Maybelline Lash Sensational maskara - MAKEUP ARENA

11/19/2015

Maybelline Lash Sensational maskara


 


Ne znam za vas ali mene neki kozmetički proizvod zaista mora istinski oduševiti da bih ga u moru noviteta ponovno odabrala i kupnju ponovila. Ovaj scenarij da me nešto toliko oduševi se kod mene rijetko događa, prosto iz razloga što:

a) postoji ogroman izbor na policama drogerija i parfumerija;

b) s vremenom su moji kriteriji po pitanju kozmetike znatno porasli te za malo što mogu reći da je nezamjenjivo ili toliko dobro da bi uspjelo zatomiti moju bolesnu potrebu za eksperimentiranjem, traženjem dalje, isprobavanjem nečeg novog.

Mada osobno dosad baš i nisam bila ljubitelj Maybelline maskara, drago mi je da sam (sasvim slučajno) odlučila dati priliku baš ovoj jer je upravo ona postala jedan od tih proizvoda za koje mislim da ću ih kupovati doživotno, ili barem dok joj ne promijene formulaciju ili je (nedajbože) povuku sa tržišta Iako vam je sad već jasno u kojem smjeru će ići ova recenzija, ja ću svoj hvalospjev ipak ispisati do kraja. 


S obzirom da je odabir maskare vrlo individualna stvar, i već sam masu puta i sama doživjela slučaj da je neka maskara koja je meni super drugima očajno loša i obrnuto, malo je nezahvalno bilo koju od njih i kovati u zvijezde, ali i proglasiti lošom. No za ovu maskaru ja mogu s punim pravom tvrditi da bi mogla odgovarati zaista različitim tipovima trepavica i udovoljiti različitim kriterijima koji se vežu za ovaj tip dekorativnog proizvoda. Osim što je sama koristim već gotovo godinu dana (vjerovali ili ne, sa trona je skinula i moju najdražu Le Volume de Chanel za koju sam ranije tvrdila da je najbolja maskara IKAD), preporučila sam je i nekoliko svojih prijateljica (uključujući i Jasminu J ), i sve redom su prezadovoljne. Ako vam ovo, ili pak podatak da se ova maskara često spominje u kontekstu dupe-a za poznatu i hvaljenu Benefitovu Roller Lash maskaru nije dovoljan razlog da pri sljedećoj kupnji maskare u obzir uzmete baš ovu, onda svakako nastavite čitati i dopustite mi da vas pokušam uvjeriti u njenu kvalitetu.


Maskara dolazi u za Maybelline sad već standardnoj debeljuškastoj tubici metalik roza boje i iako ima gumeno-plastičnu četkicu koja možda i nije baš svakome po volji, ono što je kod nje svakako hvale i spomena vrijedno jest različita duljina vlakana (ili zubaca?) koja omogućavaju i ravnomjerno nanošenje i prekrivanje trepavica od samog korijena ali i njihovo savršeno raščešljavanje i izvlačenje. Na ovaj način (meni) ova maskara daje istovremeno i volumen i definiciju i dužinu, a što sam ranije rijetko mogla postići sa samo jednim proizvodom, pa bih često koristila 2 ili čak i 3 različite maskare (ili četkice). Kako sam već natuknula, sličan učinak sam dosad postizala jedino sa spomenutom Chanel maskarom i kada sam konačno pronašla nešto što mi pruža jednak efekt za 5 ili 6 puta manju cijenu (ovisno da li je ulovim na nekoj akciji ili pak platim punu cijenu), mojoj sreći nije bilo kraja. Također moram spomenuti kako se ova maskara nimalo ne trusi niti razmazuje  a ovaj tip četkice zajedno sa formulom maskare (napočetku mrvicu vlažnija a nakon 10ak dana savršena!) pruža izvanredno uvijanje trepavica, te uopće više nemam potrebu koristiti uvijače, a trepavice mi ostaju uvijene cijeli dan, baš kao da sam koristila vodootpornu maskaru. Ta dugotrajnost podrazumijeva i nešto teže skidanje na kraju dana, ali ako joj date pola minute i trepavice najprije natopite vodom/uljem/skidačem očnog makeupa, a tek onda povučete blazinicom, garantiram da će se skinuti bez problema, dok bi u suprotnom skidanje ipak moglo malo potrajati. 




Za kraj mi je još samo ostalo da vam pokažem efekt na mojim prosječno jadnim i natprosječno ravnim trepavicama te da kažem kako se ova „senzacionalna“ maskara može kupiti u svim drogerijama koje drže Maybelline asortiman po cijeni od oko 14 KM, ali je svakako možete naći i po znatno nižoj cijeni ukoliko pratite aktualne akcije i popuste. Ja sam je tako, primjerice, nedavno ulovila u DM-u za nešto manje od 7 KM pa sam odmah uzela 3 komada,  "neka se nađe", "ova moja je taman pri kraju", "od viška glava ne boli", "nekome ću već pokloniti bar jednu"....ma znate već i same kako to ide J  





Da li ste  već isprobali ovu maskaru? Što očekujete od maskare i kojom ste toliko zadovoljne da biste je svima preporučile?





Broj komentara: 12:

  1. Meni se jako dopada efekat i ova maskara mi je jedna od omiljenih! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, i meni je postala nezamjenjiva :))

      Izbriši
  2. Odlično izgleda :) I ja je imam i jako sam zadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago to čuti, maskara je stvarno fantastična, a ja taj epitet ne dodjeljujem baš olako :D

      Izbriši
  3. Malo sam bila zbunjena čitajući ovaj post, jer sam očekivala da Jasmina piše. Mislim da bi se trebale potpisivati na kraju ili na početku posta. A što se tiče maskare, odlična je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ups, žao mi je ako smo izazvale konfuziju, ja ću se svakako ubuduće potpisivati, jer kao što sad vidiš - Jasmina je pustila "uljeza" na blog :D
      (već je bilo ranije riječi o našoj suradnji, a i ovaj post je na FB objavljen uz napomenu da sam ga ja pisala, ali smo svejedno obje smetnule s uma da čitateljice na blog dolaze sa raznoraznih strana, a ne samo i isključivo preko Facebooka :) )

      Izbriši
  4. upravo nju koristim sada. slazem se da je jedna od boljih koju sam koristila. Trepavice su mi duge, guste, jedina mana sto su teke, padaju pa mi treba uvijanje. Najveci problem mi je bio da nadjem neto sto nece stvarati grudvice a to je bas bas tesko, koliko god to bilo nerazumno. Dakle, ova maskara je idealna za to, predivno ih razdvaja. Volumen, duzina, sve ok, ja licno ne vidim da ih uvija. Ali da, kupicu je opet definitivno

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja zvanicno odusevljena, to je definitivno sledeca maskara koju uzimam.

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam i volim ovu maskaru te je po meni jedna od boljih maskara koja se može naći u našim drogerijama :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Iskreno jedna od boljih maskara koje sam probala. Bila sam malo skepticna zato sto su svi pricali o duzini i uvijenosti trepavica kada je ova maskara u pitanju a ja tezim sto vecem volumenu mada i tu je besprekorna pogotovo kada se malo isusi

    sparklygoddess.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. i menije isto jako draga i nije od onih premokrih maskara s kojima se zamažem

    OdgovoriIzbriši
  9. Slazem se sa tobom Jasmina da moze da odgovori zahtjevima razlicitih vrsta trepavica :). I ja sam vec drugi put kupila ovu maskaru i sigurno cu nastaviti. Iako veliki broj maskara meni odgovora samo neka ima naznaku da je za volumen, ova se ipak istice jer je mogu brzo nanjeti a rasceslja mi trepavice i digne. A djevojkama kojima je vodenasta bih preporucila da sacekaju koje nanosenje, jer meni se to desava na pocetku sa skoro svakom maskarom :).

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)