Avon MagiX Face Perfector (baza za lice) - MAKEUP ARENA

8/07/2014

Avon MagiX Face Perfector (baza za lice)






Davno sam već došla do spoznaje da moje lice ne može bez baze za lice. Matirajuća krema kao sama ne može dovoljno napraviti, barem ne onoliko koliko bih to ja htjela. U pomoć joj priskače baza koju koristim gotovo na svakodnevnoj osnovi, eventualno je izbacim iz rutine ako izlazim na sat-dva iz stana. Isprobala sam jako puno baza za lice te uglavnom moji dojmovi koji imam o bazama se odnose na masno lice, kojem je u biti dobra baza najneophodnija, naravno i mješoviti tip kože vapi za dobrom bazom, barem na svojim masnijim dijelovima.

Avon je u sklopu nedavnih noviteta izbacio ovu bazu, koju sam vam već predstavila u OVOM postu i od svih noviteta ona mi je u momentu pristizanja možda bila i najmanje interesantna. Sva pažnja je otišla prema sjenilima i bronzerima. O bronzerima sam vam pisala OVDJE, sjenila sam obećala ali eto nekako sam ipak odlučila prvo natipkati koje slovo o bazi. Zašto me baza nije zanimala na prvu? Zato što sam već ranije imala Avonovu bazu koja mi nije odgovarala. Onda sam poslala upit Avonu i raspitala se da li osim redizajniranog izgleda mijenjan i sastav ili je bilo došlo do promjene u mojoj koži? Dobila sam odgovor da je sastav baze mijenjan te se ražalostila jer taman sam se bila obradovala da je moja koža počela manje da se masti i bolje drži šminku :) Šalim se naravno, okorjeli sam masnokožac i naravno da sam skontala da je do baze a ne da se moja koža promijenila jer ako do sada nije vjerujem da nikad neće :)



Kako to kod mene često bude ja se odmah na početku raspričam da mi se proizvod sviđa umjesto da to ostavim kao zaključak na kraju no nadam se da ćete ipak ostati uz ovaj post do kraja da pročitate nekoliko generalija i koliko dugo drži na licu.


Dolazi u tubici koja sasvim lijepo sjedne među prste te ima otvor optimalne širine te je posve lagano dozirati ju prema našim preferencama. Količina koju istisnem mi je dovoljna za prekrivanje cijelog lica što je oko 2 cm tanko istisnute baze. Stavljam ju na cijelo lice jer na njemu ne postoje manje masni dijelovi.


Tubica je smještena unutar jako lijepe crne kutije koju sam spremila na sigurno mjesto da ju pofotkam i to sigurno mjesto sada ne mogu naći. No ako vas zanima kako ona izgleda KLIK (jedva nađoh ovu fotku, izgleda da su svi spremili kutije svojih baza na sigurno mjesto koje ne mogu naći.

Ima 30 ml i ono što je pohvalno sadrži SPF20.


Baza je gusće konzistencije i bijele boje. Jako lijepo se razmazuje i ne mrvi se po licu kako je to radila ona stara. I tekući i puderi u kamenu se vrlo dobro nanose preko nje.


Koristim ju već preko mjesec dana i testirala sam je više puta. Kad kažem testirala mislim na to da sam bukvalno pratila dešavanja na licu kada je nanesem uz iste ostale proizvode na licu. Primijetila sam da se kroz 2 sata lice počinje prosijavati no ne u velikoj mjeri te nemam potrebu odmah vaditi papiriće za blotanje, ali već nakon dodatnih sat vremena vrijeme je za popravke. Nakon što višak sebuma pokupim papirićima za skupljanje sjaja šminka ostaje na mjestu, samo je dodatno fiksiram mojim omiljenim Blot-om. Meni je ovo vrijeme za koju produži ostanak šminke za licu potpuno zadovoljavajuće i pravo iznenađenje nakon njene predhodnice. Definitivno je smatram proizvodom vrijednim pažnje i rado preporučujem.

U trenutnoj brošuri nije dostupna ali će biti ponovo dostupna u narednoj 12/2014, koja izlazi 21.08. po cijeni od 15.90 KM.


Jeste li je probale ili imate namjeru?



PR proizvod

Broj komentara: 9:

  1. Evo da se i ja priključim pozitivnim dojmovima. Bila sam totalno nezainteresirana za nju kad sa je tek dobila ali nakon par korištenja me ugodno iznenadila, skroz skroz solidna baza. Dobro funkcionira i na mojoj koži koja je suha jer je fino zagladi i popuni pore a ne isuši dodatno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh to mi je lijepo čuti, da ti suhokošcima odgovara, odlično…. Nekad nas tako pozitivno iznenade proizvodi od kojih ne očekujemo puno :)

      Izbriši
  2. Nisam fan Avona ali ovo mi se zaista dopada :) Reci mi, mislis li da je ova baza + puder, bez kreme, losa ideja? Sa svakom kremom puno prosijam :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se i tebi dopada, zaista se radi o odlično bazi… Ja uvijek nanosim kemu pa bazu pa onda tekući no ne vidim zašto ne bi moglo tako kako ti radiš…. ja kad nanesem kremu imam osjećaj da stavim neku barijeru između kože i drugih proizvoda mada to naravno ne mora biti tako… Kreme od kojih brzo prosijaš ti ne odgovaraju :/

      Izbriši
  3. Odlicna recenzija ali reci mi da li za masnu kozu preporucujes avonovu ili baleinu bazu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, bilo koju da odabereš nećeš pogriješiti… meni se obje odlično ponašaju na mom masnom licu...

      Izbriši
  4. Ovo bih mogla probati, zasad nekako držim situaciju pod kontrolom uz pomoć matirajućih pudera, ali ovo zvuči efikasnije. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. imam garnierovu bazu koju ću od jeseni očet koristiti

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)