Some In Some Out Some Favorite Some Not #5 (August) - MAKEUP ARENA

9/08/2014

Some In Some Out Some Favorite Some Not #5 (August)


SOME IN

SOME OUT

SOME FAVORITE

SOME NOT




Došlo je, a i prošlo, ono vrijeme u mjesecu kad kroz ovaj tip posta pravim pregled kroz prethodni mjesec te vam pokazujem novitete, potrošeno, favorite te proizvode koji me razočaraju.

Na veliko iznenađenje, nisam puno kupovala, čuvam se za UK :) a iskreno priznajem da sam i pretjerala sa kupovinama, te uskoro ide i blog sale, ali ovaj put neću ga raditi preko bloga nego preko Facebook stranice pa ako će vas zanimati, pratite me tamo. Nego da se vratim na temu…

Some In


Prvo da vas sa ovom fotkom podsjetim dijela paketa koji mi je stigao od Ivane, ostalo možete pogledati OVDJE.


Protekli mjesec je uveliko obilježen Avon novitetima, jako puno proizvoda je stiglo na recenziju, o nekim proizvodima sam pisala, o nekim ću tek pisati, a neke ću ovdje proći u kratkim crtama. Npr. prvi paket sa proizvodima za njegu su jedni od proizvoda za koje ću reći da su jako fini, mirisni, sapun sam već potrošila, a i gelovi za tuširanje su pred kraj.


Zatim je stigao paketić sa 2x tri iste nijanse, jednu od tri očekujte u skorašnjem darivanju… Stigao je i tuš-flomaster te set nakita.


Bila sam i na Loreal eventu o kojem sam vam pisala OVDJE, odakle su nas ispratili sa vrećicom noviteta.


Tada sam svratila i u L'Occitane i kupila kremu za ruke i balzam za usne, te usput se raspitala da se njihovi proizvodi mogu naručiti i preko njihove FB stranice, što mi je odlična vijest.


Stigao je i DM paket na recenziju, i bila sam ubijeđena da sam recenziju napisala, sad kad sam tražila po blogu da bih ju linkala, vidim da je nikad nisam završila do kraja i objavila. Grešku ispravljam ovih dana.


Potom je došao paket L'Occitane proizvoda o kojem sam pisala OVDJE.


Kupila sam i nešto kamenčića za ukrašavanje noktiju.


Onda je stigao veličanstveni paket proizvoda iz Beauty Studio Prestige.


Potom sutradan još jedan :) Predstavila sam ih OVDJE.


Zatim ponovo event, pisala sam o njemu OVDJE, ovaj put u organizaciji Bourjois-a, a šta sam dobila vidite na fotografiji ispod.


Onda mi je stigla nova Avon maskara o kojoj ćete čitati ovih dana, ponovo tuš-flomaster, te lijep set nakita.


Dva dana nakon toga stigli su i sve nijanse Ultra Colour Bold ruževa koje sam vam pokazala OVDJE.


Palo je i nešto lakića:

  • Nova nijansa #49, mojih omiljenih Golden Rose Rich Color lakova,
  • Golden Rose Holiday #82,
  • Gabrini Confetti #127,
  • Eveline 8u1, ponovoljena kupovina.



Some Out



Potrošila sam:


  • Avon tečni sapun, rekla sam vam već da jako lijepo miriše
  • Alverde pjenu za umivanje
  • Goldwell šampon i regenerator
  • Caudalie Beauty Elixir
  • Čupko set za izbjeljivanje dlaka
  • Aura Explicit 90.01 (definitivno što prije pišem post o ovoj fantastičnoj farbi, znam da već dugo obećavam, ali sada ću to napraviti čim ih ponovo bude, trenutno je nestala ova nijansa pa me panika hvata)
  • Green Girl piling za tijelo, fenomenalan je zaista...



Some Favorite, Some Not



  • Gabrini Confetti #127,
  • Baby Lips Pink Pouch, OVDJE recenzirane druga dva, ali pink punch mi je najdraži,
  • Avon Rapid Rose je jedna od nijansi koja mi je stigla u prvoj grupi Bold ruževa i koji sam nosila kroz cijeli protekli mjesec, nijansa divna divna,
  • Nashi Argan ulje za kosu. Već sam imala testno izdanje pa sam ga kotistila u proteklom periodu i mogu samo reći da sve vi koje ste imale priliku da osvojite ovo ulje vidjećete o čemu pričam :) 
  • Dior puder u prahu kupljen davnih dana i tek unazad mjesec dana sam počela da ga koristim, ali recenzija je već spremna pa više u njoj,
  • Atelier korektor, omg kako dobro prekriva i koja postojanost, više i o njemu u skorije vrijeme,
  • Lancome Teint Idole 24H, ponovo sam se podsjetila koliko, ne da volim, nego obožavam ovaj puder,
  • Hourglass Radiant Magenta, sve već rečeno, ljubav koja ne jenjava,
  • Too Faced čokolada, opet u favoritima, šta da radim kad je volim :)
  • Ardell češljić za trepavice, ludo sam se zaljubila u ovu malu spravicu. Trepavice su mi tanke pa svaki dodatni sloj maskare ih lijepi, a nikako nikako mi se ne dopadaju slijepljene trepavice, ova izuzetna spravica ih savršeno razdvaja.


Baš ne volim stavljati proizvode u kategoriju onih koje ne volim, iz više razloga, o kojima ću pisati neki drugi put jer bojim se da se ne raspišem a već je kasno a buđenje je u 6.30 :) i zaista ako nešto stavim u ovu kategoriju znajte da mi je odvratno u toj mjeri da jednostavno to ne mogu zadržati u sebi. Dakle proizvod za zaštitu kose kod peglanja, miriše odvratno, ostavlja neki grozan film koji lijepi vlasi… nikako se nismo zavoljeli…

Eto to bi bio pregled proteklog mjeseca u vidu ovog posta… Mnogo recenzija mi je u pripremi, s obzirom da sam dobar dio obaveza skinula sa leđa, opet se lagano vraćam u rutinu češćeg postanja te očekujte postove jako često :) 


Broj komentara: 30:

  1. cekam utiske o Baleinom suhom samponu :) gledala sam ga,pa se predomisljam da li uzeti ili ne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uzmi, ne moraš čekati recenziju, meni sasvim dobar suhi šampon… eh jedino ako ti je kosa tamna ne znam da li bi ti ostavljao bijele tragove jer znam da cure sa tamnom kosom imaju često taj problem sa suhim šamponima...

      Izbriši
  2. Obožavam tvoje postove ovakvog tipa, ukratko kroz fotografije sve na jednom mjestu. Nego, kad ćeš ono u UK? Primaš li sitne narudžbe? :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za manje od mjesec dana :) primam od tebe naravno ;)

      Izbriši
  3. Ja jedva čekam recenziju farbe, ona mi je na prvom mjestu :D i Balea proizvoda :)
    Od L'Oreala sam isprobala dosta toga u posljednje vrijeme, ali mi se najviše dopao tuš- flomaster, najbolji koji sam probala do sada (a bilo ih je dostaaa :D), i planiram mu ostati vjerna, ali i lakovi su mi super, posebno Blake nijansa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma samo da nam ponovo dođe ova nijansa, vjeruj da od sada neću biti bez zalihe… recenzija će ići u pozitivnom smijeru samo da znaš, već 10 mjeseci ju koristim, 2-3 puta probam neku drugu i sad sam odlučila da više ne isprobavam ništa drugo :) lorealov tuš flomaster je savršen, potpuno se slažem sa tobom…. lakove još nisam probala

      Izbriši
  4. Na šta si sve koristila Čupko set za izbjeljivanje dlaka?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uglavnom sam ga koristila za posvjetljavanje obrva, probala sam i na dlačice na rukama, no ipak preferiram da ih nikako nemam pa čupam :) može se koristiti za bilo koje dlačice koje želiš posvijetliti, osim naravno trepavica

      Izbriši
  5. Nadam se da ćeš pisati o Mega impact ajlajneru, budući da mi deluje kao kopija Benefitovog Push up ajlajnera, baš me je zainteresovao :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh ne znam kakav li je benefit a baš bih ga voljela probati… o ovom ću pisati čim prije… jako puno je avon noviteta a ne želim pretjerati sa postovima bilo kojeg branda ali biće što prije… obećavam :)

      Izbriši
    2. Benefit slobodno preskoči Jasmina, užasan je! Neki dan ga je prijateljica u Americi kupila i malo je reći da se razočarala. No, zato je oduševljena Hourglassovim! :) Mene isto zanima recenzija Mega impacta! :)

      Izbriši
  6. Odlican post, i naravno sto vise recenzija o Avon i Balea proizvodima jer njih najvise koristim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Selma, biće dosta raznovrsnosti na blogu, pa kako Avona i Balee, tako i drugih zanimljivih proizvoda ;)

      Izbriši
  7. Gdje se ima za kupiti ovaj Eveline lak 8 u 1, i koliko kosta, cula sam dosta pohvala za njega?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja uzimam u DM-u, ali jako cesto ga nema na policama jer se brzo proda.

      Izbriši
    2. Ima i u CMu, 5,50 km :)

      Izbriši
    3. Cure su ti odgovorile, DM, CM, ali brzo se rasproda, odličan proizvod čiji kvalitet je prepoznat od strane mnogih noktiju :) moji se nisu htjeli prestati listati dok nisam počela koristiti Eveline 8u1

      Izbriši
  8. Stvarno te dugo citam i moram prokomentirati kako mi djelujes kao pristupacna,vesela,pazljiva osoba koja ima oko za detalje. Citam i druge blogove,ali se stvarno razveselim kad vidim novi post na tvom blogu. Odlicno pises,recenziras,sve objasnis i pojednostavnis,ne pises bezvezne "recenzije" koje su ustvari reklame pojedinih kozmetickih kuca,ne pises bezveze samo o sastavima proizvoda. Sve pohvale na tebe i na blog,samo bih voljela vidjeti ponekad mozda neku lifestyle temu koja se ne tice make upa,mozda o putovanjima,poslu,prehrani.. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ću se samo nadovezati na ovaj komentar i zamoliti da bude post o Londonu (a naravno i new in iz Londona) ;))

      Izbriši
    2. Hvala ti puno na divnom komplimentu :) Stalno razmišljam o tome kako unaprijediti blog i napraviti ga interesantnijim pa bi bilo divno da jedan takav prijedlog zaživi, ali ne smijem ništa obećati jer mi jako smeta ako nešto obećam i to ne ispunim, a ne ispunim samo zato jer ne stižem :/ Vezano za postove o putovanjima, ranije sam putovala baš često, sad mi je djevojčica mala pa nisam u mogućnosti da puno putujem, npr. ljetos sam bila u Turskoj, ali nikakve znamenitnosti nisam mogla obići, pa da bih o tome napravila post, jer putovati sa djecom nije baš vrijeme kada se mogu znamenitosti obilaziti… Ali zato sada kada budem išla u London, idemo samo muž i ja, pa ću svakako napraviti post o Londonu :)
      Moja prehrana ti ne bi bila interesantna jer je bazirana uglavnom na kuhanim jelima, koja su, po mom mišljenju, najzdravija, ali onako nisu izgledna :)
      Kad bih samo imala barem još 2 sata dnevno, puno bih novih rubrika uvela, jer ideja meni ne nedostaje, vrijeme je ono čega nemam na pretek...

      Izbriši
    3. Eh dok ja ispisah ovaj kilometarski komentar, stigao i drugi koji se nadovezuje, evo već sam odgovorila, planirala sam raditi post o Londonu, kao i new in koji će od tamo stići :)

      Izbriši
  9. Jao, koliko mnogo i kako divnih proizvoda! Jedva čekam ruževe, uvek je lepo videti gomilu nijansi na jednom mestu, a sa zanimanjem ću pročitati i utiske o novim Loreal i Loccitane proizvodima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ruževi su bili i ostavila si i komentar, ali si zaboravila :p ja razumijem, i meni se to dešava, sigurno pratiš dosta blogova pa ne očekujem da se svega sjetiš ;)

      Izbriši
  10. toliko divnih stvarčica :) Avonovi sapuni i tuširalice su super mirisni, sigurno ću si još nakupovati :D a alvede pjena za umivanje mi je u trenutnoj upotrebi i stvarno mi je dobra :)

    OdgovoriIzbriši
  11. odličan post,jedva čekam recenzije

    OdgovoriIzbriši
  12. Tako dugo razmišljam da li da probam te Baleine Trend It Up proizvode ili ne... Nikako da prelomim :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Nakon sto sam negde procitala pozitivne utiske o Balea slanom spreju(ne znam kako ga drugacije prevesti? :/ ) zelela sam kupiti ali ga u 3 dm u Bg nije bilo :( Ili je stvarno odlican,ili su ga vec povukli iz prodaje (jer leta kao da nije ni bilo)
    Caudalie Beauty Elixir nikako da mi dodje na red :(

    OdgovoriIzbriši
  14. Upala mi je u oko ova neka plava Boirjois olovčica, baš mi djeluje divna boja i sad čekam ko napeta pušta receziju Makeup Atelier korektora...a londonski new-in će sigurno bit' prava poslastica :)

    OdgovoriIzbriši
  15. *puška, a ne pušta, jel' te :)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Jao one sve Macadamia stvarčice <3 :).

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)