Golden Rose: Matte Lipstick Crayon VS Velvet Matte Lipstick - MAKEUP ARENA

8/23/2015

Golden Rose: Matte Lipstick Crayon VS Velvet Matte Lipstick





Dok moje oduševljenje mat olovkama ne jenjava, moram da priznam da sam malo razočarana kad sam otkrila da su gotovo sve (samo jedna nijansa nije) dupe za ruževe iz Velvet Matte linije. Nije da je to mene rastužilo zato što su mi se uduplale nijanse među ruževima koje imam jer su u ovoj Matte Lipstick Crayon liniji odabrali gotovo sve one najljepše nijanse iz Velvet Matte linije. Ono što je mene rastužilo  je to što nisu dodali makar pet novih nijansi, da bude nekih noviteta.

Razlika međutim, po meni, postoji u samoj teksturi ruža. Oba su kremasto mat, ali Velvet Matte linija je malo suhlja, te samim tim linija Matte Lipstick Crayon mazivija. To je osnovna razlika među njima, osim već ove fizičke da je jedan ruž u olovci a drugi klasični, pa samim tim ako preferirate neki tip ruža možete da birate u kojoj formi ga želite. Obje vrste ruževa imaju jednako fenomenalnu pigmentaciju i trajnost je zaista odlična. Ja sada ne znam da li je to što su olovke novitet pa su mi one trenutno draže, ali činjenica je da jesu, vidjećemo kako će biti kasnije kada i one postanu stara igračka :)

Jedina nijansa koja nema dupe je nijansa 01, pa ju ovdje nisam ni pokazala i krećem sa nijansama 02-15 i njihovim dupe-ovima u Velvet Matte liniji. Ili bi trebalo da je obrnuto, ovo su dupe nijanse za Matte Crayon :)

















Recenzija i prikaz svih nijansi iz Matte Lipstick Crayon linije je na OVOM linku.

Šta vi kažete? Da li bi i vas obradovalo da su stavili neke nove nijanse?

Da li se, kao i ja, nadate da će nadopuniti liniju sa potpuno novim nijansama?



24 komentara:

  1. Mislim da su trebali da ubace nove nijanse, a super je što su olovke mazivije jer u posljednje vrijeme ja lično koristim više olovke pa ću staviti par olovaka na listu. :) Jesu li dostupne kod tebe na web shopu ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, makar 5 novih bi me obradovalo :) Meni su i Velvet Matte jako lijepo mazivi, ali ovi su još maziviji :) Nismo ih još stavili na web shop, ali dostupne su :)

      Izbriši
  2. identicni su :D odlicno ^^ posto obozavam olovke ovo mi odlicno dodje :D ne moram uzimati oboje ^^ ihihihi hvala Jasmina =) tvoje recenzije uvijek odlicne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znala sam da će obradovati ljubiteljice olovaka :) Hvala i tebi, drago mi je da ti se dopadaju moje recenzije :)

      Izbriši
  3. Malo je glupo to sto su napravili gotovo iste nijanse. Tek sada isprobavam olovke i odusevljavaju me, ranije sam ih izbegavala iz nekog razloga, a sada ne mogu da zamislim sminkanje bez njih. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebali su nas obradovati sa nešto više novih nijansi, jedna mi nije dosta :/ i ja sam dugo vremena izbjegavala olovke a sad ih mnogo volim :)

      Izbriši
  4. Ja sam se ovoj liniji i radovala baš jer sam ih zamišljala kao dodatak novih boja Velvet matte liniji... I stoga jesam razočarana. Jedino mi preostaje da eventualno kupim osmicu, pošto je VM 14 boja tih karmina koju nemam a oko koje se premišljam.

    Makar su nas obradovali novi Aurini tečni mat ruževi :) Mada GR-ove preferiram pa sam se njima više radovala. Kad smo kod Aurinih nadam se da će ti ih poslati (ako već nisu) pa da i o njima čitam ovde. Baš volim tvoje recenzije karmina.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam zamišljala da će biti potpuno nove nijanse. Pa hajde ne bi mi smetalo i da su neke ponovili, ali da će skoro sve biti identične, e tome se nisam nadala :/

      I mene raduju novi Aurini ruževi, nadam se da će pojačati i Final Matte kolekciju koja je moja omiljena :)
      Javili su mi da će mi poslati Aurine novitete uskoro pa se baš veselim isprobavanju pa čak i nerviranju kad treba ponoviti swatch ili sliku sebe :) i drago mi je da ti se moje recenzije ruževa dopadaju jer to je definitivno tip posta gdje se nekad pošteno preznojim :)

      Izbriši
  5. I ja smatram da su trebali ubaciti par novih nijansi,čisto da ima nekog pravog noviteta.
    Ovako dobiješ matte karmine samo u drugom obliku. Mada,eto,ima neke razlike ipak ima jer su ove kremastije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Amila slično razmišljamo. Ovako ne mogu ni reći da je novitet kad su sve nijanse viđene. No svejedno vjerujem da će ove olovke imati svoje vjerne korisnice, imaju dobitnu kombinaciju a to su najbolje nijanse iz velvet matte linije u super kremastoj a ipak mat formuli :)

      Izbriši
  6. Hm, bezveze onda ako su sve iste nijanse, ali možda će vremenom dodati i nove, važno je da je sam proizvod dobar.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja danas kupila 10 i 14,i meni lepse stoji na usnama olovka 10 od ruza 02,a na ruci iste nijanse. Jelena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmmm… možda zbog teksture, ali opet ne vidim logiku. Ovo sve ovdje su, koliko i vidiš, potpuno identične nijanse… Sad si me navela na razmišljanje da iste nijanse sutra stavim na jednu stranu olovku a na drugu ruž, da ispitam kako se na meni podudaraju na usnama :)

      Izbriši
  8. Budući da ja nemam ruževe, a olovke namjeravam kupiti i još kažeš da su manje suhe, good for me! ;)
    A da je čudno...pa ono :) JE! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dosta su ugodnije pa želim da se nadam da će dodati još koju, ali novu nijansu, da me malo razvesele :)

      Izbriši
  9. Meni se tekstura ovih velvet matte ne dopada, bas mnogo isusuje, ali zato budem probala ove olovcice :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Great post, I want to build my brand, however, I don’t how to build and when can I start to build. And what is my resource given?



    No Addiction Powder | Aire Bra |Slim 24 Pro | Hair Building Fiber |Dhanlaxmi Yantra |Slim 24 Pro | Body Buildo

    OdgovoriIzbriši
  11. Jedno naoko bezvezno pitanje, ali meni bitno. Naime zaljubila sam se na prvo swatchanje u ove matte lipstick crayon, ali imam problem s tim sto tesko nalazim masinicu kojom ih je moguce naostriti, a udarni su mi proizvod i trosim ih stalno. Bilo kakva preporuka, koja cijenom ne odudara previše od njih, dobro bi mi došla. Hvala unaprijed.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da je pitanje bitno. Ja posve jednostavno oštrim sa GR duplim oštrilom :) Nikad mi ne puca...

      Izbriši

  12. 5 in 1 Air Sofa Cum Bed at Best Offer Price :
    Purchase Online Air sofa bed amazingly comfortable lounger,recliner, amazingly
    convenient sofa and fold out high bed, queen size bed all in one. Order now air sofa 5 in 1 online.

    OdgovoriIzbriši
  13. Hi, thank you so much for the parings and especially for writing the names down in each photo of swatch comparison. Would be nice if you could do the review in English, but I'm already grateful for the many photos :) Keep up the good work!

    OdgovoriIzbriši
  14. What about new shades? Can you do update? Please :) You have very useful posts! I'm also waiting for your swatches of new shades longstay liquid lipsticks of GR. Greetings from Poland :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)