Deborah Milano Glossissimo sjajila u nijansama 02 i 11 - MAKEUP ARENA

10/09/2013

Deborah Milano Glossissimo sjajila u nijansama 02 i 11



Nedavno sam od Deborah Milano dobila na recenziju 2 sjajila i moram reći da mi je prva pomisao bila da se nisam smjela upustiti u tu avanturu jer generalno nisam prevelik fan sjajila. Neću reći da sam od onih koje ih preziru, ali recimo da sam nekako nezainteresirana za njih. I tako, sjajila su stigla, i prvo što sam pomislila "pogodili su moje boje" :-) jer može li biti išta gore da nešto probate i testirate a boja nikako nije "vaša". Pomislila sam, "ma dobro, makar su nijanse lijepe". I odmah sam isprobala sjajilo i ugledala upitnik iznad glave ispred kojeg je pisalo "zašto ovo sjajilo ne lijepi moje usne?"...
Sljedi niz misli "kad sam zadnji put nosila sjajilo?" "Da li je formula sjajila evoluirala a da to ja, kao makeup geek, nisam pratila?". Odgovor ćete na svako od ovih pitanja moći naći u recenziji.



Dakle krenimo redom, dobila sam nijanse 02 i 11.

Nijansa 02 je nude boja, koja u sebi istovremeno ima i nešto roze i nešto breskvaste boje. Izuzetno je pigmentirana za jedno sjajilo i jednim premazom usana na kojima nema ruža, ostavlja dovoljno boje da se kao takva, može samostalno nositi.

Nijansa 11 je jagodasto crvene boje i za razliku od svoje sestre u svjetlijoj nijansi ne pruža neprozirnost kakvoj sam se nadala nakon što sam isprobala prethodnu nijansu, ali zato ima jako jako sitno mljeven shimmer koji je doduše vidljiv samo u ambalaži, na usnama ga ne možete opaziti. Ali opet iako nije neprozirno kao predhodno i ono se može nositi samo na usnama, bez ruža ispod.

Svako sjajilo se u principu može nositi i samo, kao i preko ruža. Ja ih rijetko nosim preko ruža jer ne volim osjetiti slojeve na usnama. Ako ću nositi sjajilo onda je to samo sjajilo, a ako ruž onda je to samo ruž. Može se i nanijeti olovka preko cijelih usana pa onda sjajilo da ubije suhoću koju većina olovka ostavlja.

Dolaze u popularnoj ambalaži kao i većina sjajila, sa aplikatorom koji se umače u sam proizvod. Aplikator je čvrst, nisam imala problema s njim vezano za nanošenje.

Količina koju dobijete za cijenu od 10.80 KM nije navedena na ambalaži, ali je navedeno da se preporučuje da se potroši unutar 24 mjeseca. Sjajilo se proizvodi u 18 nijansi, nisam provjeravala da li su sve nijanse kod nas uvezene, pa ću to ostaviti vama na provjeru :-)

Sjajilo je formulirano tako da minimalizira rizik od alergije.

Vraćam se na sam početak priče, formula je zaista odlična, usne se ne lijepe, što je mene oduvijek odbijalo od kupovine sjajila. Ako je i vama to smetalo onda imate moje preporuke da probate baš ova.

Postojanost na usnama je slabija, te se nemojte nadati da ćete ga imati na usnama duže od sat vremena, ali hej to je sjanilo, te ako nađete neko koje ostaje duže uljudno vas molim da me u komentarima obavjestite o jednom takvom :-) Sjajilo nije zamišljeno kao trajan produkt na usnama te mu stoga to i opraštam i nonšalantno vadim aplikator i obnavljam ga na usnama :-) 

Miris sjajila je slatkast, voćni, nisam dobra u opisivanju mirisa, ali kratko i jasno, miris je divan :-) 












I na kraju ako me pitate da li bih vam ga preporučila, glasno i jasno bih rekla DA. Iskrena srca priznajem da su bolja od mnogih skupljih koje imam.

Moram da priznam da su ovo moji prvi Deborah proizvodi, ali sudeći po tome koliko su mi se svidjeli sigurna sam da neće biti i zadnji :-)


Da li ste ih možda već probale, i ako da, kako vam se sviđaju?





Broj komentara: 26:

  1. Ako dosad nisi koristila Deborah lakove za nokte, pogotovo 7 days long liniju, moraš to brzo nadoknaditi :) stvarno jako, jako dugo traju a meni se svi lakovi brzo skidaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na preporuci, sad više nisam sigurna da li mi zvuči poznato što sam ga imala ili zato što sam nekad nešto čula o tim lakovima :-)) Svakako ću isprobati... volim dugotrajne lakove :-)

      Izbriši
  2. Nisam ništa njihovo probala već godinama, ne znam uopće zašto :) I isto kao i ti, nisam ljubitelj sjajila te sam neki dan primijetila da više nemam niti jedno :D Definitivno se trebam opskrbiti s par sjajila jer ipak mislim da dobro dođu u torbici kad sam u žurbi i ne mogu popraviti ruž kako spada :) Ovo nude boje mi je jako lijepo :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, odlično je imati ga za te "žuri mi se" trenutke :-)

      Izbriši
  3. Već ih gledam neko vrijeme, ali ne mogu se odlučiti za nijansu, ja više volim sjajila sa šljokicama:) Sviđaju mi se 03 i 12, li mislim da kod nas nisu uvezli sve, već čini mi se tih 12 nijansi. Sve mislim, ne treba mi ne treba, ali izgleda da treba:D
    Super su ti slike u zadnje vrijeme, ma savršene:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, trudim se da napredujem ;-)

      Ako nemaš nešto slično onda ti svakako treba ;-)

      Izbriši
  4. Meni je super Deborah kozmetika, dosta kvalitetnija od vecina drugstore brendova dostupnih kod nas, a i nisu mi toliko nametljivi poput nekih. Koliko sam uspjela upratiti, ti imas masnu kozu, pa ukoliko vec nisi preporucujem ti da probas Deborah Color Copy puder. Ja taj puder uvijek imam kod sebe, bez obzira koji puder je u tom trenutku aktuelan. Onako pjenaste je strukture, a na licu jako prirodan, dobro prekriva i super je za mijesanje sa drugim, nesto tecnijim puderima. Meni ga je davno preporucila jedna djevojka kojoj je dermatolog preporucio i nikad mi nista nije prouzrokovao na licu, sto nije bas slucaj sa ostalim puderima, a pri tom imam mjesovitu kozu. Kasnije sam ga i sama preporucila nekoliko osoba i svi su bili prezadovoljni. I olovke za usne su im super, samo sa sjenama bas i nisam bila najzadovoljnija. Sto se sjajila tice, bas fino djeluju, iako nisam neki pretjeran ljubitelj sjajila. I ja ocekujem svoje uzorke ovih dana, bas me zanima koje nijanse ce stici :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je prava mala recenzija pudera za koji si me ubijedila da mi treba :D
      Rumenilo Rosa Pesca želim barem 2-3 godine a zašto ga do sada nisam kupila pojma nemam, ali eto krenuću od to dvoje :-)

      Izbriši
    2. Hahaha, stvarno mala recenzija :-) Citajuci tvoje postove, stvarno mislim da bi ti se mogao svidjeti...Javi mi utiske kad ga probas, mislim da se neces pokajati! :-)

      Izbriši
    3. ma ima da ga probam :-) javim ti :-)

      Izbriši
  5. Imaš prelijepe oči :) Sjajila ne volim, tako da sigurno neću kupovati iako ovo nude izgleda lijepo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Matea :-) probaj neko od sjajila novije formule, mogla bi ih i ti zavoljeti :-)

      Izbriši
  6. Ja imam lakove, sjenila i onaj bronzer i svime sam zadovoljna ali ja nisam tip od sjajeva za usne, vidjela si i sama sa kakvim crtama od usana se borim pa mi sjajevi bas cine da one izgledaju jos manje. Najvise volim mat ruzeve.
    A mirisu, mirisu ta sjajila, njusnula sam kod tebe :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmmm... ja nekako mislil da sjajila daju punoću..... probaćeš kad dođeš ;-)

      Izbriši
    2. To mi je potvrdila i ona tvoja Lejla heh, bas mi je rekla da koristim sve sto je mat, ili da npr. na sjajne ruzeve utapkam malo kamenog pudera jer bilo sta sjajno na usnama cini usne manjima. A i ja sam sama vec ranije primjetila razliku kad stavim mat ruz i sjajni ruz/sjaj.
      On moze uciniti usne plumpy onima kojima su vec koliko-toliko primjetne :D moje nisu takve :D

      Izbriši
    3. hm..... ja sam na svojim usnama primijetila da izgledaju punije sa sjajilila i sjajnim ruževima.... a ni moje nisu nešto baš pune :/

      Izbriši
  7. Nisam probala ali ta nude boja mi se bas sviđa..i lijepo ti stoji :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni svejedno koja je boja. Samo da je crvena. :D Eto, sve sam rekla i ovo uvijek ponavljam, kozmetika ili odjeća, nije bitno šta :) Divna su oba!

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijepe nijanse i lijepo ti stoje ... s obzirom da ne ljepe usne ja kupujem a čak i nisam ni ja fan sjajila :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni malo draga Ivana, krasna sjajila a jeftina....

      Izbriši
  10. Fina su, i fino ti stoji to tamnije.
    Imala sam ranije njihov puder Copy nesto, ne znam tacan naziv i bio je jako dobar, a rumenilo Rosa Pesca i Paprika su mi dugo bila omiljena. Zapravo papriku jos uvijek imam, prakticno je nepotrosivo. :-)
    Super su i ruzevi u zlatnom pakovanju, imam dva, a svidja mi se sto uvijek imaju par finih nude nijansi ruzeva.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čine se zaista obećavajuća, svakako bacim pogled na njih u nekoj intezivnijoj nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Jasmina , preslatka si mi na ovim slikama !!!! cista ljubav !!!
    Lana

    OdgovoriIzbriši
  13. Divno ti stoji, baš si slatka :) Ni ja nisam nešto preluda za sjajevima, neuporedivo su mi draži ruževi, ali biće da i kod mene lepljivost dosta utiče. Inače Illamasqua sjaj mi traje duže od sat vremena, da znaš :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)