L'Oreal Micelarni Gel - MAKEUP ARENA

8/19/2014

L'Oreal Micelarni Gel





Nedavno sam šetajući po DM-u ugledala novitet iz kozmetičke kuće L'Oreal Paris i odmah se zainteresirala. Micelarna otopina nije u meni izazvala veliko zanimanje, jer su se vrijeme njenog pojavljivanja na tržištu pojavile još i neke druge pa sam na kraju odustala od kupovine ijedne. No situacija je sa ovim proizvodom drugačija, jer osim micelarnog gela koji sam nedavno kupila u Sephori, ovo je tek drugi proizvod ovog tipa na koji sam naišla na kozmetičkom tržištu. 


Smješten je u istu ambalažu kao i micelarna, samo manje zapremine. Unutra je 125 ml proizvoda koje sam platila oko 9 KM. Poklopac se čvrsto zatvara, nije labav, te čak i da se bočica prevrne neće se otvoriti. Otvor na poklopcu je srednje širine pa proizvod brzo izlazi i treba biti oprezan ako ne želimo završiti sa previše proizvoda na blaznici.


Gel je namijenjen za skidanje šminke sa osjetljivih očiju no ja sam ga koristila i koristim za skidanje šminke sa cijelog lica. Konzistencija mu je srednja ka rjeđoj. Miris mu je veoma blag no nisam ga uspjela identificirati ni povezati sa meni nekim poznatim mirisom.



Ono što mi se dopalo je da odlično, ponavljam odlično, otklanja vodootpornu šminku što me jako iznenadilo. Inače do sada sam jedino dvofaznim odstranjivačima šminke uspjevala odstraniti vodootporne gel linere i maskare no ovaj gel je bez ikakvih poteškoća otklonio svu šminku. Napravila sam jednu grešku te sam pokušala da skinem gel liner sa waterline-a i desilo mi se da me malo počeo peckati. Ni sama ne znam zašto sam uradila takvu nesmotrenost, nisam ju ponovila :) no spominjem vam ovo da vam tako nešto ne bi palo na pamet :)


Sve u svemu veoma sam zadovoljna ovim proizvodom i od mene imate preporuke za njega… Kako sam nedavno dobila i micelarnu otopinu nakon isprobavanja staviću oboje u Arenu na obračun, pa vam prenijeti koji mi se proizvod više dopada :)

Jeste li probale ili imate namjeru?


Broj komentara: 9:

  1. Probala i gel i običnu micelarnu, trenutno koristim oboje i super mi je, odlično radi posao. Jedino sam imala problem sa skidanjem Essence maskare na očima, one vodootporne, ali sa ostalim proizvodima za skidanje šminke i ne mogu da je skinem, sa ovom sam uspjela, ipak. :)
    Inače, volim L'Oreal, trenutno mi se dopadaju njihovi lakovi za nokte, iz zadnje kolekcije, savršeni su mi i jedva čekam jesen da isprobam tamnije nijanse kako treba. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imala i potrošila micelarnu, a ovaj gel nisam čak ni vidjela. Trenutno mi ne fali proizvoda za skidanje šminke s očiju no vjerojatno ću ga proučit i uzet u obzir kad bude trebalo :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgleda fino i praktično..na što miriše? :)

    Super post! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam ga probala, ali svakako hoću :)

    OdgovoriIzbriši
  5. da li mi verujes da sam ga juce uzela. inace sam htela da se bratim na dvofazni nivea ili loreal (mixa je pri kraju) kad ugledah ovo cudo. za korak bolje skida sminku sa ociju od mixe, i u pravu si da se pazi sa kolicinom.

    OdgovoriIzbriši
  6. Cini mi se zanimljiv proizvod ali nisam ga jos zamijetila u svom DMu. Jos nisam stigla probati ni njihovu micelarnu vodu a vec su izbacili gel :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Definitivno mi treba nešto učinkovito za vodootpornu maskaru, a često i za običnu jer nanosim u 3 sloja :D Dvofazni skidači raznih vrsta me nisu oduševili...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)