Estee Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick 330 Decisive Poppy - MAKEUP ARENA

2/04/2016

Estee Lauder Pure Color Envy Matte Lipstick 330 Decisive Poppy



Da me u sred noć probudite i onako bunovnu upitate koja je moja omiljena boja ruža, mislim da bih vam kao iz topa odgovorila da je to crvena. To naravno ne isključuje moju ljubav prema nekim finim roskasto-nude ili krasnim punim mauve nijansama, ali broj jedan bi sigurno bio crveni ruž. Kada se uz crvenu boju doda mat završnica dolazimo do još bolje kombinacije. 

Crveni ruž podiže svaki izgled na drugi nivo i ja osobno smatram da mi pristaje, što naravno ne mora da se slaže sa nekim drugim ukusom, ali oni i jesu tu da se razlikuju i variraju od osobe do osobe. Dakle crveni ruž mat završnice i ima li ko sretniji od mene :)



Isprobala sam jako puno Estee Lauder proizvoda, što preparativnih što dekorativnih, o nekima sam pisala, o nekima ću pisati, neki možda nikad neće doći na red, ali ono što je zajedničko svim tim proizvodima da im generalno ne nalazim manu. Naravno ima tu proizvoda koji mi se jače dopadaju i koji su moji "holy grail" proizvodi, ali do sada nije bilo onih koji mi se nisu dopali. Ne znam iz kojeg razloga nikad nisam isprobala njihove ruževe za usne, no smatram da sam napravila veliku nepravdu, ako sudim po ovom ružu. Nedavno sam osim ovog o kojem danas pišem iz Pure Color Envy Matte linije, isprobala još jedan tekući iz Pure Color Envy linije koji je polumat završnice i tekuće forme, o njemu će biti priče u nekom narednom postu i to jeste još razlog zašto smatram da sam im učinila veliku nepravdu i da ću sigurno tu nepravdu ispraviti u budućnosti.

Linija Pure Color Envy Matte je jedan od dva najnovija dodatka njihovoj liniji ruževa, (drugi je već spomenuti Pure Color Envy tekući ruž) i dolazi u 8 nijansi. Količina ruža je standardna i iznosi 3.5 g, a cijena mu je 72 KM.

Ambalaža je lijepa, jednostavna, ali elegantnom i luksuznom je čini spoj tamno plave boje kvalitetne plastike visokog sjaja, sa zlatnim natpisom brenda na vrhu ruža i ispisanom nijansom na dnu. U rukama je teži, zatvaranje je namagnetisano te je prosto nemoguće da se slučajno otvori u neseseru ili džepu.

Spomenula sam da je sam finiš ruža mat, ali znamo da ponekad mat ruževi znaju biti isušujući, što ovdje nije primjenjivo, on je spoj i mat i ugodnog i trajnog i na usnama laganog. Oblik ruža mu je takav da sam ga sasvim lijepo nanijela bez upotrebe olovke koju inače uvijek koristim sa crvenim ruževima, pa ću se potruditi da mu korištenjem zadržim ovaj oblik. Jednim premazom potpuno prekriva usne.

Već sam napisala da je trajan, ali da definiram o kojoj se to trajnosti radi. Traje dobra 3-4 sata bez da se pomjeri sa usana, nakon toga primijećujem da mi je lagano počeo nestajati sa unutarnjeg dijela usana, ali i tu ne bih okrivila ruž nego svoju ružnu naviku grickanja usana čime uvijek skidan ruž sa tog dijela. Ni nakon 3-4 pa i više sati nije neugodan na usnama niti me iste zatežu. 

Miris je jako blag i ne osjeti se dok se ruž nanosi, ali direktnim mirisanjem iz ambalaže osjetila sam slatkast miris koji me podsjeća na ukusne kolače :)

Nijansa 330 Decisive Poppy je jarka crvena, potpuno neutralna, što je čini nosivom za sve tonove i podtonove kože.

A sada ću vas prepustiti gledanju ostaka slika ove krasnoće.







Iskoristila sam ostale proizvode koje imam od Estee Lauder za ovaj look, pa ako usput vidite neki proizvod čija bi vas recenzija zanimala, slobodno mi pišite jer su ovo uglavnom proizvodi koje imam već dosta dugo pa bi recenzija brzo mogla biti spremna :) 






Meni na kraju ne ostaje ništa drugo nego da zaključim da sam jako zadovoljna ružem, počevši od luksuznog izgleda ambalaže na koji i dalje često padam, ali sreća pa se moje oduševljenje ne zadržava samo na ambalaži nego ide i dalje preko boje i najvažnijeg, a to je kvaliteta samog proizvoda. Da još dodam da ću prvom prilikom osmotriti sve ostale nijanse i možda pronaći još neku ljepotu za sebe :)


Kako se vama čini ova nijansa?



PR proizvod

Broj komentara: 15:

  1. Divan jeee! Mene posebno zanima recenzija korektora, jer Double Wear i Double Wear Light pudere obožavam! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možeeee :) mogla bih zajedno o puderu i korektoru :)

      Izbriši
  2. wow, kako lijepa boja....cijena je prava sitnica... no dobro, sve sto je kvalitetno mora se platiti...ovaj ruz izgleda divno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije na jeftinoj strani, ali je prava jedna ljepota od ruža :)

      Izbriši
  3. Ruž je odličan :) Može li recenzija za puder Estee Lauder Double Wear :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može, napraviću vjerovatno zajedničku recenziju za puder i korektor :)

      Izbriši
  4. Gdje se moze nabaviti ? Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što se tiče BiH znam da ih u Sarajevu ima u Inomi, za ostale gradove stvarno ne znam. Na žalost nema ih u Tuzli, pa bih se ja snalazila za njihove proizvode kad bih išla negdje ili online kupovinom. Ali uskoro će ih imati i u Tuzli jer Inoma nam dolazi na jesen :)

      Izbriši
  5. Odlicna nijans! Jos bitnije je da si mnogo dobro opisala ovaj ruz i da su fotke mnooogo dobre :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam dva ruža iz ove kolekcije i oduševljena sam!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ruž OK, ali ti uvijek imaš odlične fotke i recenzije, s naglaskom upravo na ruževe, da me to ni ne iznenađuje. Ja nemam nekih posebnih zahtjeva, ali pišem jer želim pohvaliti tvoj stil i fotografije. Izgledaš odlično, osobito s tim lakom na noktima u kombinaciji s cijelim makeup-om i, naravno, ružem. Budući da se toliko trudiš, jednostavno sam osjetila potrebu napisati ovakav komentar i pohvaliti te. Šaljem ti puuuno pozdrava!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)