Essence pigments - ideja za novogodišnju noć? - MAKEUP ARENA

12/30/2012

Essence pigments - ideja za novogodišnju noć?


Znam da će biti čudno otkud danas 2 posta u jednom danu i to ni malo nije meni nalik, ali eto dođoh na ideju da ovaj post podijelim s vama jer možda će nekoj od vas pomoći da izabere ove pigmente (glitere) kao dio make up-a koji će nositi za najluđu noć.

Od nedavno su u ponudi Essence pigmenti, koji su, po meni, odlični, pogotovo neki gliteri.
Tri koja sam ja nedavno kupila su:


04 - Broadway Starlet, koji je dio stalne postave pigmenta. Ustvari ovo je glitter.

te dva iz Breaking Down Part 2 kolekcije:

03 - A Piece Of Forever
04 - Edward's Love


Pa da vam predstavim ove ljepote!




Prvi i meni najdraži je dio stalne Essence kolekcije, prekrasan višebojni gliter, idealan za novogodišnji make up, ali i za neku drugu priliku gdje želite da vam oči sijaju!

 04 - Broadway Starlet

Sljedeći je pigment koji kao bazu ima tamno sivu boju i u njemu se nalaze sitni gliteri raznih boja. Manje je upadan neko ovaj prvi te se može koristiti za razne prilike.

04 - Edward's Love

Jedino ovaj treći je pravi pigment koji u sebi nema glitera, ili su toliko sitno mljeveni pa samo izgledaju kao izuzetno šimerast pigment. Ovaj pigment prolazi i za dnevnu varijantu i kao takvog sam ga i nosila.

 03 - A Piece Of Forever

Eh ovako se zatvaraju pigmenti iz redovne linije i to mi se jako sviđa, jer osim poklopca imaju i ovu zaštitnu plastiku koja čuva pigment (gliter) da se ne rasipa ako se slučajno prevrne u neseseru ili negdje drugo.


A ovo nesretno rješenje su stavili na pigmente iz Breaking Down Part 2 kolekcije. Ne znam zašto nisu napravili isto kao i na redovnoj kolekciji.


Essence je mislio i na bazu za svoje pigmente (glitere) i ubacio je u prodaju. Odlično radi sa pigmentima (gliterima) što ćete već moći vidjeti na sljedećoj fotografiji gdje sam napravila swacheve.


Lijepo se vidi kako ih drži na mjestu, nisu se rasuli, a računajte da mi je ruka bila u uspravnom položaju kada sam fotografirala!

  03 - A Piece Of Forever; 04 - Edward's Love; 04 - Broadway Starlet

Ovdje možete (možda ne baš najbolje) vidjeti kako pigment 04-Edward's Love izgleda na mojim očima. Meni se jako sviđa efekat koji sam dobila, decentno svjetlucanje.



Pigmente sam kupila u CM-u po cijeni od 5-6 KM po komadu, toliko je koštala i baza i mislim da vrijede svakog novčića. Dolaze u količini od 2,8 g.

Eto to je bilo to što sam željela podijeliti s vama u ovom brzinskom postu. S obzirom da ovo nije bio planiran post te sam ga na brzinu spremila nadam se da nisam preskočila neku bitnu informaciju. 

Pitajte me ako vas bilo šta zanima, rado odgovaram!



24 komentara:

  1. Imam ovaj zlatni i nosim ga poprilično često jer se fino diskretno sjaji. A volim ga stavitimalo preko običnog smeđeg smoky eyea zbog tog diskretnog sjaja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš se može nositi na više načina, odličan mi je...

      Izbriši
  2. Dobro si me sitila na Essence pigmente/glittere. Baš razmišljam kako bi tila sebi neki uzet, a nikako se sitit koji brand ima da mi je dostupan. Twilight mi uopće nisu pali na pamet, a skoro stalno ih zaobilazim. AH..
    Broadway Starlet mi se sviđa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto sad znaš gdje ih kupiti, odlučni su stvarno a nisu skupi

      Izbriši
  3. Jao, ja ovo nisam videla a mnogo su dobri!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepo. Nisam znala da postoji i baza za glitere. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa vjerujem da bi i neka druga baza dobro odradila posao, samo je bitno je malo masnija da se gliteri mogu primiti, da se ne rasipaju...

      Izbriši
  5. Svi hvale glittere ... jesu lijepi su ali ti si puno ljepša ;)...sjajan look i predivne oči!

    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gliteri su stvarno odlični, obavezno ih nabavi, nećeš požaliti! Hvala ti na ovim lijepim komplimentima, crvenim se ;-)

      Izbriši
  6. Imam ih i volim :) I ja sam mislila napraviti jedan look samo sa njima, na kraju su neki drugi prevagnuli. Sviđa mi se tvoj look <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, prvi put sam ih vidjela kod tebe ;-)

      Hvala ti ;-)

      Izbriši
  7. Ma sta to fali tvojim trepušicama?? :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mojim fali svašta, ove nažalost nisu moje osim ako ne računam da ipak jesu moje jer sam ih pošteno platila ;-))

      Izbriši
  8. te glittere izbjegavam jer su preteski tj.preintezivni meni na očima. ja ih imam od drugog proizvođača a baza je odlična,jučer sam o njoj pisala na blogu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih nanesem jako malo, sviđa mi se kako djeluju na mojim očima.... baza je extra, meni bolja nego stara... idem ti sada malo isčitati blog, volim kada otkrijem neki novi blog :-)

      Izbriši
    2. A kada koristiš tu bazu s običnim sjenilima, je li pricekas da se malo posuši ili stavljas sjenilo odmah dok je mokra?

      Izbriši
    3. Ne čekam da se posuši, odmah stavljam glitere da se bolje prime.... nisam ovu bazu probala sa sjenilima ali kada bih je koristila sa sjenilima onda bih čekala da se skroz osuši

      Izbriši
    4. Hvalaa na odgovoru! imas super blog i look ti je odličan :D

      Izbriši
    5. Nema na čemu, hvala tebi na lijepim riječima ;-)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)