Scholl Velvet Smooth Express Pedi Pink - MAKEUP ARENA

7/26/2016

Scholl Velvet Smooth Express Pedi Pink





Uređaj koji mi je na listi želja bio već gotovo godinu dana. Nije mi jasno zašto se ponekad patim i ne kupim odmah to što želim. Valjda se nadam da ću to prestati željeti pa na taj način maknuti sa liste želja. To se rijetko desi pa prije ili kasnije završim sa željenim proizvodom. Tako je bilo i ovaj put. Jedna šetnja Konzumom i natpis "akcija" i snižena cijena, sa umjesto redovnih 80-ak KM, bio je 68 KM, te činjenica da je napokon i u BiH dostupan u rozoj boji, koju sam ja prvobitno i htjela, a prošle godine kada sam ozbiljno razmišljala o kupnji nisu imali rozu boju u ponudi i eto ga, već sam bila na kasi :) 

Razlika između roze i plave verzije nije samo u boji, nego i u jačini, pa roza verzija dolazi sa grubljom "strugalicom", do je plava verzija sa blažom verzijom strugalice. To naravno ne znači da ako imamo od prošle godine plavu verziju uređaja, a sad želimo svoje pete sastrugati grubljom verzijom, da to ne možemo. Refilli izgledaju isto.


Ja svoj uređaj nisam slikala u kupljenoj ambalaži jer nisam ni mislila da ću biti oduševljena njegovim učinkom i da ću poželjeti da pišem o njemu. A kako to obično bude, nekad nas pozitivno iznenade one stvari od kojih to ne očekujemo.


Opremljen je baterijama, te ima sve potrebno da ga odmah počnemo koristiti. Čak mi je i glupo da objašnjavam način na koji radi :) ali evo ukratko ide i taj dio, pa onda idem na dojmove :)


Način na koji ga ja koristim je da struganje odradim nakon što sam završila sa tuširanjem, pa su se stopala već malo potopila jer moje tuširanje traje oko 10-ak minuta, što je posve dovoljno da se gruba koža na njima malo omekša i olakša struganje.




Nakon toga ostaje mekana koža i ona zaista ostaje dugo takva. Kad kažem dugo mislim na 15-20 dana, što je meni super trajnost. Ali svaki naredni put je potrebno manje vremena da sredimo pete. U biti koža je ista kao i kad nam sastružu pete u kozmetičkom, razlika je što nam u kozmetičkom srede i nokte, a ovaj uređaj to ipak ne može. Što se tiče samih peta, zaista odlično obavi posao.

Imam li zamjerke? Imam. Zamjerka je što se baterije brzo potroše, već nekoliko korištenja i to je to, uređaj ne radi svojim punim kapacitetom i "zapinje". Puno bolje rješenje za ovakav relativno skup uređaj bi bilo da ima punjač i punjive baterije. Tada bih mu oprostila i što zamjenska patrona košta 30 KM. Da nema ove dvije zamjerke, mogla bih slobodno reći da je savršen, a ovako ću reći da ga volim i da ga rado koristim.

Jeste li ga probale ili imate želju?

2 komentara:

  1. Drago mi je da si objavila ovu recenziju. Dugo sam razmišljala o kupovini, ali sad definitivno kupujem.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobila sam za rođendan nego limitiranu verziju( što se bojen tiče) i slažem se da pomaže, ali i mene živcira to što brzo kao oslabi i zapinje, a i zvuk mu je kao da će "krepat" svaki čas, iako sam zadovoljna, mislim da je ipak malo preskup kad sve sve zbroji.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)