China Glaze Flip Flop Fantasy - MAKEUP ARENA

7/23/2014

China Glaze Flip Flop Fantasy





Ovo je lak za koji će se većina nas složiti da je divan. Od te većine neke će reći i da ga imaju, a neke će reći i da je formula takva da se malo teže nanosi. Ja ću se složiti sa onima koje kažu da je divan, potvrdiću da sam među onima koje ga imaju i djelimično ću se složiti sa onima koje tvrde da je formula nezgodna za rad. Pišući vam ranije o China Glaze lakovima pisala sam i da sam došla do spoznaje kako da s njima najbolje surađujem: nema skidanja viška o grlo bočice, nego uzanu četkicu umočiti u lak i samo pustiti ako ima kap sa vrha četkice koja treba da spadne i odmah nanositi.


Nakon prvog sloja, ostaju dijelovi koji nisu pokriveni, drugi sloj (koji većina nas nanosi) prekriva i praznine koje prvi nije mogao. Ja sam ovdje nanijela i treći sloj, ne zato što mi je trebao nego sama htjela vidjeti hoće li biti neke razlike i nisam je vidjela stoga primjećujem da sam trebala stati nakon drugog sloja.

Dakle ne spada u kategoriju lakova koje je nanijeti čas posla, ali nijansa mu je toliko lijepa da mu opraštam što ću se malo i potruditi.

Završnica mu je polumat, na fotografijama ne nosim top coat da bi to mogle vidjeti. Brzo se suši, čak i tri sloja koja ovdje nosim su se skroz osušila za nekih 15 minuta, mada sam još neko vrijeme nakon toga pazila da se slučajno ne ošteti.




blic


Jeste li u nekoj od kategorija s početka? Da li vam je lijep, imate li ga i da li imate problema sa nanošenjem ako ga već posjedujete?


23 komentara:

  1. Divna je boja, ali nemam ovaj primerak. :)
    Imam par lakova iz ove dve najnovije letnje kolekcije, i jesu tezi za nanosenje, posebno ovi sa polumat zavrsnicom. I ja sam otkrila da se najbolji rezultati dobijaju kada se nanose na nacin koji si opisala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najvažnije je naći način, za koliko sam proizvoda mislila da ne valjaju jer ih nisam znala koristiti… ali sreća pa sam po prirodi jako uporna pa ne odustajem lako ;)

      Izbriši
  2. Prelijep je, moracu otic i po ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joooj ovaj lak dugo zelim ali sve ga nekako zaobilazim. Sad me opet podsecas na to koliko mi se svidja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj lak ti treba :) i ja sam ga dugo željela i sad mi žao da ga nisam ranije kupila :)

      Izbriši
  4. Wow, prekrasna nijansa!
    Imam samo jedan CG lak - Tempest i nikako na zelenu granu s njim. Četkica je rascufana (ali to pripisujem tom konkretnom primjerku) tako da se svaki put pošteno namučim kad ga nanosim, a osim toga trebaju mu 2 ili čak 3 sloja da prekrije nokat u potpunosti. Tako da sam ostala na tom jednom primjerku zasad no CG ima toliko lijepih nijansi da je samo pitanje vremena kad ću se odvažit isprobat još koji :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. postoje rasličite formule, npr Pool Party je posve jednostavan za nanošenje, tako da ni slučajno ne propuštaj isprobavanje neke druge nijanse… za neke se treba malo potruditi, istina je :)

      Izbriši
  5. Ja sam prošle godine u Zagrebu uzela sličnu boju, Smart girls, možda je SG više išao na foru prave neon boje, ali mrvicu. :)
    Nisam do sada vidjela ovu boju, ali baš mi se dopada, volim jarke nijanse, posebno ljeti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ti je jedna od popularnijih CG nijansi… i ja volim jarke nijanse ljeti :)

      Izbriši
  6. Iako sam ovaj lak vidjela bezbroj puta na raznim blogovima, svaki put se iznova odusevim bojom... Zaista je poseban.
    Ja nazalost još uvijek nemam ni jedan CG lak (shame on me :)), i svaki put kad planiram naručiti neki pare potrošim na neke koji su mi dostupni. Ali, mislim da će ovaj biti prvi CG u mojoj kolekciji, a poslije njega Son of a peach...
    I da, nokti su ti DIVNI!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš Bojana :p mogu samo zamisliti kako bi izgledao na tvojim noktima uuuuu

      Izbriši
    2. i da hvalaaaa… popravili su se, ne listaju se više i zadovoljna sam… mada naravno nisu niti će ikad biti lijepi kao tvoji ;)

      Izbriši
  7. jel to onaj što sam na Instagramu lajkala ? joj, divaaan je baš !

    OdgovoriIzbriši
  8. Fina nijansa, možda previše neonska za moj ukus, ali ljeto je pa je oprošteno (iako baš ne djeluje kao ljeto :D). CG lakovi su mi super :) Barem ovi koje ja imam

    OdgovoriIzbriši
  9. Lep je, naravno. Imam ga :)
    A nije previše težak za nanošenje.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je boja za lito. Nisan ovaj probala, imam neke druge CG lakove i uglavnom sa svima imam taj "problem" s nanošenjem, ali nije strašno i ja im opraštam zbog boje. :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Ovo je moj najdraži lak ikad, nijansa je potpuno jedinstvena, i sve probleme koje možda nekad imam s nanošenjem oprostim mu čim si pogledam u nokte :)

    OdgovoriIzbriši
  12. nenam ga ali boja je prekrasna

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)