DM noviteti - MAKEUP ARENA

4/19/2016

DM noviteti



Šarenilo na Balea proizvodima nam je svima poznato i ne mogu a da ne priznam da mi upravo zbog toga, onako na prvu, djeluju interesantno. Kada sam u DM-u ja se bukvalno pogubim, ne znam gdje bih prije gledala i desi mi se da nekad ne mogu vidjeti proizvod koji tražim, iz razloga što mi oči lete na sve strane, vuče ih to šarenilo. Nekad se zapitam do kad li ću imati tu neku dječiju razigranost dok posmatram šarene, slatke proizvode, ali u biti i ne želim nikad ostati bez ovog lijepog osjećaja, bez ovog dječijeg radovanja šarenom, lijepom, a uz to i kvalitetnom poizvodu. Želim još more ovako krasnih noviteta, želim :)

Balea Reisefieber set - 7,95 KM


Set u koji je smješten gel za čišćenje ruku i krema za ruke. Kod gela mi se dopalo prije svega ovo pakiranje koje je izvrsno za nositi u torbi, džepu... Djelotvorno čisti ruke i miriše jako lijepo. S obzirom da ovi gelovi sadrže alkohol, a svi znamo da je alkohol neophodan sastojak u ovoj vrsti proizvoda, ali i da hoće i zna isušiti kožu, pravi je pogodak da su u set stavili i njegujuću kremu za ruke. Krema je rjeđe formule i zbog toga se jako brzo upija u kožu, te je ostavlja glatkom i mekanom. Ovaj tip formule je idealan za predstojeće toplije dane jer ne ostavlja ljepljivi trag na koži koji neke bogatije formule znaju ostaviti plus sa svojom cvijetnom notom baš miriše na proljeće.





Sapun u pjeni 3.25 KM


Sapun u pjeni mi je omiljeni tip sapuna. Već stvorenu pjenu je dovoljno protrljati među rukama i gotovo. Miris je opet cvijetni, osjetim ga na rukama nakon pranja, ali se ne zadržava pretjerano dugo. Ja ga naravno produžim nanošenjem predhodno spomenute kreme, koja slično miriše.
Odličnim mi se pokazao i za pranje kistova od prirodne dlake jer za njihovo čišćenje preferiram tekuće i sapune u pjeni, kao i šampone, dok i dalje za pranje kistova od sintetičkih vlakana koristim jedan i jedini i meni najbolji DM Denk Mit sapun za odstranjivanje mrlja, koji mi je prije par godina otkrila jedna moja čitateljka, kojoj sam zahvalna i od tada ga ne prestajem koristiti. Malo sam pobjegla od teme, ali morala sam ga spomenuti kad sam već spomenula čišćenje kistova :)


Losion za tuširanje 2.75 KM


Osim činjenice da krasno, cvijetno, miriše, da pjeni pri tuširanju i učinkovito obavlja posao, ne bih imala dodati neke značajne karakteristike. Boja mu je ista kao i ambalaža, neka mješavina tamnije pink, ljubičaste i bordo boje. Kako na slici vidite stoji na poklopcu, te se jednostavno dozira istiskivanjem.





Da li ste već isprobale nešto?


PR proizvodi

1 komentar:

Hvala na komentaru :)