Some In Some Out, Some Favorite Some Not (March & April) - MAKEUP ARENA

5/13/2015

Some In Some Out, Some Favorite Some Not (March & April)





Opet sam malo pretjerala, znam, ali opravdavam se time što mi je u proteklom mjesecu bio rođendan pa sam se počastila onim što najviše volim kupovati :) a bilo je i poklona za rođendan :)

Some In


Post otvaram sa slikom Ebelin čistača za kistove koji kupujem po drugi put i Afrodita okoloočnom kremom od kamilice. Što se tiče Ebelin čistača sa njim sam u ljubav-mržnja odnosu, krasno čisti kistove ali me ubi njegov miris, osjetim ga konstantno, sve dok kist ne operem, udavi miris. Ali eto on je ponovljena kupovina jer zaista super očisti kistove i ako ste u potrazi za ovim tipom proizvoda i mislite da vam miris neće smetati, obratite pažnju na njega. O kremi neću puno, već je bila u preparativnim proizvodima koje koristim i volim, a detalji će biti u recenziji.


Imala sam velika očekivanja od uljnog seruma jer sam vam već pisala da sam u fazi ulja, ali mislim da mi ne odgovara, tako da vam neću pisati recenziju proizvoda koji mi ne odgovara a koji bi mogao biti dobar za odgovarajući tip kože. Drugu kremu još nisam ni isprobala jer imam jedno lice, pa nekako pravim selekciju šta isprobati a šta ne jer nema smisla da nešto namažem na lice 3x i napišem recenziju. Kada je riječ o makeup-u i 3 korištenja su mi često dosta, ali s preparativnom sam mnogo oprezna.


Tu su i Avon proizvodi od kojih sam isprobala samo maskaru i kad sam vam je pokazala na FB stranici neke su cure pisale da im je super, druge da im je bezveze, to je tako jer imamo različite prohtjeve od određenih proizvoda. Ja želim volumen a ovo je maskara za definiciju, tako da nije tip maskare koju volim. Ruževe nisam ni isprobala, razmišljam da ih stavim u darivanje, koje uskoro spremam uz druge proizvode naravno, ako neće smetati što sam skinula zaštitnu foliju. Valjda neće, nisu niti swatchani, samo otvoreni.


O Amama ulju sam vam pisala, sjelo mi je na prvu a i na drugu-treću, detaljnije možete o njemu pročitati OVDJE.


Kupila sam napokon Nuxe balzam i potpuno mi je jasno zašto je mnogo voljen i hvaljen. Tu je i Effaclar K, još uvijek neisproban, ali nisam mogla propustiti sniženje od 30%.


O novitetima iz USA sam napravila zaseban post, a ovom slikom samo podsjećam na taj post koji možete vidjeti OVDJE.


Prva grupa proizvoda iz MAC-a. Face & Body, nešto bi mi bilo da ga nisam kupila iako sam skoro svugdje pročitala da nije za masnu kožu, ali ne zvala se ja Jasmina dok se ne uvjerim da je to tako :) To je naravno istina jer se brzo zasjajim od njega, ali onaj prvi sat dok se ne zasjajim je zaista divan na licu, kao druga koža, prekrije a ne vidi se i nosiću ga sigurno za kratke boravke van stana. Studio Fix fluid sam kupila u još svjetlijoj nijansi od one koju imam od ranije, ovaj put u NC15. Imam velikih poteškoća sa odabirom nijanse pudera jer je moje lice tamnije od vrata barem 2-3 nijanse, dok je opet dalje koža ispod vrata nijansom negdje između vrata i lica. Napokon vjerujem da sam pronašla način kako da to sve uskladim (naravno to i dalje nije kao kod cura kod kojih je koža lica i vrata iste ili približno iste boje), ali pripremiću o tome post jer sam sigurna da nisam jedina čije lice je "ukrašeno" hiperpigmentacijama i popucalim kapilarima, pa ga to čini tamnijim od ostatka kože. Zatim tu je i Pro Longwear korektor u NC15, te dva sjenila koja su davno završila u paleti pa se sad ni ne sjećam koje su nijanse u pitanju.


Tu su i dva prekrasna ruža iz Deborah o kojima sam vam pisala OVDJE.


Moj drugi Inglot kist je 4SS i obožavam ga, pišem vam o njemu sigurno.


Tu su i Avon kreme o kojima ću također da vam pišem ovih dana. Njih je za mene testirala mama, kojoj se zahvaljujem (znam da svaki moj post čita :)) i uskoro ću vam prenijeti njene utiske.


Malo Essence kistova i još jedna olovka. I o kistovima ide post kad stignem. Odlični su mi ovi.


O ovim savršenim Zoeva kistovima definitivno ima da vam pišem. Zoeva je spoj kvalitete i pristupačne cijene i tu je niti jedan brand ne može pobijediti. Mnogo kistova imam, mnogo pa čak i previše, ali da sam sada na početku stvaranja kolekcije kistova, Zoeva bi bili moj prvi izbor i sve bi ih pokupovala, SVE.


Još jedan mini shopping iz Inglota, gel liner za koji sam toliko hvalospjeva pročitala ai morala sam da ga isprobam i da, istina je, bolji ne postoji, barem ga ja još uvijek nisam isprobala, a i o njemu ću da pišem, hoću. Za koliko toga obećam da ću o tome pisati i zaista želim, ali na kraju ne stignem o svemu pisati. Tu je i još jedan kist (surprise, surprise :)).


Prelijepi paket proizvoda iz DM-a.


WOW lakići koji su, za sada, završili kod mene. Sve ljepši od ljepšeg. O jednom sam vam već pisala OVDJE.


Iz Beauty Studio Prestige mi je stigao divan paket. Tu su piling i maska od branda Sariayu. Pisala sam već o njima, OVDJE. Nashi Argan krema za ruke je također bila recenzirana OVDJE, dok se sprej za stiliziranje i šampon proizvodi o kojima sam pisala u grupnoj recenziji, ali o spreju ću u malo detaljnijoj recenziji, jer zaista to zaslužuje. Tu je i paleta rumenila (u Prestige-u nisu ni slutili da je to moj omiljeni makeup proizvod), te jedna fenomenalna maskara za volumen za koju je recenzija već u pripremi.


Druga tura MAC proizvoda, obnova Blota, Refined Zone baza, olovka za oči Teddy, paleta korektora, paintpot Layin Low te na kraju i moj prvi ikad isprobani MAC puder Pro longwear koji nikad više nisam ponovo kupila, iako sam ga svojevremeno obožavala i smatram da je mnogo prikladniji za masnu kožu od Studio Fixa koji je malo teži puder pa se zna "uvaliti" u pore.


Još jedan paket iz Avona, o lakovima sam pisala OVDJE, o puderima OVDJE.


A sad ću vam pokazati krasne svari koje sam dobila za rođendan od svoje drage Ivane. Na žalost nisam se sjetila slikati odmah pa sam sigurna da nešto i nedostaje. Također nisam fotkala ni stvari za djecu, jer je ionako previše slika u ovom postu, ali ni ovaj put nije izostala krasna odjeća za oboje i slikovnice za njih. Tu je Armani puder, Guerlain kuglice, Maybelline maskara, Bipa olove, nove Essence olovke koje kod nas još uvijek nisu stigle, dva Loreal ruža, Collistar i Catrice lakovi.


Zatim Zara parfem, Clinique sapun, Apivita regenerator za kosu, Apivita balzam, Macadamia ulje, I love… krema za tijelo i za ruke, Estee Lauder Perfectionist serum, još jedan slani sprej za kosu, jeeee :)


Moja prva Yanke Candle sa mirisom ruže.


Tu je i nekoliko malih YC svijeća. Hvala Ivana na svakoj stvarčici koja me istinski obradovala.


Još LRP proizvoda koje sam kupila jer me ne prestaju oduševljavati, sve do sada isprobano mi se dopalo. Okoloočnu kremu već koristim dok Effaclar Duo + čeka da potrošim nekoliko krema koje trenutno koristim.


Napokon sam kupila i Skindinavia primer i fiksator u oil control verziji i svaki dan si ponavljam "zašto nisi ranije kupila ove savršene proizvode?". Uhvatila sam ih na 20% sniženja plus free shipping pa sam ih dostavljene platila $48.


Jedno slučano švrljanje po CM-u, u potrazi za nekim novim nijansama Essence olovaka, koje na kraju nisam našla, je rezultiralo kupovinom ovog Ziaja gela za tuširanje koji mi super miriše, kao i oil control serum za matiranje koji sam platila 7-8 KM jer je bio na 50% sniženja.




Some Out


Tako sam ja bila pripremila svoje potrošene MAC proizvode da napravim back to mac, kad šipak, ne primaju više depotiranu ambalažu pa mi je usfalila jedna i nisam uspjela da zamijenim. Potrošila sam Blot, ruž Angel, gel za obrve, ima i bočica od studio fixa i još nešto je bilo, ali ne mogu da se sjetim šta, ne znam sada ni gdje mi je ostatak.


Potrošila sam još:

  • Girlz Only suhi sprej za kosu;
  • Deep Fresh aceton koji sam kupila u potrazi za novim povoljnim acetonom jer kad tad će onaj Mercatorov koji se još uvijek može naći u Konzumu postati nedostupan, a ja ostati bez najboljeg acetona ikad. Ovaj je također dobar i fino miriše i povoljan je. Kupila sam ga u Robotu, po cijeni od 1-1.5 KM, pa tako i po tome parira onom mom voljenom;
  • Nashi Argan masku koja mi je najbolja maska ikad isprobana, kupila sam onu veliku od pola kg, tako da sam barem neko vrijeme mirna;
  • Balea gel za brijanje;
  • Bioderma micelarna; 
  • Maybelline korektor; 
  • Golden Rose Maxim Eyes maskaru koja je među najprodavanijim GR maskarama, a koja meni nikad nije legla; 
  • Soap & Glory maslac za tijelo, prekrasno miriše, njime sam često mazala ruke a ne tijelo;
  • Avon maskara mi je bila suha od samog početka, ne znam da sam je par puta upotrijebila prije nego je završila u smeću, imam osjećaj da sa mojim primjerkom nešto nije bilo u redu; 
  • L'Occitane dnevna krema sa dodatkom karite maslaca; 
  • Green Girl balzam sa skidanje šminke mi je postavio nove standarde u skidanju šminke i moram da se dokopan novog primjerka jer obožavam sa njim skidati šminku;
  • Estee Lauder okoloočna, ništa posebno, žali Bože para na nju;
  • Burberry Weekend, potrošila sam 3 bočice ovog parfema, došlo je vrijeme da se zauvijek rastanemo jer mi je jednostavno više dosadio taj miris, koliko god da sam ga voljela.




Some Favorite, Some Not


Prvo da kažem da neće biti proizvoda koje nisam voljela samo zato što sam stalno koristila one koje sam mnogo voljela, iz dana u dan… Tu su se našli:

  • Too Faced Natural Matte paleta, neću više da je hvalim jer sam je dovoljno nahvalila u OVOJ receniji;
  • Kat von D paleta za konturiranje, ista stvar, nahvaljena OVDJE;
  • Hourglass paletu sam cijelu stavila ali u stvari sam stalno koristila ovu srednju nijansu, dok ove dvije sa strana nisam;
  • Guerlain rumenilo u kuglicama daje prekrasnu svježinu licu.


Dva ruža koja sam naizmjenično nosila su Golden Rose Velvet Matte u nijansi 02 koji sam gotovo potrošila i Bourjois Dont pink of it. Među proizvodima koje volim se našla i PAC maskara za volumen, već sam vam navela da je recenzija u pripremi.


Moj pribor koji sam mnogo voljela je:

  • Chanel kist za puder;
  • Chicuhodo kist za rumenilo;
  • Paula Dorf kist za blendanje;
  • Inglot kist koji sam koristila za fiksiranje korektora ispod očiju;
  • Zoeva 225 eye blender koji mi je savršen za apliciranje sjenila u pregib oka, koji istovremeno i nanosi i blenda sjenilo;
  • Zatim tu je Beauty Blender koji sam ponovo počela koristiti nakon što sam ga mjesecima pustila zaboravljenog. Naime više ne uživam u nanošenju pudera s njim jer oduzima malo više vremena, ali uživam da puder utapkam u lice nakon što ga nanesem uobičajenim kistom koji često koristim.


Proizvodi za kosu koji se ponavljaju iz mjeseca u mjesec, Nashi Argan sprej za kosu koji se ne ispire i Balmain slani spre za volumen kose, i naravno njeno veličanstvo Macadamia četka koja ne čupa kosu.


Fresh piling i balzam u jednom je mnogo dobar proizvod, držim ga kraj kreveta pa često navečer pred spavanje ispilingiram usne i nema potrebe da nakon njega nanosim balzam. Super je. Tu je i Nashi Argan krema za ruke, koja je brzinom munje ušla među favorite.


Eto kako sam već napisala, nema proizvoda koji su me razočarali.

Nadam se da ću se sada malo primiriti što se tiče kupovine, da stignem uživati u svim krasnim stvarima koje sam u proteklom periodu kupila i dobila. Tješi me što je krenulo lijepo vrijeme pa sam mnogo vani, stoga se često znam i po 2x dnevno našminkati jer mi puder uglavnom nakon 6-7 sati ne izgleda lijepo na licu, pa ga moram ponovo nanijeti :)

Iako sam vam u ovom postu obećala dosta recenzija i kad god obećam ja to zaista namjeravam napraviti, ali jedno su moje namjere a drugo stvarni život, koji mi često ne dopušta da napravim sve obećano i nadam se da mi zbog toga ne zamjerite puno. Ali evo poslušaću šta vas to najviše zanima od svega ovdje, pa da onda te recenzije što prije napravim?

Slušam vas :)

21 komentar:

  1. Uživala sam! Divan post, prelepi proizvodi <3
    Noviteti iz USA su savršeni :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ti proizvodi su zvijezde ovog posta i nikad bolju kupovinu naslijepo nisam napravila :)

      Izbriši
  2. MAŠALA!!!! :)
    Tarte paleta je san snova! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Tarte je prekrasna, ali interesantno je da puno više koristim Too Faced. Zašto je to tako pojma nemam, a prava je ljepotica od palete :)

      Izbriši
  3. Obozavam ovakve postove. Predivno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se dopada ovaj tip posta. Meni je isto zgodan kao podsjetnik na napravljene recenzije i najave budućih. :D

      Izbriši
  4. UH SVEGA PRELIJEPOG! :D

    Najvise sam pala na Guerlain kuglice i L'oreal karmine, JER SU NAJBOLJIIIIIIIIIII! <33333333333

    Zapamtila sam Inglot kist od svega da mi treba i idem po njega! :DDDDDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inglot kistovi su super, meni se dopadaju svi do sada isprobani :) Ovaj 4SS je super i za konture, to sam zaboravila napisati u recenziji :)

      Izbriši
  5. Ne znam gdje bih prije pogledala, sve divota do divote :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajme.... Ja toliko volim ove tvoje postove.... <3 <3 <3
    Baš sam s guštom čitala i gledala slike. Nemoj nikada misliti da je slika previše jer se ja nakon čitanja ponovno vraćam da ih još malo snimim ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno <3 ja sve mislim da sam pretjerala sa slikama, ali evo drago mi je znati da je velika količina slika poželjna :)

      Izbriši
  7. Pa pala sam sa stolice od lepote! Ne mogu da odvojim oči od Zoeve (zašto ooo zašto poštarina nije jeftinija???) i US noviteta, a Hourglass zauzima posebno mesto, aaaaah :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za Zoevu :) ako imaš nokoga u Njemačkoj, probaj doći do njih, savršeni su, a vjeruj da sam mnogo kistova probala :) Uskoro mi dolazi i Hourglass bronzer <3

      Izbriši
  8. Potpisujem Coxy! :) Meni je ulov iz USA sasvim dovoljan za raspamecivanje. <3 Koristim vec neko vreme taj Inglotov lajner i meni se posle nekog vremena malo preslika. To je valjda zbog mojih ultra masnih kapaka. :( Bas me zanimaju tvoji utisci jer sam i ja samo hvalospeve citala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se ne pomakne po 12 sati, bukvalno. Nanesem ga u 9 ujutro i u 9 navečer kao da sam ga tek nanijela. O preslikavanju nema govora. Interesantno da, iako mi je koža lica mnogo, mnogo masna, kapci to nisu, pa možda je i to razlog. Čak i na waterline-u je postojan do 7-8 sati… Drago mi je da ti se dopadaju moji USA noviteti :)

      Izbriši
  9. Fenomenalne fotke, dva puta sam skrolala gore-dole :D
    Ivani svaka čast!
    Zoeva kistovi su mi još uvek tiha patnja, mada ne zadugo :D Pešaka ću do Nemačke, poštarina je još uvek u iznosu nekoliko kistova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Misha :) Ni ja nisam plaćala poštarinu jer ne dam 18 eura, nema šanse. Nabavila mi ih je jedna cura u Njemačkoj, kojoj sam mnogo zahvalna. Sad smišljam nove načine kako da dođem do još barem nekoliko njihovih kistova :) Vrijede svakog novčića… Bolji su mi od većine MAC kistove, eto rekoh i to i ostadoh živa :)

      Izbriši
  10. Wow koliko prekrasnih proizvoda :D ja mislim da je moja citava makeup kolekcija manja od proizvoda prikazanih ovdje...aaali polako ali sigurno, skuplja se nesto :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Jasmina, ovo je predivan post ! Jesi mozda probala diorov nude air puder ? Imamo isti tip koze a bome i stanje pa me zanimaju tvoji utisci :)

    OdgovoriIzbriši
  12. od svega, ja bih swatcheve WOW lakova :D imam onaj boje jorgovana o kome si pisala i oduševio me!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)