Illamasqua rumenilo Naked Rose - MAKEUP ARENA

2/06/2014

Illamasqua rumenilo Naked Rose




Da volim rumenila mislim da i vrapci na grani znaju… Ali da sam u toj velikoj ljubavi stalno u potrazi za drugačijim nijansama to možda niste znale. Ovo je jedna od tih drugačijih.

Kupila sam ga na Illamasqua web shopu kada su imali 50% sniženje povodom nekog okruglog broja na tweeter-u, uz još dva, od kojih je drugo isto bilo moje a treće za prijateljicu, te smo, osim što smo ga dobile za lijepu cifru od 9 funti, dobili i free shipping. Putovao je max 10 dana, i dobri Illamasqua ljudi su stavili manju vrijednost bez da sam to tražila.

Iako sama plastika rumenila ne djeluje kvalitetno, oblik je ono što mu daje tu preprekrasnoću. Čvrsto se zatvara a lagano otvara. Tekstura mu je srednje tvrda i ne trusi se. Nema nikakav miris.

Ova lijepa ambalaža sadrži sasvim solidna 4.5 g proizvoda koji može potrajati jedan duži period zbog karakteristike o kojoj ćete čitati u sljedećem pasusu.

Pigmentiranost mu je zbilja prejaka i to je razlog što nije u grupi rumenila za kojima često posežem, jednostavno mi se ne da paziti da ne pretjeram, pa onda ako to ipak uradim ispravljati krivu Drinu. 

Ali mu je nijansa očaravajuća, srednje tamna prljavo roza i potpuno mat. Jesam li ja to maloprije napisala da nije u grupi omiljenih rumenila zbog pigmentacije? A da ga ja ipak vratim u tu grupu zbog nijanse? Da, da, iako ga ne koristim tako često moram reći da kada se na kraju nakanim da ga stavim svaki put iznova sama sebi kažem "trebala bi ga malo češće nositi".

Najviše ga volim nositi uz hladne crvene ruževe. To sam jednog popodneva sasvim slučajno otkrila, isprobavajući jedan novi crveni ruž a već sam na sebi nosila ovo rumenilo. Prije toga sam ga nosila uz neke svjetlije roze nijanse ruževa i mogu reći da ovo rumenilo ne dolazi do izražaja uz nježnu boju na usnama te se po meni najbolje slaže sa nekim "jačim" ruževima. Barem na mom licu.











Kako rumenilo izgleda na meni ste mogli vidjeti u OVOM postu.

U međuvremenu sam osim ovog i ono što je stiglo zajedno s njim nabavila još jedno koje mi je također dugo bilo na WL.

Kakva je situacija s vama? Volite li Illamasqua rumenila, imate li neko i koje bi mi još preporučili?



Broj komentara: 14:

  1. Ne nosim rumenila jer kada ih stavim (a radim to rijetko) izgledam kao neki klovn koji ima temperaturu. Mada ovo pakovanje kao da kaze ''kupi me, sta cekas'' ali ipak no, no rumenilima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam 4 Illamasqua rumenila no baš ih rijetko koristim, zadovoljna sam sa svime ali nekako iz nekog razloga ne klikamo 100%.

    Uglavnom, ovo je krasna nijansa i lijepo ti stoji ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja imam Ambition i obožavam ga, iako mislim da su malo preskupi . Baš me zanimaju ostale nijanse koje imaš , mogla bi jedan post o njima onako na okupu, jedan pored drugog :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ono je već na mojoj wish listi :DDD
    prelepo je, stvarno prelepo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ...imam ih pet, šest, ili sedam, ne znam :))) jedan dan ću složit post o svima, ali odgađam do proljeća jer hoću puuuno svijetla za swatcheve...meni je Tremble isto poseban, baš da lijepu svježinu licu...i da, sva su pigmentirana za poludit pa ih nanosim bockalicom ili jednim slinavim kistom iz Bipe, ali ja ih jako volim :) ...Naked Rose ti baš lijepo stoji, on je skroz univerzalna boja, paše svima!

    OdgovoriIzbriši
  6. predivno ti stoji,nije moja boja ali je jako lepa

    OdgovoriIzbriši
  7. Eh da mi je jedno njihovo rumenilo! Bice jednog dana nadam se :D Bas je lepa nijansa. Na swatchu mi je malo cak i lepse od boje u kutiji :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Jao, lepotanče! Mislim i da bi meni stajalo dobro. Sad si me podsetila da i dalje nisam recenzirala predivne Katie i Ambition iako ih imam skoro godinu dana, moraću to da ispravim uskoro.

    OdgovoriIzbriši
  9. Divno...pokaži i ostala :)) Ja imam kremasto- Zygomatic :)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Diiiivno je, zaista! Nijansa kakve volim :D . Ja sam kupila Hussy ovaj tjedan, pa čeka fotkanje da ga mogu isprobati. :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Predivno rumenilo, taman za žene poput tebe, plava kosa i svjetao ten :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nemam nijedno Illamasqua, ali ja se bojim prepigmentiranih rumenila :D A i nisam u ljubavi s njima kao ti, ali baš je lijepo, jako volim prljavoružičaste nijanse!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)