NEDJELJNA ZABAVA: skupljanje pora uz pomoć gline - MAKEUP ARENA

7/13/2014

NEDJELJNA ZABAVA: skupljanje pora uz pomoć gline





Na ovu glinu mi je pažnju skrenula draga Amra sa bloga TheLipstickBar kada smo malo razglabale za temu proizvoda sa iHerb-a i kada sam ju pitala šta je sve naručivala (Amra često naručuje kod njih) i nakon što sam pročitala oduševljenje onih koji su je koristili nije trebalo dugo da se odlučim na kupovinu. Trebalo je samo da sačekam da se vrati u ponudu na iHerb-u jer je u tom momentu bila rasprodana. Čim su je ponovo nabavili ubačena je u korpu i krenula ka meni.

Postoji u dvije veličine, ja sam uzela ovu manju (454g/5.99$), sljedeći put kupujem veću (908g/10.5$) jer je uvijek isplativije kupovati veće količine. Za popust pri prvoj kupovini možete koristiti moj kod (QOF410) ali naravno ne morate moj, ima ih obilje na internetu, gdje na prvu kupovinu ispod 40$ imate popust od 5$ a preko 40$ popust je 10$.

Iako se prah može miješati i sa vodom ili sa octom od jabuke, ja sam to radila sa vodom.

Kako na ambalaži i piše lice bukvalno pulsira kako se maska suši. Osjetim da se zateže i nije baš da je najprijatniji osjećaj dok ju nosim 15 minuta. Za osjetljivu kožu je preporučljivo da se nosi 5-10 minuta, za normalnu 15-20. Skida se tako se se umijem mlakom vodom. Dok ju skidam na taj način napravim takav nered da je to bukvalno jedina zamjerka. Poslije mi treba još pola sata da očistim kupatilo. No zadnji put sam ju skinula kad sam išla pod tuš i saprala te time izbjegla probleme oko nereda koji napravi. Parola - snađi se :)






PRIJE, U TOKU I POSLIJE

Pofotkala sam apsolutno isti dio lica, uz apsolutno istu svjetlost i opciju macro koja bilježi i što golo oko ne vidi da bih vam što jasnije pokazala na koji način djeluje ovo moje ČUDO :)




Ako zanemarimo crvenilo koje se javilo nakon što sam masku saprala, a nestalo je nakon pola sata (baš kao što su i obećali na uputama), morate priznati da su rezultati zapanjujući. Ne znam koliko su fotografije uspjele da vam prenesu moj dojam, ali pore su čisće i upola manje, koža svjetlija i blistavija.

Naravno, ovakvi rezultati ne traju dugo, već kroz dva dana pore su na svojoj uobičajenoj (čitaj ogromnoj) veličini ;) Da postoji preparat koji može trajno pokupiti pore mislim da bi izumitelj takvog proizvoda zgrnuo veliko bogatstvo :-) no nekad čovjek treba biti zadovoljan i sa ovako kratkim učinkom, dokle god u stvari ima učinka.

Moje oduševljenje je, nadam se, primjetno… :)



23 komentara:

  1. Super izgleda, skoro sam kupila masku za lice koja daje slične, odlične rezultate - Himalaya Neem maska. Jeftina, a pore očisti savršeno. S obzirom da se nakon 2 dana naravno sve vrati na staro, masku koristim sredom i nedeljom, tako da mi je lice uglavnom u dobrom stanju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam, nekad sam i pisala o njoj… ali meni je ova bolja.. moje pore su baš velike pa im treba jako sredstvo :) dobro si ti to sebi organizirala kad da ih čistiš, moraću i ja neki raspored napraviti, a sve nekako mislim da mi ne treba pa skontam da i nisam baš redovna koliko bih trebala biti….

      Izbriši
  2. Koristim ovu glinu i zadovoljna sam. Ispocetka sam ju isto mjesala samo s vodom i onda bi bila puna grudvica, pa sam probala jednom pola jabucnog octa, pola vode i ostala odusevljena. Kad se na prah nasipa ocat pocne se pjeniti i kad prestane dobije se fina kremasta pasta. Ocat uopce nije agresivan za lice kako sam se bojala da ce biti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni ima grudvice ali hajde nisam joj to zamjerila… ni uvijedila si me za ocat, sljedeći put s njim radim.. bila sam ubijeđena da je agresivan za lice :/ hvala na info...

      Izbriši
  3. Koristila sam ovu glinu, a sad koristim Cattier zelenu glinu (Kemig 3 kg oko 110 kn) i učinak je isti, a to znači da je odličan!! Jedino bi dala malu prednost Cattier glini jer mi se čini da ju je lakše oprati sa lica nakon korištenja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh 3 kg, to bi mi baš potrajalo :) ali nemamo mi Kemig :/

      Izbriši
  4. super je rezultat, vidi se razlika :D vrijedi probati

    OdgovoriIzbriši
  5. Rezultat je stvarno vidljiv i sad si i ja to zelim.... Pa ti mene sa ovakvim postovima stalno navlacis na neke nove proizvode :D
    Ali ozbiljno, stvarno cu morati ovo potraziti i naruciti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ali na doble proizvode, ovo je jako dobra glina a nije skupa ;)

      Izbriši
  6. Imam kilu zelene gline koja mi traje čitavu vječnost, a nisam ju puno niti platila! :D Volim si miksati maske i zaista se zelena glina pokazala izvrsnom za izvlačenje nečistoća i sužavanje pora, makar i trenutno, pa me ne čude tvoji rezultati s ovom. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imaš neki provjeren recept? imam nekoliko glina samo mi treba provjeren recept :)

      Izbriši
  7. Ovo je super, volim glinene maske :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam masku od zelene gline kupljenu kod Green Girl i prezadovoljna sam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam i ja jednu ljubičastu od GG i jako dobra maska, jako dobra...

      Izbriši
  9. Glina je zakon. Ja preferiram rozu jer je nježnija i jer imam osjetljivu kozu, ali povremeno stavim i zelenu na t zonu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni treba snažna glina a samo zelena je dovoljno snažna za moje masnoće :) iako mi koža bude jako crvena ostavim joj dovoljno vremena da se oporavi i sve se vrati na normalu :)

      Izbriši
  10. Razlika se baš vidi! :O Pošto nemam velike pore ali se znaju puniti mene više zanima kakva je što se čišćenja tiče?

    OdgovoriIzbriši
  11. vidi se razlika prije i poslje, bitno je da djeluje ma koliko kratko to bilo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma da, za hitne situacije kada želim izgledati najbolje što mogu :)

      Izbriši
  12. Je li pomaze kod bubuljica?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to ti ne bih znala reći jer nemam bubuljice a volim davati odgovore samo iz vlastitog iskustva, žao mi je :/

      Izbriši

Hvala na komentaru :)