Moj Prijedlog Proizvoda Za Ljeto: Tekući i puderi u kamenu - MAKEUP ARENA

6/17/2014

Moj Prijedlog Proizvoda Za Ljeto: Tekući i puderi u kamenu




Iako sam prvenstveno imala zamisao da vam pokažem sve dekorativne proizvode po namjeni u zasebnim postovima, odlučila sam se na kraju, iz više razloga, da samo pokažem tekuće i podloge u kamenu jer eto jedan od razloga je što rumenila i ruževe ionako mijenjam osim po godišnjem dobu tako i po raspoloženju, a konstanta kroz cijelo ljeto ostaje neka od ovih odabranih podloga, ne nužno sve, ovo su samo prijedlozi odličnih proizvoda za ljetnje dane.

Neću puno pisati uz recenzirane proizvode, uz svaki sam linkala ranije napisanu receniju gdje je sve rečeno.



  • Maybelline Affinimat, dosta sam o njemu rekla u recenziji, jedan odličan puder za jako malo novaca. Moja koža i on se odlično slažu, a kroz priču sa drugim masnokožcima vidim da nisam jedina kojoj odgovara.




  • Bourjois 123 Perfect CC krema - iako se ovdje ne radi o tipičnom proizvodu za masnu kožu moram reći da se meni jako dopada ova krema jer prekriva sasvim dovoljno da ten izgleda lijepo a jako je lagana na licu.




  • Guerlain Lingerie De Peau - ne mogu vam dovoljno nahvaliti ovaj puder. Iako ni on nije tip proizvoda na koji sam navikla (uvijek su me zanimale teže fasade na licu, a ni sama ne znam zašto) ja sam njime oduševljena. Isto kao i Bourjois prekriva dovoljno a ne osjetim ga na licu.



  • Lancome Teint Visionnaire - iako je prošlo već dosta vremena otkako je ovaj puder ugledao svjetlo dana iskrena da budem nije me nikad zanimao. Da nisam pri nedavnoj kupovini Lancome proizvoda dobila tester (i to ne jedan nego čak tri od 10 ml) sigurna sam da ga nikad ne bih ni pogledala. Ja sam čitala recenzije gdje su cure sa normalnom kožom pisale su da im puder odgovora pa sam bila duboko uvjerena da meni kao predstavnici najmasnije kože ne bi odgovarao :-) Grdno sam se prevarila. Neću vam puno o njemu jer recenzija je već u pripremi.




  • Shiseido Sun Perfection - postoji li žena sa bilo kojim tipom kože da je ovaj puder probala i rekla da joj ne odgovara? Jedini problem koji možete imati s njim je pronalazak prave nijanse. Do nedavno su imali samo SP40 i SP60 a od nedavno tu su i SP70 i SP80. Jedino su svjetlopute ostale zakinute, nadam se da će tu nepravdu ispraviti i uskoro uvesti neke svjetliju nijansu.



  • MAC Prep + Prime - dok sam fotkala ovaj puder u kamenu sjetila sam se da sam recenziju davno najavila i nikad napravila. Tu grešku ima da ispravimo a do tada vam mogu reći da se radi o proizvodu koji odlično fiksira šminku, posebno ga volim koristiti ljeti.



  • MAC Blot Powder - šta reći o Blotu a da već nisam rekla. Titula koju bih mu dodijelila bi bila "kralj svih matirajućih pudera".



  • Shiseido Sun Perfection puder u kamenu - Na kraju još jedan "kamenko" čije je recenzija također u pripremi te ću vas ostaviti u neizvjesnosti, mada možete pretpostaviti da će recenzija ići u pozitivnom smijeru, kao i za sve proizvode iz ove top liste. 

Ovo bi bili moji prijedlozi ljetnjih pudera, a koji bi vi preporučile meni?



Broj komentara: 15:

  1. MAC Blot za sva godišnja doba !

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam probala novi Catrice Prime&Fine Mattifying vodootporni puder u prahu i ostala zapanjena kvalitetom :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Shiseido Sun tecni puder su sada promenili i kod nas bar vise nema brojeva nego nazivi nijanse, pre neki dan sam ga probala i cini mi se da je Ivory Beige najsvetlija ali ipak ni ona nije svetla nego malo zuckasta.:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mozes li mi reci par recenica po cemu se prep and prime razlikuje od blota?
    Btw. Ovaj shiesedo kamenko sam kupila ima par dana i ne skidam ga, stvarno je super, prekriva mi odlicno a lagan je, jedino njemu i tekucem zamjeram sto malo bolje ne matiraju ali po meni su definitivno dva najbolja pudera koja sam dosad probala, zahvaljujuci tebi naravno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je većina pudera leti previše teška. Nisam još probala taj famozni Shiseido (o kome se toliko priča :). Nekako leti izgubim inspiraciju za šminkanjem. Pretvorim se u detektor seruma za hidrataciju :D.

    OdgovoriIzbriši
  6. apeliram da Shiseido proizvede svijetlu hladnu nijansu rozog podtona,jer ga svi hvale i ja ga moram imat i to sa SPF80jer ja pocrvenim u roku "keks"

    OdgovoriIzbriši
  7. Slažem se za Maybelline, Bourjois i Shiseido. I naravno Blot, koji sam u nedjelju potrošila. Sreća pa je sada MAC u Beogradu, pa mogu u dopunu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni je jako dobar Rimmel Stay Matte u kamenu. :-)
    Inace, mozes li mi uporediti ovaj od Maybelline i Rimmel Stay Matte tecni puder? :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Shiseido i Mac su na popisu pa ne znam što predložiti drugo :D.

    OdgovoriIzbriši
  10. MAC želim jako. Shisheido sam imala, ali eto još uvijek stoji u ladici pošto sam dobro zeznula nijansu, Lancome bih voljela probati jer sam probala 2 njihova i oba su mi dobra. CC krema me jakoo zanima i najvjerojatnije ću ju uzeti.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja leti kad ne mogu da podnesem vrucinu nanesem shiseido kameni sa naspricanim sundjerom termalne ili obicne vode :) I tako vec 2 godine, ljubaaaaav :)

    OdgovoriIzbriši
  12. pošto mi se jako sviđaju Bourjois proizvodi, zagrijala sam se za CC kremu. međutim ohladilo me kad sam negdje naišla na recenziju i da nije baš za masnu kožu. šta ti kažeš, da ili ne? koliko je loše, može li proći?

    hvala ti, pozz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav Ivana…. nije najbolje rješenje za masnu kožu, ali i sama znaš da malo koji puder ili bb/cc krema nama masnokožcima pomaže u ljetnjim danima…. ono što je dobro kod ove kreme je da je lagana pa koža može da diše u vrućim danima….

      Izbriši
  13. o bourjois cc kremi sam citala sve najbolje, nema druge nego je kupit

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)