skrenuta mi je pažnja da nije za moj tip kože, zbog čega sam se na tren i bila razočarala još prije nego mi je puder stigao, ali na sreću, na mojoj koži se to pokazalo kao neistina.
Ono što me kod ovog pudera oduševilo je da mi ne umrtvi kožu kao većina mojih matirajućih pudera, pa onda moram tražiti alternative za malo popravke mrtvila na koži, nego mom licu daje taj neki sjaj koji ni u jednom momentu ne podjeća na masni sjaj.
Da se razumijemo nije najpostojaniji koji sam probala, ali ni malo mu to ne zamjeram, a na fotografiji lica same procijenite da li je to tako ili sam se samo nafurala na sve :-)



Sve u svemu pobrao je moje simpatije, sljedeći koji namjeravam probati od Guerlain-a je Tenue de Perfection, ali ću sačekati da malo smanjim zalihe tekućih pudera koje imam, ali i ljeto svejedno nije vrijeme kada me zanimaju puderi koji su full coverage.

Nego, zanima me da li ste probali ovaj puder i ako jeste kako vam se dopada? Ili ste možda probale neki drugi Guerlan, ako da, koji i kakav vam je?


42 komentara:

  1. Znam da je pitanje TOTALNO off topic, ali moram - koju boju za kosu koristis? :D Svidja mi se boja! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već nekoliko mjeseci koristim Aura farbe za kosu (probala sam nekoliko različitih nijansi ali mi je 90.01 najbolja) koje su mi jedno veliko iznenađenje jer fantastično izvuku ovu nijansu bez da oštete kosu. Ako su ti Aura farbe dostupne obavezno probaj!

      Izbriši
    2. Gdje imaju se za uzeti te Aura farbe ? :)

      Izbriši
    3. Ne znam odakle si ali kompletan spisak prodajnih mjesta ima na Auirnoj web ili fejs stranici…. nema u Hr, samo u BiH i Srb.

      Izbriši
    4. Hvala na odgovoru :) Probat cu.

      Izbriši
  2. jel ti ikako oksidirao ? meni se za tu cijenu ne čini nešto wow :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije oksidirao…šta znam meni jeste baš dobar, ali znam draga da ti voliš totalno mat kao i ja, što se s ovim ne dobije, ovaj više daje neki zdraviji izgled koži….

      Izbriši
  3. Divancic je taj Gerlancic. Ja sam dobila ysl teint resist koji mi je super zamjena za pro lumiere

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kakav je taj ysl? Danas sam baš umalo jedan kupila :)

      Izbriši
  4. Puno ljepsi ti je gerlancic od dosad na slikama. Caos

    OdgovoriIzbriši
  5. bas lijepo izgleda na licu.... a moram se sloziti sa komentarom iznad, boja kose je fantasticna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Nina… ova farba mi je pun pogodak zaista… prosto sam oduševljena….

      Izbriši
  6. Neznam po koji ovo put govorim , ali ti imas najljepsu kosu na svijetu *_*
    Puder predivan na tvom licu i sminka za 5 :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni se baš sviđa kako prirodno izgleda na koži, da ti svježinu licu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zato mi se i dopao… nekako mi one fasade dosade nekad… u biti pitam se i zašto ih koristim jer osim tih hiperpigmentacija koje korektor može prekriti jer su sve manje vidljive nemam nekih velikih nepravilnosti… ono lagana do srednja prekrivenost mi je sasvim ok….

      Izbriši
  8. jako mi se sviđa kako ti "stoji", a vidiš nikad nisam zagledala previše njihove pudere..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o pa trebala bi to ispraviti :) ja sam sa svim probanim baš oduševljena :)

      Izbriši
  9. Baš ga volim, to je puder koji najčešće stavljam ovih dana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam i čekala sam tvoju recenziju ali nikad da dočekam pa sam pustila svoju jer ne znam kad će ti doći na red ;)

      Izbriši
  10. Super izgleda, jako me podsjeca na moj teint miracle, imaju taj prirodni sjaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u biti podsjeća jako… da…. imala sam tester i na osnovu njega sam kupila puder ali za sad je na čekanju dok ne potrošim sve ove koje sam nakupila….

      Izbriši
  11. Zvuči kao jedan krasan puder. Ali ja sam zapravo došla reći da mi se jako sviđa tvoj look na slici. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Vidiš, čini mi se da nisam probala njihove pudere... Ali ruževe obožavam, pakiranje je božanstveno! :))

    OdgovoriIzbriši
  13. nisam probala nijedan njihov puder, jako svježe izgledaš s njim :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Samo komentar da je bas ugodna promjena vidjeti te bez full coverage fasade :-) prekrasno izgledas! I super da si spomenula taj alkohol! I doista te ne umrtvi, jako svjeze izgledas i mislim da bi ga cesce trebala stavljati. Kako ti dugo nisam stigla navratiti na blog, sad sam primijetila siske i samo thumbs up!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na divnom komentaru…. malo mijenjam, tražim ono što mi bolje godi i činjenica da mi ni ne treba baš full coverage me navela da počnem isprobavati i drugačije pudere… zbilja mi dugo nisi bila na blogu čim tek sad vidiš šiške, nadam se da ćeš svraćati češće ;-)

      Izbriši
  15. Ljubitelj sam Lancome brenda, naročito njihovih pudera. Ali nedavno sam kupila i ovaj puder, po preporuci devojke koja radi u parfimeriji ( moja nijansa je br3 ). Jako dobar puder, odlično prekriva ( ja nemam nekih velikih problem sa licem i imam mešovitu kožu), lagan je... Tecne pudere ne koristim leti, tako da je trenutno izbačen iz upotrebe, ali sigurno cu mu se vratiti kad prodju vrućine. :)
    p.s Odlučan blog.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je ti se dopada… ja lancome idole ultra 24h O-bo-ža-vam :-) ali kako su potpuno različiti ne mogu ih niti stavljati u bilo kakvu usporedbu… oba su mi krasna i oba jako volim :)

      Hvala ti :)

      Izbriši
  16. Lice ti izgleda baš osvježeno i blistavo! Ma zapravo sva si mi divna na zadnjoj slici, a bome i puder mi je jako primamljiv... U trošak me bacaš :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ljepoto moja… a ovaj puder je zaista diiiivan, uh slagala bih kad bih ti rekla da ne valja ;)

      Izbriši
  17. Nakon svih tvojih recenzija o puderima koje sam procitala, kao tvoja kolegica-masnokozac, moram reci da je ovaj zasigurno jedan od onih koji ti najljepse izgledaju na licu! Bas izgledas svjeze i mlado, koza ti ima krasan sjaj!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala… istina je da baš ima taj neki lijepi sjaj i da mu pribjegavam kada želim svježine… ali mana takvim puderima je da nisu baš najtrajniji na masnom licu, no ovom to opraštam jer je zbilja prekrasan kada ga nanesem...

      Izbriši
  18. djeluje jako prirodno i svjeze

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)