Avon Extra Lasting sjenila - Gold Gleam, Forever Bronze i Totally Taupe - MAKEUP ARENA

8/10/2014

Avon Extra Lasting sjenila - Gold Gleam, Forever Bronze i Totally Taupe



Dok sam još gledala najave ovih kremastih sjenila po stranim Avon brošurama, moram reći da su mi odmah zapela za oko, te sam veselo dočekala njihovo pristizanje na moj kućni prag. U zadnje vrijeme ovaj tip sjenila mi je veoma interesantan te ga kombiniram sa klasičnim sjenilima.


Dolaze u staklenoj posudici sa upadljivim crvenim poklopcem te mi ih je vrlo lako pronaći među proizvodima ovog tipa sa uobičajenim crnim poklopcem. 

Količina smještena unutar posudice je 3.5 grama. Redovna cijena u katalogu im je 9.90 KM, dok se često mogu naći na sniženju po cijeni od 7.50 KM. Osim ove tri nijanse postoje još dvije, Infinite Teal, zanimljiva plava i Lasting Lilac, ljubičasta.

Tekstura samog sjenila je vrlo neobična. Iako se ubrajaju u kremasta sjenila ona nisu tipična kremasta sjenila nego su suho kremasta, ako vam tako nešto ima smisla. Dakle razmazuju se kao kremasta, ali odmah po nanosu ona se fiksiraju na kapku i ne mrdaju. Kažem ne mrdaju bukvalno! Naravno sve do onog momenta kada ih poželim skinuti. Boja je nadogradiva, te ako vam želite intenzivniju nijansu, slobodno pređite dva pa čak i tri puta, samo predlažem da to napravite prije nego se sjenilo fiksira. Najbolje se nanosi sa sintetičkim što tanjim kistom, ja preferiram neki malo uži jer tako lakše apliciram sjenilo.

U sebi imaju kao neki sitni shimmer te na kapku ostavljaju lijep sjaj, ali ne onaj glitterasti nego onako malo decentniji.

Preporučujem da dobro zatvarate posudice nakon korištenja sjenila jer ne želite ove ljepote da se posuši i otežaju vam aplikaciju.


Gold Gleam, Forever Bronze i Totally Taupe 


Gleam Gold


Moje omiljeno. Iako su sve 3 nijanse po mom ukusu, ovog sam se nanosala u proteklom periodu. Baš nekako ovako kao dole našminkano oko sam nosila protekli period. Malo smeđeg sjenila koje vuče na ljubičasto u pregibu i na pokretnom dijelu kapka ovog ljepotančica te nekad sam dodavala i ljubičasti  Avon-ov tuš (također jedan od noviteta ukratko predstavljen kad i ostala ekipa OVDJE) koji se fantastično uklapa u kombinaciju. Više puta sam upitana šta to imam na kapcima jer zaista izgleda divno, pogotovo sa ovim malo tamnijim sjenilom u pregibu.


Forever Bronze


Ovdje se radi o toploj bronzano smeđoj nijansi koja također u sebi ima sitni shimmer kao dodatak za suptilan sjaj na kapcima. Također sam ga kombinirala sa toplim smeđim mat sjenilom u pregibu te kao dodatak dodala i crni gel liner, dok ovo sjenilo opet nosim na pokretnom dijelu kapka.


Totally Taupe


Prekrasna sivo-smeđa nijansa, opet sa shimmerom. I nju sam kombinirala sa mrvicu toplog smeđeg sjenila u pregibu a ovu lijepu nijansu sam stavila na kapak do pregiba. Dodala sam ovdje i ljubičasti Avon tuš na gornji dio kapka te na 2/3 donjeg dijela.



Sve u svemu oduševljena sam ovim sjenilima i vrlo često su mi u proteklih mjesec i po otkako ih imam bila vjerni pratilac na kapcima.

Jeste li ih već isprobale? Ako jeste da li se i vama dopadaju kao meni?



PR proizvod

Broj komentara: 12:

  1. Sviđa mi se ovo Totally Taupe i to ću vjerojatno i kupiti. A ovo Forever Bronze mi nekako izgleda isto kao i Color tattoo On and on bronze od Maybellina?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako slično izgleda kao Maybelline, u pravu si :)

      Izbriši
  2. Sva tri su jako lijepa, volim ovakve nijanse, a u zadnje vrijeme preferiram kremasta sjenila tako da bih ova mogla uzeti u obzir :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači i ti ih u zadnje vrijeme voliš? Ja se sva vrtim oko kremastih sjenila u posljednje vrijeme :)

      Izbriši
  3. sviđaju mi se jako, i sviđa mi se i pakiranje....

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš volim vidjeti proizvode "u akciji", a ne samo na swatch-u.
    I moram reći da je lak na noktima predivan. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda si kao i ja… ništa mi swatch na ruci ne znači jer na ruci ionako nije ista boja kože kao na kapku :)

      Izbriši
  5. Standardno lepo objasnjeno:) Gleam Gold mi je ubedljivo najlepsi,kazi mi samo,jel vuce na zlatkasto? Tako mi izgleda na swatchu na ruci a na oku i ne bas:) Mada i naziv kaze da jeste zlatno:D Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Kristina :)
      S obzirom da je moja koža tijela malo toplije boje onda je sjenilo povuklo više na zlatnu, dok su mi kapci neutralno svijetli i još nosim ispod sjenila i MAC Painterly bazu pa nije toliko zlatno kao na swatchu. Ali evo gledam sliku ipak se i na kapku vidi da je zlatno, barem prema mojim podešenjima monitora :) zaključak: zlatno je :)

      Izbriši
  6. Jako su lijepa sjenila, a i uvijek si jako lijepo našminkana :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)