Dior Diorskin Poudre Libre matte and luminous hydrating loose powder 002 Transparent Medium - MAKEUP ARENA

9/22/2014

Dior Diorskin Poudre Libre matte and luminous hydrating loose powder 002 Transparent Medium





Kada je riječ o puderima u prahu moram reći da nisam puno eksperimentirala. Koristila sam dugo Chanel Poudre Universelle Libre pa sam onda isprobala još par povoljnijih i uglavnom sam bila relativno zadovoljna. Ništa posebno, ali ono bili su mi svi više-manje dobri jer valjda nisam znala za bolje. Onda mi je Ivana Anaviglam jedne prilike poslala tester ovog pudera i rekla da joj je odličan i da ga moram probati. Više puta sam spomenula da njoj bezrezervno vjerujem i mislim da mi samo jedan proizvod koji mi je preporučila nije odgovarao a ostalo je sve bilo perfektno.

Stigla je količina koju sam koristila skoro mjesec dana, i već kroz koji dan sam znala da želim imati ovaj puder i kupila ga. Onda sam ga, kako to često bude, ostavila u ladicu, da kao iskoristim ove što su otvoreni, pa da tek onda krenem s njegovim korištenjem. Ali, kako spomenuti Chanel ima cijelih 30 gr., a i ovi ostali koje sam imala su barem po 10 g. nije bilo šanse da ih tako skoro potrošim, pa sam prije mjesec dana napokon odlučila da ga otvorim jer mi je baš bilo žao da takav proizvod sjedi zaboravljen.



I oooopet sam se oduševila i sama sebe htjela nalupati što ostale nisam makla s vida i ovog gospodina ili gospođu, zovite ga/ju kako god vam odgovara, ali znajte da spada u gospodski red proizvoda koji su fenomenalni :)



O ambalaži neću puno pisati, jasno kao dan da je ovo čisti luksuz. Kada se stegne do kraja čuje se klik koji osigurava bezbjedno zatvaranje proizvoda. Puder je dostupan u 3 nijanse, moja je trensparent medium 002, međutim iako postoji u tim nekim nijansama 001, 002 i 003, ovdje se radi o fiksirajućem puderu koji je transparentan. Nešto slično kao i kod nijansi MAC Blota-a.



Cijena mu je 63$ na Jagodici, no ja sam ga (za mene potpuno uobičajeno) kupila za 47-8$, ulovila popust od 25%.


Ono što mi se posebno dopada kod ovog pudera je da fenomenalno fiksira šminku, ne ostavlja nepoželjni cakey izgled zbog svoje transparentnosti, dugo drži lice matiranim (ovisno o ostalim proizvodima koje koristim) a u isto vrijeme, lice iako je matirano, nije beživotno, kako to neki matirajući proizvodi znaju napraviti. Pore su manje vidljive, ma jedan savršen proizvod.

Da vam ga pokažem na licu iskoristila sam fotku koju sam napravila dok sam fotkala Avon ruževe. Osim što sam nosila Dior puder nosila sam i provjerenu ekipu fenomenalnih proizvoda za masnu kožu o kojima mi nije mrsko iznova i iznova pisati jer totalno to zaslužuju. 

Dakle:

ovaj Dior u prahu,
i mrvicu MAC blota da se osiguram.

Šminka mi je ostala u savršenom stanju satima, bukvalno. I moram priznati da mi se moj ten apsolutno dopada kada je sređen ovim proizvodima. Ok, uvela sam i nove proizvode u režim njege kože, radi se o serumima Lancome Visionnare i Dream Tone, o kojima ću vam uskoro pisati, pa vjerujem da su i oni dobrim dijelom zaslužni za poboljšanje izgleda kože.

Definitivno mi je falio u stalnoj upotrebi ovaj puder u prahu koji je kompletirao listu proizvoda koje obožavam i koji su mi must have.


Nagledale ste se moje kože sa porama koje se iz aviona vide, ali taj film više nećete gledati jer kažem "Welcome Dior, bye bye pores".

Koji je vaš omiljeni puder za fiksiranje? Jeste li ovaj probale ili imate namjeru?



33 komentara:

  1. Moram se složit sa svime napisanim :-D
    Lice bude nevjerojatno glatko i mekano, a to dosad nikad nisam doživjela s nekim puderon u prahu.
    Hvala još jednom! :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da si i ti zadovoljna, znam da si ga ga kupila po mojoj preporuci, kao što sam i ja po Ivaninoj :)

      Izbriši
  2. Koliko si divna... :)
    Gledala sam ranije taj puder, ali s obzirom da piše matte to nikako ne može za moju suhu kožu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o nikako ne bi bio, ali ima slična verzija za suhu kožu :)

      Izbriši
  3. Jako mi se dopada, no na zalost za mene je nedostizan totalno, cena mi je isuvise visoka, nemam mogucnosti da ovakav proizvod, dakle puder u prahu, platim vise od 10e. Jako mi se dopada celokupna sminka na tvom licu, vidi se da ten cini perfektnim ali avaj..mene jos zanima koje rumenilo nosis na slici?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, želim ti da ga nabaviš što prije jer zaista je savršen….
      Nosim rumenilo Hourglass o kojem sam pisala ovdje

      http://www.makeuparena.com/2014/08/hourglass-ambient-rumenilo-u-nijansi.html

      koje je najljepše rumenilo koje sam ikad imala, a imala sam ih dosta, vjeruj...

      Izbriši
  4. Divan i probaću ga sigurno, samo je pitanje kad:) Tako bih voljela naći dostojnu zamjenu za Blot jer me nervira da ga stalno naručujem neko da mi donese.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista je krasan, ali jedini razlog zašto ne može biti zamjena Blot-u je jer je pomenuti blot u kompaktnom obliku pa je odličan za popravke tokom dana… a ovako je fenomenalan, obožavam ga zaista i neću slagati ako kažem da mislim da ti treba :)

      Izbriši
    2. Ma znam da upravo zbog toga nije zamjena, ali kupiću ga svakako pa se pomagati blot papirićima, čini mi se da se ne mastim kao inače da se ne urekne:)

      Izbriši
  5. za sada jedino koristim matirajući od mua a ostale nisam probala

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlicna recenzija :) Jeste mu malo jaca cena (pricam za snizenje, po redovnojceni mi je potpuno nedostupan), ali verujem da za ovakav proizvod vredi dati te pare :) Vidi se iz posta (nacina na koji pises) da si iskreno odusevljena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se osjeti istinsko oduševljenje koje je ovaj proizvod u meni izazvao… odličan proizvod, oooodličan!

      Izbriši
  7. Onda koji je bolji za masnu kozu chanel ili dior? Vec duugo trazim dobar puder za fikdiranje i katiranje a da mi ne bude cakey. Koji je najbolji osim mac-a a da ga mogu kupiti u mulleru/douglasu/naruciti online. /'samo da dobro i dugotrajno matira...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fiksiranje i matiranje*

      Izbriši
    2. Meni je bolji Dior…. iako ni Chanel nije loš, ipak mislim da ti dovoljno govori da ću nastaviti kupovati Dior :)

      Izbriši
  8. Uh, uh, šta mi radiš :) Imam taj Chanel i zaista sam zadovoljna, ali ako kažeš da je ovaj mnogo bolji kako da ga ne poželim, kako? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se ti sjećaš da sam još ranije spominjala ovaj puder, mogu se sjetiti da si me jednom čak i pitala kad će recenzija a sad ti je jasno zašto je kasnila :) Kako sam u predhodnom komentaru napisala, meni je ipak DIor bolji :)

      Izbriši
  9. Ne koristim baš često puder u prahu. Kada je Dior u pitanju, vjerujem da je super

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marijana blago tebi kad ti ne treba puder u prahu :)

      Izbriši
  10. Imam nijansu 003, mrvicu je tamniji i potpisujem sve što si napisala. Zaista je divan i nevjerojatan. Žao mi je što sam svaki put pri korištenju pohvale davala drugim proizvodima jer sam mislila da je do njih, dok nakon našeg razgovora nisam shvatila da je do njega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekad je teško odmah skontati koji je to proizvod koji radi kako treba, pogotovo ako u isto vrijeme počnemo koristiti više novih proizvoda!

      Izbriši
  11. koja collistar baza je tocno u pitanju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. klikni na link gdje je ona spomenuta i vodiće te na recezniju

      Izbriši
  12. Odusevila si me ovom recenzijom i ubedila da ga kupim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je da jesam, ovo je zaista jedan krasan puder i nadam se da ćeš ga voljeti jednako kao i ja :)

      Izbriši
  13. Ovo je definitivno jedan od mojih favorita.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam draga, ti si kriva što sam ga zavoljela :) ali neka si :)

      Izbriši
  14. jedno vreme bio je na wish listi a onda sam ga skroz zaboravila :)
    bacaš me u trošak Jasmina :)))
    fiksiram se gerlanovim kuglicama, ili ben nye puderom, kako kad mi dođe :))
    p.s. predivno si našminkana na ovoj slici :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neka sam te onda podsjetila na njega :) Hvala ti draga :*

      Izbriši
  15. molim te reci mi jesi ga kupila u slobodnoj prodaji ili preko interneta? ako preko interneta na kojoj stranici, odnosno u kojoj trgovini? hvala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam ga ovdje :) nnč

      http://us.strawberrynet.com/makeup/christian-dior/diorskin-matte---luminous-hydrating/78729/#DETAIL

      Izbriši
    2. zamina me jesi li platila carinu i porez na njega....ovo mi je prvi put da kupujem nesto preko neta pa sam sa sto pitanja i upitnika? do sad sam odoljevala ali vise ne ide :-) pozdrav!

      Izbriši

Hvala na komentaru :)