AVON Nailwaer pro + lakovi (nove nijanse) - MAKEUP ARENA

4/27/2015

AVON Nailwaer pro + lakovi (nove nijanse)





Ako bih posebno izdvojila nešto među Avon ponudom, onda su to sigurno lakovi. Za njihove lakove će te od mene čuti samo superlative jer su mi zaista odlični, bolji od nekih puno skupljih koje sam probala. U svojoj kolekciji imam preko 10 Avon lakova i već se veselim narednom katalogu u kojem će da bude pregršt noviteta u vidu lakova :)

Ono zašto se meni njihovi lakovi su dopadaju mogu prostim jezikom nabrojati sa nekoliko riječi, no ipak ću vam malo detaljnije objasniti o kakvim se lakovima radi.

Lijepo se apliciraju, gotovo da je nemoguće četkicom razmeljati po zanoktici jer je četkica optimalne širine i srednje čvrstoće te se laganim dodirom nokta skroz raširi po noktu i prekrije veliku površinu. Osim odlične četkice mogu se pohvaliti i pigmentiranošću, koja je zaista jaka, moguće je potpuno prekriti nokat u jednom debljem sloju, no ono čemu ja radije pribjegavam je mazanje dva tanja sloja jer mi se tako brže suši. Formula je gusta, ali baš se brzo suši, već kroz 10-15 minuta mogu da se vratim obavljanju svojih poslova ali ja ipak sačekam do pola sata, da mi se ne bi desilo da se lak slučajno pokvari na nekom noktu. Ili još bolje, nalakiram navečer pred spavanje.

Trajnost sam testirala samo na jednoj nijansi, ali imajući u vidu da već od ranije imam lakove iz ove kolekcije i da su se i oni pokazali trajnim na noktima, onda ću pretpostaviti da su svi takvi, mada uvijek postoji mogućnost da se pojavi neki uljez :) Dakle na mojim noktima izdrže 5 dana, uz posve laganu istrošenost na vrhu nokta koju uglavnom primijetimo mi same i pokoji sitničavko :)

Svi lakovi imaju sjajniju završnicu.

U trenutnom katalogu koji možete vidjeti OVDJE se prodaju po cijeni od 4.5 KM - 10 ml.

Da pogledamo sastav lakova prije predstavljanja nijansi:





SUNSHINE


Iako sam na prvu pretpostavila da ovaj lak neću nositi, ja sam ga ipak prvog isprobala i malo je reći da sam se zaljubila u ovu sunčevu nijansu. Boja je mnogo neobična i slika je potpuno realna onome kako lak izgleda na mojim noktima uživo. Za kratka 24 sata koliko sam ga nosila na noktima, prije nego sam krenula sa isprobavanjem naredne nijanse, lak je pobrao veliko interesovanje, što na Facebook stranici gdje sam ga pokazala, što u stvarnom životu. Osim ovog žutog, imala sam još samo dva žuta laka, jedan sam poklonila jer ga nisam nosila, drugi još uvijek imam, ali je formula loša i probala sam ga par puta nositi, no uglavnom se to "nošenje" završavalo sa tim da bih ga skinula kad trebam izaći iz stana. Ovaj sam nosila vani. Da, žuti sam nosila i non stop sam gledala u nokte. Samu sebe sam iznenadila koliko mi se dopao :)




OCEAN BLUE


Iako sam na prvu mislila da se ovdje radi o mint nijansi koja vuče na zeleno, po lakiranju sam uvidjela da poprima onu nijansu koja više vuče na plavo. Zbog toga nije ništa manje lijepa, krasna je boja i također se lijepo nanosi i u dva tanja sloja potpuno prekriva nokte.



ORANGE SUN


Od ove nijanse sam očekivala da će malo više vući na narančastu, no na kraju je ispala jedna lijepa, jednostavna, klasična crvena. Crvenih lakova nikad dosta pa mi je drago da se i jedna nijansu iz ove linije priključila mojoj postavi lakova.



Sve u svemu ukratko da kažem da ove lakove smatram vrijednim pažnje, pogotovo ako među njima možete naći neku koja vam baš treba i mnogo vam se dopada. Omjer cijene i kvalitete je zaista odličan.


Da li ste već isprobale neki od ovih lakova i kako vam se dopadaju?



PR proizvodi

Broj komentara: 12:

  1. Odgovori
    1. Tako sam i ja rekla na prvu a onda mi se i žućko jako dopao :)

      Izbriši
  2. Prelijepe su sve tri nijanse, idealne za proljece :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ocean blue mi se baš dopada.Godinama leti korstim njihov Sea Breeze, koji je više mint, ali i ovaj je prelep! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraću i ja Sea Breeze nabaviti, mnogo mi se dopada :)

      Izbriši
  4. Zuta je predobra, odlicno izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni mogla sanjati da će mi se tako mnogo dopasti :)

      Izbriši
  5. Žuti je prekrasan, treba mi jedan tako lijep žutać :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Sviđa mi se izbor ove tri nijanse jer odlično izgledaju pojedinačno, a sjajno bi izgleadle i zajedno. Ako ti prilike dopuštaju volela bih da ih probaš tako i da nam, naravno, pokažeš rezultat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh draga Vedrana slaba sam ti ja za nailart, moj krajnji domet je francuski manikir ili šljokice preko laka :) ali se zato stalno divim manikurama koje ti i druge cure predivno izvodite :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)