Balea Teint Perfektion - baza za lice - MAKEUP ARENA

7/12/2014

Balea Teint Perfektion - baza za lice





Svijest o potrebama baza kada želimo produžiti trajnost šminke je sve rasprostranjenija, pa ono što je nekad bilo misaoni pojam danas je prisutno kod mnogih brandova, počevši od onih najpovoljnijih pa do najskupljih. Kada je odabir dobrog proizvoda u pitanju ne vodim se cijenom, nego kvalitetom, pa da podrazumijevam da ono što je skupo obavezno mora biti i dobro. Dosta puta se desi da me tako povoljan proizvod oduševi i baci u sjenu mnoge skuplje, kao i da me vrlo skup proizvod razočara (o dva takva ćete u nekoj skorijoj budućnosti i čitati).

To da sam se oduševila povoljnim proizvodom se desilo upravo sa ovom bazom, ili kako su je nazvali matirajućom kremom, što ona nikako nije, ona je baza u svakom smislu te riječi, te se kao i svaka baza nanosi nakon kreme za lice a prije tekućeg pudera te osigurava trajnost šminke.

Gusta je i neke providnjakasto bjelkaste boje i potrebna je manja količina za nanos na cijelo lice jer je jako skliska i fino se razmazuje.

Nakon što ju nanesem ostavim je minut-dva i onda nastavljam sa nanošenjem tekućeg pudera, koji se ravnomjerno i jako lijepo nanosi preko ove baze.

Sigurna sam da barem udupla trajnost šminke, ako ne napravi da traje i 3x duže. Lijepo popuni pore i lice učini puno boljim platnom za slikanje.

S obzirom da meni kao izrazitom masnokošcu odlično odgovara nekako vjerujem da ne bi odgovarala curama sa suhom kožom, ostali tipovima kože bi mogla odgovarati.

Nisam primijetila nikakve nerede po licu što me dovodi do toga da zaključim da nije komedogena.



Ima uzak otvor koji je odličan dozator baze te se neće desiti da izađe više nego je potrebno. Spremljena je u tubicu zapremine 30 ml, čija cijena je 8.95 KM.



Ovo je jedna baza koja me je toliko pozitivno iznenadila da ju otkako je imam, a to je neka 3 mjeseca, preporučujem svima, a nisam se bila sjetila i vama napisati koje slovo o njoj.

Jeste li je probale ili imate namjeru?

Broj komentara: 49:

  1. Svi je hvale. Moram je probati obavezno...

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam namjeru sad kad sam procitala ovu recenziju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam ju kao gledala pa rekoh hoću/neću pa sam odustala ali sad ću joj dati šansu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti si cudo jedno od zene :D svaka cast na ovako dobrim i cestim postovima :) aa Baleu obavezno moram probati, danima se kanim da je odem kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) kad se neđto radi s ljubavlju onda mora da se nađe vremena ;) proizvod koji je definitivno vrijedan pažnje :)

      Izbriši
  5. ja sam ju isto odmjeravala al nikako da se nakanim kupiti :) čekam da potrošim ovu što imam prvo XD

    OdgovoriIzbriši
  6. Recenzirah je tog davnog februara :) ove godine, a sad vidim da je najčitaniji post na blogu.
    Apsolutno, sve što si napisala- sa svim se slažem.
    Preporučila sam je prijateljicama s različitim tipovima kože i sve su jednako oduševljene. Proizvod hvale vredan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sjećam se tog posta kao da je jučer bilo :) odmah sam sutradan išla kupiti, što znači da ju imam 4-5 mjeseci :) doduše ne koristim ju svaki dan pa mi zato tako dugo traje a i jako malo je treba...

      Izbriši
    2. Eto, sad mi je još draže što si zadovoljna <3

      Izbriši
  7. Imam namjeru je probati, dobra baza je uvijek dobrodošla, iako nemam masnu kožu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čekala sam da netko napravi recenziju ove baze, baš ću je otići kupiti, iako spadam u kategorije suhe kože, ali vidit ćemo, ne znaš dok ne probaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja imam suhu kožu na obrazima, a masniju T-zonu i meni odgovara, nije me isusivala dodatno, a odgodi mi prosijavanje na kriticnim dijelovima i još zamaskira malo suhoću i puder ljepše sjedne :)

      Izbriši
    2. evo Anela je pomogla, a Aneli se može vjerovati, stoga Sanela samo naprijed :)

      Izbriši
  9. Uzeh je skoro, krecem u isprobavanje :)

    OdgovoriIzbriši
  10. kažeš nije matirajuca krema? ne pomaze za masnu kozu? ali opet bi je preporucila za masnu kože ? sorry malo sam zbunjena al definitivno cu je isprobati, nikad ne bih rekla da balea ima kvalitetne proizvode :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne znam gdje si pročitala da sam napisala da nije za masnu kožu? napisala sam da ovo nije matirajuća krema nego da je baza. To dvoje nije isto… ova baza je definitivno dobra za moju kožu koja je jako masna…
      onda gdje si pročitala da ne pomaže za masnu kožu? pomaže i te kako, napisala sam da mi šminka traje 2-3 puta duže nego bez nje…
      Nemoj biti zbunjena, tu sam da razjasnim ako nešto nije jasno napisano, mada ja mislim da jeste ;)
      Nadam se da će ti odgovarati ako se odlučiš da probaš. LP

      Izbriši
  11. imam je, super baza, makar matiranje nije neko. ali ja imam jako masnu kožu pa ono....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mi sa jako masnom kožom ne možemo očekivati čuda :/ ali ono ako mi produži trajnost šminke 2-3x ja sam zadovoljna :)

      Izbriši
  12. Nisam ju jos probala ali bas me zanimalo kakva je i nakon ove recenzije sigurno cu ju probati. Bas imam povjerenja u tebe i tvoje recenzije jer do sada sto god sam probala na tvoju preporuku nisam se razocarala. Ocito je da imamo istu kozu pa nam i odgovaraju isti proizvodi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Majo na povjerenju… drago mi je da ti odgovaraju proizvodi koje preporučim :) ovo je jedna jako dobra baza, evo reći ću ti da se na mojoj koži pokazala boljom od Estee Lauder i MAC baze… ne moram dalje ništa pričati :)

      Izbriši
  13. Ova recenzija mi je baš trebala! :) Imam NYX prajmer, ali sam videla da je poskupeo, pa me zanimalo kakva je ova... Triput jeftinija :) Nakon tvoje recenzije ću je sigurno uzeti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i obje NYX baze i iako je pore filler jako dobar (shine killer me nije oduševio, ok je ali ništa posebno) iskreno kažem da je ovaj potpuno na nivou zadatka a cijena je 3x niža...

      Izbriši
  14. Kupila sam je zbog prosirenih pora, imam normalnu kozu i totalno mi odgovara. :-) koristim je samo u tom delu gde imam prosirene pore i kod bora smejalica...
    par puta sam je koristila i u svrhu baze i odlicna je, super drzi sminku. :-)
    Preporucujem je svima i slazem se sa napisanim :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. hej, imam isto masnu kozu kao i ti pa me zanima sto mislis moze li se ova "baza" koristiti kao baza prije pudera u prahu?? tj. mom licu cak nije potreban nikakav puder ali me izluđuje sjaj lica pa stavljam malo pudera u prahu samo da
    maknem taj sjaj.... pa sto mislis bi li ovo pomoglo da ne moram nista poslije ove baze staviti na lice?? znaci da stavim samo kremu za lice, ovu bazu i recimo korektor na podocnjake i rumenilo bez ikakvog pudera?? :) ako imas neki savjet kako da se sjajim a da ne koristim puder molim te napisi :D probala sam sa minimalnim nanošenjem kreme i sa "brisanjem maramicom" viška kreme ali sjaj je i dalje tu :D hvala :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pozz… može se i na taj način koristiti… ali… u tu svrhu bih ti preporučila mac blot… ništa bolje ne kupi sebum a ne daje nikakvo prekrivanje…. to je proizvod koji bi ti promijenio život…. ;) cijena jeste visoka i nije lako doći do njega, ali potrudi se i vidjećeš zašto ga toliko volim…. u stvari ja ga obožavam :)

      Izbriši
  16. Meni je potpuno isto hocu li nositi puder sa ovom bazom ili bez nje, ali zato odlicno sprecava da se korektor uvuce u okoloocne linijice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i to je bitno :) meni jako dugo održi šminku na licu, inače bi spala kroz sat vremena i bila bih sva u neredu :/

      Izbriši
  17. Bilo me najviše strah da je komedogena pa sam zato odgađala kupnju, prvom prilikom ću ju nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni se nije pokazala komedogenom… jako dobra, jako dobra baza….

      Izbriši
  18. gledala sam ju, pa ipak nisam uzela, no mislim da ću na kraju ipak pokleknuti, posebno nakon ove recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da će ti odgovarati jednako kao i meni, a i ako ne bude nije velika šteta po novčanik ;)

      Izbriši
  19. Kupila si je u BiH? U moj DM još nije stigla, moraću je potražiti u Sarajevu onda...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledaj ti samo malo bolje jer i ja ju nisam mogla pronaći na policama dok nisam pitala zaposlenicu u DM-u…. davno sam je kupila u BiH….

      Izbriši
  20. Ja sam ju kupila dok je stigla na nase trziste i isto sam masnokozac kao i ti. Medjutim, meni je nazslost napravila haos na licu. Izazvala mi je mnostvo ogromnih potkoznih akni. I evo trebalo mi je bar 3,4 mj da se lice od te baze oporavi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni isto, koristila sam je samo jednom prije nekoliko dana i još uvijek osjećam posljedice. Sreća da je nisam koristila na cijelom licu!

      Izbriši
  21. imam od garniera ali sam jednostavno prelijena koristit je

    OdgovoriIzbriši
  22. Jesam li ja jedina kojoj sminka sa ovom bazom traje sat-dva samo? Ili je greska u tome sto ne koristim kremu ispod?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)