NAJAVA: L'Occitane Aromakologija i Divine - MAKEUP ARENA

10/01/2014

NAJAVA: L'Occitane Aromakologija i Divine






Ovih dana nam u L'Occitane stižu dvije nove kolekcije koje će sigurno obradovati sve one koji vole ovaj brand.


AROMAKOLOGIJA IZ L'OCCITANE-A




Ljubiteljice kozmetičkih proizvoda zasnovanih na biljkama mogu posebno da se raduju ovoj kolekciji. Raspon proizvoda iz kolekcije nudi nove proizvode koji su ukombinirali prednosti aktivnih sastojaka iz biljaka sa mirisima koji utiču na životni spokoj.


Sama ambalaža je redizajn prve boce koju su dizajnirali u L'Occitane-u, nekad u 1976.g. (na slici iznad) te su se sa dolaskom ove kolekcije odlučili za inovativni vintage dizajn. Boca od stakla smeđe boje izgleda kao da dolazi iz apoteka i djelimično je reciklirana te se može ponovo reciklirati.




Aromakologija je znanost koja proučava utjecaj mirisa na dobrobit i harmoniju. To je umjetnost ujedinjavanja odabranih eteričnih ulja koja će ispuniti ozračje energijom ili ga učiniti opuštajućim. Njen nepresušan izvor su dobrobiti jedinstvenih aromatičnih biljaka koje uspijevaju u Provansi i na Mediteranu. U blagotvornim njegujućim formulama ujedinjeni su aktivni sastojci i 100% prirodne arome s opuštajućim svojstvima.
Destilacija i upotreba eteričnih ulja utkane su u samo srce L'OCCITANEA. Postupak koji skuplja svu dragocjenost i najveću moguću koncentraciju aktivnih sastojaka biljke, prije mnogo godina upotrijebio je i sam osnivač Olivier Baussan destilirajući pravu lavandu i ružmarin. Nova kolekcija Aromakologija za njegu tijela donosi koktel eteričnih ulja dokazane učinkovitosti i velikih dobrobiti za cijeli organizam


OPUŠTAJUĆA KREMA ZA NJEGU TIJELA


Iznimno aromatična i hidratantna krema, obogaćena uljem badema iz Provanse i umirujućim eteričnim uljima, obavija tijelo zagrljajem baršunaste mekoće i pruža nezaboravne trenutke opuštanja. 100% prirodan umirujući miris. Opuštajući recept: karite puter, pčelinji vosak, ulje badema, biljni glicerin, eterična ulja
Raskošno ulje za masažu, obogaćeno uljem badema iz Provanse, opušta sva vaša osjetila i otklanja napetost. Nakon upotrebe, koža je podatna i svilenkasto meka. 100% prirodni umirujući miris. Opuštajući recept: ulje badema, eterična ulja prave lavande, bergamota, mandarine, slatke naranče i geranija. Nanesite na kožu tijela i umasirajte. Za bolji doživljaj opuštanja nakon korištenja ulja, raspršite opuštajuću maglicu za slatke snove po posteljini i položite opuštajuće mirisne vrećice na noćni ormarić.

REVITALIZIRAJUĆI RITUAL




Često nam treba malo dodatne energije koja će probuditi naše tijelo i duh. L'OCCITANE je ujedinivši pet eteričnih ulja s Mediterana razvio Revitalizirajući ritual sa 100! Prirodnom aromom i znanstveno dokazanim djelovanjem protiv umora.

REVITALIZIRAJUĆI PILING ZA TIJELO



Revitalizirajući piling za tijelo sadržava kristaliće šećera, koji nježno odstranjuju odumrle stanice kože i pružaju koži zdrav i lijep izgled. 100% prirodan miris s dokazanim revitalizirajućim djelovanjem. Revitalizirajući recept: ulje suncokreta, šećer, korica limuna, eterična ulja naranče, grejpa, limuna i ružmarina.

REVITALIZIRAJUĆI GEL ZA TUŠIRANJE


Gel za tuširanje, obogaćen eteričnim uljima, revitalizira i nježno očisti kožu bez dodatnog isušivanja. Njegova 100% prirodno svježa formula s dokazanim revitalizirajućim učinkom
ispunjava vas valom energije za uspješan početak dana. Revitalizirajući recept: prirodnu biljnu pjenušavu bazu, eterična ulja naranče, grejpa, limuna i ružmarina.

DIVINE



Biljna ulja posjeduju nevjerojatnu paletu prednosti za njegu kože. Oni njeguju, pune, regenerišu, vraćaju ravnotežu, energiju, štite, opuštaju... i još mnogo toga. Božanstveno ulje mladosti, najnovija kreacija iz L'Occitane Laboratorija je izuzetno ulje koja se savršeno uklapa u Božanstvenu kolekciju za njegu kože lica. Prirodno učinkovita formula pomaže u regeneraciji kože. Ona kombinuje 7 biljnih ulja, bogato esencijalnim elementima, sa izuzetnim anti-aging djelovanjem esencijalnog ulja smilja (immortelle). Njegova fina, lagana tekstura nježno se upija, ostavljajući ništa iza sebe osim ne-masnog završetka. Tekstura kože je vidno transformirana. Koža se osjeća punom i podatnom opet, mekana poput baršuna, jednostavno božanstveno…


L'Occitane u septembru predstavlja novi dodatak u liniji DIVINE (BOŽANSTVENA LINIJA), ulje sa nevjerovatnim djelovanjem:

BOŽANSTVENO ULJE MLADOSTI (DIVINE YOUTH OIL)


Pomaže koži u borbi protiv vidnih znakova starenja. Upotrebom ovog božanstvenog ulja kože izgleda punija kako izvana tako i iznutra. 
Svakodnevnim korištenjem: 
  • Koži se vraća mladalački izgled;
  • Tokom cijelog dana koža je nježna poput baršuna;
  • Smanjuje nastanak novih bora;
  • Povećava čvrstoću i tonus kože;
  • Otkriva prirodnu blistavost kože.

Formulisan sa 100% prirodnim uljima, BOŽANSTVENO ULJE MLADOSTI ima laganu, svilenksatu teksturu, sa nemasnim završetkom. Savršen eliksir koji se u potpunosti upija u kožu. Tekstura kože je transformisana, koža izgleda popunjeno, baršunasto i odiše vitalnošću i blistavošću.Može se koristiti samostalno ili prije kreme.

Na otoku Korzici raste izniman cvijet koji nikada ne vene. Latinski naziv za njega je Helichrysum, a znači zlatno sunce, na našem području je poznat pod imenom smilje. Izvorno, smilje je rastao u divljini, u srcu Korzikanske makije.
2001 godine, L'OCCITANE je patentirao djelotovrnost organskog smilja sa Korzike zbog njegovog izuzetnog antiageing djelovanja. Iznimna njega protiv starenja, svojstva organskog smilja sa Korzike - raznolikost koja sadrži iznimnu koncentraciju aktivnih sastojaka. Od tada, L'OCCITANE je zaštitio pet patenata u Francuskoj. Njega lica sa organskim uljem smilja je bio trenutni uspjeh. Kako je uspješnost rasla, tako su i naše potrebe za esencijalnim uljem. Kako bi izbjegli stvaranje pretjeranog pritiska na prirodne resurse Korzike, L'OCCITANE je osnovao svoj prvi plantažni program u 2004-te godine. Danas 53 hektara smilja se organski obrađuje, kako bi priroda ostala zaštićena i raznolika.
PROGRAM PLANTAŽA SMILJA SLAVI SVOJU 10-tu godišnjicu.

Kako vam se čini ova kolekcija?

*Korišten dio promotivnog teksta i fotografija

1 komentar:

  1. Voljela bih isprobati Divine ulje. :) Iz Aromakologija linije isprobala sam ulje za masažu i odlično je. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)