BeautyBlender Micro Mini - MAKEUP ARENA

7/30/2015

BeautyBlender Micro Mini






U današnjem postu sam vam odlučila pisati o ovim blenderčićima. Ako se nekad na blogu naletjele na  recenziju, onda ćete se možda i sjetiti da sam vam pisala o originalnom beauty blenderu a ako niste onda tu recenziju možete naći OVDJE, i od tada sam isprobala još nekoliko verzija raznoraznih blendera i odmah na početku ću reći da ostajem pri svemu napisanom u tom postu i da sa razlogom originalni beauty blender ima cijenu koju ima jer sve ostale verzije koje sam do sada isprobala mu nisu ni do koljenja. Jednostavno nemaju tu mekoću i moć utapkavanja pudera kao on. Još ću se nadodati na ovu već postojeću verziju i reći to da BB sada koristim na malo drugačiji način nego ranije i skontala sam da na taj način najbolje surađujemo. Nanesem puder nekim buffing kistom i onda krenem utapkavati sa vlažnim BB-om. Na taj način pokupim višak pudera i natjeram ono što je ostalo da ljepše sjedne na kožu. I mnogo mi je žao što ga jedno vrijeme uopće nisam koristila. Otkako sam ga unazad nekoliko mjeseci ponovno stavila u upotrebu preporodila sam se.


Kada se ovaj proizvod tek pojavio u prodaji nije mi bio ni malo interesantan jer sam vjerovala da je to nepotrebno bacanje novca i izmišljanje proizvoda da nas natjera da kupimo i ovu micro-mini verziju, jer se korektor može nanijeti i sa onom većom verzijom. No onda sam gledala jedan video gdje je korišten i zaista je bilo vidljivo kako ljepše ulazi u sam kut oka, pa i oko nosa i još mi ga je i moja draga prijateljica preporučila i ostalo je samo da ga dočekam :) Može se kupiti na www.makeupmania.com i cijena za ovaj set je $17.95 plus poštarina, a ja sam naručila i set za prijateljicu pa smo podijelile troškove poštarine. Paket nije carinjen niti je išao na carinsku provjeru.

Kako koristim onaj klasični BB, tako koristim i ovaj, dakle kistom nanesem korektor, a zatim utapkavam. Znam da ga mnoge cure koriste za nanošenje proizvoda no ja sam zaključila da mi previše proizvoda proguta i ovako kad ga koristim samo za utapkavanje mnogo se volimo :)


Koliko je sitan možete vidjeti na ovoj slici gdje ga držim u šaci.


A još jedna usporedba sa onim klasičnim BB je vidljiva na gornjoj slici. Jako sam se bojala da neće biti lako da ga koristim zbog njegove veličine, ali posve lijepo sjedne među prste i uopće se ne pomjera niti mi ispada, dok ga koristim.


Na gornjoj slici pak vidite koliko se poveća nakon što se pokvasti i to je ona sposobnost koju imaju samo ovi orginalni beauty blenderi, da narastu nakon što se pokvase, dok svi ostali BB koje sam isprobala nemaju tu sposobnost, pa ne znam da li to može biti razlog što su oni neusporedivo mekši i lakši za rad. Kad već pokazujem kako izgleda kad je pokvašen onda da podsjetim, ako slučajno koja od vas to ne zna, da se BB koristi tako što se pokvasi pa onda ocijedi. Ja ga uvijek perem prije nego ću ga ponovo koristiti i na taj način ga ujedno i pripremim za ponovno korištenje.

Ako me pitate da li vam je ovaj proizvod nepohodan - odmah ću vam reći da nije, pogotovo ako već imate klasični BB i ako on dobro obavlja svoj posao i na dijelu oko očiju, ali da - ako imate suho i problematično područje kože oko očiju, ako su vas bore već pomalo počele napadati onda bi trebali da razmislite o njemu jer mnogo bolje utapkava korektor od bilo kojeg kista koji sam probala a veličina mu je takva da lakše dopire u taj oko očiju od svog većeg brata. Osim toga ako se bavite šminkanjem onda bih svakako rekla da je ovaj proizvod vama nešto što bi trebale razmotriti.

Jeste li ga isprobale, hoćete li ako niste?

Broj komentara: 19:

  1. Isto; mislim da nije neophodan, ali šta fali, radi posao, a mi manijaci koji volimo šminku, naravno da smo ih nabavili :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lici na one cepice za usi. I oni narastu kad se pokvase. Mozda neka alternariva ovim? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ih nikad koristila pa ne znam da li bi bili alternativa :) a ti ako isprobaš samo javi, bilo bi to veliko povoljno otkriće u kozmetičkom svijetu :)

      Izbriši
  3. A vidi ih kako su zgodni mali :) Nemam onaj originalni BB već onu verziju iz Bipe i odličan mi je, isto naraste kad se smoči i baš dobro radi posao. Baš si me sad podsjetila, već ga dugo nisam koristila, mogla bih opet početi :D
    A bap bih mogla nabaviti i ovu malu verziju, barema za probu i usporedbu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja bila nepravedno zaboravila svoj BB :)

      Izbriši
  4. Verujem da je proizvod interesantan, ali meni je to ipak, tzv. ,,princess product'', jer nikako nije neophodan. No, imam želju da probam originalni BB, jer ebelinov je prilično dobar, ali definitivno bih volela da je mekši. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i napisala, nije neophodan ali je dobro imati ga :) BB je ubjedljivo najmekši i s razlogom broj 1 :) Taj Ebelin sam probala u ruci i ni blizu zaista, ne znači da ne radi posao jer nisam ga probala, ali BB ostaje BB :)

      Izbriši
  5. Ovi mališani su postali moji baš pre neki dan i hvala ti na savetu za upotrebu, baš ću isprobati tehniku koju preporučuješ! Mnogo mi je drago što vidim da ponovo pišeš, nedostajali su tvoji postovi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj :) možda se i tebi tako dopadne :) hvala ti puno, pisaću što češće mogu jer nakon ovog kraćeg odmora, koji mi je btw zaista bio neophodan, skontala sam koliko mi je falio blog :)

      Izbriši
  6. Ja se i dalje ne mogu načuditi mikro veličini :D Premalen je, ne mogu ga shvatiti ozbiljno :)
    Slažem se s tobom, nije neophodan, živeli smo i bez njega. Imala bih ga jedino kad bi mi ga neko poklonio :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam takav žuti što su mi poslali s Born Prettyja, ali ja ipak više volim kistove, a i nemam bore ni suho okoloočno područje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ipak vjerujem da taj sa BP spada u grupu onih tvrđih pa da nije mjerljiv sa ovim :) ali razumijem da voliš kistove, drži se onda njih dok ne dođu bore pa budeš tražila alternative :)

      Izbriši
  8. Podsjetila si me da sam prije mjesec dana kupila BB i još ga nisam isprobala jer preko ljeta ne koristim puder

    OdgovoriIzbriši
  9. Presladak je! Razmšljam da ga nabavim, ali ne bih platila toliko puno za original, već neku siću za kopiju. Nemam veliki, ali ću i njega nabaviti jer mi baš treba nešto takvo :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam veliki, ali ga još nisam isprobala... Yes, imam ga valjda od kada je izašao, ali mi onako slatki, rozi stoji i ja mu se redovito divim... :)
    Malci mi se čine nepraktični, ali si me malo poljuljala ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)