L'occitane en Provence Neroli & Orhideja grupna recenzija - MAKEUP ARENA

7/20/2014

L'occitane en Provence Neroli & Orhideja grupna recenzija





Na samom početku da vas pripremim da će biti dosta slika, ali šta da radim kad su Loccitane proizvodi fotogenični i mole za još koji škljoc, a ja sam meka srca pa ne znam reći ne onima koji me zamole :) Ovdje prvenstveno mislim na zvijezdu seta - mirisni gel za tuširanje jer me ambalaža tog proizvoda toliko oduševila da, iako se on kvalitetom nije izdvojio od ovih ostalih proizvoda, meni, koja sam vizualista, je definitivno izgledom odskočio. Dobro imam na umu da su druga dva u manjim pakiranjima i da njihova standardna ambalaža jednako lijepo izgleda. Ima li koja među vama da joj je apsolutno svejedno kakva je ambalaža proizvoda?



Prije samog prenošenja mojih utisaka za ove proizvode da se podsjetimo mirisnih nota ovih krasota.

Gornje note: naranča, madarina 
Srce mirisa: neroli, breskva, smokvino mlijeko, durđica 
Donje note: bijela orhideja, mošus, iris

GEL ZA TUŠIRANJE


Kako i rekoh - zvijezda je rođena. Četvrtasta prozirna bočica ispunjena žućkasto-providnim gelastim sadržajem neodoljivog mirisa ostavlja mi jednako mirisnim i tijelo kao i cijelu kupaonu. Ne znam kako na vas mirisi djeluju, ali meni ako se miris dopadne ja postanem poletna, puna energije i osjećam se bolje u svojoj koži. Ovo je jedan od mirisa s kojim se javljaju takvi osjećaji. 
Dobra stvar kod ovog parfimiranog gela je da ga je potrebna jako mala količina pri tuširanju te će mi dugo potrajati. Inače generalno razlika između uobičajenih tuširalica i onih u parfimiranoj formi je svakakoo u trajnosti i postojanosti tog mirisa na koži. Bitna stavka je da ne isušuje kožu.


Poklopac posjeduje otvor solidne širine kroz koji se odlično dozira potrebna količina proizvoda, tako da su šanse da se desi da izađe nepotrebna količina proizvoda svedene na minimum.




MLIJEKO ZA TIJELO


Radi se o parfimiranom mlijeku za tijelo. OMG kako lijepo miriše. Iako je gel za tuširanje samo vizualno pobjednik u predstavljanju ovih proizvoda, ovo predobromirisno mlijeko mu je veliki suparnik u borbi za pobjednika, ili bolje da kažem da su saveznici jer ih krasi jednako lijepa mirisna nota koja veličanstvenim mirisom ispunjava prostoriju. Dok vam ovo tipkam ruke su mi namazane ovim mlijekom i oprostite mi ako se služim superlativima više nego što ste to od mene naučili, ali rekoh vam ovaj miris u meni izaziva veliki skok energije koja rezultira da su čula usrećena pa čak i ona koja odobravaju korištenje superlativa u prevelikoj količini :)


Ako me redovno čitate znate da uvijek ističem da je zaštita proizvoda od neizmjerne važnosti. U L'occitane-u su toga svjesni te su proizvod zaštitili. 


Mlijeko je gusto te ga je potrebna manja količina nego generalno nekog losiona za tijelo. Jako lijepo se razmazuje i brzo upija. Neke nude-roskaste boje je, skroz nedefinirana i neodređena, ali interesantna nijansa.


EAU DE TOILETTE


Na kraju poslastica u vidu toaletne vode. Kakva bi ovo priča bila ako ju ne zaokružimo toaletnom vodom u istim notama. Sad dok dođoh do same toaletne već sam previše nahvalila prethodna dva proizvoda i iskoristila superlativa više nego inače radim ali mi ne ostaje ili da nastavim u istom tonu ili da jednostavno kažem da ona dolazi kao šlag na torti koji iako nije neophodan da osjetim ljepotu mirisa dva prethodno spomenuta proizvoda (kao što ni šlag znatno ne mijenja okus torte) ipak jednako kao što je torta bez šlaga tako su i tuširalica i mlijeko bez toaletne.



Kada napravim kombinaciju, tuširalice, parfimiranog mlijeka i toaletne osjećam se kad mirisna princeza okupana u oblaku bijelog cvijeća. Nadam se da sam uspjela da vam prenesem svoje osjećaje kojima je mirisna kombinacija napravila buru u energetskoj ravnoteži moga tijela.


P.S. još uvijek mirišem ruku i mmmmmm je sve što ću vam reći ;)



PR proizvodi

Broj komentara: 16:

  1. Volim neroli, ni ne sumnjam da bi mi se ova kolekcija jako svidjela. Koliko ti dugo drži miris ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To nikad ne znam procijeniti jer ja vrlo često bilo koji miris kroz neko vrijeme ne osjetim, a drugi ga osjete na meni pa stvarno ne znam reći… ono što primijetim da kad kroz određeno vrijeme (2-3 sata) pomirišem kosu miris je prisutan, jer uvijek jedan dio završi na kosi, ali opet to je kosa… tako da ostaješ uskraćena odgovora ;) ali probaj ako budeš u prilici… da ne hvalim previše, tvoj njuh će završiti priču :)

      Izbriši
  2. Oooooo daaaaaaaa, potpisujem :)
    Imam svijeću iz te kolekcije i ako sve navedeno miriši kao ta svijeća, to je miris mog života! :D
    Toliko mi se sviđa da ukradem malo voska (dok je hladan ofc :) i utrljam na zapešće pa to šnjofam cijeli dan :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da kod nas nije došla svijeća pa ne znam ali vjerujem da je miris isti… miris živote heheh, lijepo rečeno… ja ću reći da je među ljepšim mirisima koje sam probala, a probala sam ih puuuno… divan i energičan :)

      Izbriši
  3. Dobila sam svijeću iz ove kolekcije i miris je predivan tako da ne sumnjam da ni ova tri proizvoda zaostaju :) Ja b toaletnu, sad za ljeto bi bila savršena!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja bih svijeću sada jer mogu samo zamisliti prostoriju ispunjenu ovim mirisom :)

      Izbriši
  4. Jos cetiri dana i meni stize moja toaletna voda,ne mogu docekati.:-)
    Odlicna recenzija!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno…. vjerujem da ćeš biti jednako zadovoljna kada ju isprobaš :)

      Izbriši
  5. Divna ti je recenzija, instantno sam poželjela toaletnu vodu iz ove linije. :) Mislim da pod pauzom trčim do L'Occitanea jer ovo moram isprobati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.. nadam se da će ti se jednako dopasti kao meni, nisam još naučila sve superlative koji se mogu upotrijebiti jer da jesam još poneki bi dodala :) zaista me je miris oduševio :) nekako se uvijek vratim na to da je energičan jer kad ga nosim osjećam se poletnom, ako razumiješ…. ono baš energija skoči :)

      Izbriši
  6. Meni te njihove mini kolekcije bas dugo traju, zapravo taman dok se ne zasitim mirisa...definitivno cu uzeti ovu ili neku drugu koja bude na akciji cim se vratim u Zagreb :D trenutno koristim Fleur d'or & Acacia koja mi isto tako super mirise <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne znam kakvi su ostali, ali ovaj obavezno pogledaj :) mene je miris oduševio…

      Izbriši
  7. Imam svijeća i zaista je miris famozan.

    OdgovoriIzbriši
  8. vjerujem da je cijela kolekcija vise nego divna. uzivaj i za nas koji to nemozemo

    OdgovoriIzbriši
  9. Ma gledal te njihove toaletne vode i još se uspjevam oduprijeti, ali koliko dugo još budem uspjela. ...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)