Sephora Cream Lip Stain 01, 03, 06 i 13 - MAKEUP ARENA

12/03/2015

Sephora Cream Lip Stain 01, 03, 06 i 13




Ovo je definitivno jedan od onih proizvoda koji zaslužuje malo više pažnje i spominjanja. Ja sam ga kupila na prijedlog nekoliko cura, onda kad se već više puta spomenuo kao proizvod koji je must have, odvažila sam se i uzela dvije nijanse, poslije još dvije i sad sam sigurna da ću vremenom skupiti i ostale nijanse jer su prekrasni i potpuno sam odlijepila na njih.

 06 Pink Souffle, 13 Marvelous mauve, 03 Strawberry kissed, 01 Always Red

Sama ambalaža je klasična i ništa posebno, ja ih nikad ne bih primijetila pa da sam ih i 100x vidjela u Sephori. Celofanom su zaštićeni od otvaranja. Cijena im je 1210 dinara, što je oko 20 KM (oko 10 eura), ali s vremena na vrijeme se mogu uhvatiti na akciji gdje za dva kupljena dobijemo treći gratis, pa nas u tom slučaju jedan košta 13-14 KM. Količina koju dobijemo je 5 ml.

Pigmentacija ruževa je izvanredna, ponavljam izvanredna, izuzetno jaka i dovoljan je jedan premaz da potpuno prekrije usne, bez ostavljanja linija po istim, kod sve četiri nijanse koje imam. Nije ga potrebno nadograđivati i sve što vidite na mojim usnama i na swatchevima je napravljeno sa jednim premazom. 

Kremaste je teksture koja se nanosi izuzetno preciznim aplikatorom koji nanese ruž potpuno ravnomjerno bez potrebe da koristimo olovku, pa čak ni za crvene nijanse. Moguće ih je precizno nanijeti i preko ruba usana jer se ne razlijevaju. Kremasta tekstura se suši vrlo brzo (ali ipak nam ostavlja dovoljno vremena za aplikaciju) u potpuno mat završnicu, koja sa usana ne spada dok ga ne skinemo, bukvalno. Zaista su izuzetno trajni. Meni ne smeta na usnama i ne zateže, ali moram spomenuti ono jako bitno, a to je da moje usne generalno nisu sklone isušivanju i meni je dovoljno u toku noći nahraniti ih odgovarajućim balzamom i one su sutradan spremne da podnesu ovaj tip ruža.

Miris je dosta blag i slatkast i osjetim ga samo kada direktno mirišem sam ruž, a pri nanošenju na usne ga ne osjetim.



06 - roskasto-nude nijansa, koja u sebi ima i primjese mauve nijanse.




13 - klasična mauve nijansa koja u sebi broji i nešto ljubičaste i smeđe i roze i možda još poneke boje.



 03 - Crvena koja u sebi ima malo roskaste.




01 - puna crvena nijansa, ja se usudim reći najljepša ikad. Ostala sam paf kada sam ovaj ruž prvi put nanijela. Ne znam koliko sam realna sa tom izjavom da je to najljepša crvena ikad, ali sam potpuno realna kada kažem da je za moj ukus barem jedna od najljepših crvenih. U isto vrijeme je i topla i hladna i meni se baš baš dopada.



Na kraju ću samo reći da ako vas put navede u Sephoru nemojte ih zaboraviti i bacite pogled na 10-ak nijansi koliko ih otprilike ima u Sephori u Beogradu.

Ako ste isprobale ove ruževe recite mi koje su to nijanse koje bi se što prije trebale naći u mojoj kolekciji? I recite mi da li ste jednako oduševljene kao ja ili ste im našle neku zamjerku?

Edit, usporedni swatchevi:



Iako su sve nijanse u grupi mauve boje, za razliku od GRVM14 i 32 koje u sebi imaju više crvene, Sephora ima više smeđe, pa mi je sličniji NYX Whipped Caviaru, no ipak intenzivniji i više mauve

22 komentara:

  1. Meni se jaaako svidjaju, iako nikad nisam bila pretjeran ljubitelj mat ruzeva. Stvarno izgledaju fenomenalno, a, kako i sama kazes, tekstura im je kremasta pa mislim da bi ih i ja rado isprobala :).
    Pozz ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tekstura jeste kremasta dok se nanosi, ali kako sam i napisala kad se osuši potpuno je mat i više nije kremasta, ali meni ne smeta i ne zateže. Smatram da definitivno vrijedi isprobati :)

      Izbriši
  2. Imam jedan lip stain, u nijansi Always red, i malo je reći da sam oduševljena! :)
    Probala sam popriličan broj mat ruževa, ali ovo je jedini za koji mi olovka nije bila preko potrebna da bi stajao dugo na usnama:)
    Oduševljena sam, i razmišljam koji će se sledeći naći u mom neseseru :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači identično mišljenje imamo :) Meni je super što lagano pređem preko ivice usana a tako precizno izgleda, kao da sam ih obrubila olovkom. Obožavam ova mala čuda :)

      Izbriši
  3. 13 je super i kupit cu ga prvom prilikom. Mozes li usporediti nijansu sa grvm 14 i 32, koliko su slicne ili se razlikuju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napraviću to i dodati u post pa možeš pogledati. S obzirom da sam tek maloprije ušla u stan i sad ne mogu pod umjetnim svjetlom baš najbolje vidjeti (ali to je taj tip nijanse na fazon 14 i 32) i sutra me čeka sličan dan, onda ću to u nedjelju napraviti.
      Javim ti kad budem išla za Bg, pa ako ga do tada ne uspiješ uloviti, mogu ti ga ja kupiti :)

      Izbriši
  4. NAJBOLJI KARMIN KOJI SAM IKAD PROBALA!!! I ostale nijanse treba nabaviti

    OdgovoriIzbriši
  5. Ufff koliko si dobre nijanse, ne znam koja ti bolje stoji :) Bas su super! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nesto sam ih uvijek zaobilazila, valjda od sarenila u Sephori ove ruzeve zaboravim. Svakako zelim da ih probam. Odlicno ti stoje zaista! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa upravo tako, ova ambalaža jednostavna i kako je primijetiti u moru šarenila u Sephori, ali sreća pa su me drage cure nagovorile da obratim pažnju na njih :)

      Izbriši
  7. Pink souffle mi je predivna i bas zalim sto se kod nas S.zatvorila :( Imas li mozda u svojoj kolekciji nesto slicno samo drugog proizvodjaca ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ništa slično nisam uspjela pronaći. Ovo je mješavina pink i mauve boje i baš je specifična pa uz mnoštvo ruževa koje imam nisam uspjela pronaći dupe pa čak nit išta slično jer su sve bile ili preroze ili previše mauve :/

      Izbriši
  8. Sve su mi nijanse predivne, baš bih voljela probati ove ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Dvije prve nijanse su mi fenomenalde, da mi ih se docepati! Slike divne, kao i uvijek!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, nadam se da ćeš ih se što prije dočepati :)

      Izbriši
  10. Oni su zaista retko dobri ruževi, možda čak i najbolji! Imala sam jedan ranije, ali ne mogu više da se setim koja je bila nijansa, moguće čak da je ova tvoja trinaestica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš tako. Među boljim ruževima, pigmentacija vrh! Moraću skupiti i ostale :)

      Izbriši
  11. Moram da se složim sa tobom, lepšu crvenu nijansu nisam videla. Asocira na praznike i ušećerene jabuke a to je meni nešto najlepše.
    Nijanse 13, 03 i 01 ti super stoje.
    Ova crvena će biti moja ili Božija :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažemo. Stvarno prekrasna crvena, mada sam i ostale fino odabrala :) I hvala ti, drago mi je da ti se dopada kako mi stoje :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)