AVON Ultra Colour Bold ruževi - sve nijanse, recenzija i swatchevi - MAKEUP ARENA

8/29/2014

AVON Ultra Colour Bold ruževi - sve nijanse, recenzija i swatchevi





Tri nijanse iz ove linije su mi stigle još prije nekih mjesec dana, a zatim i sve nijanse jučer, pa sam imala dovoljno vremena da ih istestiram i da vam donesem recenziju uz prikaz swacheva svih nijansi.





Ne tako davno pisala sam vam o Avon ruževima koji su, kako mene, osvojile i mnoge druge cure/žene, te je ovaj put Avon napravio novi udar sa linijom ruževa i predstavio iskorak u punijoj, pigmentiranijoj boji…

s lijeva: Ultra Colour Absolute, Ultra Colour Bold, Ultra Colour

Sama ambalaža je ista kao kod ruževa koje je Avon prve predstavio u ovoj seriji Ultra Colour ruževa, crna sjajna plastika sa "prozorom" kroz koji se vidi boja ruža, koja je također vidljiva i na naljepnici na dnu ruža koja je u boji ruža što je meni onako baš simpatično. Nisu obavijeni plastikom kao njihovi začetnici, ali su smješteni unutar kartonske kutijice. Na samom ružu je urezano ime branda. Imaju veoma blag, slatkast miris. 





Trajnost je otprilike 3 sata, nekad manje, nekad više, što dakako ovisi i o samoj nijansi.

Redovna cijena ruža je 13.80 KM, cijena u važećem katalogu je 9.90 KM, no uz vaučer, o čemu možete više pročitati u Avon brošuri, može se kupiti po cijeni od 6.90 KM za 3.6 grama proizvoda.



Sve fotografije iz ovog posta su napravljene na dnevnoj svjetlosti koju smatram najboljim suradnikom u prikazivanju najrealnije boje ruža. Neke nijanse nisu najbolje surađivale, hi-tech plum me namučila baš baš….

Prije nego krenem s prikazom ruževa na swatchu, usnama i cijelom licu hoću da vam pokažem boju svojih usana i da skrenem pažnju da je ona veoma bitan faktor za to da li će boja izgledati isto na vašim usnama, kao i ton kože. Moje su, kako vidite, veoma svijetle.








Smećkaste nijanse

bare impact & max mocha

bare impact




max mocha





Roze nijanse

starburst pink & fearless fuchsia


starburst pink




fearless fuchsia






Roskasto-breskvaste nijanse

rapid rose & peony pop & bright nectar


rapid rose




peony pop





bright nectar





Crvene/crvenkaste nijanse

coral burst & red extreme & ruby shock & berry bold


coral burst




red extreme




ruby shock




berry bold




 Ljubičaste, bordo i one između te dvije

hi-def plum & extreme mauve & power plum & bold bordeaux

hi-def plum






extreme mauve





power plum




bold bordeaux





Kada bih pravila paralelu između stare i nove linije ono što ih povezuje je definitivno kremasta formula koja klizi pri nanošenju i hidratiziran osjećaj na usnama, razlika je uglavnom u samoj pigmentaciji, koja je kod novih ruževa dosta izraženija i punija, što bi i sam naziv rekao bold.

Skoro sve nijanse iz ove linije su baš-baš po mom ukusu, ne znam da li mi se više dopadaju roze, breskvaste, ljubičaste ili možda crvene… Ma jedino se sa ovom tamnijom smeđom nisam baš najbolje našla a ostale boje su vrh…

Rekla sam vam na samom početku da su mi stigle 3 nijanse ovih ruževa,  te uskoro očekujte na blogu darivanje sa tri nijanse.

Kako vam se dopadaju ovi ruževi?


PR proizvodi

74 komentara:

  1. bold bordeaux će se definitivno naći u mojoj kolekciji :) naravno ima jos boja koje me privlače ali ova je moj favorit :) super post, i skidam kapu za uloženi trud oko slika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, jesam jako puno radila, ali ovo je za mene uživanje, zaboravim na sve i baš mi je lijepo ovo raditi :)

      Izbriši
  2. Baš su mi sve nijanse fine. Dopada mi se što slikaš i celu sliku lica, prilično je velika razlika u nijansama, i dobije se prava slika karmina. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala… ja sam razmišljala da maknem slike usana jer mi je ubjedljivo realnija boja kada fotkam cijelo lice iako je slikano pod apsolutno istim uvjetima…. dnevna svjetlost, macro opcija na aparatu…. isto vrijeme slikanja…. sve….

      Izbriši
  3. Svaka ti cast na ulozenom trudu! I svidja mi se ideja "golih usana", jer samo tako mozemo znati kako boja izgleda. Imam nekoliko favorita, pa vidjet cemo hoce li neki od njih naci put do mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Majda… To sam nedavno vidjela kod Vesne sa B&M i baš mi se dopala ideja golih usana jer zaista dosta ovisi kako će ruž povući i od boje usana :)

      Izbriši
  4. Bright nectar mi je skroz posebna, ima nešto u njoj, ali bold bordeaux će se zasigurno naći u mojoj jesenjoj kolekciji, odavno je tražim i savršena je. :)
    Također, i meni se dopada jer si postavila sliku usana, bez karmina, a kasnije i cijeloga lica sa karminom, tako da je recenzija savršena, u potpunost. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bright nectar je predivna nijansa… hvala ti puno… trudim se da napravim recenziju kakvu ja volim vidjeti :)

      Izbriši
  5. Tvoji swatchevi stvarno pomazu....npr. odustala sam od nijane fearless fuksija...vrlo,vrlo smjela boja...što misliš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste malo intenzivnija ali ja sam se zaljubila, između još njih nekoliko, i u nju… divna mi je… po mom ukusu… :) a ti najbolje znaš da li bi nosila ovakvu boju… no ima zaista velik raspon nijansi, za svakog se nešto nađe :)

      Izbriši
  6. Super su nijanse, posebno mi se sviđaju ove zadnje ljubičaste i bordo nijanse. Vrijeme je da i ja isprobam neki Avon ruž. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu da vjerujem da još nisi :) moraš to hitno ispraviti :) ljubičaste i bordo nijanse i jesu savršen izbor za tebe :)

      Izbriši
  7. Uuuuuu Max Mocha mi izgleda premocno :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Jasmina svaka cast na ovom postu i trudu (kao i uvek, jelte), meni puno znaci ova slika celog lica jer tek tada vidim pravu istinsku boju ruza. Odlicno izgledaju, verovatno cu neki poruciti ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, kako sam već gore u jednom komentaru napisala, i ja volim prikaz na cijelom licu jer mi to daje kompletan uvid, pa zato i sama radim na taj način :)

      Izbriši
  9. Treba mi berry bold. Bas je fina nijansa.

    OdgovoriIzbriši
  10. Odličan post. Ja bih sve roze i ljubičaste :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Joj, što si divna! :D Meni je fav Rapid Rose. Lijepe su boje pravo. Hvala na super postu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Crvena Lee. Ovaj put su baš uboli sa "mojim" nijansama pa mi se gotovo sve dopadaju i to jako mi se dopadaju :)

      Izbriši
  12. Čim sam vidjela sliku prvog ruža prelistala sam do komentara samo da napišem da su ti obrve odlične a i ti sama si prelijepa i baš mi je drago sto si malo šiške stavila sa strane :-D Sad odoh da biram nijanse koje cu poručiti :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Ema, ako bude trebala pomoć pri odabiru - tu sam :)

      Izbriši
    2. I meni se obrve svidjaju, vec sam ti i rekla, ruzevi su lijepi, ali me nijedan nije oborio s nogu da ga moram imati :) tamniji su mi svi super a i peony se cini fin.

      Izbriši
  13. Super recenzija! I moje usne su svetle i bas znaci kako izgleda boja na usnama uz celokupni make up na licu. Sve pohvate za blog!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, naravno da znači :) i hvala za pohvale :)

      Izbriši
  14. Sve te gledam i mislim se pa što mi je to drugačije na Jasmini nego inače?! I onda skužim nema šiški i vide ti se obrve, i mogu ti reći odlična ti je promjena! Naravno, nosi ženo štogod ti se sviđa, ali moram reći da mi je ovako super! Ruževe ću izignorirati ovaj put, stvarno sam se lijepo ponovila na tom planu u zadnje vrijeme, za sad dosta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Mikka… ma volim ja i šiške ali s obzirom da mi kosa jako brzo raste a ja nemam vremena da šiške redovno održavam onda su uglavnom duže nego što treba i padaju u oči što ne izgleda baš fino :) sad samo čekam da malo porastu jer sad su baš najgore dužine...

      Izbriši
  15. Super su ruzevi, posebno tamne vamp boje, mada bih volela da vidim i kako izgledaju na drugom osvetljenju. Ali ti svetli puno lepse stoje, pogotovo Peoni. I konstruktivna kritika za nacin sminkanja i obrve, ne znam koliko tacno imas godina, ali tako nasminkane oci te jako postaravaju i cine da izgledas umorno, a svetlije boje bez toliko crne olovke bi cuda ucinile.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na umjetnom osvjetljenju ne izgledaju nikad ni blizu kao uživo pa ne vidim svrhu slika pod drugim osvjetljenjem… probaj slikati na prirodnom svjetlu i sa blicem i vidjećeš da nigdje veze s vezom… to sam davno prerasla i prestala raditi ;)
      Imam puno godina tako da nije do šminke nego do mojih godina ;) a i nije da izgledam umorno nego sam umorna, cijeli dan sam radila na ovom postu ;)

      Izbriši
    2. Nisam mislila na vestacko osvetljenje i blic, nego na toplo dnevno svetlo da boje izgledaju manje hladne. Bio je to samo predlog, bas kao i za nacin sminkanja- bez obzira na godine.

      Izbriši
    3. Samo ti njih pogledaj uživo pa ćeš vidjeti da je barem 10, ako ne i više nijansi upravo hladno… i zbog toga ih posebno obožavam :)

      Izbriši
  16. Nijansa bold bordeaux ovdje i u katalogu ni blizu . Ovdje crvenkasta tamo ljubičasta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam gledala nijanse u katalogu, uživo bold bordeaux nema ni lj od ljubičaste u sebi… kako u imenu i stoji to je prava bordo boja, malo tamnija bordo

      Izbriši
    2. Ma i na to sam mislila , ali kako god nijanse su mi različite jer ovdje je skoro pa crvena a u katalogu ni blizu kako god vidjeću šta će mo sutra doći i svaka čast na ovom post-u ;)

      Izbriši
    3. Hvala puno… ma ja stalno ponavljam da je jako teško dok se ne vidi uživo, ima dosta do osvjetljenja, podešenja na monitoru, uglavnom ja sam se potrudila da dočaram boje što realnije mogu :)

      Izbriši
  17. Jako mi se dopada post, predivne su nijanse ruzeva. Meni se licno najvise dopadaju rozikasti tonovi, a na tebi mi se najlepse dopadaju crvene nijanse. :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Dok deca spavaju - mama swatchuje :)))
    Uh, mrtva trka između breskvastih i ljubičastih

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako je bilo jutros, svi spavaju a ja fotkam jer mi je tada najbolja svjetlost, a onda sam ih odvela mami na čuvanje jer bome je potrajao ovaj ugodni "rad" :)

      Izbriši
  19. svaki put kad recenziras ruzeve volim pogledat post, ali i inace citam tvoj blog, ali na ovim sad slikama si mi ljepsa nego ikad, kad nemas siske, i boja kose ti je lijepa i obrve isto, fine su nijanse ruzeva i lijepo ti stoje , inace ne narucujem nista, pa tako ni iz avona, ali morala sam komentarisati tebe =D
    i svaka cast na trudu, =D
    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Amina <3 drago mi je da ti se dopada moj novi izgled :) našla sam odlične proizvode za obrve, sredila im oblik i nikad ni sama nisam bila zadovoljnija :)

      Izbriši
  20. Tvoje obrve prosto savrseno izgledaju. :) Bright nectar cu poruciti.
    Kao i uvek, sve odradjeno bez greske.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Laro… :)
      bright nectar je odličan izbor, jedan od mojih favorita, iako realno samo 2 ruža od ove ekipe neću nositi.. smeđi nisu nikako za moj ten :/

      Izbriši
    2. Slazem se da ovi braon nisu bas najboje resenje za nas koje smo svetle. :)

      Izbriši
  21. Joj ja bi rapid rose i bright nectar..prelijepe su mi nijanse! I u biti komentiram da kažem da su ti obrve savršene. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje obrve su zvijezda ovog posta ;) šalim se, hvala ti :)

      Izbriši
  22. Meni se jako svida kako Bare Impact stoji na tebi. Izgleda nekako sofisticirano i mocno.
    Ovakve siske ti prekrasno stoje, lijepe obrve ti dodu do izrazaja. :)
    I naravno, sve pohvale za trud!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno… pa što ga duže gledam vidim da ni on nije loš :)
      Mnogo mi je drago kad se prepozna trud, a da sam dosta radila na ovom postu - zaista jesam :)

      Izbriši
  23. Nisam već godinama koristila Avon kozmetiku no među ovim ruževima stvarno ima jako lijepih. Fearless Fuchsia, Bold Bordeaux, Ruby Shock, Bright Nectar,... su krasni <3. Vidiš, meni se isto sviđa kako ti stoji Bare Impact, baš dobro izgleda na tebi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, kako već napisah u komentaru gore, što ga duže gledam sve mi je bolji :) ima jako lijepih nijansi, mogu slobodno reći da su mi ovi još draži od onih iz prethodne linije iako su mi i oni i dan danas dragi, ali među ovom ekipom ima puno više "mojih" nijansi, hladne boje koje meni odgovaraju.

      Izbriši
  24. Ja ću zanemariti ruževe u ovom komentaru jer zvijezda moraš biti ti, naime, ovaj post je za svaku pohvalu ;).

    OdgovoriIzbriši
  25. Jao, ja sam luda za smeđkastim ruževima, i onaj prvi mi je odličan i jako dobro ti stoji. I među rozim i ljubičastim ima krasnih primjeraka.
    Inače, odličan post. Jako mi je zanimljivo gledati koliko makeup djeluje drugačije u zavisnosti od ruža.

    I, koja ti je to farba za kosu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Bojana… istina je da ruž totalno mijenja potpuno isti makeup :)

      farba Aura 90.01, meni najbolja koju sam do sada probala

      Izbriši
  26. ženo zmaju, post je odličan i svaka čast na trudu i strpljenju da sve ovo uslikaš.
    dopada mi se solidan broj nijansi, mora se nešto odavde odabrati :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga moja… meni ovo zaista nije teško palo, jer je to ono što jako volim. Umorila se jesam, ali bio je to onaj slatki umor koji osjećamo nakon dobro obavljenog posla :*

      Izbriši
  27. Rapid Rose,Bright Nectar i Extreme Mauve,ne znam koji je lepsi! I naravno,svaka cast za izuzetan trud i divnu recenziju,hvala:) Kristina

    OdgovoriIzbriši
  28. Max mocha kod tebe totalno vamp izgleda :D Obrve su ti super. Ima li u tvom web shopu Aura farbi za kosu, znam da je totalno random pitanje, ali bi mi trebale, a ovdje nema :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) ali ne nalazim se sa tom bojom nikako… možda je stvar navike…. imamo farbe ali mislim da nisu unesene… nešto imamo problema sa unosom novih artikala a čitava gomila čeka

      Izbriši
  29. sviđaju mi se sve crvene i sve ljubičaste/bordo :D a lijepa mi je i rapid rose :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. rapid rose je jedan od mojih top favorita, mada je generalno većina ovih boja "moja"… jako volim hladne nijanse….

      Izbriši
  30. Jao boze!! Ni jednu nijansu od ovih ne bih namazala na usne..ne,ne...nisu moje boje. Nikako! Ali moram da pitam koje rumenilo nosis na slikama, ocarana sam bojom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. izvini na kasnom odgovoru, radi se o hourglass rumenilu u nijansi radian magenta, savršeno rumenilo, za koje imam osjećaj da se prilagođava boji ruža koju nosim :)

      Izbriši
  31. Ruby Shock i Extreme Mauve ti najbolje stoje :) Svaka ti čast za recenziju, znam koliko si vremena i truda morala uložiti u ovo!

    OdgovoriIzbriši
  32. Opet si rasturila recenzijom! :D
    Sviđa mi se nekoliko nijansi ali nisam još uvijek naručila jer su bezobrazno stavili cijenu od 50 kn (znam da nije puno), ali inače u početku kampanje budu po 25/27, tako da se sada inatim... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti mnogo :) da da znam da cijene budu dosta niže i biće oni ponovo 25-27, pa sačekaj malo :)

      Izbriši
  33. super su svi proizvodi iz avona ,jer i sama koristim sve proizvode , i nadam se da cu i ovaj isprobat ruz .Svaka cast i vama na ulozenom trudu super ste. Lijep pozd.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)